|
|
Stranica: 3/251.
|
[ 6272 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:39 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
hinterland je napisao/la: Aha. Dobri odgovori. Koje ti je najdraže jelo? Pizza, lazanje i piletina. Hoću li sad pisati najdraži cvijet, naj životinja, naj broj i slovo, glumac, glumica, pjevačica  Hajde napiši i ti par stvari o sebi.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:40 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ooooooooooo pa gdje si ti? Eh, evo malo navratio, pa rekoh da ti ispoštujem temu. Nešto su zamrli ovi noćni razgovori na forumu u zadnje vreme... Sayuri je napisao/la: Ma hajde proći će ih kad dođe nova cura na forum. Nešto se nove dame i ne pojavljuju. Ministar mora ozbiljno da poradi na promociji. @mešovite veze Ne vidim u čemu je frka (ako dve zrele odrasle osobe uključe malo mozak). Ako se nađeš sa osobom koja ti odgovara i sa kojom deliš iste vrednosti, ostalo ne bi trebalo da predstavlja nepremostiv problem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:41 |
|
|
|
Neću pisati jer poznavajuči moderatore pitanje je trenutka kad će mi dati ban.
Neću pitati ta pitanja. Nego ću pitati: Da li ti živiš u bosni ili hercegovini? Mislim na regiju.
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:45 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Eh, evo malo navratio, pa rekoh da ti ispoštujem temu.
Nešto su zamrli ovi noćni razgovori na forumu u zadnje vreme...
Jest, nema ništa bez (odbjeglih) Srba. Citat: Nešto se nove dame i ne pojavljuju. Ministar mora ozbiljno da poradi na promociji. Eeeeeeeejjjjjj da ti znaš koji je to premazan lik. Kako je on mene na početku medom hranio dok se nisam navukla na forum, a sad preko mojih leđa dokazuje da nisu istinite optužbe od strane pojedinih da je slab na Bošnjakinje. Sad će se naljutiti na mene Citat: @mešovite veze
Ne vidim u čemu je frka (ako dve zrele odrasle osobe uključe malo mozak). Ako se nađeš sa osobom koja ti odgovara i sa kojom deliš iste vrednosti, ostalo ne bi trebalo da predstavlja nepremostiv problem. Da živiš gdje ja živim vidjela bih te 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:47 |
|
|
hinterland je napisao/la: Neću pisati jer poznavajuči moderatore pitanje je trenutka kad će mi dati ban. Pa registruješ se ponovo i gotovo. Citat: Neću pitati ta pitanja. Nego ću pitati: Da li ti živiš u bosni ili hercegovini? Mislim na regiju. Hercegovina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:50 |
|
|
|
Ideš li na more u Hrvatsku ponekad?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:50 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Jest, nema ništa bez (odbjeglih) Srba. Malo svađe i sve je slađe. Sayuri je napisao/la: Eeeeeeeejjjjjj da ti znaš koji je to premazan lik. Kako je on mene na početku medom hranio dok se nisam navukla na forum, a sad preko mojih leđa dokazuje da nisu istinite optužbe od strane pojedinih da je slab na Bošnjakinje. Da, da, kruže neke glasine... Sayuri je napisao/la: Da živiš gdje ja živim vidjela bih te  Pa dobro. Ne živim. Ovde kod mene je to lakše. Čak daje određenu dozu dodatne zanimljivosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:54 |
|
|
Ali moram odati priznanje Teri. Mislila sam da će ona i BBC vječno biti ovdje. hinterland je napisao/la: Ideš li na more u Hrvatsku ponekad? Idem. Gdje ću drugo nego u Hr. Odem autobusom, ponesem nekolike argete, hljeb, sokova, peškirić...ne potrošim ni kune 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:55 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 03:29 Postovi: 2548 Lokacija: Glavni stan
|
Sayuri je napisao/la: Pa registruješ se ponovo i gotovo. Ma šta ga tako savjetuješ, majke ti? Hrvati hoće pričati sa poštenim Bošnjacima i još poštenijom tobom kao Bošnjakinjom, a ne sa ovim šupcima lažnjacima
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:56 |
|
|
|
Lijepo. Hvala na odgovorima. Moram leći jer se ujutro trebam dignuti ranije na misu. Laku noć...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 01:58 |
|
|
hinterland je napisao/la: Lijepo. Hvala na odgovorima. Moram leći jer se ujutro trebam dignuti ranije na misu. Laku noć... Pozitivac hajmo ja i ti jednu zapaliti. Imam još 10 minuta fore. Taman za jedan.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:04 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pozitivac hajmo ja i ti jednu zapaliti. Imam još 10 minuta fore. Taman za jedan. Šta da zapalimo? Zeleno ili obično? Ako je zeleno, onda zavisi koliki bi bio taj jedan, može to bit dosta dulje od deset minuta  A ako misliš na nešto drugo, dest minuta meni nije dovoljno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:07 |
|
|
|
E sad te ništa ne kontam. Šta je zeleno?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:07 |
|
|
Sve neki ekolozi travari. Sayuri je napisao/la: Odem autobusom, ponesem nekolike argete, hljeb, sokova, peškirić...ne potrošim ni kune  Ne bi' ja ni argetu kupovao. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:11 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Ne bi' ja ni argetu kupovao.  Pa onu argetu što se proizvodi u Hadžićima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:12 |
|
|
Sad (dok sam mijenjala avatar) gledam svoj profil Najaktivniji/a u temi: Protestna nota moderaciji [ 56 post(ov)a / 6.80% od tvojih postova ] A ja se nikad ne žalim 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:23 |
|
|
Sayuri je napisao/la: E sad te ništa ne kontam. Šta je zeleno? Ma nije bitno, ja isto pušim običan cigar i pijem zadnje pivo prije spavanja A ako si spremna za "jedan" prvo reci di si, da vidm jel to večeras ostvarivo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:30 |
|
|
De molim te ugasi te filmiće kad pričaš sa mnom Vidim sve te asocira na ono što je po četvrtoj tački iz uvodnog posta zabranjeno Idem ja spavati, a ti nemoj plaho umarati desnice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pozitivac
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 02:36 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Vidim sve te asocira na ono što je po četvrtoj tački iz uvodnog posta zabranjeno O čemu ti, kad rekoh "jedan" mislio sam na prijateljski razgovor, a ti odma pomislila na one stvari Citat: Idem ja spavati, a ti nemoj plaho umarati desnice  Zašto ne, sve je to za ljude 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 04:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: hinterland je napisao/la: Ej Sayuri jesi li ti iz istočnog Mostara i koliko imaš godina?
Jesu li bila samo u jednonacionalnim ljubavnim vezama? Što misliš o mješanim vezama? jesam i to je komplikovano za odgovoriti. Uber fašist + zatvarač u nacionalne torove + djelitelj Bosne.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 06:06 |
|
|
pozitivac je napisao/la: hinterland je napisao/la: Daj ti pozitivac odjebi od mene. Haha majmune, zar ne shvaćaš da postoji način da se razotkrije tko si? Već si pod jednim nickom lažno srao da si Hrvat... Ljudi druge nacionalnosti ovdje nemaju problema, ali ti si katastrofa zato što se lažno predstavljaš Čovjek jeste Hrvat, ima hrvatsko ime i prezime, živi u Hrvatskoj i osjeća se Hrvatom. Veze sa muslimanima nema. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 06:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Hinterland/ghost (+10-ak drugih nickova) je po mojoj procjeni dupli troll, dakle pravi Hrvat koji se pravi Bošnjakom koji glumi Hrvata da bi isprovocirao Hrvate.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 08:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64396 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: hinterland je napisao/la: Ideš li na more u Hrvatsku ponekad? Idem. Gdje ću drugo nego u Hr. Odem autobusom, ponesem nekolike argete, hljeb, sokova, peškirić...ne potrošim ni kune  thats my babe. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 08:45 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hinterland/ghost (+10-ak drugih nickova) je po mojoj procjeni dupli troll, dakle pravi Hrvat koji se pravi Bošnjakom koji glumi Hrvata da bi isprovocirao Hrvate. ROTFLMAO... znači, što bi rekao Frenk Herbert, plans within plans within plans... kako smarače ne mrzi da se toliko trude :)
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Mali noćni razgovori Postano: 22 srp 2012, 12:08 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Hinterland/ghost (+10-ak drugih nickova) je po mojoj procjeni dupli troll, dakle pravi Hrvat koji se pravi Bošnjakom koji glumi Hrvata da bi isprovocirao Hrvate. Da, koristio sam sve te nickove kad me stalno blokirate čim nešto kažem što se ne uklapa u većinu. Da, i ja sam se znao zajebavati po svim forumima ali to je zajebancija. Tako sam bio i na sarajevo-x forumu i forum.hr itd. Brijem da nema neke razlike u mom ili tvom viđanju događaja u BIH ali eto vi vjerujte kako hoćete. Namjerno sam pisao protiv većine ovdje da vidim kakva će biti reakcija. Npr. zato sam otvorio temu Je li uopće potreban treći entitet. Odmah ste me napali da sam musliman bez razloga. Možda jedina razlika je u tome da ja nemam nikakvu mržnju prema pripadnicima ovog ili onog naroda tako ni prema srpskom ni bošnjačkom narodu kao što imaju neki odavde. Ja razumijem ljude koji su ratovali i izgubili članove obitelji od pripadnika VRS ili ABIH ali mi koji smo rođeni 90-ih nema smisla da mrzimo jedni druge. Opet ja ne živim u BIH već u zapadnoj Hrvatskoj pa imam takav stav. Da živim u BIH u nekom kraju možda bih govorio jednako kao dudu ili BBC. Lakše je vidjeti neke događaje izvana nego kad su unutra u žrvnju događanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|