|
|
Stranica: 18/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 10:43 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2467 Lokacija: Sarajevo
|
Za ruse su srbi 101% i par Hrvata kojima je Soros ostao duzan neke novce
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 10:44 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Groot je napisao/la: BBB su najhrvatskiji dio hrvatskog bića. Za Soroša protiv Franje, za Soroša protiv Mamića, pa za Soroša protiv Rusa.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:03 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Groot je napisao/la: BBB su najhrvatskiji dio hrvatskog bića. Za Soroša protiv Franje, za Soroša protiv Mamića, pa za Soroša protiv Rusa. Qutam te samo zbog svog potpisa.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:04 |
|
|
Groot je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Za Soroša protiv Franje, za Soroša protiv Mamića, pa za Soroša protiv Rusa. Qutam te samo zbog svog potpisa.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:07 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Groot je napisao/la: BBB su najhrvatskiji dio hrvatskog bića. Za Soroša protiv Franje, za Soroša protiv Mamića, pa za Soroša protiv Rusa. Hrpa narkomana i probisvijeta bez dinara u džepu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:16 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Planina je napisao/la: 48 : 51, odličan rezultat u ovim vremenima turbo pranja mozga. Štelaju glasovanje neki izolirani elementi, iz mod ravnateljske ćelije.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:21 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Groot je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Za Soroša protiv Franje, za Soroša protiv Mamića, pa za Soroša protiv Rusa. Qutam te samo zbog svog potpisa. Znamo što je Franjo govorio o Sorošu, znamo koji je ministar vodio borbu protiv Mamića i za kakvo se obrazovanje zalagao a i vidjeli smo poruku podrške Soroša Ukrajini. Tvoji djetinjasti potpisi neće nikoga spriječiti da govore istinu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:28 |
|
|
To je sve što im preostaje, kreveljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:32 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Franjo je imao svoje vrijeme i bio poseban i kako treba za to vrijeme. Što bi Francek trebao u 2022. radit?
Ne možete tako promatrat, uostalom taj isti Soroš je srušio komunizam ako mu već pridajete nebeske moći.
Ako negdje vidite nešto liberalno ne znači da je to nužno loše.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:33 |
|
|
Živio nacionalistički komunizam. Dolje anacionalni feudalizam.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:35 |
|
|
Sve mi je to super, te strane, samo ne moramo navijati tako žestoko. I velesile gledaju vlastite interese, što mislite da i mi malo gledamo svoja posla, zašto uvijek moramo biti u prvim redovima. Za promjenu da nas jednom nered u svijetu recimo zaobiđe, preskočimo i mi jednom nešto i tak to.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sve mi je to super, te strane, samo ne moramo navijati tako žestoko. I velesile gledaju vlastite interese, što mislite da i mi malo gledamo svoja posla, zašto uvijek moramo biti u prvim redovima. Za promjenu da nas jednom nered u svijetu recimo zaobiđe, preskočimo i mi jednom nešto i tak to. Mi smo pokupili sve ratove u zadnjih 500 godina, red bi bio neka malo ratuje sada Švedska, Švicarska i tako ta ekipa. A mi ćemo pozivati na mir i razum i zgražati se
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25761 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Groot je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Fakat meni kao Dinamovcu dođe da preispitam svoja navijačka uvjerenja i počnem navijati za neke južnije klubove.
Da se BBB tako ponize? Da budu marionete establišmenta? Može li niže? Može jedino ako preko cijele tribine razvuku veliku LGBTQXY+ zastavu. Ja sam uvjeren da će uskoro i to napraviti.
Pričaš apsolutne gluposti. BBB su najhrvatskiji dio hrvatskog bića. Uostalom i navijači južnijih klubova imaju ukrajinske zastave na tribini. Apsolutno sve hrvatske stranke, od radikalne ljevice do radikalne desnice podržavaju Ukrajinu u ovom sukobu. Da sam na mjestu vas ruso(srbo)fila, jako bi se zamislio... Pa ja i razmišljam o tome... razmišljam koji vam je kunac? Ako je riječ o emocijama - zašto? Ako je riječ o interesima - gdje vam je računica? Zašto plesete kako vam hrvatsku dušmani sviraju? A režite na one koji vam nikada zlo ne učiniše? Hoće li HR bar dobiti nešto od toga? Neke raketne sustave pa da covjek donekle opravda lizanje dušmanskog čmara? BBB Nisu više zločesti rebelsi koji su skakaju na miliciju, već DPB - dobri i poslušni dečki koji rade za Službu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:41 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve mi je to super, te strane, samo ne moramo navijati tako žestoko. I velesile gledaju vlastite interese, što mislite da i mi malo gledamo svoja posla, zašto uvijek moramo biti u prvim redovima. Za promjenu da nas jednom nered u svijetu recimo zaobiđe, preskočimo i mi jednom nešto i tak to. Mi smo pokupili sve ratove u zadnjih 500 godina, red bi bio neka malo ratuje sada Švedska, Švicarska i tako ta ekipa. A mi ćemo pozivati na mir i razum i zgražati se I čuvati njinu lovu, zlato i ženski dio obitelji oligarha.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:42 |
|
|
Proukrajinska strana je ta koja vjeruje u crno bijeli svijet i leleče okolo i maše zastavama, oni bi da budu topovsko meso, oni zazivaju novi obračun sa Srbima, oni su totalno popljuvali Ruse bez ikakvog povoda (Rusi bili i ostali najkorektniji prema nama od svih velikih sila), ukratko totalno pomračenje uma.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 11:48 |
|
|
Planina je napisao/la: Proukrajinska strana je ta koja vjeruje u crno bijeli svijet i leleče okolo i maše zastavama, oni bi da budu topovsko meso, oni zazivaju novi obračun sa Srbima, oni su totalno popljuvali Ruse bez ikakvog povoda (Rusi bili i ostali najkorektniji prema nama od svih velikih sila), ukratko totalno pomračenje uma. Ludjaci ostrašćeni...ovi umereni ok. Svak ima pravo birat stranu tkoju favorizira. Stalingrad i 369 su Rusi abolirali. Vratili u Yu. Stalin vam na zapad Zona A GURAO NA ZAPAD Istra, Gorica, hteo vam dat Trst. Poljake na 90 km od Berlina proširio. Poljaci proterali 7 milje Švaba, Česi 3 milje. Benešovim dekretima ih OVRŠILI. BRUTALA. Još 2 mil Njemaca izgonjeno i imovina KONFISCIRANA.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 12:17 |
|
|
Planina je napisao/la: Proukrajinska strana je ta koja vjeruje u crno bijeli svijet i leleče okolo i maše zastavama, oni bi da budu topovsko meso, oni zazivaju novi obračun sa Srbima, oni su totalno popljuvali Ruse bez ikakvog povoda (Rusi bili i ostali najkorektniji prema nama od svih velikih sila), ukratko totalno pomračenje uma. Ne generaliziraj, ima ostrašćenih navijaća a ima i ljudi koji jednostavno navijaju da Ukrajina ne bude okupirana.
|
|
Vrh |
|
|
Groot
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 12:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Groot je napisao/la: Pričaš apsolutne gluposti. BBB su najhrvatskiji dio hrvatskog bića. Uostalom i navijači južnijih klubova imaju ukrajinske zastave na tribini. Apsolutno sve hrvatske stranke, od radikalne ljevice do radikalne desnice podržavaju Ukrajinu u ovom sukobu. Da sam na mjestu vas ruso(srbo)fila, jako bi se zamislio... Pa ja i razmišljam o tome... razmišljam koji vam je kunac? Ako je riječ o emocijama - zašto? Ako je riječ o interesima - gdje vam je računica? Zašto plesete kako vam hrvatsku dušmani sviraju? A režite na one koji vam nikada zlo ne učiniše? Hoće li HR bar dobiti nešto od toga? Neke raketne sustave pa da covjek donekle opravda lizanje dušmanskog čmara? BBB Nisu više zločesti rebelsi koji su skakaju na miliciju, već DPB - dobri i poslušni dečki koji rade za Službu. Generaliziranje da je čitav tzv. zapad hrvatski neprijatelj nema nikakvog smisla. Sve i da je tako, u životu, a pogotovo u politici, nema vječnih prijatelja ni neprijatelja. Za Hrvate sa jedne i druge strane neprirodne granice je mnogo pametnije i oportunije igrati na kartu Bmw-a i Rafala umjesto Lade i Migova.
_________________ Broj spominjanja Sorosa od strane pojedinih forumaša je obrnuto proporcionalan seksualnoj aktivnosti istih.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 16:19 |
|
|
Groot je napisao/la: Generaliziranje da je čitav tzv. zapad hrvatski neprijatelj nema nikakvog smisla. Sve i da je tako, u životu, a pogotovo u politici, nema vječnih prijatelja ni neprijatelja.
Pa Zapad ti je trenutačni neprijatelj, a tko drugi? Tko te tlači? Ili si na tlaku toliko oguglao da ne možeš bez nje... Citat: Za Hrvate sa jedne i druge strane neprirodne granice je mnogo pametnije i oportunije igrati na kartu Bmw-a i Rafala umjesto Lade i Migova.
Za to postoji vlast. Izabrani dužnosnici. Oni trebaju igrati politički, kao npr jedan Vučić, pa takijati da smo uz Zapad, pa ako što u sirotinjski džep kapne-kapne. Ali narod, puk, plebs... on nema razloga ne razmišljati slobodno, neopterećeno, kritički. Mi gledamo decenijama kako nas taj Zapad čereči i gazi. I sad bi netko trebao držati mu stranu? Pa zar smo toliko mazohistični majku mu staru!? Zašto? Čega se bojite i čemu se nadate? Da će Amerikanci reći, - "Vidi ovih Hrvata u BiH, baš smo im mislili dati IZ i Treći entitet ali sad eto nećemo". To je na razini onog muslimanskog - e baš zato ćemo glasovati za Komšića! I još ti kažu- "Jeste budale što dušmanima stranu ne držite. Budite na strani Amerike pa vas možda neće sve istrijebiti!." Nema ni jednog logičkog razloga da jedan Jure Jurić iz Jurića bude uz NATO. Nijedan. Osim ako se Jure ne nada da mu NATO baci kost kao nagradu za pseću vjernost, prije nego što ga šutne nogom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 16:35 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Groot je napisao/la: Generaliziranje da je čitav tzv. zapad hrvatski neprijatelj nema nikakvog smisla. Sve i da je tako, u životu, a pogotovo u politici, nema vječnih prijatelja ni neprijatelja.
Pa Zapad ti je trenutačni neprijatelj, a tko drugi? Tko te tlači? Ili si na tlaku toliko oguglao da ne možeš bez nje... Citat: Za Hrvate sa jedne i druge strane neprirodne granice je mnogo pametnije i oportunije igrati na kartu Bmw-a i Rafala umjesto Lade i Migova.
Za to postoji vlast. Izabrani dužnosnici. Oni trebaju igrati politički, kao npr jedan Vučić, pa takijati da smo uz Zapad, pa ako što u sirotinjski džep kapne-kapne. Ali narod, puk, plebs... on nema razloga ne razmišljati slobodno, neopterećeno, kritički. Mi gledamo decenijama kako nas taj Zapad čereči i gazi. I sad bi netko trebao držati mu stranu? Pa zar smo toliko mazohistični majku mu staru!? Zašto? Čega se bojite i čemu se nadate? Da će Amerikanci reći, - "Vidi ovih Hrvata u BiH, baš smo im mislili dati IZ i Treći entitet ali sad eto nećemo". To je na razini onog muslimanskog - e baš zato ćemo glasovati za Komšića! I još ti kažu- "Jeste budale što dušmanima stranu ne držite. Budite na strani Amerike pa vas možda neće sve istrijebiti!." Nema ni jednog logičkog razloga da jedan Jure Jurić iz Jurića bude uz NATO. Nijedan. Osim ako se Jure ne nada da mu NATO baci kost kao nagradu za pseću vjernost, prije nego što ga šutne nogom. Imaju li Rusi kakvog Elvisa, mislim zbog avatara, pitam za frenda
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 17:00 |
|
|
В дальнейшем буду писать только по русски.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 17:07 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa Zapad ti je trenutačni neprijatelj, a tko drugi? Tko te tlači? Ili si na tlaku toliko oguglao da ne možeš bez nje... Za to postoji vlast. Izabrani dužnosnici. Oni trebaju igrati politički, kao npr jedan Vučić, pa takijati da smo uz Zapad, pa ako što u sirotinjski džep kapne-kapne. Ali narod, puk, plebs... on nema razloga ne razmišljati slobodno, neopterećeno, kritički. Mi gledamo decenijama kako nas taj Zapad čereči i gazi. I sad bi netko trebao držati mu stranu? Pa zar smo toliko mazohistični majku mu staru!? Zašto? Čega se bojite i čemu se nadate? Da će Amerikanci reći, - "Vidi ovih Hrvata u BiH, baš smo im mislili dati IZ i Treći entitet ali sad eto nećemo". To je na razini onog muslimanskog - e baš zato ćemo glasovati za Komšića! I još ti kažu- "Jeste budale što dušmanima stranu ne držite. Budite na strani Amerike pa vas možda neće sve istrijebiti!." Nema ni jednog logičkog razloga da jedan Jure Jurić iz Jurića bude uz NATO. Nijedan. Osim ako se Jure ne nada da mu NATO baci kost kao nagradu za pseću vjernost, prije nego što ga šutne nogom. Imaju li Rusi kakvog Elvisa, mislim zbog avatara, pitam za frenda Šnur ( Sergej Šnurov)
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 17:07 |
|
|
Bobovac je napisao/la: В дальнейшем буду писать только по русски. Ne znam jesi li pesimist pa učiš ruski ili optimist
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 17:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve mi je to super, te strane, samo ne moramo navijati tako žestoko. I velesile gledaju vlastite interese, što mislite da i mi malo gledamo svoja posla, zašto uvijek moramo biti u prvim redovima. Za promjenu da nas jednom nered u svijetu recimo zaobiđe, preskočimo i mi jednom nešto i tak to. Mi smo pokupili sve ratove u zadnjih 500 godina, red bi bio neka malo ratuje sada Švedska, Švicarska i tako ta ekipa. A mi ćemo pozivati na mir i razum i zgražati se Zar svi stvarno mislite da se nas ista pita? Ako je netko zacrtao da bude sukoba bit ce ga. Liberalni nacisti ce fino zakuhat, zatvorit granice 18 - 60 g i smijat se krezubim budalama koji se loze na neke kvaziideale. Hrvatska vec ne spada u taj krug, ali npr bih s milijun zatucanih muslimana je plodno tlo za novi sukob
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 17:36 |
|
|
Planina je napisao/la: Proukrajinska strana je ta koja vjeruje u crno bijeli svijet i leleče okolo i maše zastavama, oni bi da budu topovsko meso, oni zazivaju novi obračun sa Srbima, oni su totalno popljuvali Ruse bez ikakvog povoda (Rusi bili i ostali najkorektniji prema nama od svih velikih sila), ukratko totalno pomračenje uma. Ja sam interesdzija i to priznam. Volio bih vidjeti ponudu rusije i amerike da zaokruzim bolju. Ako nista ne nude nek odjebu odavde da sami to rijesimo kako znamo
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|