|
|
Stranica: 6/10.
|
[ 230 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 19 kol 2017, 19:57 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Ako, nek se žene, to jača jugo struju.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 19 kol 2017, 20:00 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: U Zagrebu baš neke šovinjare, možeš biti proud LGBT, a Srbe i Srpkinje skrivate ko retardiranog rođaka.
Srbi iz BIH i Hrvatske se ni ne računaju, Srbi su samo koji govore ekavski. na to su jebeno svi osjetljivi, a ekavaca je sve više i nerado je mjenjaju.  Citat: Pozdravljaju se dva Srbina na Jelačić placu ljubeći se, a jedan kaže: "Nemoj triput po srpski, nego četiri puta. Bolje da misle da smo pederi, nego Srbi." Ti si se sa Nikšićanima dva puta ljubio ne sumnjam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 19 kol 2017, 20:41 |
|
|
|
Robi, vidim te dole da čitaš temu, oću obećanu nagradu inače ću da te spamam na pp.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 19 kol 2017, 20:56 |
|
|
dudu je napisao/la: KiM je napisao/la: MoS cista sponzorusa i profesionalka. Neka laka roba, koju svak, za lovu moze da proba.
Po Srbiji, je ona ispod proseka. Vi se cudite, jer su vam zene ispod te razine, pa vam idu zvale, za "mesom". KiM-e, moram te razočarati. to nije normalno koliko vam otimamo žene, ovdje u Zagrebu je valjda već preko 500 srpskih udavača, možda i više. međutim to i nije čudo, novac ih odvede, dođe malo bolje stojeći Zagrepčanin u Beograd, pa on tamo bira kao da je online booking i spasi ženu od bijede. jako puno žena koje rade u hrvatskim firmama po Srbiji se spetlja s rukovodećim hrvatskim kadrom koji ih onda po povratku u Hrvatsku povede sa sobom. došlo vrijeme da Srpkinje rađaju tiće Hrvatiće. uostalom i statisika je uočila taj rastući trend.  Citat: A uglavnom su muškarci ti koji se žene strankinjama u Hrvatskoj, naspram tek 89 hrvatskih državljanki koje su se udale za strance što govori i o tradicionalnom obrascu da se muškarci žene strankinjama u svojoj zemlji, a žene uglavnom udaju za strance u njihovoj. Tako se lani od 1155 hrvatskih mladoženja koji su se oženili strankinjama njih 269 oženilo mladenkama iz BiH, a njih 235 mladenkama iz Srbije. Napominjemo da se ne radi o Hrvaticama iz BiH, i o Srpkinjama, hrvatskim državljankama, već isključivo o državljankama BiH i Srbije. A slični podaci su i u 2015. i 2014. ako su ih lani oženili 235, onda možeš misliti koliko ih je tek pod jajima čisto iz zabave. Cini mi se da si i ti jednu od tih "sretnica" smuvao. Pa je cuvas u nekom budzaku, jer se sramis njene ekavice i podrijetla. Kako ti Bog ugodi zivot, da sa onim sa cim se sprdas, da te spoji, da ti bude druzbenica. I jos bez miraza a sa "obiteljskim bagazom".
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 12:51 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Nije ništa kontra Grunfa, nego znam da Srbi o Hrvatima iz SZ Hrvatske imaju mišljenje isto kao o Slovencima. Ne bi bili toliko uvrijeđeni da ju je poharao neki Dinarid, ali ne očekuju poraze od tih likova. Kakvi porazi, nije ovo Rožaje, pa da ženke izlaze samo u pratnji braće u provod, kao što ni horde Zagrepčanki ne okupiraju beogradske splavove, tražeći tamo ne znam šta, u pratnji svoje braće. Nek se roka omladina ko s kim hoće. Čuj njega, porazi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 12:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Dobro, vi ste ipak napredniji ljudi, dok smo mi više plemenski nastrojeni.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 12:58 |
|
|
|
Pa kako onda, tako plemenski nastrojeni, puštate tolike Hrvatice, bez muške pratnje, u Beograd?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 13:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
To su valjda moderni Zegejci, mada je dudu dao neke dobre argumente o pozamašnim brojkama koje se kreću u drugom smjeru.
Mislio sam na nas brđane iz BiH koji uglavnom ne daju na svoje, uključujući i vaše/naše Srbe.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 13:17 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: To su valjda moderni Zegejci, mada je dudu dao neke dobre argumente o pozamašnim brojkama koje se kreću u drugom smjeru. Kretnja je u oba smera, samo što "mi" pokupismo skoro sve vaše poznate i medijski eksponirane ribe. Citat: Mislio sam na nas brđane iz BiH koji uglavnom ne daju na svoje, uključujući i vaše/naše Srbe. Po selendrama, verujem da je tako. Što se tiče regionalnih centara, kolika god da je BiH vukojebina, ipak nije Afganistan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 15:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Albanac Iskasapio Srbina U Beču Nakon Što Je Djevojci Rekao Ovo:
"Kada su vidjeli jedan par jedan od njih obratio se djevojci i navodno kazao da je ‚‚čudo što se u tako sitnim satima može sresti na ulici tako lijepa žena”.
Na to je izbila svađa između pratioca žene i dvojice muškaraca, tokom koje je on napao Srbe. Obojica su zadobili ubode, kao i posjekotine u gornjem dijelu tijela.
Napadač i djevojka su, uspjeli prije dolaska patrole policije da pobjegnu, a žrtve uboda ležale su teško povrijeđene na trotoaru."
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 15:10 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
|
Albanac Iskasapio Srbina U Beču Nakon Što Je Djevojci Rekao Ovo:
"Kada su vidjeli jedan par jedan od njih obratio se djevojci i navodno kazao da je ‚‚čudo što se u tako sitnim satima može sresti na ulici tako lijepa žena”.
Na to je izbila svađa između pratioca žene i dvojice muškaraca, tokom koje je on napao Srbe. Obojica su zadobili ubode, kao i posjekotine u gornjem dijelu tijela.
Napadač i djevojka su, uspjeli prije dolaska patrole policije da pobjegnu, a žrtve uboda ležale su teško povrijeđene na trotoaru".
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
shukria
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 18:14 |
|
|
|
koja budala..pa to treba degeneciti do iznemoglosti..jebala ga cast i umisljeni ponos..smece.
iako je - poznavajuci mentalitet dobrog dijela nafurane stoke iz bivse sfrj - vrlo lako moguce da su ova dvojica, misleci da su nadmocni, poceli i vise provocirati a onda se zajebali jer su naletili na pogresnog (doduse to su nagadjanja jer ne mogu si zamisliti da ovaj tek tako iz prve poteze noz). kako god, jebo im je kevu. a i sebi zivot.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 18:24 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22094 Lokacija: među zvijezdama
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Kakvi porazi, nije ovo Rožaje, pa da ženke izlaze samo u pratnji braće u provod, kao što ni horde Zagrepčanki ne okupiraju beogradske splavove, tražeći tamo ne znam šta, u pratnji svoje braće. Nek se roka omladina ko s kim hoće. Čuj njega, porazi... Karmelo, ti moraš vidjeti ovaj kraj oko Ljubuškog, Rožaje će ti izgledati poput Pariza.  Bila sam danas na Kravicama...Ljudi kišnicu skupljaju u rezervoare neke (a obzirom da kiša rijetko pada, onda valjda dovlače odnekud i pune ih)... Poskok ti je domaća životinja i a table sa natpisima "životinje na putu " uobičajne. Ljubuški je onako napucan prilično kao gradić, četnik na ovo nije išao... no okolica je u srednjem vijeku. Sve ćirilične table sa imenima mjesta su ili prefarbane u crno ili polomljene.  S kim vi političke interese tražite  Thompson dere u jedinoj pristojnoj kafani na Kravicama sa tačno osam jela u jelovniku  Osupnuta sam. Taj dio definitivno skupa sa Neumom, Čapljinom, Čitlukom i Stocem treba dati HR za Makarsku rivijeru. Što mi uopće tražimo pitam se? Pa užas. Prirodne ljepote ok. ... ali ljudi i okolica? I ja onda dodjem u situaciju da sa jednim seljakom BBC-om raspravljam o vodosnadbijevanju Sarajeva :)))) a lonćićem se lik kupa. Tuš luksuz.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 19:47 |
|
|
neznam, ja sam ove sarajkine opise škutorlanda doživio kao komplimente na naš račun 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 20:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 29405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Vidiš da laže ko velika. Nije ta vidjela Hercegovine. Citat: Ljudi kišnicu skupljaju u rezervoare neke (a obzirom da kiša rijetko pada, onda valjda dovlače odnekud i pune ih)... Poskok ti je domaća životinja i a table sa natpisima "životinje na putu " uobičajne.
LoL Bolje da je došla sinoć kod mene u Čapljinu na Međunarodni karneval (jedini takove vrste u BiH), sa karnevalskim skupinama iz cijele Europe. Ludnica bila. Bio i koncert Lane Jurčević, nakon toga veliki afterparty .
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 20:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64334 Lokacija: DAZP HQ
|
s one strane dinare je napisao/la: neznam, ja sam ove sarajkine opise škutorlanda doživio kao komplimente na naš račun  i meni sve neke lijepe slike pred očima. joj što nas volim. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 21:04 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47736 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Bečenka misli da životinje mogu bez vode, jadna ne bila ako nisi znala i oni moraju piti kao i ti. Ima 2 mjeseca nema kiše, suša, nadam se da nemaš kakve ljubimce sve bi to pocrkalo kod gradske cure.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 20 kol 2017, 21:32 |
|
|
dudu je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: neznam, ja sam ove sarajkine opise škutorlanda doživio kao komplimente na naš račun  i meni sve neke lijepe slike pred očima. joj što nas volim.  dabome, odma sam upalio bulića i krenuo razmišljat đe kupit parcelu dole, na zapadu ode sve u kurac, više nisi nigdi siguran, a vamo čisto katolički teren, jedan od rijetkih preostalih, plus prirodne ljepote, topla klima i sve ostalo, to će bit prava avangarda ko bude imao nešto u škutorlandu treba bit ispred ostalih, ovi naši gastrajbajteri su 70ih mogli kupit pola splita, sve bili vinogradi, zemlja džaba, samo jebiga niko nije razmišljao unaprid, onda još jedan lokalni primjer, dugopolje, ranih 2000ih kvadrat zemlje 200 kn, sad 2000, tj. lažem, nema ni kvadrata slobodnog više, škutorland je sljedeći, budite ispred svog vremena 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 07:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vidiš da laže ko velika. Nije ta vidjela Hercegovine.
Dobio sam fotku neke ulaznice za Kravicu kao dokaz, pa da ne kačim ovdje, vjeruj mi na riječ.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 08:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Vidiš da laže ko velika. Nije ta vidjela Hercegovine. Citat: Ljudi kišnicu skupljaju u rezervoare neke (a obzirom da kiša rijetko pada, onda valjda dovlače odnekud i pune ih)... Poskok ti je domaća životinja i a table sa natpisima "životinje na putu " uobičajne.
LoL Bolje da je došla sinoć kod mene u Čapljinu na Međunarodni karneval (jedini takove vrste u BiH), sa karnevalskim skupinama iz cijele Europe. Ludnica bila. Bio i koncert Lane Jurčević, nakon toga veliki afterparty . EVO :) http://www.bilder-upload.eu/show.php?fi ... 299979.jpgGranični prijelaz Bijača. Autoput ukupno s tunelom 54 kune. Vrati se Bobo kući biće ti žao. Slapovi su super. Okolica krkanluk. Plastične stolice i one od drveta klupe pune smole. Jelovnik osam jela ukupno plus ćevapi. Stvarno die vam poduzetnički duh? Arapa buljuk. Iskakaju iz vozića kad su vidjeli da voda teče LOL Vozić 2 km. VVjeruješ sad Bobi? Idi kući opet ti kažem. Ono su ti u Hercegovine Dalmoši kojim Bog kamen dao a zaboravio more. Nije ni čudo što Vicka bulazni i ja bi :)))
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 08:32 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 15:32 Postovi: 7039 Lokacija: Izvan sebe
|
dudu je napisao/la: s one strane dinare je napisao/la: neznam, ja sam ove sarajkine opise škutorlanda doživio kao komplimente na naš račun  i meni sve neke lijepe slike pred očima. joj što nas volim.  Ma i kod mene se pojacala ljubav prema nama. Posebno bih komentirao onaj dio da se mjenja za makarsku rivijeru. Za sada ja ne bih nista mjenjao, dobro je kako je sada. Nase u nasoj HB i nase u nasoj RH.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 10:08 |
|
|
|
Mene Sarajka podjseti na jednu nasu, inace seosko celjade ala Sarajka, koju sretoh neki dan, uglavnom dodje ona meni i pita za neke ljude i rekoh ma ona se bavi poljoprivredom, ima farmu , ide joj dobro.., a ova nasa, ala Sarjka , na to" A stas mora i to neko"... rekoh a cime se ti bavis, kaze radi u najboljem frizerskom salonu u Becu... i kako je zena prilicno neugledna, debela, cak i krezava meni je to bilo sumnjivo i tako upitah za nju na drugom mjestu kad ono zena radi bogom dani posao , pere WCove, nije mi bilo jasno cemu lagati, ali eto ima i takvih...
Samo informacije radi , zbog nekih mojih osobnih teorija, Sarajko peres li ti WCove i koliko ti fali zubi i ako nije bas veliki problem imas li problema sa tezinom?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 11:15 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: rekoh ma ona se bavi poljoprivredom, ima farmu , ide joj dobro..
Mljac  Snježana Kovač
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 11:57 |
|
|
|
Ista forai u Srbiji. Ide kombi Opel Vivaro i razvoza zene na takmicenje. Licenca je globalna. Serijal je odlican, poucan i domoljuban. Upoznaj Srbiju Hr. da bi je jace i vise zavoljeo.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: forumski sastanci, izlasci i kaVe :D Postano: 21 kol 2017, 12:34 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Mene Sarajka podjseti na jednu nasu, inace seosko celjade ala Sarajka, koju sretoh neki dan, uglavnom dodje ona meni i pita za neke ljude i rekoh ma ona se bavi poljoprivredom, ima farmu , ide joj dobro.., a ova nasa, ala Sarjka , na to" A stas mora i to neko"... rekoh a cime se ti bavis, kaze radi u najboljem frizerskom salonu u Becu... i kako je zena prilicno neugledna, debela, cak i krezava meni je to bilo sumnjivo i tako upitah za nju na drugom mjestu kad ono zena radi bogom dani posao , pere WCove, nije mi bilo jasno cemu lagati, ali eto ima i takvih...
Samo informacije radi , zbog nekih mojih osobnih teorija, Sarajko peres li ti WCove i koliko ti fali zubi i ako nije bas veliki problem imas li problema sa tezinom? Pranje WC- a inače je stranački uhljebu i dupelizcu, pošten posao za razliku od stranački gnjida i polupismenih seljaka tvog kalibra. Ne bi se stidjela. Ali ne radim taj pošten posao, koji je opet nivo za razliku od tvog uhljebskog i gnjidarskog. Ti si bolesni degen pomjerenih moralnih vrijednosti, koji je u stanju na forumu se izofirati radi seljobera Mamića i stranke koja te poput parazita hrani. I ti ćeš nekog ušljo omalovažavati i prebrajati mu zube u glavi. Ubij se majmune parazitski  I ne javljaj iz te mišije rupe iz koje povremeno izgmižeš debilu.  Seljačina iz pripizdine omalovaža čistačice a parazitski siše kičmenu moždinu sopstvenog naroda kroz stranku u koju se moralna kreatura učlanila. Mrš!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|