|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 57 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
storarare
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 05 sij 2022, 10:40 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Pa Kajtaz i daje pliva za Bosnu , samo je iskoristila hrvatsku dobrotu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 05 sij 2022, 14:14 |
|
|
Znači djevojčica rođena u Bosni, živi u Bosni i pliva za Bosnu. Strašno. Neoprostivo.
Inače malo bolje upakujte tu licemjernost. Ono, u fazonu Bosna je zemlja tri naroda, mi imamo prava bla bla. Ali gluho bilo da neko nastupa za Bosnu ispred hrvatske i srbije.
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 05 sij 2022, 14:18 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
mirusvijetu je napisao/la: Znači djevojčica rođena u Bosni, živi u Bosni i pliva za Bosnu. Strašno. Neoprostivo.
Inače malo bolje upakujte tu licemjernost. Ono, u fazonu Bosna je zemlja tri naroda, mi imamo prava bla bla. Ali gluho bilo da neko nastupa za Bosnu ispred hrvatske i srbije. Djevojčica je iz Hercegovine, iz Mostara i tu živi. Uči geografiju svoje zemlje
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 05 sij 2022, 14:20 |
|
|
babo je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Znači djevojčica rođena u Bosni, živi u Bosni i pliva za Bosnu. Strašno. Neoprostivo.
Inače malo bolje upakujte tu licemjernost. Ono, u fazonu Bosna je zemlja tri naroda, mi imamo prava bla bla. Ali gluho bilo da neko nastupa za Bosnu ispred hrvatske i srbije. Djevojčica je iz Hercegovine, iz Mostara i tu živi. Uči geografiju svoje zemlje Južna Bosna.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 05 sij 2022, 14:34 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
mirusvijetu je napisao/la: babo je napisao/la: Djevojčica je iz Hercegovine, iz Mostara i tu živi. Uči geografiju svoje zemlje Južna Bosna. Evo ja neki dan bio na poslovnom ručku s jednim iz Bihaća. Kad pogledaš na kartu, fina udaljenost od Zenice ali mu se čuje Bosna kao i meni iako nam govor nije potpuno isti. E a sad poslušaj ovog. Kakve veze oni imaju s Bosnom? Na stranu vaša megalomanija.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 05 sij 2022, 15:42 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 958 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
mirusvijetu je napisao/la: babo je napisao/la: Djevojčica je iz Hercegovine, iz Mostara i tu živi. Uči geografiju svoje zemlje Južna Bosna. Di ti je ta država "Bosna"? Još nisam čuo da ju iko priznaje osim Komšića i Bakira...
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma? Postano: 27 lis 2023, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76552 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Srpkinja iz Hercegbosne glavni bošnjački sportaš.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|