|
|
Stranica: 19/24.
|
[ 590 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 17:52 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: weasel je napisao/la: Mi smo pokupili sve ratove u zadnjih 500 godina, red bi bio neka malo ratuje sada Švedska, Švicarska i tako ta ekipa. A mi ćemo pozivati na mir i razum i zgražati se Zar svi stvarno mislite da se nas ista pita? Ako je netko zacrtao da bude sukoba bit ce ga. Liberalni nacisti ce fino zakuhat, zatvorit granice 18 - 60 g i smijat se krezubim budalama koji se loze na neke kvaziideale. Hrvatska vec ne spada u taj krug, ali npr bih s milijun zatucanih muslimana je plodno tlo za novi sukob Naravno da se nas ne pita, možemo se samo nadati kako će ova runda zaobići Hrvate.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 14 ožu 2022, 23:04 |
|
|
Mali podstrek za proukropsku stranu.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 17 ožu 2022, 22:43 |
|
|
I kako ne glasati za ukropsku stranu, pitam se ja.
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 17 ožu 2022, 23:44 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Opala 52 za Ukre ( većina su muslimani ) 51 za Ruse
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 17 ožu 2022, 23:56 |
|
|
Th1950 je napisao/la: Opala 52 za Ukre ( većina su muslimani ) 51 za Ruse Stiglo pojačanje, slava antisotonističkoj braći.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 17 ožu 2022, 23:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60166 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Zemljače, morat ćemo te dobro izdegenečit, dobro te prebacilo. Šta me je prebacilo, ja mrzim nato eu zapadne sotoniste i njihove kmetove od kad znam za sebe, kod mene je sve po starom. Imaš u najmanju ruku problematične stavove. No međutim, jasno je da su mlađe generacije degenerirale i da svijet ide u k, milenijalci su zadnja donekle normalna generacija, ovo sve mlađe od 25-6 ludo i blesavo i takav će i svijet napravit kad jednom preuzmu. Zapadni sotonisti, koliko to smiješno samo zvuči. daj još malo tih jakih pojmova iz srpske kuhinje 90tih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:04 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Šta me je prebacilo, ja mrzim nato eu zapadne sotoniste i njihove kmetove od kad znam za sebe, kod mene je sve po starom.
Imaš u najmanju ruku problematične stavove. No međutim, jasno je da su mlađe generacije degenerirale i da svijet ide u k, milenijalci su zadnja donekle normalna generacija, ovo sve mlađe od 25-6 ludo i blesavo i takav će i svijet napravit kad jednom preuzmu. Zapadni sotonisti, koliko to smiješno samo zvuči. daj još malo tih jakih pojmova iz srpske kuhinje 90tih. Ko kaže, ko će to meni određivat šta su problematični stavovi? Ajde da se jednom i složimo, degenerluk totalni nego šta., Kakva srpska kuhinja iz 90ih, nije me ni bilo tada, boli me *** za Srbima, pravog Srbina (ne računam ove pohrvaćene u Splitu) nisam u životu vidio, totalno sam neoštraćen po ovom pitanju, ti ako ne vidiš u šta se zapad pretvorio i da sav taj degenerluk koji spominješ u rečenici prije proizlazi upravo sa zapada onda ti treba svete vodice.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:10 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Imaš u najmanju ruku problematične stavove. No međutim, jasno je da su mlađe generacije degenerirale i da svijet ide u k, milenijalci su zadnja donekle normalna generacija, ovo sve mlađe od 25-6 ludo i blesavo i takav će i svijet napravit kad jednom preuzmu. Zapadni sotonisti, koliko to smiješno samo zvuči. daj još malo tih jakih pojmova iz srpske kuhinje 90tih. Ko kaže, ko će to meni određivat šta su problematični stavovi? Ajde da se jednom i složimo, degenerluk totalni nego šta., Kakva srpska kuhinja iz 90ih, nije me ni bilo tada, boli me *** za Srbima, pravog Srbina (ne računam ove pohrvaćene u Splitu) nisam u životu vidio, totalno sam neoštraćen po ovom pitanju, ti ako ne vidiš u šta se zapad pretvorio i da sav taj degenerluk koji spominješ u rečenici prije proizlazi upravo sa zapada onda ti treba svete vodice. Zapad je uvijek i oduvijek bio šarolik i lider u svijetu, uostalom sami pripadamo tom svijetu od naših samih početaka pa do osmanskih osvajanja koja su nas izdegenerirali do te mjere da se danas očito i među našim ljudima primjete te osmanske ostavštine. Uostalom što normalnog čovjeka boli k za bjelosvjetske politike, to me nikad nije fasciniralo niti osobito okupiralo, imamo svojih političkih problema koje upravo ovih dana rješavamo i to pazi bez prisutstva Rusije, Kine i sličnih zemalja. Jbg, nismo isto nasađeni, i ja se pripremam za rat na neki način, ali lokalni, sigurno neću Ruse tražiti ovdje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39631 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zapad nije oduvijek bio lider a što se tiče nas samih početak našeg kontakta sa svijetom je s onim što danas smatrate "Istokom" ali eto nećemo rušiti dogme Hrvata bez osmanske ostavštine.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Zapad nije oduvijek bio lider a što se tiče nas samih početak našeg kontakta sa svijetom je s onim što danas smatrate "Istokom" ali eto nećemo rušiti dogme Hrvata bez osmanske ostavštine. Uvijek se neki filozof javi, kako Zapad nije oduvijek lider, otkad je modernog svijeta Zapad je lider, sve što danas živimo je izmišljeno od Zapada, sve što danas Kina ili Rusija jesu i izvode je izmišljeno od Zapada. Zapad je ideja, ovi nisu ni umjetnost nego kopija kopije. Ne postoji ništa rusko ili kinesko što u osnovi nije zapadno, baš ništa, nula, zero, niente, nada. Osim neke srednjovjekovne tradicije. Istok je shit, uvijek bio i ostao, a dogod Zapad kao takav postoji, unutar njega je prava borba, ovo izvan je nebitno, to su mravi koje treba gaziti nesmiljeno na svakom koraku, bubašvabe, imamo ih i u komšiluku, dan noć gaziti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:29 |
|
|
Dupli EPP predah. Ukrajinka kojoj sam danas pomogao u Varaždinu, navodno popularna u Ukrajini.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Ko kaže, ko će to meni određivat šta su problematični stavovi?
Ajde da se jednom i složimo, degenerluk totalni nego šta.,
Kakva srpska kuhinja iz 90ih, nije me ni bilo tada, boli me *** za Srbima, pravog Srbina (ne računam ove pohrvaćene u Splitu) nisam u životu vidio, totalno sam neoštraćen po ovom pitanju, ti ako ne vidiš u šta se zapad pretvorio i da sav taj degenerluk koji spominješ u rečenici prije proizlazi upravo sa zapada onda ti treba svete vodice.
Zapad je uvijek i oduvijek bio šarolik i lider u svijetu, uostalom sami pripadamo tom svijetu od naših samih početaka pa do osmanskih osvajanja koja su nas izdegenerirali do te mjere da se danas očito i među našim ljudima primjete te osmanske ostavštine. Uostalom što normalnog čovjeka boli k za bjelosvjetske politike, to me nikad nije fasciniralo niti osobito okupiralo, imamo svojih političkih problema koje upravo ovih dana rješavamo i to pazi bez prisutstva Rusije, Kine i sličnih zemalja. Jbg, nismo isto nasađeni, i ja se pripremam za rat na neki način, ali lokalni, sigurno neću Ruse tražiti ovdje. Vidi ložim ja nekad malo previše ali to je samo kontra totalno opranim mozgovima koji mi idu na živce jer ne čitam ovaj forum da bi gledao reprizu mainstream medija i televizije koji su totalna propaganda, uglavnom boli i mene *** i za Rusima i za Ukrima i za svim zapadnim narodima da ne nabrajam, sve ne spavam radi njih, moj narod živi na ovom kamenjaru i nisu mu bili prijatelji nijedni od navedenih, ovo što pratim od bjelosvjetske politike i svega ostalog pratim između ostalog i zato što me zanima kako će se odraziti na nas, sve je povezano, a mi mali smo uvik bili donji. Ova zadnja rečenica, ozbiljno misliš da će ovde biti novog rata?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:36 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Zapad je uvijek i oduvijek bio šarolik i lider u svijetu, uostalom sami pripadamo tom svijetu od naših samih početaka pa do osmanskih osvajanja koja su nas izdegenerirali do te mjere da se danas očito i među našim ljudima primjete te osmanske ostavštine. Uostalom što normalnog čovjeka boli k za bjelosvjetske politike, to me nikad nije fasciniralo niti osobito okupiralo, imamo svojih političkih problema koje upravo ovih dana rješavamo i to pazi bez prisutstva Rusije, Kine i sličnih zemalja. Jbg, nismo isto nasađeni, i ja se pripremam za rat na neki način, ali lokalni, sigurno neću Ruse tražiti ovdje. Vidi ložim ja nekad malo previše ali to je samo kontra totalno opranim mozgovima koji mi idu na živce jer ne čitam ovaj forum da bi gledao reprizu mainstream medija i televizije koji su totalna propaganda, uglavnom boli i mene *** i za Rusima i za Ukrima i za svim zapadnim narodima da ne nabrajam, sve ne spavam radi njih, moj narod živi na ovom kamenjaru i nisu mu bili prijatelji nijedni od navedenih, ovo što pratim od bjelosvjetske politike i svega ostalog pratim između ostalog i zato što me zanima kako će se odraziti na nas, sve je povezano, a mi mali smo uvik bili donji. Ova zadnja rečenica, ozbiljno misliš da će ovde biti novog rata? Vidiš da ne pišem toliko, a nikad zanimljivije, samo trening, prehrana i upisao polaganje za lovca, samo da se domognem nekog oružja. Btw, navala je na ispite za lovca. Meni je ovaj rat oslobodio dosta vremena, doslovno uništio najveći pojedinačni posao koji sam imao, izvoz u RU i UA, tako da mi je s te strane stres jako opao i jedna briga je manje.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:43 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Vidi ložim ja nekad malo previše ali to je samo kontra totalno opranim mozgovima koji mi idu na živce jer ne čitam ovaj forum da bi gledao reprizu mainstream medija i televizije koji su totalna propaganda, uglavnom boli i mene *** i za Rusima i za Ukrima i za svim zapadnim narodima da ne nabrajam, sve ne spavam radi njih, moj narod živi na ovom kamenjaru i nisu mu bili prijatelji nijedni od navedenih, ovo što pratim od bjelosvjetske politike i svega ostalog pratim između ostalog i zato što me zanima kako će se odraziti na nas, sve je povezano, a mi mali smo uvik bili donji.
Ova zadnja rečenica, ozbiljno misliš da će ovde biti novog rata?
Vidiš da ne pišem toliko, a nikad zanimljivije, samo trening, prehrana i upisao polaganje za lovca, samo da se domognem nekog oružja. Btw, navala je na ispite za lovca. To ti je još jedan problem Zegeja, ovde na slobodnim teritorijima svi imaju kućni arsenal, nedavno bio kod prvog dobrovoljca 91. iz sela u podrumu, igračke kakve ne znam imaju li Ukri i Rusi sad.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 00:53 |
|
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Vidiš da ne pišem toliko, a nikad zanimljivije, samo trening, prehrana i upisao polaganje za lovca, samo da se domognem nekog oružja. Btw, navala je na ispite za lovca. To ti je još jedan problem Zegeja, ovde na slobodnim teritorijima svi imaju kućni arsenal, nedavno bio kod prvog dobrovoljca 91. iz sela u podrumu, igračke kakve ne znam imaju li Ukri i Rusi sad. Imam i ja gore u kući na tavanu za naoružat omanju bojnu, od Zdruga iz Prozora čega god hoćeš. U mojoj ulici Rus ne kani proći.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:03 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: To ti je još jedan problem Zegeja, ovde na slobodnim teritorijima svi imaju kućni arsenal, nedavno bio kod prvog dobrovoljca 91. iz sela u podrumu, igračke kakve ne znam imaju li Ukri i Rusi sad. Imam i ja gore u kući na tavanu za naoružat omanju bojnu, od Zdruga iz Prozora čega god hoćeš. U mojoj ulici Rus ne kani proći. Šta će ti onda karabin, nećeš gudine ganjat
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:04 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2412 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Čitava BiH je naoružana, mislim da su Muslimani čak i najmanje. Inače, čega sam se sve nagledao kod Srba po istočnoj Hercegovini, samo atomske nemaju
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:07 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Planina je napisao/la: dudu je napisao/la: Zemljače, morat ćemo te dobro izdegenečit, dobro te prebacilo. Šta me je prebacilo, ja mrzim nato eu zapadne sotoniste i njihove kmetove od kad znam za sebe, kod mene je sve po starom. X Uz Krista, kontra ******** liberal sotonista.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:16 |
|
|
saskia je napisao/la: Inače, čega sam se sve nagledao kod Srba po istočnoj Hercegovini, samo atomske nemaju A kako su krenuli, možda dobiju i to
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:25 |
|
|
dudu je napisao/la: daramo je napisao/la: Zapad nije oduvijek bio lider a što se tiče nas samih početak našeg kontakta sa svijetom je s onim što danas smatrate "Istokom" ali eto nećemo rušiti dogme Hrvata bez osmanske ostavštine. Uvijek se neki filozof javi, kako Zapad nije oduvijek lider, otkad je modernog svijeta Zapad je lider, sve što danas živimo je izmišljeno od Zapada, sve što danas Kina ili Rusija jesu i izvode je izmišljeno od Zapada. Zapad je ideja, ovi nisu ni umjetnost nego kopija kopije. Ne postoji ništa rusko ili kinesko što u osnovi nije zapadno, baš ništa, nula, zero, niente, nada. Osim neke srednjovjekovne tradicije. Istok je shit, uvijek bio i ostao, a dogod Zapad kao takav postoji, unutar njega je prava borba, ovo izvan je nebitno, to su mravi koje treba gaziti nesmiljeno na svakom koraku, bubašvabe, imamo ih i u komšiluku, dan noć gaziti. Imaš sliku gde Srb i Hrv MOLE I PUZE caru Ist Rima. Razmisli i pročitaj glede čega. Bankarstvo i renesansa je krenula od OPLJAČKANOG BLAGA Latinske okupacije 1204-1261. Konji na katedrali sv.Marka su UKRADENI. Bankarstvo, umjetnost, obitelji Mediči iz Firence. Venezija klan Dandolo su se digli iz zlata Konstantinopola
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:26 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:31 |
|
|
saskia je napisao/la: Čitava BiH je naoružana, mislim da su Muslimani čak i najmanje. Inače, čega sam se sve nagledao kod Srba po istočnoj Hercegovini, samo atomske nemaju Doteraće Rusi na aerodrom Trebinje i atomske i termobarične.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:31 |
|
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: Uvijek se neki filozof javi, kako Zapad nije oduvijek lider, otkad je modernog svijeta Zapad je lider, sve što danas živimo je izmišljeno od Zapada, sve što danas Kina ili Rusija jesu i izvode je izmišljeno od Zapada.
Zapad je ideja, ovi nisu ni umjetnost nego kopija kopije.
Ne postoji ništa rusko ili kinesko što u osnovi nije zapadno, baš ništa, nula, zero, niente, nada. Osim neke srednjovjekovne tradicije.
Istok je shit, uvijek bio i ostao, a dogod Zapad kao takav postoji, unutar njega je prava borba, ovo izvan je nebitno, to su mravi koje treba gaziti nesmiljeno na svakom koraku, bubašvabe, imamo ih i u komšiluku, dan noć gaziti.
Imaš sliku gde Srb i Hrv MOLE I PUZE caru Ist Rima. Razmisli i pročitaj glede čega. Bankarstvo i renesansa je krenula od OPLJAČKANOG BLAGA Latinske okupacije 1204-1261. Konji na katedrali sv.Marka su UKRADENI. Bankarstvo, umjetnost, obitelji Mediči iz Firence. Venezija klan Dandolo su se digli iz zlata Konstantinopola Oće li poskupit dijelovi za Panameru? Doduše vjerojatno ti sad mjenjačnica radi kao luda, plus jutjub teorije eksplodirale, pa ti KiMe ovo dana dižeš kesu ko niko...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Na kojoj ste strani/ Ukrajinsko Ruski rat Postano: 18 ožu 2022, 01:32 |
|
|
Kažu KiM je lud a čovjek davno prešao igricu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|