|
|
Stranica: 945/1116.
|
[ 27891 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:34 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
:(
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:35 |
|
|
Podrska je tu
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:37 |
|
|
ja nisam fan svadbi, ali odem rodbini. ako će ti biti lakše, i ja sam propustila jednu. morala sam u Kopenhagen po neke uzorke, tako da me nema na zajedničkim fotkama. srećom, rodica je razumna žena pa nije zamjerila.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:46 |
|
|
Prosle godine sam propustila svadbu bratica aka njezinog brata.
Jebate nikako dobiti godisnji u tim mjesecima. I oni se nasli po najvecoj zegi radit svadbu.
_________________ ...Little mirrror on the wall Who's the worst of them all? ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:54 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Prosle godine sam propustila svadbu bratica aka njezinog brata.
Jebate nikako dobiti godisnji u tim mjesecima. I oni se nasli po najvecoj zegi radit svadbu. baš. trebali su čekati Svisvete, da svi dobijete upalu pluća za uspomenu.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 10:56 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Prosle godine sam propustila svadbu bratica aka njezinog brata.
Jebate nikako dobiti godisnji u tim mjesecima. I oni se nasli po najvecoj zegi radit svadbu. baš. trebali su čekati Svisvete, da svi dobijete upalu pluća za uspomenu. Kakova ti je to poveznica? Pa nemaju svadbu na livadi. I usput u vrijeme mojih roditelja svadbe su uvijek bile oko Nove Godine. I svi su jos zivi i zdravi
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 11:26 |
|
|
joj, nisam ti ja stranka da mi se tako držiš. ljudi prave svadbe u različito vrijeme, štaš sad. ja sam prošle godine bila na jednoj, tako je grijalo da sam pila samo vodu. bezalkoholna svadba.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 11:29 |
|
|
Ja tebe ne razumim nista :rofl:
Kakove pak sad stranke i moje drzanje imaju veze s icim ? :rofl:
Jesi ti ok?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 11:31 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ja tebe ne razumim nista :rofl:
Jesi ti ok? pa pričala si kako uvodiš reda na poslu. vidim da si prenijela i na forum. ojebemmu kruško, zezam se. ne volim svadbe, šta da ti kažem. bit ću ok kad prođe ljeto. mrzim ljeto.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 11:33 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ja tebe ne razumim nista :rofl:
Jesi ti ok? pa pričala si kako uvodiš reda na poslu. vidim da si prenijela i na forum. ojebemmu kruško, zezam se. ne volim svadbe, šta da ti kažem. bit ću ok kad prođe ljeto. mrzim ljeto. Na poslu samo ignoriram Ja mrzim ljeto ovdje.... sad bi mi dobro doslo biti malo doma da obucem kakvu kratku suknju...a ne ovako..mlada pa zabundana
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 12:13 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Ja mrzim ljeto ovdje....
Pa premjesti se 100 m dalje...
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 12:31 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Ja mrzim ljeto ovdje....
Pa premjesti se 100 m dalje... ne vidim sliku, a i ne kuzim kakvih 100 m?
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 12:40 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Pa premjesti se 100 m dalje... ne vidim sliku, a i ne kuzim kakvih 100 m? Mrgud je slici, onaj vječno nadr...i štrumf. Pa mrziš ljeto 'ovdje', pomjeri se na drugó mjesto, pa nećeš biti 'ovdje' nego 'tamo'
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 12:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Kruskha je napisao/la: ne vidim sliku, a i ne kuzim kakvih 100 m?
Mrgud je slici, onaj vječno nadr...i štrumf. Pa mrziš ljeto 'ovdje', pomjeri se na drugó mjesto, pa nećeš biti 'ovdje' nego 'tamo' No.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 15:30 |
|
|
haiku_prompt> Nit pive, nit hlada, nit klime, nit slada eLHAMDULILLAH pućanstvo, vidim drži se nivo,... nešt vrtim priFatno po ovoj žegi pa mi općilišće samo na read/ban modu, kad jesen tužna dojde et i mene voĐe
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 15:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama
|
Kruskha je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nemam ti broj irski. Reci Ribi da te doda u sobu neku. Hocu sve da cujem pojedinosti o g.blizu savrsenog i poslu :*
Aj joj ti posalji..ja kad izadem iz firme zaboravit cu Inace ...sto ima kod tebe? Ja na odmoru! U SA postalo dosadno treći dan SFF a vrijeme je bilo uzas ( blago rečeno) , gosti se razišli i ja pobjegnem u Brela. Bila sam na onom dijelu oko Cr i Novog Vinodolskog takodjer, moji tamo vole i ljetovali, pa nekoliko dana, uvraćala se. No onaj dio srednja dalmacija??? Je Li bi?? - ni upola mi nije drag kao ovaj.. Ovaj dio obale volim najviše. Rekoh ti prava Bosanka. Jah posjetila sam i Crnogorce :) vidjećeš već. Poslacu ti broj u PP. Ribi čita wp svake prestupne, mada ruku na srce bude online. Ali ne reagira. ili usporeno odreagira. Vruće je :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 18 kol 2017, 16:23 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Kruskha je napisao/la: Aj joj ti posalji..ja kad izadem iz firme zaboravit cu Inace ...sto ima kod tebe? Ja na odmoru! U SA postalo dosadno treći dan SFF a vrijeme je bilo uzas ( blago rečeno) , gosti se razišli i ja pobjegnem u Brela. Bila sam na onom dijelu oko Cr i Novog Vinodolskog takodjer, moji tamo vole i ljetovali, pa nekoliko dana, uvraćala se. No onaj dio srednja dalmacija??? Je Li bi?? - ni upola mi nije drag kao ovaj.. Ovaj dio obale volim najviše. Rekoh ti prava Bosanka. Jah posjetila sam i Crnogorce :) vidjećeš već. Poslacu ti broj u PP. Ribi čita wp svake prestupne, mada ruku na srce bude online. Ali ne reagira. ili usporeno odreagira. Vruće je :) Vise koristi messenger ili viber :)
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 21 kol 2017, 21:45 |
|
|
Kruskha je napisao/la: Prosle godine sam propustila svadbu bratica aka njezinog brata.
Jebate nikako dobiti godisnji u tim mjesecima. I oni se nasli po najvecoj zegi radit svadbu. jok zenice se za novu
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 22 kol 2017, 14:01 |
|
|
dže si tetkino? kak oturizam u južnoj Bosni? vidim da je Ksenči prolepršala ovuda, ostavila mi jedno pero.
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 22 kol 2017, 14:57 |
|
|
Ha! Imam pristup....samo da me ne vide
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 22 kol 2017, 15:21 |
|
|
BU!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 22 kol 2017, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 22 kol 2017, 15:57 |
|
|
Vec dva dana ne mogu uspostaviti sistem. Duza dva dana u zivotu nisam dozivila A kako te vi?
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 22 kol 2017, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Evo, pao još jedan zahtjev za kumstvo, skupljam ih ko sličice.
3x vjenčani 3x kršteni 1x krizmani (sad ovo)
Jesam se za ovo boriJo?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kruskha
|
Naslov: Re: Kava pa rakijica - Le club obscure Postano: 23 kol 2017, 10:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Evo, pao još jedan zahtjev za kumstvo, skupljam ih ko sličice.
3x vjenčani 3x kršteni 1x krizmani (sad ovo)
Jesam se za ovo boriJo? Dobar si....stavit cemo te u oglas...rent a kum Ja sam sad krsna ovdje
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 28 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|