|
|
Stranica: 11/1117.
|
[ 27906 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:39 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17438 Lokacija: יום טוב
|
Ksenija je napisao/la: Pa nije mala stvar biti prva pratilja.  ih, kao da ne znaš taj mentalitet. važnije je biti prvi u selu, nego drugi u gradu. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:40 |
|
|
Levitas je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Eto, tako ti neko uništi merak i sada mi se ne da pisati.  Upis se ne tice tebe niti ZGabriel. Upis je bio odgovor polu gasolu. Sada slobodno nastavite raspravu. hvala na dopuštenju. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Levitas
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:42 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Levitas je napisao/la: Upis se ne tice tebe niti ZGabriel. Upis je bio odgovor polu gasolu. Sada slobodno nastavite raspravu.
hvala na dopuštenju.  Nije nikakvo dopustenje. Morao sam samo neke stvari razjasniti gospodi Seniji.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:44 |
|
|
Levitas je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Eto, tako ti neko uništi merak i sada mi se ne da pisati.  Upis se ne tice tebe niti ZGabriel. Upis je bio odgovor polu gasolu. Sada slobodno nastavite raspravu. Ni moj upis se nije odnosio na tebe. 
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:46 |
|
|
Levitas je napisao/la: Nije nikakvo dopustenje. Morao sam samo neke stvari razjasniti gospodi Seniji. Protresi tastaturu, izgleda da si je namrvio. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:49 |
|
|
imam dobar smajli za Levitasa.  
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:51 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21654 Lokacija: među zvijezdama
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Pa nije mala stvar biti prva pratilja.  ih, kao da ne znaš taj mentalitet. važnije je biti prvi u selu, nego drugi u gradu.  To ti najbolje Gabi znaš.Posavinu hvali u Zegej se uvali.Tipično ljaksoberski. Još da je Inkvi pao za slobodu, pa da se u bendzoniju pojaviš u svom selu.To bi tek Party bio.Zivot je jarac.Inkvi u benzoniju voza neku Dalmatinku :( Ksenči, da ti nisi slučajno reinkarnacija miror ? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:51 |
|
|
Pa još da kleči na kukuruzu. Potpuno me je omeo, neki destruktivni lik, a sve sam mislila da je gospodin, valjda zbog fesa i čeličnog pogleda. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ih, kao da ne znaš taj mentalitet. važnije je biti prvi u selu, nego drugi u gradu.  To ti najbolje Gabi znaš.Posavinu hvali u Zegej se uvali.Tipično ljaksoberski. A i ti toliko kidišeš na hvaljenje Šehera.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Ksenija
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:53 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ksenči, da ti nisi slučajno reinkarnacija miror ?  Jesam, kako znaš? 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:54 |
|
|
Šesto čulo 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:55 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: imam dobar smajli za Levitasa.   O pike!:-)
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:55 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ih, kao da ne znaš taj mentalitet. važnije je biti prvi u selu, nego drugi u gradu.  To ti najbolje Gabi znaš.Posavinu hvali u Zegej se uvali.Tipično ljaksoberski. kaže navodna Sarajka koja je u Sarajevu provela manje vremena od mene. =) 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:57 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:58 |
|
|
Ksenija je napisao/la: Pa još da kleči na kukuruzu. Potpuno me je omeo, neki destruktivni lik, a sve sam mislila da je gospodin, valjda zbog fesa i čeličnog pogleda.   fes i gospodin, to ne ide u istu rečenicu.
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 20:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: pa voćnjak za tebe. 
|
|
Vrh |
|
 |
Levitas
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ksenija je napisao/la: Pa još da kleči na kukuruzu. Potpuno me je omeo, neki destruktivni lik, a sve sam mislila da je gospodin, valjda zbog fesa i čeličnog pogleda.   fes i gospodin, to ne ide u istu rečenicu. Niko da komentira brkove...
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: To ti najbolje Gabi znaš.Posavinu hvali u Zegej se uvali.Tipično ljaksoberski.
kaže navodna Sarajka koja je u Sarajevu provela manje vremena od mene. =)  Razlika izmedju mog i tvog odlaska u tome je što ja nisam mogla odlučivati o sebi kao djevojčica.No ti si se svakako mogla vratiti.Otišla si kao odrasla osoba u ratu, no rat se završio prije 20 g.A Ti pustila korijenje u ZG.I sad guslaš o seljačkom mentalitetu i rodnoj grudi nekome 24 godine mladjem od sebe.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:00 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: ? pa voćnjak za tebe.  Aha,hvala,hvala...znaš šta je 'o pike'?
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: kaže navodna Sarajka koja je u Sarajevu provela manje vremena od mene. =)  Razlika izmedju mog i tvog odlaska u tome je što ja nisam mogla odlučivati o sebi kao djevojčica.No ti si se svakako mogla vratiti.Otišla si kao odrasla osoba u ratu, no rat se završio prije 20 g.A Ti pustila korijenje u ZG.I sad guslaš o seljačkom mentalitetu i rodnoj grudi nekome 24 godine mladjem od sebe. osim što te j*be logika, j*be te i matematika.  davno sam ja rekla da si mentalno na nivou petogodišnjeg djeteta. svakim novim upisom to potvrđuješ. buci, buci, nosorožiću naš mali. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:03 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: pa voćnjak za tebe.  Aha,hvala,hvala...znaš šta je 'o pike'? čula sam to već, prosvijetli me ipak. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:04 |
|
|
Levitas je napisao/la: Niko da komentira brkove...
Adolfe dragi, pa dobro si se maskirao. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:05 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Razlika izmedju mog i tvog odlaska u tome je što ja nisam mogla odlučivati o sebi kao djevojčica.No ti si se svakako mogla vratiti.Otišla si kao odrasla osoba u ratu, no rat se završio prije 20 g.A Ti pustila korijenje u ZG.I sad guslaš o seljačkom mentalitetu i rodnoj grudi nekome 24 godine mladjem od sebe.
osim što te j*be logika, j*be te i matematika.  davno sam ja rekla da si mentalno na nivou petogodišnjeg djeteta. svakim novim upisom to potvrđuješ. buci, buci, nosorožiću naš mali.  Pa 49-25=24  Kad je rat počeo ? Matematički tOčno.Selo fali u Zegej se uvali.A mozda kakav udovac u Posavini čezne za tobom još uvijek 35 godina poslije vaše romanse.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica Postano: 09 ruj 2013, 21:06 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ovisno tko je od vas djevojaka više za hrvatski entitet tako će dobiti moju podršku, srce i razumijevanje u ovom konfliktu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|