|
|
Stranica: 16/19.
|
[ 475 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:34 |
|
|
Evo ti i avatar!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:39 |
|
|
Sta je BBC htio reci????
Necu. Ne svidja mi se. Dalje....
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:42 |
|
|
analiza je napisao/la: Sta je BBC htio reci????
Necu. Ne svidja mi se. Dalje.... Moze li "Guza debela", kako ti tepam?
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:00 |
|
|
Opet analiza. To nikako od guze da se odmaknes. Imam ja i druge dijelove tijela. Jezik, npr.
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:12 |
|
|
analiza je napisao/la: Jesi li vidio sto me ministar kaznio!? Krivo mu sto nikada ne pitam za njega. Zabranjeno je po pravilima foruma imat više nickova. Sad ode da te prijavim.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: analiza je napisao/la: Jesi li vidio sto me ministar kaznio!? Krivo mu sto nikada ne pitam za njega. Zabranjeno je po pravilima foruma imat više nickova. Sad ode da te prijavim. Zivadine, jesi li svestan sta cinis?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:16 |
|
|
..osim za jednog koji ima cetri..il je on dio strategije moderatora..?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:17 |
|
|
laganini je napisao/la: ..osim za jednog koji ima cetri..il je on dio strategije moderatora..? Ko je taj, Lagi?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: laganini je napisao/la: ..osim za jednog koji ima cetri..il je on dio strategije moderatora..? Ko je taj, Lagi? ..ma daj zar ne kuzis vise..reka sam mu da ga necu spominjati i da me ne spominje al javice se on..cetri za koje ja znam..mozda i vise..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:20 |
|
|
laganini je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ko je taj, Lagi?
..ma daj zar ne kuzis vise..reka sam mu da ga necu spominjati i da me ne spominje al javice se on..cetri za koje ja znam..mozda i vise.. pa ne kuzim! Inace ja slabo prepoznajem klonove. To mi je mana!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:20 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Zabranjeno je po pravilima foruma imat više nickova. Sad ode da te prijavim. Zivadine, jesi li svestan sta cinis? Prijavio sam je s velikim guštom.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:25 |
|
|
Vidi se da si iz udbasko-dousnickog miljea...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 21:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vidi se da si iz udbasko-dousnickog miljea... Ma jok. Al ništa slađe, nego "Slovenku" prijavit.
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 02:45 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vidi se da si iz udbasko-dousnickog miljea... Ma jok. Al ništa slađe, nego "Slovenku" prijavit. Vidi jada!!!!! Sto nisi sebe prijavio da trckaras po forumu za Aleksijom? Veca si ti prijetnja za forum, nego ja. Desava se to da se ucenik zaljubi u profesora. Malo mu pojasnio Bukvar, ovaj izludio. Ostavi te muskarce na miru. To su ratnici, a ne ********.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 03:32 |
|
|
analiza je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ma jok. Al ništa slađe, nego "Slovenku" prijavit. Vidi jada!!!!! Sto nisi sebe prijavio da trckaras po forumu za Aleksijom? Veca si ti prijetnja za forum, nego ja. Desava se to da se ucenik zaljubi u profesora. Malo mu pojasnio Bukvar, ovaj izludio. Ostavi te muskarce na miru. To su ratnici, a ne ********. koj to misli na mene pa ga muci nesanica?
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 10:08 |
|
|
Jesi uporan Aleksije. Mijenjas mi ime. Svojatas me. Pjesma ,,Nesanica,,...zna se ba sta mislis... Ali ja necu ,,u srbe,,!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 15:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20940 Lokacija: među zvijezdama
|
analiza je napisao/la: Jesi li vidio sto me ministar kaznio!? Krivo mu sto nikada ne pitam za njega.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 18:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: analiza je napisao/la: Jesi li vidio sto me ministar kaznio!? Krivo mu sto nikada ne pitam za njega. Sta je smijesno Sarajka!?
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 19:10 |
|
|
Odlično se obračunavaš s muškarcima. Pa si me nasmijala sa ovim za Ministra. Nisi loša takodjer ni u ostalim duelima. Naprotiv! Dominiraš.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 20:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Odlično se obračunavaš s muškarcima. Pa si me nasmijala sa ovim za Ministra. Nisi loša takodjer ni u ostalim duelima. Naprotiv! Dominiraš. Nije to meni za hvalu! Da su to normalni muskici, pa hajde, da likujem. Vidis I sama da su ovi jadni osteceni, na vise mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 20:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Odlično se obračunavaš s muškarcima. Pa si me nasmijala sa ovim za Ministra. Nisi loša takodjer ni u ostalim duelima. Naprotiv! Dominiraš. Ti i ona dominirate ko Ukrajinci u Donbasu. Ne zna se koja je dominantnija. Pogotovo kad dobijete nagradno odsustvo 30 dana.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 20:31 |
|
|
Samo se ti uspješno brani i ne ostaj duzna. To je kljuc opstanka. Pa kad jednom izvuku kraći kraj u diskusiji, zapitaće se svi da li opet ulaziti u verbalni duel.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 20:36 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Odlično se obračunavaš s muškarcima. Pa si me nasmijala sa ovim za Ministra. Nisi loša takodjer ni u ostalim duelima. Naprotiv! Dominiraš. Ti i ona dominirate ko Ukrajinci u Donbasu. Ne zna se koja je dominantnija. Pogotovo kad dobijete nagradno odsustvo 30 dana. Ti nisi vrijedan moga truda, da ti dokazujem. Isto si dječak s posebnim potrebama pa mi zao izivljavati se nad tobom. Zato te većinom ignoriram. Samo nemoj previše koristiti moju dobrotu. Nemoj previše. Otrešću te nećete sastaviti ni Bog.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 20:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Samo se ti uspješno brani i ne ostaj duzna. To je kljuc opstanka. Pa kad jednom izvuku kraći kraj u diskusiji, zapitaće se svi da li opet ulaziti u verbalni duel. Sljedeći put kad izvuče 30 dana tačno će se to pitat.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 29 svi 2022, 20:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti i ona dominirate ko Ukrajinci u Donbasu. Ne zna se koja je dominantnija. Pogotovo kad dobijete nagradno odsustvo 30 dana. Ti nisi vrijedan moga truda, da ti dokazujem. Isto si dječak s posebnim potrebama pa mi zao izivljavati se nad tobom. Zato te većinom ignoriram. Samo nemoj previše koristiti moju dobrotu. Nemoj previše. Otrešću te nećete sastaviti ni Bog. Nemaš pojma kolko me to sad pogađa.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|