|
|
Stranica: 944/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:15 |
|
|
frendicin decko je dosao doma s posla jedan dan, a ova bila u mojoj situaciji. Jadan nije ni vrata dobro otvorio vec je ova pocela vristat...te ne valja ovo..te ne valja ono...di je to carape ostavio..... Ovaj je usao za njom u kupaonicu, bacio cokolaldu na nju i pobjego u dnevni Nasmijala se na pet minut
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
A ne znam, idi šutni nekakvog beskućnika.
Meni se popravili snovi. Sinoć me u snu malo ciganče isprosilo za lovu ispred Opera House. Stavio ruku u džep, a on pun gvožđa, svaka moguća valuta. No dao sam joj kovanicu od 20 kuna (wtf), i rekao joj da je to $5. Kasnije kad sam krenuo svojim putem, skontao da je samo $4, pa mi bilo krivo, WTF. Ne znam bi li se pretvorila u sotonu da se nisam probudio.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: A ne znam, idi šutni nekakvog beskućnika.
Meni se popravili snovi. Sinoć me u snu malo ciganče isprosilo za lovu ispred Opera House. Stavio ruku u džep, a on pun gvožđa, svaka moguća valuta. No dao sam joj kovanicu od 20 kuna (wtf), i rekao joj da je to $5. Kasnije kad sam krenuo svojim putem, skontao da je samo $4, pa mi bilo krivo, WTF. Ne znam bi li se pretvorila u sotonu da se nisam probudio. Jesi li ikad guglao sanjaricu? Par puta sam guglala iz znatizelje i uvijek je bio neki los predznak, pa sam prestala.
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: A ne znam, idi šutni nekakvog beskućnika.
Meni se popravili snovi. Sinoć me u snu malo ciganče isprosilo za lovu ispred Opera House. Stavio ruku u džep, a on pun gvožđa, svaka moguća valuta. No dao sam joj kovanicu od 20 kuna (wtf), i rekao joj da je to $5. Kasnije kad sam krenuo svojim putem, skontao da je samo $4, pa mi bilo krivo, WTF. Ne znam bi li se pretvorila u sotonu da se nisam probudio. Jesi li ikad guglao sanjaricu? Par puta sam guglala iz znatizelje i uvijek je bio neki los predznak, pa sam prestala. Jok, to je nešto na razini horoskopa. Do not want. Nema tu neke velike mudrosti, sanjanje je nešto kao defragmentacija Hard Drivea.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Jesi li ikad guglao sanjaricu?
Par puta sam guglala iz znatizelje i uvijek je bio neki los predznak, pa sam prestala.
Jok, to je nešto na razini horoskopa. Do not want. Nema tu neke velike mudrosti, sanjanje je nešto kao defragmentacija Hard Drivea. A ne znam bas... istina ove pizdarije online sa tumacenjem je idiotarija sigurno. Je to nasa podsvijest, ali hmmm...ima tu jos neceg.... nisam bas uvjerena da neka upozorenja moja podsvijst sluti unaprijed.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:33 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Jok, to je nešto na razini horoskopa. Do not want. Nema tu neke velike mudrosti, sanjanje je nešto kao defragmentacija Hard Drivea.
A ne znam bas... istina ove pizdarije online sa tumacenjem je idiotarija sigurno. Je to nasa podsvijest, ali hmmm...ima tu jos neceg.... nisam bas uvjerena da neka upozorenja moja podsvijst sluti unaprijed. Zvučiš spremna da ti neka baba gatara izbije tu ušteđevinu iz čarape.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:41 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: A ne znam bas... istina ove pizdarije online sa tumacenjem je idiotarija sigurno. Je to nasa podsvijest, ali hmmm...ima tu jos neceg.... nisam bas uvjerena da neka upozorenja moja podsvijst sluti unaprijed.
Zvučiš spremna da ti neka baba gatara izbije tu ušteđevinu iz čarape. Tesko. Jednom me u srednjoj frendica vodila sa sobom nekoj babi. Doduse mlada zena bila...registrirani obrt sve po peesu Kad je ovoj pocela tarlahat iz salice za kavu jedva sam smijeh suzdrzavala. Kaze joj da ima neki znak ljestava i da joj knjigu nek si procita tumacenje toga Fina gatara, nema sta
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:48 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Zvučiš spremna da ti neka baba gatara izbije tu ušteđevinu iz čarape. Tesko. Jednom me u srednjoj frendica vodila sa sobom nekoj babi. Doduse mlada zena bila...registrirani obrt sve po peesu Kad je ovoj pocela tarlahat iz salice za kavu jedva sam smijeh suzdrzavala. Kaze joj da ima neki znak ljestava i da joj knjigu nek si procita tumacenje toga Fina gatara, nema sta Da, dobar filter pri odabiru bračne suputnice. Horoskopi, gatanje i (pretjerana) religioznost su deal breakeri. Instant diskvalifikacija.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 16:50 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Tesko. Jednom me u srednjoj frendica vodila sa sobom nekoj babi. Doduse mlada zena bila...registrirani obrt sve po peesu Kad je ovoj pocela tarlahat iz salice za kavu jedva sam smijeh suzdrzavala. Kaze joj da ima neki znak ljestava i da joj knjigu nek si procita tumacenje toga Fina gatara, nema sta Da, dobar filter pri odabiru bračne suputnice. Horoskopi, gatanje i (pretjerana) religioznost su deal breakeri. Instant diskvalifikacija. Yap. Sjecam s ejednog lika kad me na prvom dejtu pitao sto sam po horoskopu. Koje reko ovo veze ima? Pa da ti odredim karakter. Po mjesecu rodenja?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 16 kol 2017, 19:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Kruleee :**** !!! Poželjela sam te!
P.S lunjam po Makarskoj. Prava Bosanka. Mogu ja iz BiH ali Bosna iz mene ne. Bilo gdje da odem na more, ( bila u CR i Crnoj Gori )isto kao da nisam bila dok se ne dokopam Makarske :)))
Treba dat Neum za ovaj dio :))))
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 10:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kruleee :**** !!! Poželjela sam te!
P.S lunjam po Makarskoj. Prava Bosanka. Mogu ja iz BiH ali Bosna iz mene ne. Bilo gdje da odem na more, ( bila u CR i Crnoj Gori )isto kao da nisam bila dok se ne dokopam Makarske :)))
Treba dat Neum za ovaj dio :)))) Saro sunce malo Brige tebe ... ti se skitas po obali.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 10:12 |
|
|
Donijela mi mala Indijka sipak na posao. Cemo se castimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 15:34 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da, dobar filter pri odabiru bračne suputnice. Horoskopi, gatanje i (pretjerana) religioznost su deal breakeri. Instant diskvalifikacija.
Yap. Sjecam s ejednog lika kad me na prvom dejtu pitao sto sam po horoskopu. Koje reko ovo veze ima? Pa da ti odredim karakter. Po mjesecu rodenja? To je neka pick-up strategija, neko mu rekao da cure vole horoskop i da je to talking point.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 15:58 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Yap. Sjecam s ejednog lika kad me na prvom dejtu pitao sto sam po horoskopu. Koje reko ovo veze ima? Pa da ti odredim karakter. Po mjesecu rodenja? To je neka pick-up strategija, neko mu rekao da cure vole horoskop i da je to talking point. Proslo bi mozda da smo bili u osnovnoj. Sutra zadnji dan u ovom odjelu i zbogom dangubljenju po internetskim bespucima
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 16:02 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: To je neka pick-up strategija, neko mu rekao da cure vole horoskop i da je to talking point.
Proslo bi mozda da smo bili u osnovnoj. Sutra zadnji dan u ovom odjelu i zbogom dangubljenju po internetskim bespucima Kako god, count your blessings. Ti predstavljaš onih 10% elitnih, nedavno iseljenih koji ne mijenjaju pelene zapadnoj gerijatriji.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 16:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Proslo bi mozda da smo bili u osnovnoj. Sutra zadnji dan u ovom odjelu i zbogom dangubljenju po internetskim bespucima Kako god, count your blessings. Ti predstavljaš onih 10% elitnih, nedavno iseljenih koji ne mijenjaju pelene zapadnoj gerijatriji. Mozda se vratim za 3 mjeseca :) Iako mozda uspijem dogovoriti posao u banci bas preko banke, a ne moje firme. To bi mi fino sjelo na racun I ovi Irci dosta sele u Australiju.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 16:15 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kako god, count your blessings. Ti predstavljaš onih 10% elitnih, nedavno iseljenih koji ne mijenjaju pelene zapadnoj gerijatriji.
Mozda se vratim za 3 mjeseca :) Iako mozda uspijem dogovoriti posao u banci bas preko banke, a ne moje firme. To bi mi fino sjelo na racun I ovi Irci dosta sele u Australiju. Clusterfuck. Englezi i Irci se masovno sele u AU. Australci se masovno sele u UK. Australska elita u HK, Singapur i SAD. Novozelanđani u AU i UK. Naravoučenije: the grass is always greener on the other side. Nisam baš najbolje upratio di si sad, i gdje ideš, ali bolje ne o tome javno.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 16:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Mozda se vratim za 3 mjeseca :) Iako mozda uspijem dogovoriti posao u banci bas preko banke, a ne moje firme. To bi mi fino sjelo na racun I ovi Irci dosta sele u Australiju. Clusterfuck. Englezi i Irci se masovno sele u AU. Australci se masovno sele u UK. Australska elita u HK, Singapur i SAD. Novozelanđani u AU i UK. Naravoučenije: the grass is always greener on the other side. Nisam baš najbolje upratio di si sad, i gdje ideš, ali bolje ne o tome javno. prokleta je Amerika i zlatko sto sja
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 17:40 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Kruskha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kruleee :**** !!! Poželjela sam te!
Treba dat Neum za ovaj dio :)))) Saro sunce malo Brige tebe ... ti se skitas po obali. Nemam ti broj irski. Reci Ribi da te doda u sobu neku. Hocu sve da cujem pojedinosti o g.blizu savrsenog i poslu :*
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 17:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Saro sunce malo Brige tebe ... ti se skitas po obali. Nemam ti broj irski. Reci Ribi da te doda u sobu neku. Hocu sve da cujem pojedinosti o g.blizu savrsenog i poslu :* Aj joj ti posalji..ja kad izadem iz firme zaboravit cu Inace ...sto ima kod tebe?
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 18:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: E tako, malo promaje da napravimo na forumu, nakotilo se ovih štetočina...nema niš bolje od ladne pive, nakon deratizacije! Bumo videli tko ce koga na koncu "deratizirati". Kada dodje "dan D".
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 18:27 |
|
|
KiM je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: E tako, malo promaje da napravimo na forumu, nakotilo se ovih štetočina...nema niš bolje od ladne pive, nakon deratizacije! Bumo videli tko ce koga na koncu "deratizirati". Kada dodje "dan D". Ne dipr ovdje. Ponašaj se džentlmenski i nema problema. Inače..
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 18:53 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
čuj podrumaša što se junači. :rofl još nije zapamtio da sa Hrvatskom vojskom nema cile-mile.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 17 kol 2017, 23:45 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:00 |
|
|
Sutra mi se sestricna udaje, a ja ne mogu na svadbu :( A volim te svadbe doma :(
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|