|
|
Stranica: 15/19.
|
[ 475 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 26 svi 2022, 22:19 |
|
|
Lapsi, guzo mala, zasto se ljutis kad ti neko objasni da nisi u pravu.  Dakle, sa dva jutubeta sam ti pokazao da je tvoja predstava o Ukrajinkama pogresna. A pogresno ti je i uverenje da je moderna i emancipovana zena - neradnik koji ne kuva i ne radi nista po kuci, da ima ostar jezik i da je puna hirova. To je tvoja predstava. U kulturnom svetu to jednostavno nije tako. Tebi je ideal Jelena Karleusa i Ava Karabatic. Ili kad bi postojala neka zenska verzija Kristijana Golubovica. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 26 svi 2022, 22:54 |
|
|
Grijesis Aleksije. Ja nemam ideala. Ja nisam ni blizu onoga sto mi izgovaras s pakoscu promasenog muskarca. Ja sam neko posve drugaciji. Ja sam Aleksije neko ispred koga bi ti stajao mirno, spustenog pogleda i tihe rijeci. Neko, koga bi se postidjeo, divio mu se i ponosio ukazanom prilikom da me upoznas. Neko ko je veseo, skroman, dobrocudan, neko ko voli ljude, znane i neznane. Neko ko ti ne zamjera svu glupost ovoga svijeta, kojom si nas nerijetko pocastio. Neko ko pamti, ali i oprasta. Pored mene bi bio zrno nicega. Pored mene bi saznao sta znaci biti covjek, u pravom smislu te rjeci. Ali neces, ne mozes. Cak se i ne nadas bijednice! Ali ,,neka te,,... To ,,neka te,, je postapalica jednoga moga dobrocudnog prijatelja. Jednom prilikom malecki od prijateljice se ukakio I upiskio I trk njemu u krilo. Ovaj mrtav 'ladan rece samo ,,neka te,, Mali! Neka te Aleksije! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 08:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ukrajinke, em su lijepe, em znaju sta hoce od zivota. Vole luksuz i pametno biraju. Obicno kazu da ljubav dolazi sa dijamantima. Nije to roba za vas. Drzite se BiH, Srbije i Albanije. Ajde seljankušo zenička šta ti znaš šta je lijepo. Prvi put si se susrela s civilizacijom kad si dovukla kopito iz okoline Zenice u Banja Luku.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 12:53 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Ukrajinke, em su lijepe, em znaju sta hoce od zivota. Vole luksuz i pametno biraju. Obicno kazu da ljubav dolazi sa dijamantima. Nije to roba za vas. Drzite se BiH, Srbije i Albanije. Ajde seljankušo zenička šta ti znaš šta je lijepo. Prvi put si se susrela s civilizacijom kad si dovukla kopito iz okoline Zenice u Banja Luku. U, sunce ti žarko! Kada se nisam šlognula sada!!! Nije Ograničeni prvi put, stoti put sam se susretala sa tom izolovanom civilizacijom. Sto puta su me molili da im donesem plave i žute tablete. Pitam koje, kako se zovu? Kažu, ma samo ti žute donesi, najbolje su. Šleper gaća, obavezan. Kafe, cigara i materijala za kecelje i aljine. Spremis se kao tetka iz Amerike. Dođeš, izljube te kada vide pune torbe, zakolju pile i sa mladim krompirom ga spale u rerni. To je čast. Dođeš obično na deset dana da provedeš raspust sa ,,svojima,, i potrošiš na grebatore pun pansion sedam dana u Dubrovniku. Ostalo pokradu. Uvijek su voljeli prevrtati tuđe đepove. Osim para krali su se i parfemi, ako ne cijeli, bar ih malo ,,pretoče,, Garderobu su takođe drpisali svaki put. Kukali povazdan. Zavidjeli. Tračali sve koji okrenu leđa, bar na sekund. Ljubomorni na sve i svašta. Lagali. Ubijali se zbog međe. Izdavali. Ma sve ono, što i danas većina rade... Nisu bili nekakvi vjernici. Na slavama i sahranama se obezdane od alkohola. Tada stradaju Sv. Luka, Đurđevdan i dr. Na sahrani se i zapjeva. I tada su imali velike, četvrtaste glave, a žene nosile u prosjeku broj obuće 45. Rumeni. Napredni. Seje i baje. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 13:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Grijesis Aleksije. Ja nemam ideala. Ja nisam ni blizu onoga sto mi izgovaras s pakoscu promasenog muskarca. Ja sam neko posve drugaciji. Ja sam Aleksije neko ispred koga bi ti stajao mirno, spustenog pogleda i tihe rijeci. Neko, koga bi se postidjeo, divio mu se i ponosio ukazanom prilikom da me upoznas. Neko ko je veseo, skroman, dobrocudan, neko ko voli ljude, znane i neznane. Neko ko ti ne zamjera svu glupost ovoga svijeta, kojom si nas nerijetko pocastio. Neko ko pamti, ali i oprasta. Pored mene bi bio zrno nicega. Pored mene bi saznao sta znaci biti covjek, u pravom smislu te rjeci. Ali neces, ne mozes. Cak se i ne nadas bijednice! Ali ,,neka te,,... To ,,neka te,, je postapalica jednoga moga dobrocudnog prijatelja. Jednom prilikom malecki od prijateljice se ukakio I upiskio I trk njemu u krilo. Ovaj mrtav 'ladan rece samo ,,neka te,, Mali! Neka te Aleksije!  Lapsi, guzo debela, kakva si privatno, ja to ne znam... Ali ovo sta i kako pises je toliko neprivlacno i antisexy, da ne mogu da ti opisem. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 14:02 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ajde seljankušo zenička šta ti znaš šta je lijepo. Prvi put si se susrela s civilizacijom kad si dovukla kopito iz okoline Zenice u Banja Luku.
U, sunce ti žarko! Kada se nisam šlognula sada!!! Nije Ograničeni prvi put, stoti put sam se susretala sa tom izolovanom civilizacijom. Sto puta su me molili da im donesem plave i žute tablete. Pitam koje, kako se zovu? Kažu, ma samo ti žute donesi, najbolje su. Šleper gaća, obavezan. Kafe, cigara i materijala za kecelje i aljine. Spremis se kao tetka iz Amerike. Dođeš, izljube te kada vide pune torbe, zakolju pile i sa mladim krompirom ga spale u rerni. To je čast. Dođeš obično na deset dana da provedeš raspust sa ,,svojima,, i potrošiš na grebatore pun pansion sedam dana u Dubrovniku. Ostalo pokradu. Uvijek su voljeli prevrtati tuđe đepove. Osim para krali su se i parfemi, ako ne cijeli, bar ih malo ,,pretoče,, Garderobu su takođe drpisali svaki put. Kukali povazdan. Zavidjeli. Tračali sve koji okrenu leđa, bar na sekund. Ljubomorni na sve i svašta. Lagali. Ubijali se zbog međe. Izdavali. Ma sve ono, što i danas većina rade... Nisu bili nekakvi vjernici. Na slavama i sahranama se obezdane od alkohola. Tada stradaju Sv. Luka, Đurđevdan i dr. Na sahrani se i zapjeva. I tada su imali velike, četvrtaste glave, a žene nosile u prosjeku broj obuće 45. Rumeni. Napredni. Seje i baje.  Lijep opis Zenice i okoline. Najljepši do sad.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 19:06 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Grijesis Aleksije. Ja nemam ideala. Ja nisam ni blizu onoga sto mi izgovaras s pakoscu promasenog muskarca. Ja sam neko posve drugaciji. Ja sam Aleksije neko ispred koga bi ti stajao mirno, spustenog pogleda i tihe rijeci. Neko, koga bi se postidjeo, divio mu se i ponosio ukazanom prilikom da me upoznas. Neko ko je veseo, skroman, dobrocudan, neko ko voli ljude, znane i neznane. Neko ko ti ne zamjera svu glupost ovoga svijeta, kojom si nas nerijetko pocastio. Neko ko pamti, ali i oprasta. Pored mene bi bio zrno nicega. Pored mene bi saznao sta znaci biti covjek, u pravom smislu te rjeci. Ali neces, ne mozes. Cak se i ne nadas bijednice! Ali ,,neka te,,... To ,,neka te,, je postapalica jednoga moga dobrocudnog prijatelja. Jednom prilikom malecki od prijateljice se ukakio I upiskio I trk njemu u krilo. Ovaj mrtav 'ladan rece samo ,,neka te,, Mali! Neka te Aleksije!  Lapsi, guzo debela, kakva si privatno, ja to ne znam... Ali ovo sta i kako pises je toliko neprivlacno i antisexy, da ne mogu da ti opisem.  Kako se to Aleksije pise sexi? Ovo je politicki forum, nema ovdje sexa. Doduse, neko ponekad nekoga i dograbi i bude borbe prsa u prsa, onako, seosko saketanje, ali se to ne broji u sex.Rat se vodi. Drzava se pravi, a ne djeca. Sto mi dovede na temu Ogranicenog. On ti je ono:,,Niti j..., niti kuci vodi,,! Sta ce nam on?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 19:48 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapsi, guzo debela, kakva si privatno, ja to ne znam... Ali ovo sta i kako pises je toliko neprivlacno i antisexy, da ne mogu da ti opisem.  Kako se to Aleksije pise sexi? Ovo je politicki forum, nema ovdje sexa. Doduse, neko ponekad nekoga i dograbi i bude borbe prsa u prsa, onako, seosko saketanje, ali se to ne broji u sex.Rat se vodi. Drzava se pravi, a ne djeca. Sto mi dovede na temu Ogranicenog. On ti je ono:,,Niti j..., niti kuci vodi,,! Sta ce nam on? Sta ti smeta Granicarko? Dobar je on, nece ti nista. Samo nemoj u oci da ga gledas. A mozes da ga mazis slobodno... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 20:42 |
|
|
Drzak je. Bez razloga. Od ovoliko online korisnika, skrivenih I otkrivenih, ni jedan prijateljski raspolozen!? Zasto??? Jesi li ga ti gledao u oci? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 21:51 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 27 svi 2022, 23:48 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Drzak je. Bez razloga. Od ovoliko online korisnika, skrivenih I otkrivenih, ni jedan prijateljski raspolozen!? Zasto??? Jesi li ga ti gledao u oci?  Baš si našla crkvu u kojoj ćeš se moliti, pa tu si tri godine vidiš da ovdje možeš voditi normalan razgovor sa 10% forumaša (i ovaj procenat sam pretjerao).
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 04:04 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Drzak je. Bez razloga. Od ovoliko online korisnika, skrivenih I otkrivenih, ni jedan prijateljski raspolozen!? Zasto??? Jesi li ga ti gledao u oci?  Baš si našla crkvu u kojoj ćeš se moliti, pa tu si tri godine vidiš da ovdje možeš voditi normalan razgovor sa 10% forumaša (i ovaj procenat sam pretjerao). Huki bre, zar tebi Lapusa deluje kao neko ko je lud za normalnim razgovorima? Pa ona trazi muske forumase da je "brane" u svadjama koje je sama zapocela sa drugim forumasima... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 07:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: HusoBaznijek je napisao/la: Baš si našla crkvu u kojoj ćeš se moliti, pa tu si tri godine vidiš da ovdje možeš voditi normalan razgovor sa 10% forumaša (i ovaj procenat sam pretjerao).
Huki bre, zar tebi Lapusa deluje kao neko ko je lud za normalnim razgovorima? Pa ona trazi muske forumase da je "brane" u svadjama koje je sama zapocela sa drugim forumasima...  Lazes Aleksije, sto se ono kaze ,,k'o pas,,! Normalno sam razgovarala s tobom, sve dok nisi poceo da imitiras druge, te rezis na mene kao srpski sarov (jos jedini u EU) na lancu. Novovrijeme, Grobi, Kimi, Buenos, Ograniceni, DrMaga I jos par lajaca, kojima redovno zastane kost u grlu kada im odgovorim, uopste nema mjere u zajebanciji. Onda, nema druge, i ja se moram braniti balkanskim sredstvima. Grizem, udaram kerove stapom, na ponekog zafrljacim i kamen. Ne shvataju da su u sustini oni ugrozeni, a ne ja. Oni imaju gazdu, koji im baca ostatke, veze ih u lance, naziva ih kako on hoce, udara ih nogom... Kazu, pas koji laje nece nista. Pocinjem da vjerujem u to. Laju jadni, jer su gladni, svezani i zapostavljeni, a ubijedili su ih da su vazni i da cuvaju imovinu. Ciju? Pa tudju. Gazdinu. Jadni mali kerovi... Hvala Huso. Izazivaj ih i dalje, sve dok im pjena ne krene niz njusku, a onda ce doci veterinar Smit da im da vakcinu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 07:52 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Huki bre, zar tebi Lapusa deluje kao neko ko je lud za normalnim razgovorima? Pa ona trazi muske forumase da je "brane" u svadjama koje je sama zapocela sa drugim forumasima...  Lazes Aleksije, sto se ono kaze ,,k'o pas,,! Normalno sam razgovarala s tobom, sve dok nisi poceo da imitiras druge, te rezis na mene kao srpski sarov (jos jedini u EU) na lancu. Novovrijeme, Grobi, Kimi, Buenos, Ograniceni, DrMaga I jos par lajaca, kojima redovno zastane kost u grlu kada im odgovorim, uopste nema mjere u zajebanciji. Onda, nema druge, i ja se moram braniti balkanskim sredstvima. Grizem, udaram kerove stapom, na ponekog zafrljacim i kamen. Ne shvataju da su u sustini oni ugrozeni, a ne ja. Oni imaju gazdu, koji im baca ostatke, veze ih u lance, naziva ih kako on hoce, udara ih nogom... Kazu, pas koji laje nece nista. Pocinjem da vjerujem u to. Laju jadni, jer su gladni, svezani i zapostavljeni, a ubijedili su ih da su vazni i da cuvaju imovinu. Ciju? Pa tudju. Gazdinu. Jadni mali kerovi... Hvala Huso. Izazivaj ih i dalje, sve dok im pjena ne krene niz njusku, a onda ce doci veterinar Smit da im da vakcinu.  Lapuso duso, zasto si tako netolerantna? Kazem nesto bezazleno o tebi u saljivom tonu, i ti odmah skaces kao oparena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 08:24 |
|
|
|
Ne pravi se Amerikanac! Vidi ga sada!? Umiljat i razborit! Sigurno dobro doruckovao. Americku govedinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:08 |
|
|
Lapuso duso, koji nick po tebi zvuci bezveznije: lapo-lapo ili analiza? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
 |
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso duso, koji nick po tebi zvuci bezveznije: lapo-lapo ili analiza?  Tvoj Aleksije, svi znamo da su pjesnici mahom pederi bili. Sto ne stavi Djuru Jaksica? 
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:15 |
|
|
analiza je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso duso, koji nick po tebi zvuci bezveznije: lapo-lapo ili analiza?  Tvoj Aleksije, svi znamo da su pjesnici mahom pederi bili. Sto ne stavi Djuru Jaksica?  Ok.  Ali stvarno, kako si ti na pamet pali ti ekstremno bezvezni nickovi?  Ajde da smislimo neki bolji, u slucaju da te banisu, pa kad se kloniras... Npr. Mina Karadzic!  Ili samo Wilhelmina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:23 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: analiza je napisao/la: Tvoj Aleksije, svi znamo da su pjesnici mahom pederi bili. Sto ne stavi Djuru Jaksica?  Ok.  Ali stvarno, kako si ti na pamet pali ti ekstremno bezvezni nickovi?  Ajde da smislimo neki bolji, u slucaju da te banisu, pa kad se kloniras... Npr. Mina Karadzic!  Ili samo Wilhelmina. I jedan I drugi nick imaju smisla. Analiza, kada hocu da analiziram uloge na forumu. Lapo-lapo, znaci ni vojka, ni tujka, kako bi vi s Manjace kazali. Sto ti ne uzmes isto simbolican nick. Sljokicavi Dane!? 
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:29 |
|
|
|
Jesi li vidio sto me ministar kaznio!? Krivo mu sto nikada ne pitam za njega.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:30 |
|
|
analiza je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ok.  Ali stvarno, kako si ti na pamet pali ti ekstremno bezvezni nickovi?  Ajde da smislimo neki bolji, u slucaju da te banisu, pa kad se kloniras... Npr. Mina Karadzic!  Ili samo Wilhelmina. I jedan I drugi nick imaju smisla. Analiza, kada hocu da analiziram uloge na forumu. Lapo-lapo, znaci ni vojka, ni tujka, kako bi vi s Manjace kazali. Sto ti ne uzmes isto simbolican nick. Sljokicavi Dane!?  Nemaju smisla cim moras da tumacis. A neko moze da protumaci da si fiksirana da izvnes na zadnjice. Anal - znas sta je. -Iza - zna se sta je iza, pozadi. Lapo-lapo - moze da bude trandza. A i pokazujes interesovanje za Daneta.  Zasto ti je tesko da ti i ja smisljamo neki lep nick za tebe. Radeci zajedno na necemu, produbili bismo nasu ljubav. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:31 |
|
|
analiza je napisao/la: Jesi li vidio sto me ministar kaznio!? Krivo mu sto nikada ne pitam za njega. Minstar je jako podmukao covek. Neocekivano i na precac donosi odluke bez da prethodno stvari uvid u celu situaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
analiza
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:32 |
|
|
|
Prijedlog?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
analiza je napisao/la: Prijedlog? Mamu mu spomeni. Jednom je upalilo. 
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 28 svi 2022, 20:33 |
|
|
analiza je napisao/la: Prijedlog? Monarchy!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|