Naslov: Re: Moze se dobro profitirati u sluzbi bosanskoga nacionalizma?
Postano: 05 sij 2022, 10:40
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Pa Kajtaz i daje pliva za Bosnu , samo je iskoristila hrvatsku dobrotu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Postano: 05 sij 2022, 14:14
Znači djevojčica rođena u Bosni, živi u Bosni i pliva za Bosnu. Strašno. Neoprostivo.
Inače malo bolje upakujte tu licemjernost. Ono, u fazonu Bosna je zemlja tri naroda, mi imamo prava bla bla. Ali gluho bilo da neko nastupa za Bosnu ispred hrvatske i srbije.
Znači djevojčica rođena u Bosni, živi u Bosni i pliva za Bosnu. Strašno. Neoprostivo.
Inače malo bolje upakujte tu licemjernost. Ono, u fazonu Bosna je zemlja tri naroda, mi imamo prava bla bla. Ali gluho bilo da neko nastupa za Bosnu ispred hrvatske i srbije.
Djevojčica je iz Hercegovine, iz Mostara i tu živi. Uči geografiju svoje zemlje
Postano: 05 sij 2022, 14:20
babo je napisao/la:
mirusvijetu je napisao/la:
Postano: 05 sij 2022, 14:34
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
mirusvijetu je napisao/la:
babo je napisao/la:
Južna Bosna.
Evo ja neki dan bio na poslovnom ručku s jednim iz Bihaća. Kad pogledaš na kartu, fina udaljenost od Zenice ali mu se čuje Bosna kao i meni iako nam govor nije potpuno isti. E a sad poslušaj ovog. Kakve veze oni imaju s Bosnom? Na stranu vaša megalomanija.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.