|
|
Stranica: 55/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 sij 2013, 23:56 |
|
|
|
Opet svako je čestitanje lijepo. I ja sam na novu godinu u gradu čestito ljudima koje prvi put vidim u životu i nije mi bio problem. Ja želim svima lijepe stvari.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 sij 2013, 23:58 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Lebowski je napisao/la: Hinter, Sayuri još uvijek nema svoju temu, imaš dovoljno podataka.  Jest vala Leb. Kao držim do privatnosti, a znate mi i ime i datum rođenja i da sam rođena u Mostaru, živjela u Stocu, pa u Mo, pa u St... Ma sve živo... I onda se čudim što me bolesnici proganjaju. Ali jednu stvar hint ne zna... Hoćeš da ti napišem na pp al ga uništi čim pročitaš  danijel 88 je napisao/la: Nisi jedina, ja popizdim kad vidim kakvi su ljudi pomodarski kreteni. Što je najgore pola tih malograđana koji piše takve gluposti niti ne znaju šta to znaci, ali glavno da su seljacine u trendu bez obzira što je trend debilan. Pa gdje je nestali maniri pa da napišeš moja sucut ili pocivao u miru ili tako nešto što je prigodno u takvim situacijama a ne ta tri glupa slova koja jednako debilno zvuce kao i da su sucut izrazili na kineskom...
Pozdrav danijele, nisam te prije viđala. Ma to se otelo sve kontroli  Djeca u školi hemijskom crtaju smajliće, vidjela sam svojim očima.. Pa izrazi koji su se uvukli u svakodnevne razgovore....wtf, lol, rolfmao (ne znam jesam li tačno napisala), ili kad naši lol prilagode ovom području, pa kažu LOLČINA  Pa umjesto DA pišu THE ili kaže uslikaj i šeraj (bi reklama na TV) Zatim troler, spamer, spinovanje, offtopic, zachatavanje, flejmovanje... Ja se lično pogubim Eh, jednom se registrujem na jedan forum kad kaže Zahtevamo da validišete svoju email adresu. Ne zamjeti na dugom postu...ponijelo me 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 10 sij 2013, 23:59 |
|
Pridružen/a: 25 svi 2012, 17:44 Postovi: 335 Lokacija: Naša Draga Hrvatska
|
mario_cro je napisao/la: danijel 88 je napisao/la: Nisi jedina, ja popizdim kad vidim kakvi su ljudi pomodarski kreteni. Što je najgore pola tih malograđana koji piše takve gluposti niti ne znaju šta to znaci, ali glavno da su seljacine u trendu bez obzira što je trend debilan. Pa gdje je nestali maniri pa da napišeš moja sucut ili pocivao u miru ili tako nešto što je prigodno u takvim situacijama a ne ta tri glupa slova koja jednako debilno zvuce kao i da su sucut izrazili na kineskom...
Isto kao i čestitanje rođendana na FB-u. Zato sam ja fino uklonio datum rođenja da nitko ne dobije obavijest i da mi ne čestita. *ebo ti to kad ti netko čestita samo jer je vidio obavijest. Slažem se i to cestitka svima svih 365 dana u godini bude ista "Sretan rođendan i sve najbolje" a oni malo inovativniji cak ni to ne pišu nego samo kopiraju i zalijepe prethodnu cestitku što dovoljno govori o tome koliko je to besmislena stvar...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:01 |
|
|
Azteče odmetniče  Neka, valja povremeno odmoriti, ali da se poslije vratiš. Kod mene sve ok, niko me ne sekira, čudo jedno danijel 88 je napisao/la: hinterland je napisao/la: Hvala na info. Kako se zovu ljudi iz Stoca? Stočani i Stočanke? Muški su Stolci, ženske Stolice, a djeca Stolčići  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:01 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Hinter, Sayuri još uvijek nema svoju temu, imaš dovoljno podataka.  Jest vala Leb. Kao držim do privatnosti, a znate mi i ime i datum rođenja i da sam rođena u Mostaru, živjela u Stocu, pa u Mo, pa u St... Ma sve živo... I onda se čudim što me bolesnici proganjaju. Ali jednu stvar hint ne zna... Hoćeš da ti napišem na pp al ga uništi čim pročitaš  Svakako napiši na pp a možemo razmijeniti i dosad skupljene podatke o neprijateljima naše nam Bosne i Hercegovine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:02 |
|
|
hinterland je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Hinter, Sayuri još uvijek nema svoju temu, imaš dovoljno podataka.  Neću je maltretirat. Dovoljno je proživjela toga za vrijeme rata. Kad sam čitao onaj post stvarno nije mi lako to bilo probavit. Ma sve ok I kaže se Stočani i Stočanke, te u Stocu, a nikako u Stolcu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:02 |
|
|
hinterland je napisao/la: Opet svako je čestitanje lijepo. I ja sam na novu godinu u gradu čestito ljudima koje prvi put vidim u životu i nije mi bio problem. Ja želim svima lijepe stvari. I ja volim cestitati Novu godinu, Božić, Bajram ili bilo šta drugo nepoznatim ljudima pogotovo ako su ti novi ljudi zgodne mlade dame 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11633 Lokacija: Varta drzava
|
Ej, znate sta mi se nedavno dogodilo...  Rece mi zena od nekih cca 60-65 god., ni manje ni vise no " odjebi".  Legenda hahaha. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:06 |
|
|
Aztec je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ma ne. Ne koristim ga uopšte puno jer ga ne volim. Preintezivan miris i okus. Nisam ljubitelj ni začina. Aha. Moji su culi da je zdravo pa sad sve utapaju u njemu (kao to dobro  ). A ulje ima intenzivan miris i okus (doduse neka vise, neka manje) pa "prekrije" jelo. S maslinovim (extra djev.) meni svaka salata bude ista - tj. svaka mi smrdi na ulje. Ja inace iz tog razloga uzimam sebi refinirano maslinovo, inace mi je najukusnije i najmanje nametljivo od svih ulja. Pa da. Ne volim nikakva ulja i začine koji preuzmu okus. Leb stiže pp. Odmah isprintaj i obriči.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:07 |
|
|
|
Hvala na info. Da li se razlikuje naglasak Stočana od Mostaraca?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:13 |
|
|
Aztec je napisao/la: Ej, znate sta mi se nedavno dogodilo...  Rece mi zena od nekih cca 60-65 god., ni manje ni vise no " odjebi".  Legenda hahaha.  Pa šta si joj radio hinterland je napisao/la: Hvala na info. Da li se razlikuje naglasak Stočana od Mostaraca? Malo da. Ma i ovdje imaš razlike u tim naglascima među ljudima iz istog grada. Npr ja ne otežeeeeem previše kao većina njih. Opet rođeni Mostarcu se previše foliraju za moj ukus. Braaaatoooooo jes vidio ovo...drama maaaajke mi... A cvike na očima obavezno 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:15 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Hinter, Sayuri još uvijek nema svoju temu, imaš dovoljno podataka.  Jest vala Leb. Kao držim do privatnosti, a znate mi i ime i datum rođenja i da sam rođena u Mostaru, živjela u Stocu, pa u Mo, pa u St... Ma sve živo... I onda se čudim što me bolesnici proganjaju. Ali jednu stvar hint ne zna... Hoćeš da ti napišem na pp al ga uništi čim pročitaš  danijel 88 je napisao/la: Nisi jedina, ja popizdim kad vidim kakvi su ljudi pomodarski kreteni. Što je najgore pola tih malograđana koji piše takve gluposti niti ne znaju šta to znaci, ali glavno da su seljacine u trendu bez obzira što je trend debilan. Pa gdje je nestali maniri pa da napišeš moja sucut ili pocivao u miru ili tako nešto što je prigodno u takvim situacijama a ne ta tri glupa slova koja jednako debilno zvuce kao i da su sucut izrazili na kineskom...
Pozdrav danijele, nisam te prije viđala. Ma to se otelo sve kontroli  Djeca u školi hemijskom crtaju smajliće, vidjela sam svojim očima.. Pa izrazi koji su se uvukli u svakodnevne razgovore....wtf, lol, rolfmao (ne znam jesam li tačno napisala), ili kad naši lol prilagode ovom području, pa kažu LOLČINA  Pa umjesto DA pišu THE ili kaže uslikaj i šeraj (bi reklama na TV) Zatim troler, spamer, spinovanje, offtopic, zachatavanje, flejmovanje... Ja se lično pogubim Eh, jednom se registrujem na jedan forum kad kaže Zahtevamo da validišete svoju email adresu. Ne zamjeti na dugom postu...ponijelo me  Pozdrav Sayuri, bio sam na drugim temama, a ni ne pišem baš previše tj više citam nego što pišem tako da me se baš ni ne vidi previše. Slažem se, otišlo sve kvragu, ljudi se više ne znaju ni predstaviti a da ne umetnu neki anglizam O znam kako ti je, prebrzo smišljaju nove nazive tako da mi se zna nekad desiti kad nešto citam da moram gledati hocu li morati koristiti prevoditelja koliko ubacuju tih gluposti. Ma ništa, samo piši Bar meni to ne smeta jer se i ja cesto raspišem...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:17 |
|
|
|
Aha. Nisam to znao. Valjda su bahate jer su iz velikog grada. Nema mi smisla. Također mi nemaju smisla ti anglizmi. Bolje je pisati na narodnom jeziku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:22 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Ej, znate sta mi se nedavno dogodilo...  Rece mi zena od nekih cca 60-65 god., ni manje ni vise no " odjebi".  Legenda hahaha.  Pa šta si joj radio hinterland je napisao/la: Hvala na info. Da li se razlikuje naglasak Stočana od Mostaraca? Malo da. Ma i ovdje imaš razlike u tim naglascima među ljudima iz istog grada. Npr ja ne otežeeeeem previše kao većina njih. Opet rođeni Mostarcu se previše foliraju za moj ukus. Braaaatoooooo jes vidio ovo...drama maaaajke mi... A cvike na očima obavezno  Apsolutno nista. Pitao babu pitanje, za sto je placena da odgovori. Sta ju je mucilo ne znam, niti me se tice. Al zato poslije jesam. Gadjao sam je papirom kroz onaj salter.  Pa se pocela derati da se zove policija... pa ova do nje isto ponavlja "zovite policijuuu"...  ma ludnica...  Ali poslije sam i popizdio, pa me je upamtila zasigurno u sumnjam da ce joj vise jezik tako izletjeti... Sve se dogadjalo jos u pola sest u jutro pa valjda manjak kofeina i nikotina je svoje odradio...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:25 |
|
|
Citat: Ma ništa, samo piši Bar meni to ne smeta jer se i ja cesto raspišem... Ma najčešće nemam šta da kažem  Ali i kad me tema pogodi i kad imam šta reći, gledam da to skratim u 2-3 rečenice. Polazim od toga da mene smaraju predugi postovi, pa kontam da i ja ne zamaram druge. Jesi li ti možda rodom iz srednje Bosne. Znala sam na jednom forumu Danijela, 88.godište.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:29 |
|
|
Aztec je napisao/la: Apsolutno nista. Pitao babu pitanje, za sto je placena da odgovori. Sta ju je mucilo ne znam, niti me se tice. Al zato poslije jesam. Gadjao sam je papirom kroz onaj salter.  Pa se pocela derati da se zove policija... pa ova do nje isto ponavlja "zovite policijuuu"...  ma ludnica...  Ali poslije sam i popizdio, pa me je upamtila zasigurno u sumnjam da ce joj vise jezik tako izletjeti... Sve se dogadjalo jos u pola sest u jutro pa valjda manjak kofeina i nikotina je svoje odradio... Trebao si samo napisati Šalteruša, ja bih rekla Aha i tu bi bio kraj priče Imala sam s njima dosta iskustava, ali s druge strane shvatam ih. Ima i nas svakakvih budala, zaista.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:35 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec je napisao/la: Apsolutno nista. Pitao babu pitanje, za sto je placena da odgovori. Sta ju je mucilo ne znam, niti me se tice. Al zato poslije jesam. Gadjao sam je papirom kroz onaj salter.  Pa se pocela derati da se zove policija... pa ova do nje isto ponavlja "zovite policijuuu"...  ma ludnica...  Ali poslije sam i popizdio, pa me je upamtila zasigurno u sumnjam da ce joj vise jezik tako izletjeti... Sve se dogadjalo jos u pola sest u jutro pa valjda manjak kofeina i nikotina je svoje odradio... Trebao si samo napisati Šalteruša, ja bih rekla Aha i tu bi bio kraj priče Imala sam s njima dosta iskustava, ali s druge strane shvatam ih. Ima i nas svakakvih budala, zaista. E, da, u pravu si. Salterusa. Ma ja ih ne razumijem. Rade jednostavan posao, uz minimalan rizik i mogucnost greske i njoj je tesko otvoriti usta kako treba i reci informaciju jer se toliko ulijenila na poslu i razvalila na onoj stolici da ne zna sta ce od sebe. Misli da placa njoj pripada po nekom pravu. I upravo me to ljuti da takvi ljudi rade pored tolikog broj mladih i ljudi zeljnih posla, a koji obilaze biro. Ili crnce te lome ledja za mizernu placu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:38 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Citat: Ma ništa, samo piši Bar meni to ne smeta jer se i ja cesto raspišem... Ma najčešće nemam šta da kažem  Ali i kad me tema pogodi i kad imam šta reći, gledam da to skratim u 2-3 rečenice. Polazim od toga da mene smaraju predugi postovi, pa kontam da i ja ne zamaram druge. Jesi li ti možda rodom iz srednje Bosne. Znala sam na jednom forumu Danijela, 88.godište. Mene kad pogodi tema znam se toliko raspisati da se više ni meni samome neda citati post koliki je Kod mene toga nema, kad krene inspiracija prepustim joj se i slova samo idu jedno za drugim dok ne vidim da sam stvarno pretjerao hehe Jesam po majci, a po ocu Slavonac, ali nisi pricala samnom jer sam ja samo na ovom forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:43 |
|
|
Aztec ne znam jesi li gledao Hr. dokumentarac Šalter, snimljen 2000.godine, čini mi se. Ja sam ga gledala 2 puta i od tada ne mislim o šalterušama baš sve najgore  OK danijel. Pa naleti nekad i na ovu temu :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:49 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec ne znam jesi li gledao Hr. dokumentarac Šalter, snimljen 2000.godine, čini mi se. Ja sam ga gledala 2 puta i od tada ne mislim o šalterušama baš sve najgore  OK danijel. Pa naleti nekad i na ovu temu :) Ok. Sad kad sam ju otkrio navratit cu kad vidim da se nešto događa na njoj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:52 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Aztec ne znam jesi li gledao Hr. dokumentarac Šalter, snimljen 2000.godine, čini mi se. Ja sam ga gledala 2 puta i od tada ne mislim o šalterušama baš sve najgore  OK danijel. Pa naleti nekad i na ovu temu :) Nisam. Ma ne mislim ja uopce o njima nista lose. Govorim o ovoj konkretno, ja joj osobno nisam ucinio nista nazao, cak se uvijek ponasam s "dobar dan", "jutro" itd... Kazu za mene da sam pristojan decko  Al ova je baba bas bila cisto bezobrazna i dobila je sve sto je i zasluzila, a i naglasio sam joj da moze zahvaliti samo godinama (to sam namjerno rekao, haha  ) sto joj necu doci iza pulta, jer bi koliko me je isprovocirala u onoj cekaonici, nisam jos ni oci posteno otvorio... A smijesan mi je bio sef na razglasu kad rece "niko nek ne zovo policiju"  Mislim, smijesno zvati policiju, zbog cega... Eto vidis samo po tom koliko je ta baba umisljena, da njoj neko treba sluziti, sad ce i policija jos doci, a ja nisam nista ucinio nego odregirao na njenu reakciju... Ma nema gorih od tih babuskara. U tramvaju, na ulici s kisobranima... ma...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 00:58 |
|
|
 Sayuri, tik tak, tik tak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 01:16 |
|
|
|
Ma znam Aztec, ima ih zaista svakakvih i ne samo na šalterima. Jesi li ikad doživio da prodavačice hodaju za tobom u prodavnici kako ne bi nešto ukrao? Ja sam jednu nedavno ošinula pogledom...kad ona...evo ja da vidim treba li vam šta pomoći. Ne treba, rekoh. Ako može malo privatnosti...
Kuku leb šta je to. Pa rekli smo da nećemo još u akciju. Sačekat ćemo da Čović završi vilu, da Bernardica unese skupocjen namještaj. E onda one bombe oko pasa i na kavu kod njih. Ili je to moj biološki sat hmmmmmm......
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 11 sij 2013, 01:22 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ma znam Aztec, ima ih zaista svakakvih i ne samo na šalterima. Jesi li ikad doživio da prodavačice hodaju za tobom u prodavnici kako ne bi nešto ukrao? Ja sam jednu nedavno ošinula pogledom...kad ona...evo ja da vidim treba li vam šta pomoći. Ne treba, rekoh. Ako može malo privatnosti...
Kuku leb šta je to. Pa rekli smo da nećemo još u akciju. Sačekat ćemo da Čović završi vilu, da Bernardica unese skupocjen namještaj. E onda one bombe oko pasa i na kavu kod njih. Ili je to moj biološki sat hmmmmmm...... Ne. Sto mogu i razumijeti u vecim centrima, di se krade, di te ne znaju... Al u mojoj ulici ima jedan debil koji me non sto promatra, i to onako stane i gleda sta uzimas. Ono sto je cudno je da ja u toj radnji kupujem vec neke cetri godine. Al placen je z ato, nema valjda pametnijeg posla, a i meni ne smeta, pa nek gleda, dok mi se ne obraca ne smeta mi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 14 sij 2013, 23:59 |
|
|
Večer. Na mom forumu se Bošnjo registrovao kao BBC  Ali srećom mora se čekati na odobrenje, tako da mu nisam odobrila 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|