|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 74 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
teranova
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 21:19 |
|
|
|
Najbolje emisije na kablovskoj su oko 2 noću, nervira me što večito propuštam krajeve istih. Ili filmovi. Ima filmova kojima nikako da odgledam drugu polovinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 22:52 |
|
|
teranova je napisao/la: Najbolje emisije na kablovskoj su oko 2 noću, nervira me što večito propuštam krajeve istih. Ili filmovi. Ima filmova kojima nikako da odgledam drugu polovinu. To sam i ja mislio dugo vremena, ustvari to su samo reprize onih sto su bili to vece od 20-23 Godinama se uspavljujem uz History, National Geographic, Discovery, Reality... izmedju 1 i 4, preko nedelje navijem sat u 8, posle podne dopunim 1-1.5 sat, i taj ritam mi najvise odgovara. Vikendom odvalim do podne, pogotovo ako zaglavim u provodu... San mi je isekao x dobrih dokumentaraca, nekad ustanem i umijem se hladnom vodom, ali obicno mislim da cu izdrzati, pa me u 6.30 probudi televizor koji nisam ugasio... U zadnje vreme od 3 pustaju Air crash investigation na National Geography, saslusam uvod, broj leta, godinu, pocnu komplikacije, motori se gase... i cim me isece sa reklamom, onom malom od 2 minuta, ne docekam nastavak, jedva stisnem crveno dugme na upravljacu, i odatle do budjenja ne pamtim ni jedan sekund. Imam dobru stopericu u glavi, kad je nesto vazno, redovno se probudim 5 minuta pre zvona... najgore je ono - ajde jos malo, 15 minuta... posle ustanes kao da te neko tukao... Najludje nespavanje sam doziveo u Rijeci 2007, zapili smo jednu noc do 5, ustao 8, ceo dan glupiranje na plazi, sport... i onda od 8 uvece do 8 ujutru u casinu... izlazimo, ljudi idu na posao, prolaze oni mali motori, kravate, tasne, masne... slika maglovita kao u filmovima kad prikazuju klinicku smrt, ili neko davno secanje...obavijeno svetlucavim oreolom, usporeno, ubrzano, rupe u vremenu... "Windows is shutting down", otkazuje poslusnost i mozak, i kretanje, i cula.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:03 |
|
|
p.s najgore budjenje je sa hidraulicnom busilicom koja rastavlja asfalt Bio je grafit na jednom zidu u ulici gde su radili - ne busite vise mamu vam jebem, hocu da spavam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:05 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Rekord nespavanja nekih 35 sati. I to čak dosta nedavno. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:08 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: U zadnje vreme od 3 pustaju Air crash investigation na National Geography, saslusam uvod, broj leta, godinu, pocnu komplikacije, motori se gase... i cim me isece sa reklamom, onom malom od 2 minuta, ne docekam nastavak, jedva stisnem crveno dugme na upravljacu, i odatle do budjenja ne pamtim ni jedan sekund.
Gde me nađe, to mi je favorit! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:13 |
|
|
SDB je napisao/la: Rekord nespavanja nekih 35 sati. I to čak dosta nedavno.  To znaci samo si preskocio noc, i ko da nista nije bilo do sledece... Nesto slicno sam uradio u januaru pre 2 godine, nabacio sam sve epizode Prison Break-a, i spavanje nije bilo opcija dok ne sabijem celu sezonu Kakav si posle sazvakan i lud, oci ti ko sarme...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:16 |
|
|
teranova je napisao/la: Gde me nađe, to mi je favorit!  Reci kakva je Sledeci put pred sedanje u pticu moracu dobro da se zarakijam 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
|
|
DzoniBG je napisao/la: ...Nesto slicno sam uradio u januaru pre 2 godine, nabacio sam sve epizode Prison Break-a, i spavanje nije bilo opcija dok ne sabijem celu sezonu Kakav si posle sazvakan i lud, oci ti ko sarme... najjača serija ikad. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
DzoniBG je napisao/la: SDB je napisao/la: Rekord nespavanja nekih 35 sati. I to čak dosta nedavno.  To znaci samo si preskocio noc, i ko da nista nije bilo do sledece... Nesto slicno sam uradio u januaru pre 2 godine, nabacio sam sve epizode Prison Break-a, i spavanje nije bilo opcija dok ne sabijem celu sezonu Kakav si posle sazvakan i lud, oci ti ko sarme... Ma problem je bio u tome što sam morao nešto raditi u javnom sektoru taj drugi dan, da tako kažem. Da je bar bilo gledanje serije... 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:19 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: teranova je napisao/la: Gde me nađe, to mi je favorit!  Reci kakva je Sledeci put pred sedanje u pticu moracu dobro da se zarakijam  Uvek kažem sebi - I ti sad leti posle ovoga... Odlična je i ona emisija "Banged abroad", o ljudima koji su zaglavili u zatvoru prenoseći drogu za druge. Koji retardi, neviđeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:22 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: najjača serija ikad.  Pogotovo ona prva sezona, 22 epizoda, secam se 8-9 januar, 2 i 3 dan Bozica... pauza je bila samo za klopu i klonju... Inace slabo gledam te serije, ali na tu sam se navukao kao blesav.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:25 |
|
|
|
Zanimaju me sledeće stvari i zbog njih ne spavam noću - zatvori, cunamiji, zemljotresi, velike i opasne ribe i gmizavci, avionske nesreće, podmornice, megakonstrukcije i megamašine. Kablovska je kriva za sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 12 lip 2012, 23:25 |
|
|
teranova je napisao/la: Uvek kažem sebi - I ti sad leti posle ovoga... Odlična je i ona emisija "Banged abroad", o ljudima koji su zaglavili u zatvoru prenoseći drogu za druge. Koji retardi, neviđeno. Jezivo i poucno, secam se dvojice zgubidana iz Leichestera u Engleskoj, navukao ih ortak da odu u Kolumbiju po gudru za 5000 funti... a neke nesretne provincijske njuske, krv su propisali u zatvoru... Imas na youtube skoro sve iz tog serijala...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 16 lip 2012, 06:13 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
spavam solidno (vremenski), ali to je jako loš san.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 17 lip 2012, 18:51 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
|
Meni je najgore kad se probudim pola sata prije alarma jer moram u wc. Nema smisla da se vraćam u krevet, a žao mi tih potraćenih pola sata.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 17 lip 2012, 19:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
|
Koliko god mogu i imam vremena... nekad dva tri sata, nekad citavu noc i dan...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 17 lip 2012, 20:09 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: spavam solidno (vremenski), ali to je jako loš san. to je gore nego nikako ne spavati. ako se budiš umoran zbog toga, moraš onda nešto poduzeti glede i u svezi toga..
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ilirk@
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 17 lip 2012, 20:13 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Meni je najgore kad se probudim pola sata prije alarma jer moram u wc. Nema smisla da se vraćam u krevet, a žao mi tih potraćenih pola sata. to je dugo bilo 'proklestvo' moje.. :( srećom, sad sam nekako istrenirala svoj biološki sat da me budi uvijek u isto vrijeme za wc, pa onih najslađih sat i pol ipak provedem u krevetu i to spavajući do alarma.
_________________ 16.11.2012. - "...izmjena u reprezentaciji Hrvatske, izlaze Gotovina i Markač, ulaze Čačić i Sanader..."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 19 lip 2012, 20:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88198 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
U zadnje vrijeme i više nego dovoljno.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 20 lip 2012, 06:38 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8942 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ilirk@ je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: spavam solidno (vremenski), ali to je jako loš san. to je gore nego nikako ne spavati. ako se budiš umoran zbog toga, moraš onda nešto poduzeti glede i u svezi toga.. drijemam ja i popodne. to mi je najslađi san.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 20 lip 2012, 10:20 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
Najviše volim spavati 8-9 sati u komadu. Kao i Džoni, najčešće se probudim 5 min prije budilice kad si navijem za nešto bitno, neovisno koliko spavao.
Rekord nepsavanja: 50 sati, prošle godine u na povratku iz Finske, kad smo zadnji dan imali party u Turkuu, ujutro zrakoplov za Rigu, pa od tamo za par sati zrakoplov za Budimpeštu, zatim par sati u Pešti pa vlak za Pečuh, izbacivanje iz vlaka u Sarbogardu, čekanje novog za Pečuh i od Pečuha do Osijeka autom s ekipicom koja je došla po nas.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 20 lip 2012, 11:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 15:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
U normali spavam 7,5 sati. 8 sati max. Sve preko toga mi usere čitav dan. Jednostavno sam takav. Popodne volim zadrijemat također i rijetko kad mi to utječe na noćni san. Inače ima jedna zanimljivost kod pijančenja. Ako zaspem oko 2 sata ujutro (to se rijetko događa, jel  ) onda mogu spavat i po 10-12 sati i kad se probudim cijeli dan sam nikakav, bezvoljan, umoran. Ako dođem kući oko 4, pola 5 ili čak kasnije (to se već češće događa, jel  ) e onda spavam svega 4, 5 sati ali sam čitav dan odličnog raspoloženja. Zajebana stvar.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 20 lip 2012, 14:00 |
|
|
Nekada zna se desiti da nikako ne mogu nocu da zaspim, zato drugu noc gledajuci TV zaspim ko klada i nebudim se jedno najmanje 8 sati i to bez pauze u spavanju. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Koliko spavate? Postano: 21 lip 2012, 16:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
NoviSeer je napisao/la: Inače ima jedna zanimljivost kod pijančenja. Ako zaspem oko 2 sata ujutro (to se rijetko događa, jel  ) onda mogu spavat i po 10-12 sati i kad se probudim cijeli dan sam nikakav, bezvoljan, umoran. Ako dođem kući oko 4, pola 5 ili čak kasnije (to se već češće događa, jel  ) e onda spavam svega 4, 5 sati ali sam čitav dan odličnog raspoloženja. Zajebana stvar. Također, slična stvar! 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|