|
|
Stranica: 5/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:05 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa ne znam da imam običaj savjetovati druge cure, al hajd. Jest Jagnje izmislio ali nije foru patentirao 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Vjerovatno bih dobio stopalo. I to neko s neta po mogucnosti s par zuljeva.  Hahaha ne znam. Može svašta biti. Slaba sam ja na tebe (ne u onom smislu, u onom smislu je Leb). Nego ti sve opraštam. Sjetih se sad komšije. Pričao mi je kad je bio mali da se popeo na drvo i urinirao po dvije žene koje su stajale ispod. Jedna ga napala, a druga je rekla ovoj prvoj neka ga bona vidi kako je zlatan. Nešto kontam, ta žena je bila preteča današnjih ljubiteljica zlatnog tuša. I ja svašta pišem doc je napisao/la: Istina.
Još kad bi ti poslušala vlastiti savjet za druge cure.
Ovo nisam skontala, al nema veze. A slaba si, sta ces.  Ma ja sam prema tebi meHak (ko dusa, mislim), i suti.  i da, pises ti svasta, dalo bi se to malo ispsihoanalizirati. Zanimljivo. A vidim da si dobro upoznata i s terminima foot job, zlatni tus...  Sta se u tom Stocu dogadja. i kad smo kod tog, pade mi na pamet ono "brave" sto su mu okrali... Je l ga on to susio??? Ili??? Od zlatnog tusa, do stare ovce, "braveta", a, sta kazes na to? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:07 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne mogu se oteti dojmu da je nekakvo natjecanje ili oklada u pitanju. hmmm...
Kako mi nekad ispadnemo dublji nego što jesmo ženskom oku. bolje nego obratno. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:08 |
|
|
@Sayuri Nisam to ja rekla, samo sam tumačila šta je doc hteo reći i još uvek ne znam da li sam potrefila. Sada sam videla da jesam!  Ne gledam TV niti reklame tako da to smatram za Jagnjetov patent. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:10 |
|
|
doc je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne mogu se oteti dojmu da je nekakvo natjecanje ili oklada u pitanju. hmmm... Kako mi nekad ispadnemo dublji nego što jesmo ženskom oku. Odkad je napisala da joj je footjob seksi vrijedi i poginut na bojištu.
Možda me i neka lijepa usta ožališe dirnuta mojim junaštvom. haha, znao sam. I da, slazem se s boldanim. Mi smo muski jednostavni. Evo, vidis najbolje po Doc-u 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:13 |
|
|
Aztec je napisao/la: doc je napisao/la: Kako mi nekad ispadnemo dublji nego što jesmo ženskom oku. Odkad je napisala da joj je footjob seksi vrijedi i poginut na bojištu.
Možda me i neka lijepa usta ožališe dirnuta mojim junaštvom. haha, znao sam. I da, slazem se s boldanim. Mi smo muski jednostavni.  Ma ku*ac si ti jednostavan Romeo. Nemoj nam se sad krpati.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:14 |
|
|
|
editirao sam post.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:16 |
|
|
|
Pretekao sam te podlače!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:18 |
|
|
|
Biste li polizali jedan drugom stopala po cijenu stvaranja HB ili za neke pare?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:19 |
|
|
|
@doc Ma kako Aztec može biti podlac?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:20 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Biste li polizali jedan drugom stopala po cijenu stvaranja HB ili za neke pare? A bil ti polizao stopala Dodiku da ukine RS?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:22 |
|
|
|
Ma cuclao bi mu palac ko onaj vodeni sladoled za kunu. Ili ništa od Sayuri.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:24 |
|
|
Aztec je napisao/la: A slaba si, sta ces.  Ma ja sam prema tebi meHak (ko dusa, mislim), i suti.  i da, pises ti svasta, dalo bi se to malo ispsihoanalizirati. Zanimljivo. A vidim da si dobro upoznata i s terminima foot job, zlatni tus...  Sta se u tom Stocu dogadja. i kad smo kod tog, pade mi na pamet ono "brave" sto su mu okrali... Je l ga on to susio??? Ili??? Od zlatnog tusa, do stare ovce, "braveta", a, sta kazes na to?  A do juče ste me doživljavali isključivo kao domaćicu  Zezam se ja. Ko ovako piše javno, znaj da radi samo to - piše  Kaže se brav - bravetina. Jest ga sušio i otkud ti sad to pade na pamet  Lebowski je napisao/la: Biste li polizali jedan drugom stopala po cijenu stvaranja HB ili za neke pare? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:26 |
|
|
|
I pitao si ovo za pare nesto slicno... Kao bi li se naguzili nekom arapu za milijun dolara...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:27 |
|
|
Ksenija je napisao/la: @doc Ma kako Aztec može biti podlac? Aha Doc, sta sad. Ma pusti ga Ksenija, bice da ga je secer opalio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:29 |
|
|
|
Kako ne bi mogao biti.
Podlače jedan, što si navalio na Snickers i mene. Daj neki Bounty ubaci bar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:31 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: A slaba si, sta ces.  Ma ja sam prema tebi meHak (ko dusa, mislim), i suti.  i da, pises ti svasta, dalo bi se to malo ispsihoanalizirati. Zanimljivo. A vidim da si dobro upoznata i s terminima foot job, zlatni tus...  Sta se u tom Stocu dogadja. i kad smo kod tog, pade mi na pamet ono "brave" sto su mu okrali... Je l ga on to susio??? Ili??? Od zlatnog tusa, do stare ovce, "braveta", a, sta kazes na to?  A do juče ste me doživljavali isključivo kao domaćicu  Zezam se ja. Ko ovako piše javno, znaj da radi samo to - piše :zubati Lebowski je napisao/la: Biste li polizali jedan drugom stopala po cijenu stvaranja HB ili za neke pare?  Ma ja sam u to siguran. Citat: Kaže se brav - bravetina. Jest ga sušio i otkud ti sad to pade na pamet  Pa ne znam, zar nije logicno?  Cudi me da se to susi. Prvi put cujem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:33 |
|
|
@doc Može li bonžita?  Ala ste brzi!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:34 |
|
|
|
Ma da, di bi ona. Još muslimanka.
Još joj je i najpraktičnije drndati malo nožicom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:35 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: Daj neki Bounty ubaci bar. nemere. ja volim bounty.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:37 |
|
|
|
Aztec pa kako se dobije suho meso nego sušenjem? Sušenje-dimljenje. Na to mislim.
(ko zna o čemu on priča)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:38 |
|
|
|
Od svih tih mini slatkiša jedino volim rum pločice "Kandit" Osijek, i Bonžitu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:48 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec pa kako se dobije suho meso nego sušenjem? Sušenje-dimljenje. Na to mislim.
(ko zna o čemu on priča) Pa dobro. Al ovca? Dimljena ovca? prvi put cujem. suho ovcje meso? Sad stvarno odoh, al ocekujem pojasnjenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:51 |
|
|
|
Pa šta je čudno u tome? Ovca, krava, koza, možeš šta hoćeš.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Lista (ne)prijatelja Postano: 09 lis 2013, 23:59 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|