|
|
Stranica: 18/19.
|
[ 475 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 21 srp 2022, 01:13 |
|
|
Uobičajeno. Tebe će da štiti Bumbar. Čujem ga da zuji negdje. Šta ima Aleksije? Jesam li šta propustila ovih dana?
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 21 srp 2022, 01:17 |
|
|
Gdje je DrMagic? Evo me u prijateljskoj Njemačkoj, karte devet ojra, pa velim da se malo provozamo?!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 17:49 |
|
|
A woman once left her job to breastfeed her boyfriend full timeMeet Jennifer Mulford, the woman who breastfeeds her adult boyfriendhttps://thepremierdaily.com/breastfeeds ... sgO=l8FBP3Lapuso, da li bi ti bila ovako ljubazna prema svom decku?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 17:54 |
|
|
Kakvom dečku!? Nisam ja siparica. Valjda čoviku!? Sve za moga čovika.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 17:57 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kakvom dečku!? Nisam ja siparica. Valjda čoviku!? Sve za moga čovika. Prica se po forumu da bi dvojicu mogla da hranis! Znaci mozes sebi priustiti i muza i decka!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 17:59 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Veliki pozdrav za moju drugaricu. Jooj, vidi ovog upisa!? Kako su ta vremena bila sretna!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 18:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kakvom dečku!? Nisam ja siparica. Valjda čoviku!? Sve za moga čovika. Prica se po forumu da bi dvojicu mogla da hranis! Znaci mozes sebi priustiti i muza i decka! Priča se i za tebe da bi te dvojica mogla nahraniti, a i napojiti. Kažu, veliki kapacitet. Svaka čast.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 18:19 |
|
|
Naravno da kuham i to dobro kuham. Ja kada zakuham, zapecem i serviram 'ladno... Ma neka bude iznenađenje.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 18:34 |
|
|
Ćeš se gorko kaješ Aleksije za izdaju. Vuk se u startu predstavio kao govance, pa je sve ok, ali tebe ću da izbodem kokardom u dupeta ne bi li ti došlo iz njega u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 18:36 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ćeš se gorko kaješ Aleksije za izdaju. Vuk se u startu predstavio kao govance, pa je sve ok, ali tebe ću da izbodem kokardom u dupeta ne bi li ti došlo iz njega u glavu. Lapuso, ne bahati se. To sto se izvinjavam nije znak slabosti. To je zato sto sam fin i kulturan.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 30 srp 2022, 18:38 |
|
|
Jesi Aleksije, jesi...će ti ta kultura dođe glave, samo polako, samo lagano...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 13 lis 2022, 21:14 |
|
|
Dugo nisam bila na ovoj temi. Situacija se mijenja svako malo, kao prebrojavanjem listića u Rajvosa. Mislim da bi sada Kvaka i Novovrijeme glasali da sam simpa. Buenos takodje. Lagani i Amiđa. Ima I par novih. Ne stidite se. Znam da volite pričati samnom. A i borila sam se. Rukama i nogama.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 10:30 |
|
|
Lapuso, jesi li gledala "Terminator 2"? Terminator cuva onog decka, a majka tog decka misli kako je taj terminator bolji otac od bilo kojeg pravog muskarca kojeg bi mogao imati za oca. Elem, majka iz terminatora daje prednost androidnom robotu u odnosu na zive muskarce. Sto nas dovodi do tvog stava da su muskraci najgori, gadni, bezobrazni itd. Nauka ovih dana radi da izradi muskih ljubavnih robota "Male love robots"! Citat: Sick Of Men? This Male Love Robot Could Replace Them https://www.bolde.com/sick-of-men-this- ... lace-them/Ovde su zapisane neke prednosti ljubavnih robota u odnosu na prave muskarce. Ozbiljan britanski portal, Mirror, pise o seksualnim robotima u prodaji! Citat: Male sex robots with bionic penises 'better than vibrators' could go on sale this year https://www.mirror.co.uk/tech/male-sex- ... s-11818283Dakle, sta ti mislis o ideji? Ljubavni muski roboti ne piju po kafana, ne goje se, mogu da rade one stvari kad god oces...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 11:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Dakle, sta ti mislis o ideji? Ljubavni muski roboti ne piju po kafana, ne goje se, mogu da rade one stvari kad god oces... Ma jel' ovo Željka Cvijanovićka?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 11:35 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Dugo nisam bila na ovoj temi. Situacija se mijenja svako malo, kao prebrojavanjem listića u Rajvosa. Mislim da bi sada Kvaka i Novovrijeme glasali da sam simpa. Buenos takodje. Lagani i Amiđa. Ima I par novih. Ne stidite se. Znam da volite pričati samnom. A i borila sam se. Rukama i nogama. …simpatična i kulturna..moj glas..doduse tada sam te slabije poznava..
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 14:41 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Lapuso, jesi li gledala "Terminator 2"? Terminator cuva onog decka, a majka tog decka misli kako je taj terminator bolji otac od bilo kojeg pravog muskarca kojeg bi mogao imati za oca. Elem, majka iz terminatora daje prednost androidnom robotu u odnosu na zive muskarce. Sto nas dovodi do tvog stava da su muskraci najgori, gadni, bezobrazni itd. Nauka ovih dana radi da izradi muskih ljubavnih robota "Male love robots"! Citat: Sick Of Men? This Male Love Robot Could Replace Them https://www.bolde.com/sick-of-men-this- ... lace-them/Ovde su zapisane neke prednosti ljubavnih robota u odnosu na prave muskarce. Ozbiljan britanski portal, Mirror, pise o seksualnim robotima u prodaji! Citat: Male sex robots with bionic penises 'better than vibrators' could go on sale this year https://www.mirror.co.uk/tech/male-sex- ... s-11818283Dakle, sta ti mislis o ideji? Ljubavni muski roboti ne piju po kafana, ne goje se, mogu da rade one stvari kad god oces... Dobra ideja Kada ti je rođendan, da ti pošaljem jednoga takvog, po narudžbi da lici na Karadjordjevica, pa da ga ljubis do mile volje. U stvari radi s njim šta god hoćeš, to nas ne zanima
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 14:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dakle, sta ti mislis o ideji? Ljubavni muski roboti ne piju po kafana, ne goje se, mogu da rade one stvari kad god oces... Ma jel' ovo Željka Cvijanovićka? Sada ce Robot da dobije Audija. Automatik
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 14:50 |
|
|
laganini je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Dugo nisam bila na ovoj temi. Situacija se mijenja svako malo, kao prebrojavanjem listića u Rajvosa. Mislim da bi sada Kvaka i Novovrijeme glasali da sam simpa. Buenos takodje. Lagani i Amiđa. Ima I par novih. Ne stidite se. Znam da volite pričati samnom. A i borila sam se. Rukama i nogama. …simpatična i kulturna..moj glas..doduse tada sam te slabije poznava..
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:19 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Zašto ti je toliko važno šta ljudi misle o tebi? Indiferentnost prema mišljenju tuđih ljudi dolazi s godinama. Ovako mi djeluješ kao nekakva tinejdžerka s tom brigom o tome šta drugi misle o tebi.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:22 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Lapo-lapo je napisao/la: laganini je napisao/la: …simpatična i kulturna..moj glas..doduse tada sam te slabije poznava.. Može li se promeniti glasovanje. Isto glasovao, ali se zahebao...ova je prevrtljiva smutljivica...premazana sa tisuću masti i prošla vuku kroz DUPE.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:23 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Zašto ti je toliko važno šta ljudi misle o tebi? Indiferentnost prema mišljenju tuđih ljudi dolazi s godinama. Ovako mi djeluješ kao nekakva tinejdžerka s tom brigom o tome šta drugi misle o tebi. Daj Amudja, ne budali. Glupiram se iz dosade. Ručak završen, pojeden, sudovi oprani i šta drugo da radim...!? Da heklam ne znam. Tulumbe, ne volim.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:30 |
|
|
K..M je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Može li se promeniti glasovanje. Isto glasovao, ali se zahebao...ova je prevrtljiva smutljivica...premazana sa tisuću masti i prošla vuku kroz DUPE. Ponovi glasanje. Vratiš se Vuku kroz dupe i ponistis. Glasas ponovo i opet u dupe. Ne izlazi bez velike nužde
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:40 |
|
|
Nego, nešto me zanima što se Robi distancirao od mene!? Neće čovjek ni da pogleda u mom pravcu. Ja sam davno rekla da kada mi on kaže da napustim forum ja ću to zaista i učiniti. Ne treba me niko banirati.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:43 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12568 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Vodiš monolog?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Lapo-lapo Postano: 16 lis 2022, 15:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|