SarajkaDjevojka je napisao/la:
Na Sajuri je navikla biti šefica u virtualnim općilištima, pa da li je razočarana što joj je ta uloga ovdje neponudjena..Ne znam.
Uglavnom, sve vidi kao napad na svoju forumsku veličinu.
Ljubomora i rivalstvo ?
Jest, kako da ne
Ćirila je na ovu temu kad joj tamo niko ne dolazi a ti si joj trn u oku i smeta joj što si slobodnija sa Hrvatima, ona još živi u mržnji potajno se nada osveti, bolja si od nje xy puta iako se ne slažem s tobom u 90% stvari.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
Nego Gabi, vidi šta sam natrukovla za tebe i mene za iznad šporeta, samo da izvezem. Meni se jako sviđa, a tebi? Milslim da bi to svaka žena morala imati, tako će biti potpunija kako intelektualno, duhovno, jednom rečju, idealna i poželjna devojka za naročite muškarce.
Pa rekoh ti, svakoj po jedna. DHL radi. Mogla sam natrukovati i taj tekst, ali mi je ovaj nekako ljubavniji, romantičniji, nazire se žena koja jednako miriše na Šanel kao i na zapršku, i voljena jer jer voli.
U tvom predlogu se nazire tlačena žena. Kao njoj se priča a muž je upozorava da ne sme pričati već da ćuti i kuva. A ona bi jadna da priča dok on gleda kako 10 muškaraca juri za jednom loptom samo zato da bi je zabili u mrežu. I to je kao ok, ali kuvanje jok.
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
Ksenija je napisao/la:
Pa rekoh ti, svakoj po jedna. HL radi. Mogla sam natrukovati i taj tekst, ali mi je ovaj nekako ljubavniji, romantičniji, nazire se žena koja jednako miriše na Šanel kao i na zapršku, i voljena jer jer voli.
U tvom predlogu se nazire tlačena žena. Kao njoj se priča a muž je upozorava da ne sme pričati već da ćuti i kuva. A ona bi jadna da priča dok on gleda kako 10 muškaraca juri za jednom loptom samo zato da bi je zabili u mrežu. I to je kao ok, ali kuvanje jok.
a šta ja znam, ja sam jadna frustrirana i nemaštovita. džabe mi fakultet kad ne pratim nogomet.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Fe-no-me-nal-no! Upravo tako te zamišljam. Sofisticirana, britkog uma, dobrog stasa, lepog lica, vedra... Sada što nekada mirišiš na sarmu, bože moj, može biti samo dodatni kvalitet i time činiš ženu o kojoj pesnici pevaju, koju slikari slikaju, vajari vajaju...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.