|
|
Stranica: 10/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 02:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Nisam mislila ni na cijelu Crvenu Armiju. No tvrditi da su “neka silovanja “ bila po Berlinu je takodjer ljudsko dno. To ti dobro znas. Poražene Nijemce nije trebalo dodatno unizavati. A varvarizam ruskog režima u Istočnoj Njemačkoj sprovodjen nije godinu ni dvoje. Nego koliko?
Silovao je i Wermacht Poljakinje, Ukrajinke i Ruskinje, to si onako smetnula. A sve to se ne može usporediti s 30 milijuna mrtvih Slavena koji su dali život da zaustave njemačkog monstruma. Klasična gradžanka koja zali silovane Nijemice a slave i plešu nad kostima žena u Hudoj jami. Ljiga. Ja sam brojem navela koliko je Nijemaca učestvovalo u nacističkim orgijama. Nigdje nisam osporila te zločine. Niti branila počinitelje. Ako jesam citiraj. Samo sam protiv toga da se cjelokupan njemački narod etiketira. I to je sasvim normalno. I pozeljno. Takodjer sam i protiv odmazde nad poraženim Nijemcima. I apsolutno se protivim silovanju Njemica. Mozes zamisliti tu golgotu, koju su prolazile masovno silovane žene, koje se nikom nisu mogle obratiti za zaštitu. Silovane u prisustvu muževa i djece, a ni oni im nisu mogli pomoći niti prijaviti makar taj gnusni čin. Zamisli onda da taj silovatelj bude i dio vlasti.. kasnije. Bezveze sebe nerviram. Adio.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 02:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bezveze sebe nerviram. Adio. Eto,napokon si shvatila. Adio.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 02:09 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Silovao je i Wermacht Poljakinje, Ukrajinke i Ruskinje, to si onako smetnula. A sve to se ne može usporediti s 30 milijuna mrtvih Slavena koji su dali život da zaustave njemačkog monstruma.
Klasična gradžanka koja zali silovane Nijemice a slave i plešu nad kostima žena u Hudoj jami. Ljiga.
Ja sam brojem navela koliko je Nijemaca učestvovalo u nacističkim orgijama. Nigdje nisam osporila te zločine. Niti branila počinitelje. Ako jesam citiraj. Samo sam protiv toga da se cjelokupan njemački narod etiketira. I to je sasvim normalno. I pozeljno. Takodjer sam i protiv odmazde nad poraženim Nijemcima. I apsolutno se protivim silovanju Njemica. Mozes zamisliti tu golgotu, koju su prolazile masovno silovane žene, koje se nikom nisu mogle obratiti za zaštitu. Silovane u prisustvu muževa i djece, a ni oni im nisu mogli pomoći niti prijaviti makar taj gnusni čin. Zamisli onda da taj silovatelj bude i dio vlasti.. kasnije. Bezveze sebe nerviram. Adio. Citat: SarajkaDjevojka: Crvena Armija je masovno silovala i zlostavljala narod u I.Nj "Masovno" je već etiketiranje. A ti si eto protiv etiketiranja, kažeš. Izgleda da imaš dupla mjerila.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 02:47 |
|
|
Najjaci su mi ovi sto pricaju da je trump ludjak ovo ono. Covjek odrzavao dobre veze s putinom, pravio show po sjevernoj koreji, al eto dosao je spasitelj joe. Prvo sto je rekao da ce nato veze jos vise ucvrstit i rusiji pokazat zube. Svaka cast joe, uspio si u tome. Iako je vecini s gramom mozga jasno da si obicna senilna budala koja cita s blesimetra
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 08:30 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Da se Nijemci kolektivno kažnjavaju je projekt i Zapada, do nedavno su Nijemci plaćali odštetu. Demokratski su izabrali Hitlera. Zapad je rovao svaki veći grad u Njemačkoj. Rat je rat, a bio je u nekom drugom vremenu prije 80 godina
Daramo je fino rekao, plešu kolo nad Hudom jamom, a groze se Istočne Njemačke, tipično sarajevski, tipična bula
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 09:25 |
|
|
Ako sam shvatio Hrvati koji su za Putina su samo zato jer je on čuvar obiteljskih vrijednosti. A Putin razveden , okružen mladim ljubavnicama, dok je Zelenski uzoran obiteljski čovjek. Kad je izabran za predsjednika izjavio je da ljudi ne trebaju držati slike predsjednika nigdje nego slike svoje djece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 09:27 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Krivo si shvatio.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 09:57 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Ako sam shvatio Hrvati koji su za Putina su samo zato jer je on čuvar obiteljskih vrijednosti. A Putin razveden , okružen mladim ljubavnicama, dok je Zelenski uzoran obiteljski čovjek. Kad je izabran za predsjednika izjavio je da ljudi ne trebaju držati slike predsjednika nigdje nego slike svoje djece. Rusija ima sve štetno za što optužuju zapad i to u većoj mjeri nego zapad, ali opet zapad je dekadentan, a Rusi su kršćani obiteljskih vrijednosti iako nisu ali to ćemo ignorirati.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 09:59 |
|
|
Ali da se razumijemo *** su i jedni i drugi.
1090 of 2558 - 42.61%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:03 |
|
|
Razlika je ta što se u Rusiji to ne promovira i nameće, štoviše barem službeno se ide kontra degenerluka, e sad koliko to ima uspjeha to je drugi par opanaka, ne možeš ti ništa zabranit u eri interneta, mladi sve upijaju ali izvorište toga zla je na zapadu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:10 |
|
|
Planina je napisao/la: Razlika je ta što se u Rusiji to ne promovira i nameće, štoviše barem službeno se ide kontra degenerluka, e sad koliko to ima uspjeha to je drugi par opanaka, ne možeš ti ništa zabranit u eri interneta, mladi sve upijaju ali izvorište toga zla je na zapadu. Na što misliš kad kažeš promovira, ********? To je manji problem. Kad nisu Grci izumrli neće nitko. Glavni problem je loš fertilitet hetero parova, a to je jednako problem Rusije kao i zapada. Je li razlog feminizam, hedonizam, ili nešto treće to i nije vezano za ovu temu. Ali hoću reći to je loš fertilitet jednako ruski problem koliko i američki. Ruse poklapaju muslimani i Rusija je trenutno nešto kao bivša Jugoslavija. Jača muslimane koji rastu i doseljavaju se i prave se fini, a čekaju priliku.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:17 |
|
|
Planina je napisao/la: Razlika je ta što se u Rusiji to ne promovira i nameće, štoviše barem službeno se ide kontra degenerluka, e sad koliko to ima uspjeha to je drugi par opanaka, ne možeš ti ništa zabranit u eri interneta, mladi sve upijaju ali izvorište toga zla je na zapadu. Ne promovira se ni u S.Koreji, šerijatskim državama... Ekstremizam lijevi ili desni, nije dobar. Hoćemo svi uzeti mitraljeze i uvoditi svoje svjetonazore? Narod pati, koji god, a uzrok tih patnji nije ********, nego politika sa imenom i prezimenom.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:27 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Naša Kvačica je napisao/la: Planina je napisao/la: Razlika je ta što se u Rusiji to ne promovira i nameće, štoviše barem službeno se ide kontra degenerluka, e sad koliko to ima uspjeha to je drugi par opanaka, ne možeš ti ništa zabranit u eri interneta, mladi sve upijaju ali izvorište toga zla je na zapadu. Na što misliš kad kažeš promovira, ********? To je manji problem. Kad nisu Grci izumrli neće nitko. Glavni problem je loš fertilitet hetero parova, a to je jednako problem Rusije kao i zapada. Je li razlog feminizam, hedonizam, ili nešto treće to i nije vezano za ovu temu. Ali hoću reći to je loš fertilitet jednako ruski problem koliko i američki. Ruse poklapaju muslimani i Rusija je trenutno nešto kao bivša Jugoslavija. Jača muslimane koji rastu i doseljavaju se i prave se fini, a čekaju priliku. Prvo idu "partnerski ugovori", pa posvajanja djece, pa vjestacka oplodnja lezbejki, gej brakovi, priznavanje muskaraca za zene i obratno, promovisanje promjene pola kod djeteta, legalizacija promjene pola djeteta i hapsenje roditelja koji kazu jednu rijec protiv. Sve zemlje pod plastom Amerike i EU ce prije ili kasnije pasti pod to. Ako je jedan lider protiv, smjenice ga i eventualno staviti svog. Rusija ima los fertilitet, ali bar stimulusu radjanja. Svaka zena koja rodi dobija oko 5000 evra. Na zapadu je tabu i to pricati.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Planina je napisao/la: Razlika je ta što se u Rusiji to ne promovira i nameće, štoviše barem službeno se ide kontra degenerluka, e sad koliko to ima uspjeha to je drugi par opanaka, ne možeš ti ništa zabranit u eri interneta, mladi sve upijaju ali izvorište toga zla je na zapadu. Na što misliš kad kažeš promovira, ********? To je manji problem. Kad nisu Grci izumrli neće nitko. Glavni problem je loš fertilitet hetero parova, a to je jednako problem Rusije kao i zapada. Je li razlog feminizam, hedonizam, ili nešto treće to i nije vezano za ovu temu. Ali hoću reći to je loš fertilitet jednako ruski problem koliko i američki. Ruse poklapaju muslimani i Rusija je trenutno nešto kao bivša Jugoslavija. Jača muslimane koji rastu i doseljavaju se i prave se fini, a čekaju priliku. Zabranjeni su gej brakovi, nema tog pranja mozga kroz medije i obrazovni sistem, 90% omladine je protiv ******** a na zapadu je to sve kontra. Ali slažem se da je to u suštini nebitno ako nema fertiliteta. Naravno da Rusi u prosjeku nisu nikakva suprotnost Zapadu, jer upijaju sve što dolazi sa istog. Jednako kao i mi. Ne znam zašto misliš da ovde netko drka na Ruse i da netko misli da su to redom pobožni duhovni ljudi ili ne znam ni ja šta? To su neke vaše projekcije. Možda ne tebe ali mnogih na forumu. Kako su oni mali kmetovi zapadu pa to preslikavaju na druge. To je odlika 99% ljudi. Preslikavanje svog jada na druge. Znam za Muslimane u Rusiji, zna svatko, i tu isto nemam šta pozitivno reći, ali je bar razlika što su ih oni već imali na svom teritoriju, zapad nije imao nijednog pa gledaj šta radi. U svakom slučaju ako ruski tfr ostane loš a muslimanski dobar naravno da će najebati isto kao i zapad. Bilo bi zanimljivo vidjeti podatke tfr po tim skupinama u Rusiji.
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:34 |
|
|
Kakav tabu, pa imigranti u Austriji i Njemačkoj štancaju djecu i onda žive od dječjeg doplatka. Kad bi bila antinatalitetna politika u EU toga ne bi bilo.
Ali ako je Putin dobar samo zato jer je protiv zapadnog degenerluka, onda Hrvati u BiH imaju puno kraći i jednostavniji put, umjesto preko Moskve odu u najbližu džamiju, radikaliziraju se i počnu propovijedati kako su domicilni muslimani skrenuli u degenerizam.
To bi bila ubitačna taktika , napasti muslimane odozgo iz islamskog oružja.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:38 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Razlika je ta što se u Rusiji to ne promovira i nameće, štoviše barem službeno se ide kontra degenerluka, e sad koliko to ima uspjeha to je drugi par opanaka, ne možeš ti ništa zabranit u eri interneta, mladi sve upijaju ali izvorište toga zla je na zapadu. Ne promovira se ni u S.Koreji, šerijatskim državama... Ekstremizam lijevi ili desni, nije dobar. Hoćemo svi uzeti mitraljeze i uvoditi svoje svjetonazore? Narod pati, koji god, a uzrok tih patnji nije ********, nego politika sa imenom i prezimenom. Ova neka rusofilija je više reakcija na zapadnu boleštinu i propagandu koju evo opet gledamo i slušamo 0-24 kao i kod covida, reakcija kad vidiš da su sve sluge sotone izrazito kontra Rusa i Putina, lažu i petljaju dok zinu i te iste sluge sotone su dobrim dijelom zaslužne za ovo što se događa. Jebe se nekoga za Putinom, evo sve mu sliku na zid kujem. On da nije takav kakav je ne bi se ni suprostavio sorošoidnom zlu i prije ili kasnije i u Rusiji bi se desilo što i u Ukrajini, sorošoidi bi uveli svoju "demokraciju". Ništa ovde nije crno bijelo, to tako vide samo kmetovi koje odgaja cnn i naše inačice istog pa preslikavaju svoju jednodimenzionalnost na druge.
|
|
Vrh |
|
|
Karabajaa
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:40 |
|
|
Srbi trenutno
Privitak/ci: |
IMG_20220228_093647.jpg [ 46.26 KiB | Pogledano 1299 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 10:45 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Kakav tabu, pa imigranti u Austriji i Njemačkoj štancaju djecu i onda žive od dječjeg doplatka. Kad bi bila antinatalitetna politika u EU toga ne bi bilo.
Ali ako je Putin dobar samo zato jer je protiv zapadnog degenerluka, onda Hrvati u BiH imaju puno kraći i jednostavniji put, umjesto preko Moskve odu u najbližu džamiju, radikaliziraju se i počnu propovijedati kako su domicilni muslimani skrenuli u degenerizam.
To bi bila ubitačna taktika , napasti muslimane odozgo iz islamskog oružja. Hrvati u BiH imaju jači fertilitet nego muslimani. Zapravo kad vidim boleštine sa zapada, i manje više slične probleme na istoku, moram primijetiti da je Herceg Bosna jedno od najljepših mjesta za živjeti na svijetu.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 11:00 |
|
|
Normalno izgleda ukrajinski predsjednik. Čovjek zaljubljen vidi se iz aviona, ima djecu, normalan 100%. Žena mu je totalno moj tip. Ovakve i ja volim, simpatične zgodne plavuše koje se ne šminkaju previše . Samo joj ne mogu sise procijenit odavde.
1090 of 2558 - 42.61%
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 11:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zapravo kad vidim boleštine sa zapada, i manje više slične probleme na istoku, moram primijetiti da je Herceg Bosna jedno od najljepših mjesta za živjeti na svijetu. To je točno, za vrijeme korone smo bili raj na zemlji. I ovako smo. Po puno puno toga. Samo da čike Vladimir i Bidon ne stisnu crvenu dugmad. Ali kladim se i onda da ćemo bit među boljima. Nema kod nas šta gađat, najbliža meta Split. A i tu su neke planine plus bura puše nosi Talijanima.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 11:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24070 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ovdje bi bilo dobro pitanje na cijoj su strani vecina Ukrajinaca bili devedesetih u ratovima EX YU?
Eh-da bio je Ukrajinac na nasem forumu i prosto ga je bolio kuki za obespravljenost Hrvata u BiH. I nakon nekoliko mjeseci nije bio pokazao interes za nas. Ti forumasi su vecinom po zainteresiranosti za prilike po svijetu debelo iznad prosjeka.
Tako da tipicni Ukrajinac i Rus vulgaris i ne znaju da postoje BH Hrvati.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 12:10 |
|
|
lider30 je napisao/la: Da je to stvarno ukrajinsko- ruski rat, bio bih na strani Ukrajine. Jedan od mojih najdražih naroda na svijetu. Ali ovdje je borba američkih pudlica i Rusije, gdje su Ukrajinci korisni idioti Amerikancima i u ovom slučaju sam totalno protiv njih. Ma ja, ne bi Rusi ulazili u Ukrajinu, al ih Ameri izazvali. Beskičmenjaštvo... Bio bih za, ali sam za Ruse pa ne mogu.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 12:17 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8402 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ukraina, isključivo emotivno!
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 12:53 |
|
|
lider30 je napisao/la: Ovdje bi bilo dobro pitanje na cijoj su strani vecina Ukrajinaca bili devedesetih u ratovima EX YU? . Većina naoružanja je stizala iz Ukrajine.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 28 vel 2022, 13:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
lider30 je napisao/la: Ovdje bi bilo dobro pitanje na cijoj su strani vecina Ukrajinaca bili devedesetih u ratovima EX YU?
Eh-da bio je Ukrajinac na nasem forumu i prosto ga je bolio kuki za obespravljenost Hrvata u BiH. I nakon nekoliko mjeseci nije bio pokazao interes za nas. Ti forumasi su vecinom po zainteresiranosti za prilike po svijetu debelo iznad prosjeka.
Tako da tipicni Ukrajinac i Rus vulgaris i ne znaju da postoje BH Hrvati. U Vukovaru su ih protjerali i pobili tko i nas. Neki od njih su se bili sklonili kod mene u Bosnu pa znam.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|