|
|
Stranica: 105/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 13:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Cura ili momak? To je banaliziranje. Neću da mi djecu odgaja nekakav očuh ako ja nekim slučajem otegnem papke. Onda se ženiš i praviš djecu s 20, ako to kreneš sa 40 imaš velike šanse da će ti dijete odgajat očuh. Kod mene kontra primjeri, jer su ovi što su se oženili sa 20-ak pukli ko kokice, ljuti zbog neiživljenog života. Epilog, razvodi i "zbrinjavanje" djece sa novim očevima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Onda se ženiš i praviš djecu s 20, ako to kreneš sa 40 imaš velike šanse da će ti dijete odgajat očuh. Kod mene kontra primjeri, jer su ovi što su se oženili sa 20-ak pukli ko kokice, ljuti zbog neiživljenog života. Epilog, razvodi i "zbrinjavanje" djece sa novim očevima. Pa dobro nisam htio napisat s 30. Sve više kolega s posla seženi s 40. i prave djecu, prekasno je to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:00 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8208 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Sayuri je napisao/la: Ljudi su kod nas još uvijek zatucani i bit će i u narednih 200 godina. A s druge strane imaš i vjernike kojima je s religijske strane neprihvatljivo da žive u vanbračnoj zajednici. Al dobro.
Jel znate nekog ko je imao dvije žene i da su sad svi umrli. Gdje je ko zakopan? Vidi nje i pitanja, I tebi svašta pada na pamet,gora si od mene. A Ministry,imaš dosta zaostala razmišljanja,šta fali ženama od pet banki?Zašto i one ne bi imale pravo uživati u životu. Naročito ako to uživanje uključuje i mlađe muškarce. 
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Kod mene kontra primjeri, jer su ovi što su se oženili sa 20-ak pukli ko kokice, ljuti zbog neiživljenog života. Epilog, razvodi i "zbrinjavanje" djece sa novim očevima.
Pa dobro nisam htio napisat s 30. Sve više kolega s posla seženi s 40. i prave djecu, prekasno je to. Pa i nije nesto... Nije 40 kao sto je nekad bilo. Ljudi sve duze i kvalitetnije zive. Ja kad dodjem do tih godina to ce biti jos momacka dob. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:07 |
|
|
kiler je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Ljudi su kod nas još uvijek zatucani i bit će i u narednih 200 godina. A s druge strane imaš i vjernike kojima je s religijske strane neprihvatljivo da žive u vanbračnoj zajednici. Al dobro.
Jel znate nekog ko je imao dvije žene i da su sad svi umrli. Gdje je ko zakopan? Vidi nje i pitanja, I tebi svašta pada na pamet,gora si od mene. A Ministry,imaš dosta zaostala razmišljanja,šta fali ženama od pet banki?Zašto i one ne bi imale pravo uživati u životu. Naročito ako to uživanje uključuje i mlađe muškarce.  Da bas, sta na to odgovoriti. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:08 |
|
|
Današnje 50-godišnjakinje često izgledaju bolje nego nekada one sa 35(Često i bolje nego one same prije 15 godina), a i pred njima je još 30 godina života i 15 godina rada, glupo je da to provedu same u crnini 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:13 |
|
|
Ova teta je negdje tih godina (kad je slikano). Pa sad vi vidite.   jos kad je vidite kad barata s cokoladom...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:14 |
|
|
volvoks je napisao/la: Današnje 50-godišnjakinje često izgledaju bolje nego nekada one sa 35(Često i bolje nego one same prije 15 godina), a i pred njima je još 30 godina života i 15 godina rada, glupo je da to provedu same u crnini  Moje školske kolegice,koje su ostale udovice u ratu,većinom su se preudale...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:17 |
|
|
 Evo je i ovdje. Kako citam razvodi se.  Ovdje je uslikana s nekih 50 komada!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
To je 1% od njih u takvim godinama. Što se furate.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:21 |
|
|
|
Pa je, al ih ima. Rijec je bila o razvodima da ne ponavljam.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:24 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
volvoks je napisao/la: Današnje 50-godišnjakinje često izgledaju bolje nego nekada one sa 35 (Često i bolje nego one same prije 15 godina), a i pred njima je još 30 godina života i 15 godina rada, glupo je da to provedu same u crnini  Ovdje si definitivno u pravu, ali nije to da je nešto došlo s havom  Samo se sad modernije oblače, frizure su ljepše, mladalačke. Kad gledam one minivale iz osamdesetih...ko Rud Gulit hebo te.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: volvoks je napisao/la: Današnje 50-godišnjakinje često izgledaju bolje nego nekada one sa 35 (Često i bolje nego one same prije 15 godina), a i pred njima je još 30 godina života i 15 godina rada, glupo je da to provedu same u crnini  Ovdje si definitivno u pravu, ali nije to da je nešto došlo s havom  Samo se sad modernije oblače, frizure su ljepše, mladalačke. Kad gledam one minivale iz osamdesetih...ko Rud Gulit hebo te. Offtopic, primjetio sam da je u manjim sredinama trebama puno teže održavati njegovan look. U Neumu imaš 2 male samoposluge, nema baš i neki izbor frizerskih salona, a da o ostalim vrstama salona za žene i ne govorim. Isto je valjda u Stocu. Nisam podrobnije istraživao gdje cure i dame idu na dodatnu obradu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:30 |
|
|
|
O Bože... Šta fali Stocu? Ko traži vrhunsku uslugu u Mostaru je za pola sata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:37 |
|
|
Sayuri je napisao/la: O Bože... Šta fali Stocu? Ko traži vrhunsku uslugu u Mostaru je za pola sata. Ne znam, možda salon za depilaciju, salon za nokte, salon za njegu lica, tijela, vrhunski frizerski salon, jači butici i sl.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 14:44 |
|
|
 Gdje je nestao Naša Kvačica?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 22:31 |
|
|
|
Pusto na forumu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 22:33 |
|
|
|
Uvijek mi je sumnjiva ova "hrvatska šutnja" oko ponoći, ko da se mijenja smjena...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 22:34 |
|
|
A možda je razlog što je nedjelja naveče. Kupaju se ljudi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 22:34 |
|
|
|
Svake nedjelje? Pretjeruju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 22:36 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Svake nedjelje? Pretjeruju. Ti se našao da to kažeš. Ako iko drži do čistoće onda smo to mi muslimani 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 23:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Pravim razliku između razvedenih žena i udovica. Naravski da je OK da je svako nakon razvoda slobodan. Ako ti umre bračni suputnik, trebaš se posvetiti djeci ako su tih godina, a ako su djeca odselila, to bi valjda trebalo značiti da si pregazila pet banki, pa ne vidim svrhu ponovnog udavanja i sl.
Mislim da je to bilo nužno u neka davna doba, radi nekakve sigurnosti. Danas nije. Tako je, što bi se udavale, trebaju se samo učlaniti u adz jer se nikad neće nigdje osjećati sigurnije. Nakon 10 godina uspješnog članstava reći zraaavooo i otići u zasluženu mirovinu. Ej ti Ministar, ti...ti...  :
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 23:04 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8208 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Spremamo taktiku za dalje.Nije lako balansirati između dvije vatre,ali smo mi ipak lukavi latinosi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 23:06 |
|
|
|
kiler jedina taktika koja je tebi poznata je vezana za zavođenje žena. Sjedi jedan!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 15 ruj 2013, 23:09 |
|
|
Sayuri je napisao/la: kiler jedina taktika koja je tebi poznata je vezana za zavođenje žena. Sjedi jedan! Trebam li to shvatiti kao komplić ili.....?? Zašto mi bona keca zabiberi ako je tako? 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|