|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 161 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:08 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Kad vidim kuda vode ove rasprave drago mi je što ni sa kim ne komuniciram preko pp. Od svega napravite priču. 
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:13 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Kad vidim kuda vode ove rasprave drago mi je što ni sa kim ne komuniciram preko pp. Od svega napravite priču.  kakve veze pp imaju s tim? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:18 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Skontah da Vam je Karmelo slao slike, čim pominjete trodnevnu bradu. Očekujem da će biti iskorišteno protiv Vas. I in đenerale, vidim da ljudi pišu o stvarima kojih nema po forumu (ili ih ja ne primetih) pa pretpostavljam da ide pp kanalima ogovaranja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:22 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Kad vidim kuda vode ove rasprave drago mi je što ni sa kim ne komuniciram preko pp. Od svega napravite priču.  Ko pravi priču i kako znate da li neko i ko komunicira preko pp, a sve i da komunicira zar svaka komunikacija mora biti delikatna, ako me razumete šta hoću reći. Svašta!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:23 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Skontah da Vam je Karmelo slao slike, čim pominjete trodnevnu bradu. Očekujem da će biti iskorišteno protiv Vas. I in đenerale, vidim da ljudi pišu o stvarima kojih nema po forumu (ili ih ja ne primetih) pa pretpostavljam da ide pp kanalima ogovaranja. zašto bi? Karmelo je fin momak. a šta drugi misle o mom pisanju - zabole me. a to što se dopisujemo i izvan forumske javnosti, ne znači da ogovaramo. svatko procijeni koliko osobnih informacija želi otkriti nekome. ja imam samo pozitivna iskustva. ali ja znam i procijeniti tko je vrijedan mog povjerenja. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:28 |
|
|
|
Oket, izvinjavam se. Da ne spamujem temu više.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:47 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Oket, izvinjavam se. Da ne spamujem temu više. ma ne zamaraj se.  čet tema kao i mnoge druge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:52 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8447 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
korrisnik je napisao/la: Nema ništa gore nego žene koja se puno bavi politikom i nacionalistički je zadojena , nekakva patriotkinja, to sam u teoriji mislio da je dobro kad neka Slavenka izgleda mješanka, katoličke je vjere, crvene kose ima ljiljana šahovnice ali nekako ne bi je ženio, žensko treba da bude opušteno i da tebe opušta, a ova je nekako nabijena sa tom politikom pretjerano, a mala je bomba.  dobra je ova,korisniče... u svakom slučaju,vrijedna da zažmiriš na nešto što ti se kod nje ne sviđa...  nemoj bit picajzla,brt 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:53 |
|
|
 moja država
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:57 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
kiler je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Nema ništa gore nego žene koja se puno bavi politikom i nacionalistički je zadojena , nekakva patriotkinja, to sam u teoriji mislio da je dobro kad neka Slavenka izgleda mješanka, katoličke je vjere, crvene kose ima ljiljana šahovnice ali nekako ne bi je ženio, žensko treba da bude opušteno i da tebe opušta, a ova je nekako nabijena sa tom politikom pretjerano, a mala je bomba.  dobra je ova,korisniče... u svakom slučaju,vrijedna da zažmiriš na nešto što ti se kod nje ne sviđa...  nemoj bit picajzla,brt  Ima ona momka nego dodala me na Ruskom VK.com ne znam kako se kaže, tamo sam obitavao i doda me Slavenka. Malo me brine ovakav tip žena. Ima Bošnjačko prezime malo je zbunjola sva ta situacija sa njom, zove se Slavenka.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 20:58 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 16:10 Postovi: 15072 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Agathonikos je napisao/la:  moja država Da budemo precizni gospodine Aghatonikose :Reljefna karta Bosne i Hercegovine.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:01 |
|
|
Killer vidi šta sve cura ima.   "Hometown:Mostar Relationship status:In love Languages:Hrvatski, Bosanski, Српски, Македонски, Русский, Türkçe, Italiano Hide full information Contact information Current city:Tomislavgrad Beliefs Political views:Monarchist World view:Catholicism Views on smoking:Neutral Views on alcohol:Negative
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8447 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
vidim da ima nekog pacova kojeg hrani... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:04 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22298 Lokacija: među zvijezdama
|
Kad smo kod slika ja ponekad iz dosade ubacim ovako nešto na temu   Koji mentalni driblinzi i preokreti tu nastanu. Kao večeras. Kuce glodju do nesvijest. 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:04 |
|
|
|
Lijep ti je avatar Sarajka. E kakva je Slavenka takva je i Sarajka djevojka, tud je to, obadvoje pehlivani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:12 |
|
|
i prethodno pročitah da se opet spominju pojmovi kiler i gilferke u istoj rečenici... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:16 |
|
|
Evo Sarajka da se stručno zanimaš nečim kao psiholog umesto da provociraš pošten narod: Ova žena bi radije da doji svog dečka nego da radiCitat: U utorak je Dženifer Malford, 36, Sun-u rekla da će na neko vreme prestati da radi kako bi se posvetila ljubavi i održavanju hraniteljske veze koju ima sa svojim 36-godišnjim momkom Bred Lisonom, veze koju pokreće majčinsko mleko.
Nakon što je na internetu pročitala sve o vezama odraslih ljudi koji se lože na dojenje (Adult Breastfeeding Relationships) i "čistom zadovoljstvu koje one drugima donose", Malfordova kaže da je krenula u potragu za čovekom svojih snova - onim koji će želeti da pije njeno mleko - na sajtovima za upoznavanje, forumima, pa čak i sajtu Craiglist. Pošto joj ništa od ovoga nije uspelo, ideju je predložila svom bivšem momku Bredu, koji je na nju pristao.
"Pričali smo i Bred mi je rekao da se loži na žene sa velikim sisama i da je veličina uvek bila faktor u njegovim vezama", rekla je Malfordova Sun-u. "Oboje smo želeli istu stvar od veze - magičnu vezu koju samo dojenje može da postigne."
Otkad je krenula u ovo moderno ljubavno putovanje, Malfordova je odlučila da pauzira sa svojim poslom barmenke jer dojenje odraslog muškarca može da zahteva puno vremena. Pošto je rodila pre 20 godina, njih dvoje svakog dana moraju po dva sata da upražnjavaju "suvo dojenje" kako bi naterali njeno telo da misli da doji bebu, a par ovo postiže sisanjem i pumpama za dojke.
Ali erotski aspekat dojenja nije glavni razlog njihove nove veze, kaže Malfordova. "Teško je razgraničiti dojenje i seks", rekla je ona Sun-u.
"Iako je tako prelepo i smirujuće, takođe je i erotično. Bilo je teško proći kroz prvih nekoliko dojenja bez želje za seksom, ali je svaki put sve lakše."
http://www.vice.com/rs/read/ova-zena-bi ... go-da-radi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:36 |
|
|
Ma ti novinski članci Mufty su šund. Pravo poremećene osobe sjećaš u svakodnevnici. Čak se i deklariraju normalnim u R.L i na forumima. A onda koska i čitav unutarnji skriveni bolesni svijet ispliva na površinu  @Kiler, Gilf majstore! @Korisniče, tebi zanimljiv profil djevojaka sličnih meni? Ja sam ti mjerna jedinica za egoizam i samoljublje? 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:53 |
|
|
|
Nisi za samoljublje nego na nekakav ponos, siguran sam da nisi ovoliko politički aktivna da te ne interesuje politika ne bi ovako namrgođena bila. Nije ženstveno niti privlačno vidjeti namrgođeno žensko koje se brine da li je Erdogan jeo grah na Baš-čaršiji ili je jeo ćevape.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:53 |
|
|
|
Nisi za samoljublje nego na nekakav ponos, siguran sam da nisi ovoliko politički aktivna da te ne interesuje politika ne bi ovako namrgođena bila. Nije ženstveno niti privlačno vidjeti namrgođeno žensko koje se brine da li je Erdogan jeo grah na Baš-čaršiji ili je jeo ćevape.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:57 |
|
|
|
Ma ne brinem ja za Tayipa. Znaš da nisam turkofilna. Što se tiče namrgodjenosti, to je pogrešan dojam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 21:59 |
|
|
|
Pa dobro imaš neki odbojnički odnos ,e sad da li je egoizam ne bi rekao, više je neka želja za dominacijom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 22:01 |
|
|
|
Pa kad si u manjini na ovakvom forumu gdje su političke teme i većina forumaša muškarci taj stav je dobra krinka. Ima ljudi poznaju me privatno i znaju da nisam takva :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 22:03 |
|
|
Pa dobro je to, neko koristi religiju a neko politiku za to  . I ja nekad ovako bacim neki hadis da bi što više ekstremniju sliku bacio, ako si dobar/ra ljudi te povrijede tako da i nije ti loša taktika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr Who
|
Naslov: Re: Fuck buddy - jeste imali ikad? Postano: 08 lip 2016, 22:05 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: on topic - slažem se sa Dr. Who - kvaliteta ispred kvantitete. Naravno. Ministry of Sound je napisao/la: Je li ti poznato da na Tinderu, koji je doslovno, ali baš doslovno švedski stol za odabir onoga što je definirano u naslovu ove teme, skoro svaka djevojka na profilu ima nešto tipa "don't msg me if u r only interested in hooking up". Čak i ovdje postoji ta potreba da se barem deklarativno sačuva "čast" i reputacija, barem onako forme radi. Da, imam nezadrživu potrebu da deklarativno sačuvam čast i reputaciju u dubokoj anonimnosti i pred ljudima koje ne poznajem i neću ih upoznati. Kao što sam rekla, ne vidim ništa loše u tome kada drugi rade, ali ja ne mogu. Nisam opatica u RL, niti se družim sa takvima, naprotiv. Imala sam nekih par razuzdanih i bezveznih faza i, pošteno, nakupilo se tu nekih stvarčica kojih mi nije prijatno da se setim. Da mogu da vratim vreme, toliko bih toga uradila drugačije. Ali, vezano za momke - apsolutno ništa. Imala sam raznih prilika i malo nekih zamalo situacija, ali mi, na sreću, nešto nije dalo da napravim glupost zbog koje bih se danas pojela živa. Primera radi, pošto sam od polaska u srednju školu živela sama, za sve 4 godine nikakve tu akcije nije bilo. Kakav crni momak, pa nisam nikad dozvolila ni da mi se nakače oni smarači iz razreda "ooo, pa ti imaš prazan stan"... Ne može. Takav sam čovek, a ostali, ako im se ne sviđa, šta znam... mogu da se ljute ili da prihvate, da mi se smeju, da pocrkaju od muke... meni svejedno. A seks nije gimnastika. To je za pouzdanog i ludo zaljubljenog momka, koji to treba i da zasluži. To je dečko, sve ostalo su jebači koji samo traže parče roze mesa i ništa drugo. Ko voli nek izvoli, ali mene to ne privlači i ne bih uradila nešto slično ni u ludilu. Nisam glupa pa da ne znam šta ko hoće, a kad bih pristala - tačno znam da bih se kasnije osećala kao neka poslednja profuknjača, same sebe bih se postidela i verovatno bi me proganjala griža savesti narednih 15 godina... Šta tu nije jasno? Neka ne shvati niko lično ako ima takvih, ali većina tih fuck buddy devojaka, po meni, samo su pogubljene i nesigurne, sa ozbiljnim manjkom samopoštovanja. Za Tinder ne znam, ali, za ime boga, pa neće se valjda očajnice reklamirati kilometrima *.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|