|
|
Stranica: 10/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 31 kol 2017, 10:59 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Vladek, otići ćemo mi na kaVu iduće ljeto valjda. Nemoj da te samo pokupi neka s tih društvenih mreža i stranica gdje si aktivan :) @G.Aga stara džentlmenska škola.  @Karmelo, imaš pp. Hvala još jednom! Jel potrebna posebna dozvola kancelarije OHR, da mi bi ti uopšte otvorila PP? I da li, ako dobješ ti dozvolu, sa njom ideš na šalter Saveta bezbednosti UN, da ti tamo lupe pečat, ne bi li smela da mi odgovoriš!? Imaš još jedan PP koji čuči nepročitan u tvom inboxu, i pita se šta je kome skrivio, pa nećeš ni da ga otvoriš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 31 kol 2017, 11:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Vladek, otići ćemo mi na kaVu iduće ljeto valjda. Nemoj da te samo pokupi neka s tih društvenih mreža i stranica gdje si aktivan :) @G.Aga stara džentlmenska škola.  @Karmelo, imaš pp. Hvala još jednom! Jel potrebna posebna dozvola kancelarije OHR, da mi bi ti uopšte otvorila PP? I da li, ako dobješ ti dozvolu, sa njom ideš na šalter Saveta bezbednosti UN, da ti tamo lupe pečat, ne bi li smela da mi odgovoriš!? Imaš još jedan PP koji čuči nepročitan u tvom inboxu, i pita se šta je kome skrivio, pa nećeš ni da ga otvoriš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 31 kol 2017, 22:43 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Imaš još jedan PP koji čuči nepročitan u tvom inboxu, i pita se šta je kome skrivio, pa nećeš ni da ga otvoriš. Isti problem imam sa Robijem, kada se već nadamo.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 31 kol 2017, 23:17 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8419 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Imaš još jedan PP koji čuči nepročitan u tvom inboxu, i pita se šta je kome skrivio, pa nećeš ni da ga otvoriš. Isti problem imam sa Robijem, kada se već nadamo. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 31 kol 2017, 23:39 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
kiler je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Isti problem imam sa Robijem, kada se već nadamo.  
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|