Zbog sumnje da su državni proračun i mirovinske fondove oštetili za 17 milijuna kuna, zadarska policija kazneno je prijavila Giuseppea Pina Giergiju, slavnog košarkaša i nekadašnjega sportskog direktora KK Zadar te Dina Perovića, predsjednika Kluba u drugoj polovici 2009. godine.
dudu - jos nije prerastao djecacku razigranost, nema zlobe, drag i simpa, nemoguce ga je ne voljeti :) MRSHO - humanista, patriota, najbolji primjer BiH dijaspore na forumu.( osoba za primjer ) Bobovac- opasan, pametan, na momente arogantan sto daje poseban sarm njegovim upisima.
Ministry of Sound - vitez sa "neprobojnim oklopom" odmjeren i distanciran.ispod "oklopa "krije dobru dusu i srce. Robbie MO - pametan, odmjeren i arogantan s vremena na vrijeme Ibar - dobra neopterecena duša Mar-kan - pošten, pravedan, ljubazan i doslijedan u stavovima. Zadar1993 - mjesavina najboljih osobina dudu-a i Robija.Pametan i odmjeren, drag i sarmantan. bumbar92 - direktan i jasan, cvrstog stava i izuzetno kritican.
G. Aga - ravnogorac cvrstih stavova koji ne odstupa ni milimetra. DžoniBG - dvolican, bez izgradjenog stava i cvrstine licnosti... lako se prepusta najnizim porivima i otkriva mracnu stranu svoje licnosti. jagnjeća brigada - dobar, neopterecen, pomalo naivan i uhvaćen u mrežu velikosrpstva na forumu Lebowski - super osoba, zdravih pogleda i doslijedan u stavovima
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
BBC - saljivi provokatirski medonja :) lider30 - dobro informiran, prosrpski orijentiran, voli zenske osobe čiji mi je stajling ponekad upitan :) osa - umjereni stavovi, otvoren za kompromis. mario_cro - drustven, dobrodusan i bez oredrasuda Glava - vjerovatno forum posjecuje pod " dopingom " i to upitnog kvaliteta. Hroboatos - iskljuciv no informiran i interesantan. Naša Kvačica - zanimljiv, pametan, otvoren za kompromise i dogovore. Junuz Djipalo - neshvacena dobricina velikog srceTa, pa ga često napadaju oni kojima ne odgovara sarolikost njegovog politickog stava. Aztec - mlad i podvodljiv Croat - sportski ekspert i odlicno oko za zgodne i zanimljive zene ( po slikama 10/10) Man in Black - igrač iz " sjene ", pametan, obavijesten i cvrstih zivotnih stavova. pessimus dux - obrazovan, elokventan prosrpski orijentiran.
Ja ne mogu nikog opisati jednom rijecju, te su ovo moja licna zapazanja i postovi slice na one na temi " sto mislite o forumasu iznad ".No i ovdje dajemo glasove na osnovu osobina kandidata, pa je logično i iznijeti misljenje o ponudjenim osobama iz ankete.
Pod arogancijom podrazumijevam gordost, oholost i sl :) A ne neku patolisku potrebu dokazivanja
Zbog sumnje da su državni proračun i mirovinske fondove oštetili za 17 milijuna kuna, zadarska policija kazneno je prijavila Giuseppea Pina Giergiju, slavnog košarkaša i nekadašnjega sportskog direktora KK Zadar te Dina Perovića, predsjednika Kluba u drugoj polovici 2009. godine.
A evo kako se financiraju naši lepotani.
Jednog od ove dvojice znam, osobno, čovik zbunjena poštenjačina. Ne zna di se nalazi a kamoli da bi znao di su pare i kako ih malo potegnuti za sebe . Di njega našli ovi USKOKovci ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
MRSHO je napisao/la:
HERA Sesvete-Dubrava pokriva taj reon pa mi dojavljuju
Imamo Zadrove kompromitirajuće fotografije, ali to ćemo pametno upotrijebit. Prilikom raznih lobiranja pri HDZ-u RH...
To su one fotke iz lova sa pukovnikom i brigandim generalom ? Ne bih rekao da su kompromitirajuće, nismo (taj put) lovili sa određenim generalima, niti sam ja propucao pukovnika u donji dio leđa sa sačmom .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60739 Lokacija: DAZP HQ
emt je napisao/la:
dudu je napisao/la:
@emt
puno zujiš malo meda daješ iliti puno pišeš, nikako ne glasuješ.
Znas da sam konfliktna, moram glasati za administraciju.Koji su najopasniji moderatori ?Robi, Bumbar i lider ?
Robiju ću dva glasa, on mi je jedini lijepio upozorenja
e vidiš, zabranjujem ti da daš glas Robbiju i Ministru, svim ostalim možeš. vidim li 10 pored ijednog od ova dva imena gotova si. I will hunt you down.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ministra sto se tice, budi siguran da glas nece dobiti.Moj lokalni patriotizam je pokopan onog trenutka, kad je za najforumasicu izabrao seherzadu ( sarajevsku ostrokondzu ) i Irmu ( sexy mahalusu )
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60739 Lokacija: DAZP HQ
emt je napisao/la:
Ministra sto se tice, budi siguran da glas nece dobiti.Moj lokalni patriotizam je pokopan onog trenutka, kad je za najforumasicu izabrao seherzadu ( sarajevsku ostrokondzu ) i Irmu ( sexy mahalusu )
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
A evo kako se financiraju naši lepotani.
Jednog od ove dvojice znam, osobno, čovik zbunjena poštenjačina. Ne zna di se nalazi a kamoli da bi znao di su pare i kako ih malo potegnuti za sebe . Di njega našli ovi USKOKovci ?
Tako će i tebe nać-" čuvaj leđa"- netko mora podnit žrtvu.
Crvena Sonja je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:
Tako će i tebe nać, čuvaj leđa, netko mora podnit žrtvu.
Ha ha
HERA Sesvete-Dubrava pokriva taj reon pa mi dojavljuju
Imamo Zadrove kompromitirajuće fotografije, ali to ćemo pametno upotrijebit. Prilikom raznih lobiranja pri HDZ-u RH...
To su one fotke iz lova sa pukovnikom i brigandim generalom ? Ne bih rekao da su kompromitirajuće, nismo (taj put) lovili sa određenim generalima, niti sam ja propucao pukovnika u donji dio leđa sa sačmom .
dudu-poklapač, ekspert za cifre mrsho-previše neurozan i osjetljiv na neka pitanja bobovac-ozbiljan čovjek ministar-radi svoj posao, distanciran, umjeren robbie MO-razočaran u muslimane ibar-često mijenja stavove markan-veliki vjernik zadar-duduov i mrshin drug, voli poklapanja bumber-ima opasan avatar i antikomunista bbc-uporan i zna svašta, dobro koristi google lider-miješam ga sa osom osa-miješam ga sa liderom mario-prezaposlen glava-varira hroboatos-nisam primjetio da piše otkad sam tu naša kvačica- liči na misnistra junuz-glavni aztec-sarajlijica croat-zna često staviti loše ženske ali izvlači ga kvantitet mib-ozbiljan, stavljam ga u isti koš sa mrshom i bobovcem, valjda što su sličnih godina pessimus-djeluje pismen, vjernik aga-vješt sa riječima, duhovit dzoni-posvećen forumu i detaljima jagnje-mislio sam da je mnogo stariji na osnovu upisa
Crvena Sonja je napisao/la:
Zadar1993 je napisao/la:
Pricjednik u lovu..
Eh jbg. da nisu predane ovlasti za istraživanje i suđenje nad slučajevima koji su se dogodili tokom Oluje i Bljeska sa RH na Hag tamo 2001.g. danas bi i on išao s nama . Mada virujem da se Ante vraća doma za godinu dana maks.
Eh jbg. da nisu predane ovlasti za istraživanje i suđenje nad slučajevima koji su se dogodili tokom Oluje i Bljeska sa RH na Hag tamo 2001.g. danas bi i on išao s nama . Mada virujem da se Ante vraća doma za godinu dana maks.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.