|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 42 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 17:37 |
|
|
Je l' drustvo, da li vam se broj zvanicnih veza poklapa sa brojem seksualnih partnera? I cega je vise? 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 17:47 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 22:58 Postovi: 6502 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
aleksije radicevic je napisao/la: Je l' drustvo, da li vam se broj zvanicnih veza poklapa sa brojem seksualnih partnera? I cega je vise?  Ja sam vjeran, i NE VARAM....lav/djevica podznak....lojalan, iskren, tocan, sa malo zena i iskustva. Mozda bi se ozenio, ako bi nasao kvalitetnu zdrebicu sveucilisno obrazovanu, sa netkim drustvenim statusom i socialnim ugledom. I da se ostvarim tko otac po treci, cetvrti put.....ali samo TURBO KVALITETNE i USPJESNE. Ove idimi dodjimi me NE zanimaju...sto im udadba treba da rjesi svoj jadni socio ekonomski i drustveni status. Neke magrinalke, sa dna lanca ishrane me stalno pecaju, ali bezuspjesno, jer RAZMISLJAM GORNJOM GLAVOM, a 99% muzjaka razmislja donjom i fasuje u 99% slucajeva. Samo al pari zenka....ako ima takvih neka mi se upucaju u FB.... Imal li netka kandidatica do 35 god da mi skine mrak i osevapi me??? Moze upucavanje i u inbox? Dacu Vam FB, samo bez lascivnih i golisavih TUDJIH slika. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011082886884Ocuvan, neodoljiv, karizmatican, izdrzljiv, jos nisam razradjen, idem na turbo mega giga pogon. Zadovoljstva svake vrste zagarantirana, kao i ful zivot, na visokoj nozi, jer sam extra galantan, za mlade i kvalitetne zdrebice.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 17:55 |
|
|
|
Nije ni cudo sto se zene sve rjedje odlucuju za brak. Vidi ovoga Kima sto se nalupeta za trojicu. Na jednoj temi zeni sina, na drugoj trazi situiranu, obrazovanu djevojku i ne znam ni sama sta sve nabroja... Ti Kimce i kada pises nemas karizmu, a kako li je tek kada te se ugleda???? Trazi po Facbooku zenu???? Ima u Srbiji nekakva emisija koja se zove ,,Brak na nevidjeno,, Da te prijavim?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:06 |
|
|
|
Nemas pojma, dje moze sreca da te pogleda....ja sam u harmonicnoj vezi dulje od 15 g.
Pre toga sam bio u braku 12 god....pre toga sam imao malo devojaka, jer sam se zabavljao sa 2 po 6 mjeseci a sa 2 po 1 god.
Nisam promiskuitetan i NE sirim venericne bolestine, tripere, kondilome, sifelise, side.
Uvek sam bio sa KVALITETNIM ZENAMA.....kod mene je deviza da nije bitna kvantiteta.
Ako mozes to da skuzis i da isprocesuiras.
Da bi promjenio status, mora mnogo JAKA ZENKA da me zavede i da se zaljubim u nju. Kemija, strast, ljubav, status, pozicija je KOKTEL, koji me moze ponukati da udjem u brak.
Samo meso (sisa, dupe, noge), NE...kao i samo 1 ili 2 komponente od bar 5 koje sam nabrojao.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90418 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: Je l' drustvo, da li vam se broj zvanicnih veza poklapa sa brojem seksualnih partnera? I cega je vise?  Ha? Koja je tebi definicija veze? Jedan poljubac nakon 3 koktela na nekom partiju? 
| Privitak/ci: |

365FB9DA-A4CC-421A-B406-27ACC4390694.jpeg [ 227.8 KiB | Pogledano 1252 put/a. ]
|
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90418 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Daj KIM-e odustani, nije vise interesantno. Gledamo reprizu po tko zna tkoji put. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:16 |
|
|
K..M je napisao/la: Nemas pojma, dje moze sreca da te pogleda....ja sam u harmonicnoj vezi dulje od 15 g.
Pre toga sam bio u braku 12 god....pre toga sam imao malo devojaka, jer sam se zabavljao sa 2 po 6 mjeseci a sa 2 po 1 god.
Nisam promiskuitetan i NE sirim venericne bolestine, tripere, kondilome, sifelise, side.
Uvek sam bio sa KVALITETNIM ZENAMA.....kod mene je deviza da nije bitna kvantiteta.
Ako mozes to da skuzis i da isprocesuiras.
Da bi promjenio status, mora mnogo JAKA ZENKA da me zavede i da se zaljubim u nju. Kemija, strast, ljubav, status, pozicija je KOKTEL, koji me moze ponukati da udjem u brak.
Samo meso (sisa, dupe, noge), NE...kao i samo 1 ili 2 komponente od bar 5 koje sam nabrojao. Po nekakvoj ljubavnoj matematici imas preko pedeset godina. Znaci, kriza srednjih godina i uvod u muski klimaks. Sada ce doci na red promjena frizure, moderna mladalacka odjeca, slusanje muzike kao u vrijeme puberteta, poskakivanje uz mjuzu, brza voznjaposjeta vidjenijim mjestima u gradu, sirok osmjeh i zlatan zub.... i jos sto cuda. Strava!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:25 |
|
|
|
Ajmo nazad na temu.
Napišite nešto pametno i korisno za sve.
Podijelite nam svoje mudrosti i iskustva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:32 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Daj KIM-e odustani, nije vise interesantno. Gledamo reprizu po tko zna tkoji put.  NE odustajem ni sa 49 god....ljubomoran si jer cu ti pokupiti najbolju zenku, koju si namjerio sebi. Nisam ja kriv, sto volim zivot, provod, hedonizam, kvalitetne, ljepe, uspjesne i atraktivne zenke. Konkurenciju zelis saplesti i diskvalificirati...jer bez "starca" nema udarca, i ako si bar 10 god mladji. @lapice, ne radim nista od toga...jos sam "mlad" za klimu...oko 60 god mozda me drma, jer sam sa super mladalackom DNA. Tako da NE beres brigu, dugo cu ja biti kapetan na horizontu zivota.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:32 |
|
|
|
Cemu proslost? Hajdemo malo u buducnost... Pitanje glasi: Koliko cete jos imati veza? Znam da imali djevojku ili suprugu ipak mastate o toj velikoj ljubavi o kojoj smo citali u knjigama i gledali u filmovima. Velikoj, tajanstvenoj, jedinstvenoj... Postoji li uopste?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: U ljubavi nema razmisljanja. Ljubav je stanje ludila. Zelis samo da si svaki sekund u tom ludilu na pocetku. Postoje “circuitbreakers” (kočnice) kojima to mozes malo usporiti. Recimo, prestani slušati muziku. Jer ćeš na neke pjesme vezati taj osjećaj i to će se samo multiplicirati i oteti van svake kontrole. Ni slučajno cajke. Drugi trik je da nastavis imati socijalne kontakte i ne zanemaris ostali život; davati pažnje i dalje drugima. Prekinuti bilo kakve misli “sudbinske povezanosti”. Romantiku dozirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 18:41 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Je l' drustvo, da li vam se broj zvanicnih veza poklapa sa brojem seksualnih partnera? I cega je vise?  Ha? Koja je tebi definicija veze? Jedan poljubac nakon 3 koktela na nekom partiju?  Pa ako razlikujem seksualni cin (kojim se uspostavlja seksualno partnerstvo) od veze, onda svakako poljubac necu racunati u vezu. Ajde, neka veza bude nesto sto traje mesec dana, minimum. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 19:08 |
|
|
|
Sudeci po upisima imate od 35 do 50 godina, a pisete o ovim stvarima kao pubertetlije. Kada i gdje vam je nastao zastoj, ako smijem da pitam?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 19:19 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sudeci po upisima imate od 35 do 50 godina, a pisete o ovim stvarima kao pubertetlije. Kada i gdje vam je nastao zastoj, ako smijem da pitam? Pa nasa mladja generacija je takva. Mi smo pubertetlije do 40.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 21:10 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2101 Lokacija: Južna Bosna
|
|
Savjet neoženjenima: Minimum pet-šest godina mlađu.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 02 srp 2022, 21:28 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
Jiv je napisao/la: Savjet neoženjenima: Minimum pet-šest godina mlađu. Načelno podržavam ali molim objašnjenje.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Koliko ste veza imali do sada? Postano: 06 srp 2022, 19:41 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Jiv je napisao/la: Savjet neoženjenima: Minimum pet-šest godina mlađu. Načelno podržavam ali molim objašnjenje. Zene brze sazrevaju....ulaze u sex.alne odnose u 12 do 13 god, namazanije su, pametnije, lukavije. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|