|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 161 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 18:36 |
|
|
Heero je napisao/la: zast bi bio? tis men cool. Aj, bas mi je drago. Kako kod tebe stoje stvari sto se tice teme?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 18:51 |
|
|
ako to rade onda su cura i decko to je moj stav koji sam iznijeo prijateljici a to sto neko oce imat 3 decka to se do jucer zvlo kurvaluk 
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 19:13 |
|
|
Heero je napisao/la: ako to rade onda su cura i decko to je moj stav koji sam iznijeo prijateljici a to sto neko oce imat 3 decka to se do jucer zvlo kurvaluk  Jucer je bilo jucer. Sutra je novi dan. Salim se. Nisi shvatio temu. To se odnosi na neobavezan sex, onako u prolazu, slucajno, neplanirano...kao druze se, pojavi se ta cuvena ,,hemija,, i popuste morali 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rukavina
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 19:19 |
|
|
|
Brak je uvek bolje rešenje, za sve realne potrebe čoveka i žene. Pa i zdravog društva, u celini. Ali za funkcionalan brak je potrebna određena zrelost, odgovornost, požrtvovanost. Te vanbračne opcije su za one koji to nemaju kao karakterne osobine. Pa su kao takve prošireni i pridruženi deo korpusa seksualnih manjina. Instituciju porodice razaraju i mnogi neodgovorni heteroseksualni parovi.
_________________ "Босански интелектуалац је оксиморон." — Радован Дамјановић
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 19:36 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Heero je napisao/la: ako to rade onda su cura i decko to je moj stav koji sam iznijeo prijateljici a to sto neko oce imat 3 decka to se do jucer zvlo kurvaluk  Jucer je bilo jucer. Sutra je novi dan. Salim se. Nisi shvatio temu. To se odnosi na neobavezan sex, onako u prolazu, slucajno, neplanirano...kao druze se, pojavi se ta cuvena ,,hemija,, i popuste morali  Jes vala, onda se fataj infektivnog, ne mere se proć' od ljubavnika 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 19:54 |
|
|
Rukavina je napisao/la: Brak je uvek bolje rešenje, za sve realne potrebe čoveka i žene. Pa i zdravog društva, u celini. Ali za funkcionalan brak je potrebna određena zrelost, odgovornost, požrtvovanost. Te vanbračne opcije su za one koji to nemaju kao karakterne osobine. Pa su kao takve prošireni i pridruženi deo korpusa seksualnih manjina. Instituciju porodice razaraju i mnogi neodgovorni heteroseksualni parovi. Rukavina bio na botoksu. Jeste, slazem se s tobom da su prije, pa i ja sama rano stupali u brak. Nezreli. Nespremni. Nekada su se sto bi moja baba rekla ,,potrefili,, a cesto i ne. Nije losa ova proba, tj. partnerstvo sto mladi sada pazljivije odabiru. Prvo zive izvjesno vrijeme zajedno i ako je to to, ok, ako ne, idemo dalje....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 19:56 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Jucer je bilo jucer. Sutra je novi dan. Salim se. Nisi shvatio temu. To se odnosi na neobavezan sex, onako u prolazu, slucajno, neplanirano...kao druze se, pojavi se ta cuvena ,,hemija,, i popuste morali  Jes vala, onda se fataj infektivnog, ne mere se proć' od ljubavnika  Ne mora odmah to da znaci....mozda su tu zbog krpelja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rukavina
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 20:13 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Rukavina je napisao/la: Brak je uvek bolje rešenje, za sve realne potrebe čoveka i žene. Pa i zdravog društva, u celini. Ali za funkcionalan brak je potrebna određena zrelost, odgovornost, požrtvovanost. Te vanbračne opcije su za one koji to nemaju kao karakterne osobine. Pa su kao takve prošireni i pridruženi deo korpusa seksualnih manjina. Instituciju porodice razaraju i mnogi neodgovorni heteroseksualni parovi. Rukavina bio na botoksu. Jeste, slazem se s tobom da su prije, pa i ja sama rano stupali u brak. Nezreli. Nespremni. Nekada su se sto bi moja baba rekla ,,potrefili,, a cesto i ne. Nije losa ova proba, tj. partnerstvo sto mladi sada pazljivije odabiru. Prvo zive izvjesno vrijeme zajedno i ako je to to, ok, ako ne, idemo dalje.... Tako je trebalo i da ostane. Narodi koji su se bolje odupreli liberalizmu u 20. veku, imaju neuporedivo bolje izglede u ovom od onih koji su popustili. Ta takozvana probanja potraju vrlo često i do 38-40 godine života. Nije to traženje idealne osobe već alibi za sebičan isprazan život, sveden na taktilne nadržaje kao surogat jednom smislenom življenju za druge, jer živeti za druge i odricati se za njih je i dužnost i istinska sreća. A ovo što se u temi propagira, sirotinjski je hedonizam, za nedovršene ličnosti.
_________________ "Босански интелектуалац је оксиморон." — Радован Дамјановић
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 20:29 |
|
|
Rukavina je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Rukavina bio na botoksu. Jeste, slazem se s tobom da su prije, pa i ja sama rano stupali u brak. Nezreli. Nespremni. Nekada su se sto bi moja baba rekla ,,potrefili,, a cesto i ne. Nije losa ova proba, tj. partnerstvo sto mladi sada pazljivije odabiru. Prvo zive izvjesno vrijeme zajedno i ako je to to, ok, ako ne, idemo dalje....
Tako je trebalo i da ostane. Narodi koji su se bolje odupreli liberalizmu u 20. veku, imaju neuporedivo bolje izglede u ovom od onih koji su popustili. Ta takozvana probanja potraju vrlo često i do 38-40 godine života. Nije to traženje idealne osobe već alibi za sebičan isprazan život, sveden na taktilne nadržaje kao surogat jednom smislenom življenju za druge, jer živeti za druge i odricati se za njih je i dužnost i istinska sreća. A ovo što se u temi propagira, sirotinjski je hedonizam, za nedovršene ličnosti. Ja se zezam, a ovo si odlicno napisao. Slazem se sa svakom rjecju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 22:56 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Heero je napisao/la: ako to rade onda su cura i decko to je moj stav koji sam iznijeo prijateljici a to sto neko oce imat 3 decka to se do jucer zvlo kurvaluk  Jucer je bilo jucer. Sutra je novi dan. Salim se. Nisi shvatio temu. To se odnosi na neobavezan sex, onako u prolazu, slucajno, neplanirano...kao druze se, pojavi se ta cuvena ,,hemija,, i popuste morali   jel to bona pitaš kurvam li se?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 14 sij 2020, 22:58 |
|
|
Rukavina je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Rukavina bio na botoksu. Jeste, slazem se s tobom da su prije, pa i ja sama rano stupali u brak. Nezreli. Nespremni. Nekada su se sto bi moja baba rekla ,,potrefili,, a cesto i ne. Nije losa ova proba, tj. partnerstvo sto mladi sada pazljivije odabiru. Prvo zive izvjesno vrijeme zajedno i ako je to to, ok, ako ne, idemo dalje....
Tako je trebalo i da ostane. Narodi koji su se bolje odupreli liberalizmu u 20. veku, imaju neuporedivo bolje izglede u ovom od onih koji su popustili. Ta takozvana probanja potraju vrlo često i do 38-40 godine života. Nije to traženje idealne osobe već alibi za sebičan isprazan život, sveden na taktilne nadržaje kao surogat jednom smislenom življenju za druge, jer živeti za druge i odricati se za njih je i dužnost i istinska sreća. A ovo što se u temi propagira, sirotinjski je hedonizam, za nedovršene ličnosti. sirotinjski?
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|