|
|
Stranica: 7/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 18:59 |
|
|
Za Ruse, naravno!
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 19:03 |
|
|
Ne razumijem ili sam iznimka ali ja navijam da se zaustavi ovaj bratoubilački rat. To su nam bratski narodi i dijelimo slična uvjerenja i orijentaciju.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 19:04 |
|
|
Šporet je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Da razumiješ osnove geopolitike bilo bi ti jasno da nije prihvatljivo da netko nuklearnoj sili broj 1 i vojnoj sili broj 2 u svijetu konstantno gura prste u oči. Desetljeća sankcija, pokušaja destabilizacije i preuzimanja susjednih zemalja, diskriminacija, rata dezinformacijama su strpljivo izdržali, ali prijetnju da ih NATO gađa balističkim raketama s ukrajinskog teritorija nisu. Kad provociraš medvjeda i to pred njegovim brlogom, onda si sam kriv. Kao prvo - jel možete vi putleroljupci negdi održat neki sastanak pa se dogovorit jel Ukrajina ovo zaslužila zato jer je provocirala Rusiju s ulaskom u NATO, zato jer hoće EU lgbt pedere, zato jer je narod koji nema pravo na postojanje i ionako su to Rusi, zato jer im je sovjetski savez dao pola države pa šta sad hoće.. Drugo - svaki narod ima pravo odlučivat šta hoće i gdje hoće Treće - Ukrajina nikad ne bi mogla ući nato sa odmetnutim pokrajinama i Krimom jer nema riješene svoje granice, a NATO naoružavanje nije isto kao i pristupanje NATO-u, ako bi Rusija ikad bila napadnuta iz Ukrajine (kao da je to moguće) mogla bi ju smlaviti bez ičijeg pogovora Četvrto - nije nitko kriv Rusiji što se je s odabirom komunizma kao društvenog uređenja samouništila od pozicije uz bok najvećim svjetskim silama do pizdeka s ekonomijom u razini Italije, a bez izvoza nafte i plina u razini Mađarske, dok su bili u rangu najvećih sila, nisam vidio ovakvo cmizdrenje dok su se širili od Trsta do Indokine preko Afganistana, pa malo do Kube, središnje Amerike... i drugi su igrali tu igru, kao i oni, sad kad su oni desetorostruko slabiji od tih drugih sad je cvilež Peto - uopće podržavati ovakvu miloševićstyle agresiju na drugi narod od države koja da je bila u poziciji moći u vrijeme stvarne milošević agresije bi tu agresiju podržavala životom  Ja sam mislio da si ti pametniji. Mi "putinoljupci" se ne okupljamo i nemamo nekakvu kolektivnu svijest. Imam svoje mišljenje na temu koje ne baziram na površnim glupostima kao što ti radiš: "Kmeee komunisti, kmeee Hitler, kmeee Milošević...". Ako nisi dovoljno pošten i iskren da priznaš kako je glupo od nekakve Ukrajine da provocira Rusiju, ako ne priznaš da je licemjerno i nepravedno pričati kako Rusi nemaju šta tražiti u Ukrajini i Crnom moru, Baltiku, Srednjoj Aziji, a Amerikanci imaju, onda si ti licemjerni glupan. Samo navijaj za "svoje" Ukrajince koji ti do prekjučer nisu bili ni u primozgu kao što rade svi ostrašćeni papci s pristupom internetu.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 19:06 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne razumijem ili sam iznimka ali ja navijam da se zaustavi ovaj bratoubilački rat. To su nam bratski narodi i dijelimo slična uvjerenja i orijentaciju. Navijamo svi imalo normalni da se zaustavi, nitko ne bi želio da je ikakvo sranje tamo uopće i počelo, samo jedno su želje drugo je realnost...
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 19:28 |
|
|
Naprdio si toliko sranja da ne znam od kuda početi OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Mi "putinoljupci" se ne okupljamo i nemamo nekakvu kolektivnu svijest. Imam svoje mišljenje na temu koje ne baziram na površnim glupostima kao što ti radiš: Pa zato i kažem, jedan putleroljubac kaže da želi smlavit ukrajinu zbog lgbta, drugi zbog toga što ukajinci ne postoje, treći zbog nato-a...eto ti skačeš zbog natoa koliko vidim Ne samo da vam se "argumenti" međusobno isključuju nego ni jedan ne dolazi ni blizu opravdavanju ove agresije OptimisticniVeSeljak je napisao/la: "Kmeee komunisti, kmeee Hitler, kmeee Milošević...". Ne projiciraj. Ako nisi sposoban argumentirati prosto proširenom rečenicom bolje prešuti, ovako samo ispadaš jadan. OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Ako nisi dovoljno pošten i iskren da priznaš kako je glupo od nekakve Ukrajine da provocira Rusiju, ako ne priznaš da je licemjerno i nepravedno pričati kako Rusi nemaju šta tražiti u Ukrajini i Crnom moru, Baltiku, Srednjoj Aziji, a Amerikanci imaju, onda si ti licemjerni glupan. Samo navijaj za "svoje" Ukrajince koji ti do prekjučer nisu bili ni u primozgu kao što rade svi ostrašćeni papci s pristupom internetu. Drugačija stvar je iza monitora slagati sebi svijet i raspoređivati čitave nacija kako tebi paše, a realnost je nešto drugo. Kao što sam rekao dok je moćni SSSR koji je sve do 1960-ih možda bio i jači od SAD-a žario i palio po cijelom svijetu i širio svoj utjecaj, sve do pred sam nos SAD-a nisam primijetio kmečanje SAD-a "kmeeeeee ne možeeeeee, obećali su nam podjelu svijetaaa, to je naše dvorište kmeeeeeee" nego su igrali igru Ako su Finci, Estonci, Litavci, Litvanci, Poljaci, Rumunji, Bugari... Ukrajinci odlučili da žele biti negdje i ako zbog toga danas žive vjerojatno troduplo bolje nego da su ostali pod exkomunjarskom ispuhanom krepalinom, (kao što možemo vidjeti na savršenom realtime primjeru Bjelorusije koja naprsto cvijeta) onda ne možeš ti iza svog monitora reći ajde vi bagro nazad pod Rusiju šta hoćete preblizu ste, treba ravnoteža. E to znači biti neiskren nepošten i licemjerni glupan. I jel moram ponovit, Ukrajina nikad ne bi ušla u NATO sa situacijom koju je imala prije agresije. Nikada. Pa Mađarska je već rekla da bi joj lupila veto jer su njihovoj manjini zabranili jezik, a vjerojatno bi najmanje još 5 članica lupilo veto. Ali to si prikladno izostavio iz mog posta jer ti se ne uklapa u rant vrijeđanja i naprđivanja.
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 20:18 |
|
|
Ti si ograničeni kmečavac. J*b*li te i Putin i Zelenski i Hitler i Milošević. Tu kmečiš nad sudbinom najgore i najkorumpiranije države u Europi koja je gora od Moldavije, BiH, Kosova itd. Srozali su se na razinu Afrike. Dok normalni narodi svoju vanjsku politiku prilagođavaju svojoj okolini kao npr. Kinezi, Japanci, Poljaci, Hrvati, Srbi itd. Ukrajinci su odlučili prilagoditi se onome tko više plati. Ovo se nije dogodilo preko noći već se događa već 20 godina. 20 godina jedna velika zemlja s velikim ljudskim i prirodnim resursima propada zbog glupog i korumpiranog vodstva. Jedna Bjelorusija koja je po geografskom položaju i prirodnim resursima goli k*r*c za Ukrajinu je danas 10 puta bolja zemlja za život. 20 godina koruptokracije u Ukrajini već je rezultiralo uništenom državom, a sada će ih Rusija doslovno porušiti. Sami su sebi krivi. Tvoji "argumenti" su obična kmeka i moraliziranje. Gadljivo.
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 20:45 |
|
|
Triggerao si se kao neki nedojebani prištavac, a post prije spominješ "navijanje" korupcija  ovo je najbolje do sad, znači lgbt, nato, ukrajinci ne postoje iiiii korupcija ajde bježi
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 21:00 |
|
|
Šporet je napisao/la: Triggerao si se kao neki nedojebani prištavac, a post prije spominješ "navijanje" korupcija  ovo je najbolje do sad, znači lgbt, nato, ukrajinci ne postoje iiiii korupcija ajde bježi Sama činjenica da koristiš tu terminologiju dokazuje da si debil. Inputiraš mi što su drugi pisali jer nisi sposoban shvatiti da 5 ljudi može imati 5 različitih mišljenja. Pretjeruješ u konzumaciji internet-politike i sličnog smeća što ti je oštetilo rasuđivanje. Ne znam kada pored toga stigneš istisnuti prišteve i nešto poj*bat? Vjerojatno se opet radi o projekciji s tvoje strane.
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 21:05 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ne razumijem ili sam iznimka ali ja navijam da se zaustavi ovaj bratoubilački rat. To su nam bratski narodi i dijelimo slična uvjerenja i orijentaciju. "Bratstvo je sranje" (kao što je Praljak rekao). To su priče za malu djecu.
_________________ Hrvatska Hrvatom!
|
|
Vrh |
|
 |
Šporet
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 21:14 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Sama činjenica da koristiš tu terminologiju dokazuje da si debil. Inputiraš mi što su drugi pisali jer nisi sposoban shvatiti da 5 ljudi može imati 5 različitih mišljenja. Pretjeruješ u konzumaciji internet-politike i sličnog smeća što ti je oštetilo rasuđivanje. Ne znam kada pored toga stigneš istisnuti prišteve i nešto poj*bat? Vjerojatno se opet radi o projekciji s tvoje strane. Oke stari što god ti kažeš, samo se smiri, cijeli post ti je o meni ni riječi o temi.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 21:52 |
|
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Prorus sam, al ne zato što volim Putina i Ruse, nego su mi ovi proukrajinci odvratni. Šire dezinformacije i stavljaju muslimanske žuto-plave varta zastave. Baš ko muslići.
Dodao bih da je ovo odlična prilika da razotkrijemo antihrvatske plaćenike u našoj politici i medijima. Samo gledajte tko daje bezrezervnu podršku proukrajinskim lažnim vijestima iz američke kuhinje. Internet pamti, lista će biti dugačka. Opasno reskiraš da te proglase ćetnikom,i da završiš na nekoj listi. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 21:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26346 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Jbt, možeš li zamisliti da Rusija, iz ovog ili onog razloga, doživi fijasko u Ukrajini?
Vratila bi se u doba Jeljcina. Jadna i potčinjena, razvaljena i razjebana.
Sada demonizirana morala bi biti ponižena po receptu, ne baš Njemačke ali recimo Italije nakon ww2.
Kao politički čimbenik ne bi postojala. Njeni simpatizeri (države i pojedinci) izolirani ili konvertrirani
Meni je to strašno.
Da ne postoji više nijedna (osim Kine) protuteža Zapadnom ludilu, leftardizmu i woke-izmu i društvenom suicidaizmu. Ni politička, ni vojna, ni medijska, ni kulturološla, ni... Strašno i pomisliti.
Pobjedom u Ukrajini, koja uz prihvaćanje ruskih uvjeta od strane Ukrajine može dijelom biti i politička, opstaje a možda i jača taj blok, taj kakav-takav bipolaritet.
Jbt, zar će Amerika nakon rušenja SSSRa razbiti taj blok još jednom? U još manje komade?
Previše je toga na kocki da bismo banalizirali i nadali se porazu Rusije u Ukrajini. U tom, širem smislu, stanje Ukrajine je manje bitno (što ne znači da nas ne treba biti briga za patnje naroda).
Razmišljam o povijesnoj paraleli sa sadašnjim stanjem. Možda to pomalo nalikuje na stanje za vrijeme Napoleona, kada se kurva Europa nadala da će Napoleonov fijasko u Španjolskoj značiti pad Francuske i reformi koje je ona širila po Europi.( samo ne tražite dlaku u jajetu glede ove usporedbe). :)
I stoga - Pobjeda Rusije, pobjeda što brža, pobjeda što veličanstvenija, i pobjeda što bezbolnija za narod.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:04 |
|
|
Sta to fali Americi i Zapadu, koja je bolja alternativa?
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Lebowski je napisao/la: Sta to fali Americi i Zapadu, koja je bolja alternativa? Što veća konkurencija, jer se svi oni izvitopere. Najviše bih volio da u prvu ligu svjetske moći uđe i Rusija i Indija i Brazil. Konkurencija je u svemu najbolja.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:08 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sta to fali Americi i Zapadu, koja je bolja alternativa? Nije mislio u vezi alternative, nego u smislu bolje da postoji konkurencija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:14 |
|
|
Pa u ovom kontekstu to su skoro pa sinonimi. Eto vidim da bi lider brazil a zaboravlja da je dolje pun kurac trandzi, pedera, itd... Sta to valja u jednoj Rusiji, ali mozete li to argumentovano objasniti, da bi covjek nesto uzeo bas od njih pa da ona nekom treba ovakva
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24375 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Lebowski je napisao/la: Pa u ovom kontekstu to su skoro pa sinonimi. Eto vidim da bi lider brazil a zaboravlja da je dolje pun kurac trandzi, pedera, itd... Sta to valja u jednoj Rusiji, ali mozete li to argumentovano objasniti, da bi covjek nesto uzeo bas od njih pa da ona nekom treba ovakva Ne kontam. Stavljaš me u pogrešnu ladicu predrasuda. Meni uopće Zapad ne smeta zbog homo prava i LGBT zajednice. Nego što zbog interesa korporacija pokreću ratove i spremni su milijunima ljudi donijeti nesreću, ako dođe u pitanje koja desetina (ili stotina) milijardi dolara.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:23 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa u ovom kontekstu to su skoro pa sinonimi. Eto vidim da bi lider brazil a zaboravlja da je dolje pun kurac trandzi, pedera, itd... Sta to valja u jednoj Rusiji, ali mozete li to argumentovano objasniti, da bi covjek nesto uzeo bas od njih pa da ona nekom treba ovakva Sinonimi ti monopol i konkurencija? Možda prije antonimi. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Pa u ovom kontekstu to su skoro pa sinonimi. Eto vidim da bi lider brazil a zaboravlja da je dolje pun kurac trandzi, pedera, itd... Sta to valja u jednoj Rusiji, ali mozete li to argumentovano objasniti, da bi covjek nesto uzeo bas od njih pa da ona nekom treba ovakva Sinonimi ti monopol i konkurencija? Možda prije antonimi.  Lik ne konta ništa.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:28 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Rusija s egomanijakom Putinom na čelu, nije nikakva pozitivna protuteza zapadnim vrijednostima. Ne kuzim da bilo ko iole normalan, moze zastupati takav stav. I nadati se da ako egomanijak, izbori veličanstvenu pobjedu na zrtvama Ukrajinaca zaustaviće se. Jednostavno biće mu to dovoljno? Neće. I naprotiv. To će mu biti vjetar u ledja da nastavi svoje krvave orgije. https://twitter.com/nexta_tv/status/149 ... K_hMopAAAACijeli svijet strepi od povampirene budale, a vi pojedinci navijate. Hocete navijati i kad bolesni egomanijak stjeran u kut od svojih oligraha ili zapada u skorijoj budućnosti bude mozda posegnu za bojevom glavom? Putin ne ispravlja nikakve povjesne i drustvene norme. To su gluposti. Covjek iz hira i bolesne ambicije napada evropsku drzavu. Zeli obnoviti rusko carstvo. Zeli biti upamćen kao drzavnik kome je to uspjelo. I na Ukrajini se sigurno nece zaustaviti. Ako mu uspije, nego će konsolidirati snage i krenuti na Moldaviju mozda? Prijeti Dancima i Norvezanima. Dodjite sebi ljudi. Ne postoji nista pozitivno u cijeloj ovoj priči oko napada na Ukrajinu, da bi se amnestirala ruska invazija na neduzni ukrajinski narod.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
skutor55
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:30 |
|
|
Jesi ti rasist pa postoji razlika između agresije na europsku ili azijsku državu?
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:31 |
|
|
Ovakvi drze stranu Putinu i Rusiji. Ne mogu skuziti da iko normalan bude takodjer na strani Putina i ovih bolesnika iz komsiluka.
Privitak/ci: |

29EA2368-3075-4EDB-89A2-C6845FD3212A.jpeg [ 234.32 KiB | Pogledano 1152 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Lebowski
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:32 |
|
|
lider30 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sinonimi ti monopol i konkurencija? Možda prije antonimi.  Lik ne konta ništa. Alternativa i konkurencija o vi sto kontate...
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Rusija s egomanijakom Putinom na čelu, nije nikakva pozitivna protuteza zapadnim vrijednostima. Ne kuzim da bilo ko iole normalan, moze zastupati takav stav. I nadati se da ako egomanijak, izbori veličanstvenu pobjedu na zrtvama Ukrajinaca zaustaviće se. Jednostavno biće mu to dovoljno? Neće. I naprotiv. To će mu biti vjetar u ledja da nastavi svoje krvave orgije. https://twitter.com/nexta_tv/status/149 ... K_hMopAAAACijeli svijet strepi od povampirene budale, a vi pojedinci navijate. Hocete navijati i kad bolesni egomanijak stjeran u kut od svojih oligraha ili zapada u skorijoj budućnosti bude mozda posegnu za bojevom glavom? Putin ne ispravlja nikakve povjesne i drustvene norme. To su gluposti. Covjek iz hira i bolesne ambicije napada evropsku drzavu. Zeli obnoviti rusko carstvo. Zeli biti upadnem kao drzavnik kome je to uspjelo. I na Ukrajini se sigurno nece zaustaviti. Ako mu uspije, nego će konsolidirati snage i krenuti na Moldaviju mozda? Prijeti Dancima i Norvezanima. Dodjite sebi ljudi. Ne postoji nista pozitivno u cijeloj ovoj priči oko napada na Ukrajinu, da bi se amnestirala ruska invazija na neduzni ukrajinski narod. Ja se slažem s tobom za Putina. Opasan psiho lik, kojeg treba držati dalje od sebe. Ali s druge strane su isto likovi, koji bi zbog para milijune ljudi poslali u smrt i izazivaju ratove zbog gospodarskih interesa. Samo njihove medijske prethodnice to filtriraju i ljepše upakiraju. Rusi su u svemu tome sirovine i krkani. Konkurencija je se u povijesti pokazala kao najbolje stanje za kupca/korisnika/malog čovjeka.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 27 vel 2022, 22:42 |
|
|
lider30 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Rusija s egomanijakom Putinom na čelu, nije nikakva pozitivna protuteza zapadnim vrijednostima. Ne kuzim da bilo ko iole normalan, moze zastupati takav stav. I nadati se da ako egomanijak, izbori veličanstvenu pobjedu na zrtvama Ukrajinaca zaustaviće se. Jednostavno biće mu to dovoljno? Neće. I naprotiv. To će mu biti vjetar u ledja da nastavi svoje krvave orgije. https://twitter.com/nexta_tv/status/149 ... K_hMopAAAACijeli svijet strepi od povampirene budale, a vi pojedinci navijate. Hocete navijati i kad bolesni egomanijak stjeran u kut od svojih oligraha ili zapada u skorijoj budućnosti bude mozda posegnu za bojevom glavom? Putin ne ispravlja nikakve povjesne i drustvene norme. To su gluposti. Covjek iz hira i bolesne ambicije napada evropsku drzavu. Zeli obnoviti rusko carstvo. Zeli biti upadnem kao drzavnik kome je to uspjelo. I na Ukrajini se sigurno nece zaustaviti. Ako mu uspije, nego će konsolidirati snage i krenuti na Moldaviju mozda? Prijeti Dancima i Norvezanima. Dodjite sebi ljudi. Ne postoji nista pozitivno u cijeloj ovoj priči oko napada na Ukrajinu, da bi se amnestirala ruska invazija na neduzni ukrajinski narod. Ja se slažem s tobom za Putina. Opasan psiho lik, kojeg treba držati dalje od sebe. Ali s druge strane su isto likovi, koji bi zbog para milijune ljudi poslali u smrt i izazivaju ratove zbpg gospodarskih interesa. Samo njihove medijske prethodnice to filtriraju i ljepše upakiraju. Rusi su u svemu tome sirovine i krkani. Konkurencija je se u povijesti pokazala kao najbolje stanje za kupca/korisnika/malog čovjeka. Baš zbog toga što se slažemo u njegovoj psihičkoj procjeni, uvjeravam te, da sve pozitivno što tebi pada na um, ili Bobovcu, da bi ova invazija na Ukrajinu mogla donijeti, to njemu nije ni na kraj pameti. On ne želi biti “zdrava protuteža” zapadnim “anomalijama”. Niti može biti. Zato što je i sam deset puta gori. Njega vodi u ovom krvavom piru bolesna ambicija i ego. I spreman je ići do potpunog uništenja planete. Imali smo ludog Donalda kao presjednika USA. E ludi Donald ni 30% nije bio opasan, kao što je Putin trenutno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|