|
|
Stranica: 1/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 00:51 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Tražim žrtve koje će biti budne od ponoći do 3 ujutro naredni mjesec dana Teme nema...obično čakulanje. Nadam se da neću sama čamiti ovdje Sve je dozvoljeno osim sljedećeg: 1. nema pisanja od 6 ujutro do 00 2. nema svađanja i vrijeđanja 3. nema razgovora o politici 4. nema razgovora o seksu Jeste da je onda ostalo malo tema, al hajd..... Registriranih korisnika/ca: bezimeni12, danijel 88, Google [Bot], Google Feedfetcher, kiler, lider30, MSN [Bot], MSNbot Media, neumljanin, NortHerz, PCM, s.vjetar, salabajzer, Sayuri, Zaviša Inače mi nije jasno zašto se botovima pridaje ovoliki značaj. Zar ne mogu "viriti" kao gosti. Još imaju posebnu boju. A kad smo kod toga ko su ovi moderatori bosnozemljomoja, Samo jako i Franz Ferdinand. Skroz su neaktivni.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Điđimiđi
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 01:33 |
|
|
|
ja rado pravim kruh. ti si ženska i valjda se u dobro razumiješ u kruh. aj bona, reci mi, koje je brašno najbolje za kruh? nekad stojim u radnji i ne znam koje da izaberem.
_________________ Marinko Čavara: "Oni koji su bili spremni nepoštivati volju svog naroda, nisu vrijedni da im ime izgovorim."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 01:45 |
|
|
|
Prvo pitanje, pa ne znam odgovor. Meni je svako dobro. Kupim na koje prvo naiđem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Điđimiđi
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 02:07 |
|
|
|
a jel znaš, valja li biljna mast za kiflice? ovdje gdje živim nema svinjske masti u radnjama. svinjska bi bila idealna. al nešto kontam, možda može i biljna. margarin mi se nije svidio zadnji put.
_________________ Marinko Čavara: "Oni koji su bili spremni nepoštivati volju svog naroda, nisu vrijedni da im ime izgovorim."
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 10:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Koji si ti tip - s curom možeš ćakulati o svemu poslije ponoći, a ti o vrstama brašna?!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 11:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Inače mi nije jasno zašto se botovima pridaje ovoliki značaj. Zar ne mogu "viriti" kao gosti. Još imaju posebnu boju. A kad smo kod toga ko su ovi moderatori bosnozemljomoja, Samo jako i Franz Ferdinand. Skroz su neaktivni. Ovo dvoje su upali preko veze jer je riječ o komšinici i komšiji od "guzde". bosnozemljomoja je cura od čije ljepote glava zaboli, a tek kako brižno održava temu - "Bosnian Women - Bosanke", nije bilo boljeg izbora za uređivanje ženskog kutka. Dođe taman koliko treba. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 14:20 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Tražim žrtve koje će biti budne od ponoći do 3 ujutro naredni mjesec dana Teme nema...obično čakulanje. Nadam se da neću sama čamiti ovdje Sve je dozvoljeno osim sljedećeg: 1. nema pisanja od 6 ujutro do 00 2. nema svađanja i vrijeđanja 3. nema razgovora o politici 4. nema razgovora o seksuJeste da je onda ostalo malo tema, al hajd..... Registriranih korisnika/ca: bezimeni12, danijel 88, Google [Bot], Google Feedfetcher, kiler, lider30, MSN [Bot], MSNbot Media, neumljanin, NortHerz, PCM, s.vjetar, salabajzer, Sayuri, Zaviša Inače mi nije jasno zašto se botovima pridaje ovoliki značaj. Zar ne mogu "viriti" kao gosti. Još imaju posebnu boju. A kad smo kod toga ko su ovi moderatori bosnozemljomoja, Samo jako i Franz Ferdinand. Skroz su neaktivni. E, jebiga.  A taman sam sam mislio reci mnoge stvari vezane na temu seksa.  Ovako kada je izbor jako suzen i skucen mogu samo pricati o biljnoj masti, kao i razlicitim vrstama brasna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Điđimiđi
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 22:10 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Koji si ti tip - s curom možeš ćakulati o svemu poslije ponoći, a ti o vrstama brašna?! pa moram prvo skužit jel žena zna kuvat. to je bolan bitna stvar 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 20 srp 2012, 23:50 |
|
|
Dobro veče. Điđi znam kiflice praviti, samo ne koristim svinjsku mast 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:00 |
|
|
|
Komarci napadaju, sime im se zatrlo.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:04 |
|
|
|
Aha. Ujedoše me maloprije za obje ruke. I treba mi kad sam lijena da stavim aparat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:12 |
|
|
|
Ma ja iman ovaj neki na struju, vraga vridi. Nego, Sayuri, rec' ti meni oklen tebi faible za geishe. Ne djelujes bas kao da imas mentalni sklop istih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:20 |
|
|
|
Haha gejše imaju poseban mentalni sklop i niko im nije ni sličan. Uvijek sam u nedoumici kod izbora nickova, a tad sam bila pročitala knjigu o gejšama (spominjala sam to), pa sam se sjetila tog nicka. Ako imaš kakav fin avatar da mi preporučiš? A šta ti je faible?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Điđimiđi
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:25 |
|
|
|
čuj uređaji?! pa stavite mreže na prozore i uživajte. ja postavio mreže, nit pauka, nit komaraca, nit muva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:26 |
|
|
Điđimiđi je napisao/la: čuj uređaji?! pa stavite mreže na prozore i uživajte. ja postavio mreže, nit pauka, nit komaraca, nit muva. Al onda bude vruće. Ne struji zrak dovoljno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Điđimiđi
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:30 |
|
|
|
? čuj to. pa uzmeš finu laku mrežicu. neš stavit daske s rupicama na prozor. ja nikih problema.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:33 |
|
|
Ma pojma ti ja neman, eto vidis moj avatar, pa zakljuci kako San kreativan u izboru istih.  Faible ti je kao blag fetis. Nesto sto volis, simpatiziras. Inace podsjecas me na jednu zensku, koliko se moze prosuditi po pisanju na forumu, dosta je slobodoljubljiva, uredna, vridna, dosta vezana za obitelj....sve pomalo kontradiktorno. A s' muskarcima ima poseban odnos. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:45 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Ma pojma ti ja neman, eto vidis moj avatar, pa zakljuci kako San kreativan u izboru istih.  Faible ti je kao blag fetis. Nesto sto volis, simpatiziras. Inace podsjecas me na jednu zensku, koliko se moze prosuditi po pisanju na forumu, dosta je slobodoljubljiva, uredna, vridna, dosta vezana za obitelj....sve pomalo kontradiktorno. A s' muskarcima ima poseban odnos.  Jel tu znaš u reali ili virtuali? Ženi je odmah  A mene baš nervira kad neko nema avatar. Điđimiđi je napisao/la: ? čuj to. pa uzmeš finu laku mrežicu. neš stavit daske s rupicama na prozor. ja nikih problema. Ma mora da živiš negdje gdje nije toliko vruće tj mora da nisi iz Hercegovine.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 00:55 |
|
|
Ma u reali, prije smo bili hajmo reci bliski, ali specijalan tip zenske, kad samo njusi da nemislis ozbiljno, ili da nesto muljas, odma kaze pa-pa, i to bez milosti.  Mogu se kladit da si ti takav tip...aj' laku noc.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 01:01 |
|
|
|
Lijepo spavaj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 01:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Mreža za komarce je zakon. Ja sam se preporodio, otkad smo je stavili prije dva ljeta. Preporučam!!!!!!!!!
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 01:29 |
|
|
|
Eh lider tebe sam čekala. Kako si?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 01:38 |
|
|
I lider otišao Idem kafu napraviti. Ništa od vas. A sve zato što se ne piše o seksu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 01:53 |
|
|
|
Sayuri, imaš momka a na forumu si u kasne noćne sate - what gives?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 21 srp 2012, 02:06 |
|
|
|
Spava.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|