HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 sij 2025, 00:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 72 post(ov)a ] 

Kada bi to bilo u vašoj moći i da imate čarobni štap, kome bi dodijelili ove gradove?
Muslimanima 15%  15%  [ 5 ]
Srbima 85%  85%  [ 29 ]
Ukupno glasova : 34
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde?
PostPostano: 27 tra 2022, 08:45 

Mariooo je napisao/la:
Niko tamo nije pobijedio.
Ako je pobjeda pusti gradovi, onda ok.
Ako je pobjeda svi ti silni zločini koji su učinjeni, onda nek bude pobjeda.
Sve kad sabereš u Podrinju, nema 100 k duša.
Velika pobjeda nema šta.

Apsolutna pobjeda.
I Sibir je pun medvjeda a ne ljudi al je Sibir ruski kao što je bivša Istočna Bosna srpska.
Bolji nam je međed nego ti i takvi. :palacgore2 Međed nije pucao i ubijao Srbe i neće nikad. Međed je dobar, ti si loš.

Vrh

Naslov: Re: Forumaši Hrvati, da je u vašoj moći dodjela ovih gradova, kome bi dali Višegrad, Foču, Goražde?
PostPostano: 27 tra 2022, 08:47 

Mariooo je napisao/la:
Tvoj problem što ne znaš da čitaš.
Dakle, da probam ponovo...nakon pada Srebrenice bio je gap s vremenom u kojem su četnici ofanzivom pokušali slomiti Goražde, dakle prije nego je došlo bombardovanje.
I nisu uspjeli. Šta ti tu nije jasno?
Pokolj u Srebrenici 11.06.

Citat:
NATO se na sastanku 25. jula konačno složio da će provesti zaključke
Londonske konferencije. Sljedećeg dana NATO je donio odluku o odbrani
sigurne zone Ujedinjenih nacija Goražda.

15 dana fore četnicima

Nakon Srebrenice smo oslobađali Žepu.
Nemaš pojma.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2022, 08:49 

Mariooo je napisao/la:
A ko je to dobio rat?
Jesu li dobili oni što leže po zatvorima doživotne robije?
Jesu li dobili oni koji leže dva metra pod zemljom?
Ko je obespravljena kategorija na sve tri strane i poziva ih se samo kad je političarima u interesu?
Imaš jednu šansu da pogađaš.
U istočnoj Bosni je poraženo ljudstvo, čojstvo, kako hoćeš.
I opet danas to Goražde ima fer i korektan odnos prema onima koji su do jučer htjeli pokolj stanovništva istog.
Al eto, ako ti je razlog za likovanje to što je moglo biti, likuj. Ne mogu ti tu puno pomoći.

Srpski narod je dobio rat.
Za razliku od Kosova i Hrvatske gdje smo izgubili i gdje smo nestali, u bivšoj BiH smo opstali.
Jer smo pobjedili. :zivili

Vrh

PostPostano: 27 tra 2022, 08:54 

jednoumlje je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Znamo mi to. Takvi su i čak i Srebreničani. I opet očekujete da bi onda radije vama dali istocnu Bosnu? LoL.

Primjetim. S jedne strane Mujo koji više voli Srbe (od konih je najebao) od Hrvata (koji mu ništa nisu učinili), a s druge strane Hrvat koji vas dobro zna i kod koga vaša takija ne pali.

Doduše podsjećaš me u na neke Hrvate. One koji su radije uz Zapad koji ih u unistava nego Ruse koji im ništa nisu učinili.

Shvatio si goli ***.

Ja sam zivio sa Srbima. Kod nas nije bilo HRvata. Mnogo mi je blizi njihov mentalitet, njihove tradicije, nego vase - i to uprkos cinjenici da u Hrvatskoj imam rodbinu, da, "pravi Hrvati", tj. katolici. I sada bih ja na osnovu zlocina koje su pocinili odredjeni Srbi trebao da odjednom prezirem, mrzim i odbacujem srpsku kulturu u cjelokupnosti? Pa to bilo iskljucivo glupo i time bih "naudio" samo sebi jer sam sebi zatvaram jedan dio ljudske kulturoloske bastine..

I kad dakle kazem da su mi Srbi blizi od Hrvata, i "drazi", onda to ne mislim kao "politicki narod" vec kao (opisao sam vec gore)...mentalitet..muzika..obicaji..itd..a i veseliji su da me jebes.

Sama cinjenica da je za tebe ovo sto govorim ocigledno ko da govori vanzemaljac vise govori o tebi nego o meni.

Koga boli ***? :neznam
Više ne živiš sa Srbima i nikad više nećeš živiti sa Srbima.
To što si živio sa nama čuvaj ko uspomenu jer nove generacije Srba Muslimane viđaju samo na TVu i čude se kad vas vide.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2022, 11:55 

To su hrvatski gradovi, nema veze šta su šizmatici i turci tamo sada.

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 27 tra 2022, 11:58 

gang_moslavina je napisao/la:

Ne postoji “hrvatski” grad na teritoriji Bosne i Hercegovine. Eventualno mozete biti zadovoljni sa pola Mostara no i tu ste se osilili pa ga nazivate nekakvim stolnim gradom. Damo vam prst, hocete cijelu saku.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2022, 15:49 

Bobovac je napisao/la:

Druze, vidis upravo je to najveci problem: Nisi u stanju diferencirati izmedju mene i nekog ko je tebi licno naudio. Kakve veze dakle ima - lupam - Seselj ili Aleksije - s likovima koji su mene otjerali? I zasto bi ih na osnovu pripadnosti srpskom krivio za vlastitu mizeriju?

I kako, primjera radi, treba neko ko je prezivio Ahmice da misli o "vama"? Kolektivno. I da li je to ok ako taj neko osudjuje SVE Hrvate i trpa SVE Hrvate u isti kos za zlikovcima iz "Kaznjenicke bojne"? Pa naravno da nije, ali ne otkrivam ti ja ovde toplu vodu, vec je sve to tebi i jasno, samo ne zelis prihvatiti.

Ne ne ne, pravilno bi bilo da taj netko tko je preživio Ahmiće kaže - Znam da nisu svi Hrvati za to krivi. Mogu mrziti samo one kojima je drago što nam se desilo i koji furaju tu hrvatsku nacionalističku, antimuslimanskiu politiku.

Tako i ja. Ne mrzim sve muslimane, već samo one koji se furaju na tu velikomuslimansku politiku, koji hoće Hrvatima birati predstavnike, koji mašu ljiljanima, koji misle da Hrvati žive u Hrvatkoj a Srbi samo u Srbiji..., koji više preziru Hrvate koji su im slali pomoć od Srba koji su ih klali..., non-stop takijaju, ... itd itd

Po čemu se ti razlikuješ od takvih muslimana?

Pa eto, hajde ti budi primjer ovima u Ahmicima i prestani mrziti sve Bosnjake, tj. muslimane, kako ih nazivas ne priznajuci im ni ime koje su sami sebi izabrali (dok istovremeno naravno trazis da budes priznat u svim svojim Cro-Fasetama). JEL MORE?

Sto se mene tice, nit imam pravo izbora u BiH, nit mislim da bih glasao za Komsica. Glasao bih, iako antiliberal, za Nasu Stranku posto je to jedina opcija koja je za sve normalne ljude prihvatljiva (dok naravno na Zapadu za takvu stranku nikad ne bih glasao vec za socijalisticke opcije, ali Balkan je drugo). Ali uopste mislim da BiH treba JEDNOG predsjednika, a da ide rotacija svake 2 godine, a ne vako ko cirkus kakav.

Sto se zastava tice, i ljiljana i toga. Nit sam kad maho zastavama nit cu mahati - sem naravno zastave Sovjetskog Saveza koju izvjesim svakog prvog maja cisto da se komsije Svabe malo ibrete, a i zato sto je jedno ******** *** okacilo onu s duginim bojama (u medjuvremenu dopunio ukrajinskom i vezao te dvije ko SDA i HDZ nekoc), maltene preko puta. (Znam u medjuvremenu da je clan stranke NEOS-nova stranka u Austriji, drustveno ekstremno ljevicarski, ekonomski gori fasisti od WallStreeta, boja im bilesi ROZA).

Ali ne smeta mi ovakav prizor - kao sto mi nebi smetalo ni da im se srpska pridruzi:

slika

Uostalom, vas je prijedlog bio. Bosnjake toliko mrzite da vam smetaju cak zastave na kojima se nalazi 6 (SEST) simbola kriza. Et..kakvi ste ljudi.

Sto se preziranja tice, kad bih prezirao Hrvate, prezirao bih i vlastitu rodbinu, a da ne spominjem prijatelje (kojih je ruku na srce malo, posto su vecina Svabe, Bosnje i Srblje), a i koci mi se sa zdravim razumom prezirati cjelokupan narod - bilo koji.

za vise savjeta zapratiteme

Vrh

PostPostano: 28 tra 2022, 16:58 

Tražite od Šmita da nametne zakon o zabrani preziranja Muslimana.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2022, 19:33 

Bobovac je napisao/la:

Ne ne ne, pravilno bi bilo da taj netko tko je preživio Ahmiće kaže - Znam da nisu svi Hrvati za to krivi. Mogu mrziti samo one kojima je drago što nam se desilo i koji furaju tu hrvatsku nacionalističku, antimuslimanskiu politiku.

Tako i ja. Ne mrzim sve muslimane, već samo one koji se furaju na tu velikomuslimansku politiku, koji hoće Hrvatima birati predstavnike, koji mašu ljiljanima, koji misle da Hrvati žive u Hrvatkoj a Srbi samo u Srbiji..., koji više preziru Hrvate koji su im slali pomoć od Srba koji su ih klali..., non-stop takijaju, ... itd itd

Po čemu se ti razlikuješ od takvih muslimana?

Pa eto, hajde ti budi primjer ovima u Ahmicima i prestani mrziti sve Bosnjake, tj. muslimane, kako ih nazivas ne priznajuci im ni ime koje su sami sebi izabrali (dok istovremeno naravno trazis da budes priznat u svim svojim Cro-Fasetama). JEL MORE?

Sto se mene tice, nit imam pravo izbora u BiH, nit mislim da bih glasao za Komsica. Glasao bih, iako antiliberal, za Nasu Stranku posto je to jedina opcija koja je za sve normalne ljude prihvatljiva (dok naravno na Zapadu za takvu stranku nikad ne bih glasao vec za socijalisticke opcije, ali Balkan je drugo). Ali uopste mislim da BiH treba JEDNOG predsjednika, a da ide rotacija svake 2 godine, a ne vako ko cirkus kakav.

Sto se zastava tice, i ljiljana i toga. Nit sam kad maho zastavama nit cu mahati - sem naravno zastave Sovjetskog Saveza koju izvjesim svakog prvog maja cisto da se komsije Svabe malo ibrete, a i zato sto je jedno ******** *** okacilo onu s duginim bojama (u medjuvremenu dopunio ukrajinskom i vezao te dvije ko SDA i HDZ nekoc), maltene preko puta. (Znam u medjuvremenu da je clan stranke NEOS-nova stranka u Austriji, drustveno ekstremno ljevicarski, ekonomski gori fasisti od WallStreeta, boja im bilesi ROZA).

Ali ne smeta mi ovakav prizor - kao sto mi nebi smetalo ni da im se srpska pridruzi:

slika

Uostalom, vas je prijedlog bio. Bosnjake toliko mrzite da vam smetaju cak zastave na kojima se nalazi 6 (SEST) simbola kriza. Et..kakvi ste ljudi.

Sto se preziranja tice, kad bih prezirao Hrvate, prezirao bih i vlastitu rodbinu, a da ne spominjem prijatelje (kojih je ruku na srce malo, posto su vecina Svabe, Bosnje i Srblje), a i koci mi se sa zdravim razumom prezirati cjelokupan narod - bilo koji.

Čito sam do dijela kad napisa da bi glaso za našu stranku,i još mrtav ladan napisa jedina normalna opcija za sve.
Dalje nisam čito.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 20:21 

aiwprton je napisao/la:
gang_moslavina je napisao/la:

Ne postoji “hrvatski” grad na teritoriji Bosne i Hercegovine. Eventualno mozete biti zadovoljni sa pola Mostara no i tu ste se osilili pa ga nazivate nekakvim stolnim gradom. Damo vam prst, hocete cijelu saku.

svi gradovi od sutle do drine su hrvatski.

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 20:44 

novem je napisao/la:
Mujo bez države kaže da su dobili rat. Aj dobro. :zubati
Albanci, koji imaju dvije, vam se smiju.

I kontroliraju trecu CG...nezaobilazni cimbenik, sa Abazom Dritangom, Bitangom....na khurac sve zauzeli.

@ jednoumlje....ruzno je mozda reci, ali su ti Srbi u konacnici ucinili, glede civilizacije, biznisa, promidzbe, obitelji. :bihzastava

Vrh

PostPostano: 30 tra 2022, 20:47 

Graničar18 je napisao/la:

slika

Čito sam do dijela kad napisa da bi glaso za našu stranku,i još mrtav ladan napisa jedina normalna opcija za sve.
Dalje nisam čito.

Trebao si, jer ja uvijek iz daleko pa nasiroko pa tek onda poenta.

Jedina stranka koja se ne sere ni po Srbima, ni po Bosnjacima, ni po Hrvatima, a naglasio sam da inace nikad ne bih glasao za liberalnu stranku, ali Bosna je "slucaj drzava" i tu je sve ok sto ne dolijeva ulje na vatru. A inace ako ti znas neku da ne dolijeva ulje na vatru, reci, ipak moze biti da sam propustio nekog ili nesto.

Ali znam da sam na ovom forumu usamljen po ovom pitanju, i da ce vecina mojih postova biti ignorisana jer se ne uklapa u shemu koju ustvari vecina koristi cisto da bi se ispraznila (kako inace zdravom mozgu objasniti da su se Sarajka i Novovrijeme nekidan prepucavali na desetak jebenih stranica, sem tom zeljom da si das oduska pritisku u mozgu), ali mislim da bi toj regiji najpotrebnije bilo nesto sto spusta loptu. Et.

za vise savjeta zapratiteme

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:16 

novovrijeme je napisao/la:
Mariooo je napisao/la:
Niko tamo nije pobijedio.
Ako je pobjeda pusti gradovi, onda ok.
Ako je pobjeda svi ti silni zločini koji su učinjeni, onda nek bude pobjeda.
Sve kad sabereš u Podrinju, nema 100 k duša.
Velika pobjeda nema šta.

Apsolutna pobjeda.
I Sibir je pun medvjeda a ne ljudi al je Sibir ruski kao što je bivša Istočna Bosna srpska.
Bolji nam je međed nego ti i takvi. :palacgore2 Međed nije pucao i ubijao Srbe i neće nikad. Međed je dobar, ti si loš.

Netko neka sačuva ovaj biser komentar :thumbup

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:22 

Robbie MO je napisao/la:
Ova tema ko želje i pozdravi predsjedniku memorijalnog centra seoskog genocida, koji skoro svaki dan radi neku insinuaciju na uništenje Hrvata, i čak je jedan mjesec nudio neiskrenu ruku pomirbe Vučiću ako bi pomogao uništiti "prvo Hrvate pa onda...."

Neka Podrinja u Srpskoj. To se može gledati kao pravično obeštećenje i reparacija za Srbe za stoljeća trpljenja samovolje likova ovakvoga kvarnog mentaliteta, dok je na ovim prostorima bio Kalifat.

Što je manji Kalifat u BiH, to je bolje za sigurnost cijelog poluotoka.

Trenutno razni Reufljagići skupljaju negativne bodove koji bi mogli doći na naplatu za još jedan krug reparacija i obeštećenja.

Lako za Srbe robbie, njihova čitava moderna povijest od 19. stoljeća do danas je suštinski borba i osveta turcima.

Oni su bili 100% pokoreni i islamizirani, zato su brutalno očistili sve od Beograda do Niša da kamen na kamenu nije ostao.

Da ne govorimo o 4-godišnem ekspres čiščenju pola Bosne. Oni su svoj "poso" obavili.

A što će Hrvati? Kako ćemo mi pogledati svoju djecu i reći im, dajemo vam u nasljeđe život pored susjeda s kojima su se borili Zrinski prije više od 500 godina, a kraj borbe nije ni na vidiku...

Hrvati nisu vratili ni metra izgubljene zemlje nakon 1700. godine. Kakva je granica s Turcima bila tada , takva je i danas.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:30 

Oćemo Srbima vratit Knin?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:38 

HHerceg je napisao/la:

Da bi nešto vratio, to isto mora prethodno biti u vlasništu.

Knin se ne može vratiti Srbima zato što im isti nikada nije pripadao.

Možemo im doduše poslati tebe, samo svevišnji zna kako si ti zalutao u Hrvate.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:42 

weasel je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Ova tema ko želje i pozdravi predsjedniku memorijalnog centra seoskog genocida, koji skoro svaki dan radi neku insinuaciju na uništenje Hrvata, i čak je jedan mjesec nudio neiskrenu ruku pomirbe Vučiću ako bi pomogao uništiti "prvo Hrvate pa onda...."

Neka Podrinja u Srpskoj. To se može gledati kao pravično obeštećenje i reparacija za Srbe za stoljeća trpljenja samovolje likova ovakvoga kvarnog mentaliteta, dok je na ovim prostorima bio Kalifat.

Što je manji Kalifat u BiH, to je bolje za sigurnost cijelog poluotoka.

Trenutno razni Reufljagići skupljaju negativne bodove koji bi mogli doći na naplatu za još jedan krug reparacija i obeštećenja.

Lako za Srbe robbie, njihova čitava moderna povijest od 19. stoljeća do danas je suštinski borba i osveta turcima.

Oni su bili 100% pokoreni i islamizirani, zato su brutalno očistili sve od Beograda do Niša da kamen na kamenu nije ostao.

Da ne govorimo o 4-godišnem ekspres čiščenju pola Bosne. Oni su svoj "poso" obavili.

A što će Hrvati? Kako ćemo mi pogledati svoju djecu i reći im, dajemo vam u nasljeđe život pored susjeda s kojima su se borili Zrinski prije više od 500 godina, a kraj borbe nije ni na vidiku...

Hrvati nisu vratili ni metra izgubljene zemlje nakon 1700. godine. Kakva je granica s Turcima bila tada , takva je i danas.

Nisam znao da Hrvatska negdje graniči sa Turskom.

To neka granica na moru? Dokle je hrvatsko, do Krete?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:49 

weasel je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Ni Podrinje nije pripadalo Hrvatskoj nego Srbiji. Šta ga onda tražiš za sebe lojavče?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 14:59 

HHerceg je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Ni Podrinje nije pripadalo Hrvatskoj nego Srbiji. Šta ga onda tražiš za sebe lojavče?

Podrinje je tek od Turaka srpsko, prije nego su vas naselili , tamo su živjeli Hrvati katolici.

Čitaj i informiraj se, da te "perec" ne mora učiti o državi u kojoj živiš.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 15:55 

weasel je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Podrinje je tek od Turaka srpsko, prije nego su vas naselili , tamo su živjeli Hrvati katolici.

Zat HHerceg nije iz Splita?

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 16:10 

weasel je napisao/la:

Tek od Turaka. Ne bi da su Turci otišli iz Podrinja 2000.
Ne debiliziraj se. Teritoriji su mali milijun puta mijenjali vlast i stanovništvo. Tako je kako je. Podrinje je srpsko.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2022, 16:45 

Weasel je tip coveka, koji bi ti kroz 10 godina propagande, pricao kako je Sibir oduvek bio katolicki i pun katolika, nego eto dosli sizmatici iz Moskve i jbg.

A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 72 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: