Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Crvena Sonja je napisao/la:
Zadar1993- jedini nedostatak mu je hadezov'ština
Kakav je to nedostatak ? To ti je isto ko' da kažeš za papu da mu je jedini nedostatak to što je katolik ! Mora se čovjek ideološki profilirati. Samo za tebe jedna pjesma Mladena Grdovića :
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Kakav je to nedostatak ? To ti je isto ko' da kažeš za papu da mu je jedini nedostatak to što je katolik ! Mora se čovjek ideološki profilirati. Samo za tebe jedna pjesma Mladena Grdovića :
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
Crvena Sonja je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:
Hvala,evo i tebi..
Molim, hvala i tebi, nedavno smo je pjevali na jednom mjestu, na jednom sastanku .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79573 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
dudu -frend bio i ostao Aztec - Peppa u Teheranu DžoniBG- ETF-ovac Glava - ne voli muslimane MRSHO- futsal! Lebowski- normalni musliman Ibar - ministrant bumbar92 - flegmatik Ministry of Sound- idealan stariji brat Croat- jednostavan G. Aga - srbenda i provokator rietkoga talenta, najkomičniji lik Mar-kan- od ratnika do poduzetnika, a u zadnje vrijeme bi ga se moglo nazvati i pater Markan :) Zadar1993- saborski zastupnik iz IX. izborne jedinice 2019.-2035. jagnjeća brigada- čudni nick mario_cro - bilder, vjerojatno malo nastran BBC - prc master, nasmijava me lider30- poduzetan osa- ponekad udavi Hroboatos - stariji filozof, Zagrepčanin Bobovac - skeptičan, humorističan pessimus dux- prema kriteriju religioznosti bira frendove (edit: kaže čovjek da NE) Naša Kvačica - otac Junuz Djipalo- nadrealist Man in Black- borac
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
Robbie MO je napisao/la:
Naravno, nisam ni mislio da ti je to jedini kriterij, ali dobio sam dojam da je jedan od. Ništa pozitivno ili negativno, samo konstatacija.
Sve jasno k'o dan, dojam ogoljen od negativnih ili pozitivnih konotacija, ali poprilično krivi dojam.
U najmanju ruku imam podjednako nereligioznih (agnostika i ateista) i religioznih prijatelja, a s ljudima se znam družiti godinama da im uopće ne postavljam pitanja o religioznosti.
Jedino ne podnosim isključivost, površnost, neargumentirano pljuvanje, omalovažavanje i obezvrjeđivanje bilo koje religije i njezine uloge, posebice KC, što je postalo maltene mainstream, "napredno" i "urbano", pa teško uspostavljam dvosmjernu komunikaciju s ljudima takvoga diskursa. Konstruktivnu i selektivnu kritiku uvijek podržavam, štoviše, nastojim ju oblikovati, plasirati i širiti.
Isto tako ne podnosim nekritičko obožavanje religijskih autoriteta i one kojekave molitvene skupine i zajednice, fanatike, fundamentaliste, posebno karizmatike, iako pokušavam razumjeti i nečiju potrebu za takvim religijskim izražavanjem, odnosno mogućnost pluralizma religijskih izražavanja unutar jedne religije, u ovom slučaju KC, kojoj i sam pripadam.
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79573 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
Pessimus dux je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Naravno, nisam ni mislio da ti je to jedini kriterij, ali dobio sam dojam da je jedan od. Ništa pozitivno ili negativno, samo konstatacija.
Sve jasno k'o dan, dojam ogoljen od negativnih ili pozitivnih konotacija, ali poprilično krivi dojam.
U najmanju ruku imam podjednako nereligioznih (agnostika i ateista) i religioznih prijatelja, a s ljudima se znam družiti godinama da im uopće ne postavljam pitanja o religioznosti.
Jedino ne podnosim isključivost, površnost, neargumentirano pljuvanje, omalovažavanje i obezvrjeđivanje bilo koje religije i njezine uloge, posebice KC, što je postalo maltene mainstream, "napredno" i "urbano", pa teško uspostavljam dvosmjernu komunikaciju s ljudima takvoga diskursa. Konstruktivnu i selektivnu kritiku uvijek podržavam, štoviše, nastojim ju oblikovati, plasirati i širiti.
Isto tako ne podnosim nekritičko obožavanje religijskih autoriteta i one kojekave molitvene skupine i zajednice, fanatike, fundamentaliste, posebno karizmatike, iako pokušavam razumjeti i nečiju potrebu za takvim religijskim izražavanjem, odnosno mogućnost pluralizma religijskih izražavanja unutar jedne religije, u ovom slučaju KC, kojoj i sam pripadam.
Jasnije uz elaborat?
Ok, onda u tom slučaju: Posipam se pepelom!
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
dudu - NMNŠ MRSHO - pošto je mene izabrao na ž. anketi bilo bi smiješno i nekako bezzze da kurtoazno i ja sad njega nešto izdvajam Jel tako? Bobovac - ciničan i simpican u isto vrijeme Ministry of Sound - Robbie MO - mostarski tata-mata u nekom obliku Ibar - nemam stav Mar-kan - prošao puno toga...(tako nekako...) Zadar1993 - takaf kakav je, neću ništa više reći bumbar92 - G. Aga - kombinacija primitivizma i moći. Aždaja DžoniBG - nemam stav jagnjeća brigada - ostavljam prazno Lebowski - ok BBC - mislim...ono stvarno...ma ništa lider30 - izroni ponekad sa najnovijom kolekcijom žena osa - jednostavan mario_cro - komunikativan Glava -kad vidim glava i politika ne otvaram. Nonšalantno pređem na mjuzu Hroboatos - čitam ga Naša Kvačica - Junuz Djipalo - Čitala ga redovno prije nego što sam se registrirala na forum. Aztec - rekla bi moja baba pjd, sirovina ven taka! Croat - otto katallog Man in Black -ne piše pessimus dux - ozbiljan čikica
dudu -nogomet i žene,zna šta valja Aztec -vječito ljut i nezadovoljan,mrzi Sarajevo... DžoniBG-čini mi se kao gradsko dijete,gang bang,pivo na vrhu zgrade i tako to... Glava -Iskren da budem,kao da je iz Nevesinja,ali sa VSS MRSHO-ponosni komušanin...komušanac... ,zmajček Lebowski-previše miran,zna ponekad spomenuti tu prostu riječ 'kurac',ali opet... Ibar -kao da još upoznaje Svijet,vječiti upitnik na kraju rečenice. bumbar92 -žestok,bez previše okolišanja,kaže šta misli. Ministry of Sound-Realan,dobar čovjek,čini mi se. Croat-meni su on i Dudu kao dva brata blizanca.Dakle,što sam rekao za dudua,isto vrijedi i za Croata. G. Aga -Lud čojek,totalno. Mar-kan-Nisam ga dovoljno prokužio. Zadar1993-TinejĐer sa velikim entuzijazmom. jagnjeća brigada-kad vidim jagnje/janje...čini mi se da voli skakutati.Razigran. mario_cro -Jedan od onih bildera koji svoju silu ne pretače na riječi. BBC -Najbolji naziv je netko dao...firestarter,žestok i na prvu.Nema zajebancije.Nema smajlića. lider30-Možda je malo prekratko.Ali-OK. osa-Realan i rado čitan. Hroboatos -Nisam ga 'doživio'. Bobovac-Ne znam zašto,ali ga postovjećujem sa Elvisom.Nerealno bi mi izgledalo da promijeni avatar. pessimus dux-Iskreno,nemam pojma,voli Irsku Naša Kvačica -Hercegovina Junuz Djipalo-najveća legenda ovdje,domaći čojek,humor i nadrealizam Man in Black-Isto šta mislim za Ministra...
dudu - strastveni ljubitelj teme "Sexy zene" MRSHO - duhovit tip Bobovac - puno voli da pazi na izgled svoje frizure Ministry of Sound - ljubitelj jutarnjeg citanja svjetskih novina na kojih je pretplacen. Robbie MO - mostarac Ibar - informisani pokretac mnogih tema, sve odjednom Mar-kan - covjek sa iskustvom Zadar1993 - buduci partijski rukovodeci organ bumbar92 - neznam G. Aga - spoj duhovitosti i zivotnog iskustva DžoniBG - covjek koji vrlo umije da u vrlo kratkom roku zamrzi nekoga, pa makar i bez utemeljenog povoda jagnjeća brigada - kulturan i duhovit mladic Lebowski - istinski multi-kulti bosnjak, ali u pozitivnom smislu BBC - dezurni forumski vojskovodja na ovom forumu lider30 - ljubitelj zena i zenske ljepote osa - ratni istoricar mario_cro - duhoviti bodybuilder Glava - Ekrem Jevric za podrucje HB foruma Hroboatos - znam ga i otprije (iz forumskih krugova), ali ne poznajem ga Naša Kvačica - neznam ga ni ja Junuz Djipalo - Opiceni car Aztec - inteligentan mladic Croat - strastveni ljubitelj teme "Sexy zene" br. 2 Man in Black - zanimljiv pessimus dux - ozbiljan covjek
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.