|
|
Stranica: 8/18.
|
[ 443 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 22:44 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22087 Lokacija: među zvijezdama
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Srbin ? Pa kako ? Da se nastanim u BG, Šumadiju ili Vojvodinu i puštam ustaške pjesme, veličam lik i djelo pokojnog poglavnika u salonskim raspravama, djeca bi me sigurno ( pod utjecajem okoline a ne vaspitanja ) nazivala ustašicom
Onda se ne možeš udati ni za Bošnjaka... Muškarac mog zivota mora da: Voli BIH i SA Dzeku dijamanta i Repku plus BHF. Politički stav  rina je granica, a zivjećemo u maloj NDH-aziji... Zgodan i crn, oko 190 cm  To su uvjeti. I domoljubne pjesme i muziku da poznaje 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 22:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64125 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Ej vala.... ovih tema mi je pun ku...fer. Na svakom forumu su najpopularnije teme mješoviti brakovi, burke, vehabije, križevi na brdima, abortusi, eutanazija, plastične operacije i homoseksualci.
Ne znam šta vi muškarci imate uopšte raspravljati o ovoj temi kad se, oženivši ženu druge vjere/nacije, u vašim životima neće (skoro) ništa promijeniti. Žene su te kojima se mijenja prezime, okolina, prijatelji, rodbina, komšije...ukratko sve.
joj kakvih danas ima rospijetina, nemaš pojma.  najprije su izmislili da zadržavaju svoje prezime, danas svaka treća, četvrta novopečena mlada zadržava prezime i dodaje muževo.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 22:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Onda se ne možeš udati ni za Bošnjaka...
Muškarac mog zivota mora da: Voli BIH i SA Dzeku dijamanta i Repku plus BHF. Politički stav  rina je granica, a zivjećemo u maloj NDH-aziji... Zgodan i crn, oko 190 cm  To su uvjeti. I domoljubne pjesme i muziku da poznaje  Opis turbo dosadnjikovića. Dobiješ nešto kao onaj rahmetli Bušatlija.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 22:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Muškarac mog zivota mora da: Voli BIH i SA Dzeku dijamanta i Repku plus BHF. Politički stav  rina je granica, a zivjećemo u maloj NDH-aziji... Zgodan i crn, oko 190 cm  To su uvjeti. I domoljubne pjesme i muziku da poznaje  3/9... tough luck...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 22:56 |
|
|
dudu je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ej vala.... ovih tema mi je pun ku...fer. Na svakom forumu su najpopularnije teme mješoviti brakovi, burke, vehabije, križevi na brdima, abortusi, eutanazija, plastične operacije i homoseksualci.
Ne znam šta vi muškarci imate uopšte raspravljati o ovoj temi kad se, oženivši ženu druge vjere/nacije, u vašim životima neće (skoro) ništa promijeniti. Žene su te kojima se mijenja prezime, okolina, prijatelji, rodbina, komšije...ukratko sve.
joj kakvih danas ima rospijetina, nemaš pojma.  najprije su izmislili da zadržavaju svoje prezime, danas svaka treća, četvrta novopečena mlada zadržava prezime i dodaje muževo. Meni je to nešto odvratno. Ljudi s dva prezimena. To mi tako vuče na prepotentnost i samoživost. Ja svoje prezime nedam da napravi nekog bastarda. Nek si zadrži tatino ako joj je to važno al moje dobit neće. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 22:58 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
dudu je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ej vala.... ovih tema mi je pun ku...fer. Na svakom forumu su najpopularnije teme mješoviti brakovi, burke, vehabije, križevi na brdima, abortusi, eutanazija, plastične operacije i homoseksualci.
joj kakvih danas ima rospijetina, nemaš pojma.  najprije su izmislili da zadržavaju svoje prezime, danas svaka treća, četvrta novopečena mlada zadržava prezime i dodaje muževo. Uh, jadni vi.... To nema veze s religijom. Žena je ili dobra ili... I šta ima veze ako zadrži prezime, posebno ako je s njim izgradila karijeru 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:02 |
|
|
Pa uglavnom je to signal da brak neće potrajati. Osim u slučaju Jelene Veljače koja je morala uzeti muževo prezime ali nju ništa nije moglo spasiti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:07 |
|
|
doc je napisao/la: Pa uglavnom je to signal da brak neće potrajati. Osim u slučaju Jelene Veljače koja je morala uzeti muževo prezime ali nju ništa nije moglo spasiti.  Gdje ti je pečat na ovo? Mene bi više zabrinulo da mi budući predloži predbračni ugovor npr.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:08 |
|
|
Slažeš se ili ne? Slažem se. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:15 |
|
|
U vezi prezimena se ne slažem. Kao što rekoh neke žene su postale poznate sa svojim prezimenom, pa je lakše da ga zadrže. Nemam ništa ni protiv onih koje zadrže svoje i dodaju muževo. Meni bi isto bilo teško da se odreknem svog prezimena iako nisam poznata ličnost ali previše volim svoje, svoj kraj... Međutim, ako bih vidjela da muž ima nešto protiv toga popustila bih mu. Teško je kod nas biti muškarac  Za najmanju sitnicu ti prišiju status papučara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Muškarac mog zivota mora da: Voli BIH i SA Dzeku dijamanta i Repku plus BHF. Politički stav  rina je granica, a zivjećemo u maloj NDH-aziji... Zgodan i crn, oko 190 cm  To su uvjeti. I domoljubne pjesme i muziku da poznaje  Po navedenim kriterijumima, evo ih pa birajte, gospođice Emt  Doduše, nisu u endehazijskom tripu, dapače, ali taj detalj možete preskočiti s obzirom na ispunjavanje svih ostalih uslova s tendera 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:25 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Metemma je napisao/la: Natko post483697.html#p483697Ovaj Natko mi nije jasan, kaze da voli Jugoslaviju, da je ponosan Srbin, da mu je otac Bosanski musliman, ali eto nije vazno, nece ni pricati o tome....
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:31 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ovaj Natko mi nije jasan, kaze da voli Jugoslaviju, da je ponosan Srbin, da mu je otac Bosanski musliman, ali eto nije vazno, nece ni pricati o tome.... Kroz Jugoslaviju vjerovatno vidi veću sponu sa muslimanskim dijelom familije, uspomenama i svom tom pričom, jer kao Srbin, tu sponu ne vidi u tzv. biH jer je ona za Srbe mrtvo slovo na papiru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:37 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Ovaj Natko mi nije jasan, kaze da voli Jugoslaviju, da je ponosan Srbin, da mu je otac Bosanski musliman, ali eto nije vazno, nece ni pricati o tome.... Mislim si o čemu pišeš, a prvo mi je na pamet pao Natko koji se dobro tuče s nožem. I onda otvorim i eto ti ga. Meni je jači babo od želje fana koji bi s atomskom bombom skočio na Beograd, a žena Srpkinja gleda u pod.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:39 |
|
|
|
Ma gadno je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:42 |
|
|
doc je napisao/la: Meni je jači babo od želje fana koji bi s atomskom bombom skočio na Beograd, a žena Srpkinja gleda u pod.
I ja bi tom babi oko izvadio ali eto 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:46 |
|
|
|
I onda si ti zamisli. Jesu to sanjali kad su bili mladi. Da ti muž i sin žele baciti atomsku bombu na glavni grad naroda kojem ti pripadaš. Kako se moraš osjećati u tom trenutku.
Ili tata musliman čiji bi sin nožem pikao druge muslimane.
Tuga.
Kuća koja je podijeljena ne može opstati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:46 |
|
|
Sjor Aga, da imate kcerkicu bili dali da se udade za Hrvata ili Muslimana? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Mislim da je poslije Izraela Varta trenutno najpodijeljenije društvo, sa najvećim jazom između naroda. Sjeverna Irska je dobar konkurent.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:47 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sjor Aga, da imate kcerkicu bili dali da se udade za Hrvata ili Muslimana?  Ne bih, gospodine Puntar 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:48 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Muškarac mog zivota mora da: Voli BIH i SA Dzeku dijamanta i Repku plus BHF. Politički stav  rina je granica, a zivjećemo u maloj NDH-aziji... Zgodan i crn, oko 190 cm  To su uvjeti. I domoljubne pjesme i muziku da poznaje  Ovo je najbolji post na temi 
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:51 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Sjor Aga, da imate kcerkicu bili dali da se udade za Hrvata ili Muslimana?  Ne bih, gospodine Puntar  Sjor Aga, vi ste iskren covik. Svaka cast. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:52 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Sjor Aga, vi ste iskren covik. Svaka cast.  Zahvaljujem, gospodine Puntar 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:53 |
|
|
|
A bori se za mir i suživot u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jes, pa da me babo kune... Postano: 02 vel 2013, 23:55 |
|
|
Sayuri je napisao/la: A bori se za mir i suživot u BiH. Apsolutno, gospođice Sayuri 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|