HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 tra 2025, 07:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 237 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nacionalizam i seksualnost
PostPostano: 11 sij 2017, 20:14 

A gde je ljubav, međusobno poverenje, šetnja u toplo predvečerje, razmena nežnih poljubaca? Odbijam i da pomislim da je samo razmišljanje o jebačini zdravo razmišljanje, gospodine Lider.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 01:03 

Agathonikos je napisao/la:
Zanimljive numere, gospodine Tuta.

Veoma dobro, gospodine Aga. Sviđa mi se.

Vrh

PostPostano: 12 sij 2017, 04:05 

Ljevičarski (državni) nacionalizam je pičkast i neprivlačan ženama. Desničarski (etnički) nacionalizam je privlačniji.

Žene su se ložile na hrvatski nacionalizam u vrijeme rata. Lože se i danas kad je primjerice nogomet u pitanju. Jer to je festival etničkog nacionalizma kad su Hrvati u pitanju.

Ljevičarski nacionalizam (RH naša lijepa / BiH jedinstvena / Jugoslavija mila / Srbija majka) je ljigav. Kod Pereca predvladava ljevičarski nacionalizam. Čak i kod ekstremnih nacionalista - razlika je samo opseg države, ali je i dalje fokus na državi, a ne na etnosu. Nije RH već NDH. Isti k.

Etnički nacionalizam uzdiže pojedinca, samim time i osobu koja je nacionalist. On je samouvjeren. To je ženama privlačno. Državni, ljevičarski nacionalizam sputava pojedinca, nacionalist je u njemu samo glupi kotačić. Taj je samoponižavajući za muškarca.

Primijetiti treba da će žene puno prije zagovarati baš ovaj drugi, ljevičarski nacionalizam. Ali im je neprivlačno kada to i muškarac čini. Žena će braniti pedere i feminizam. Ali muškarac koji to čini je u njenim očima vrijedan sažaljevanja i jadničak.

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 22:09 

Pa da se žene lože na nacionalizam onda bi na ovom forumu bilo 90% žena i bračne ponude bi padale samo tako kad bi neki od prekaljenih forumaša ispalio svoje analize nacionalnog pitanja.

Ili recimo 80-ih godina žene ne bi ludovale za Zdravkom Čolićem nego bi išle na Gazimestan slušati Slobu a on se ne bi mogao obraniti od grudnjaka i gaćica dok bi vikao " niko ne sme da vas bije"

tako da samo još jednau nizu mitomanija, ali ovaj put malo originalnija

Vrh

PostPostano: 13 sij 2017, 23:44 

Tuta je napisao/la:
Heero je napisao/la:
neznam tuta ali stari svabe su uvjek pricali kako se ustase nisu ni 20 rusa bojali na istocnoj fronti

pa mozda vole cetnike,ti bi trebo znati hehe

A ne bih znao, nisam četnik.

Samo znam da su dvije djevojke bile poželjele da sam Srbin nakon što su otkrile da sam Hrvat... "A jooj, da si još Srbin"... to je bila rečenica od jedne nakon što mi je komplimentirala crnu gustu kosu, visok stas, muževan glas i dobre starke.

Ja sam mislio da si ti digo ruke od zena...

Sta bi?

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:51 

Tuta je napisao/la:
Moja teorija je da je srpski nacionalizam dosta muževniji po karakteru, koji se ispoljava u njegovoj agresivnosti, otvorenosti, dominaciji.

Srpska nacionalistička priča je - mi smo sve spašavali, bili u balkanskim i prvom svjetskom ratu, ratovali protiv brojčano nadmoćnijih vojski Austrije i Njemačke, njemačkog Rajha itd. Svi ste vi Srbi, vi ste posrbljeni itd.

Hrvatska nacionalistička priča je - zapaNtite Vukovar, Srbi nas tuku, siluju-kolju, muslimani bratija, njemačke štuke ljubim vas u krila dođite nam opet šestoga aprila itd. Veoma feminizovan nacionalizam.

Hrvati i Srbi imaju dva posve drugačija mentaliteta i izražavanja agresivnosti a to je ono što privlači mlade, estrogenom nabijene droljice. Muška agresija.

Srbi su izrazito emocionalan i primitivan narod. Oni su bahati, glasni, kurče se na sve strane i imaju emocije poput histerične žene. U jednom trenu piju s najboljim prijateljem a u drugom mu zabijaju nož u rebra u nekakvom afektu. Sutra su opet prijatelji ako ovaj ostane živ. Hrvat je s druge strane razumniji, hladniji, proračunatiji i smatra da nije prihvatljivo prijatelje bosti nožem ili mlatiti druge bez nekog razloga, osim kad mu baš pukne film pa onda počini nekakav masovni zločin za naslovnicu crne kronike. Mladoj kujici je isprva privlačniji onaj divlji, primitivni nasilnik dok ne dođe u zrele godine kad počne razmišljati o novcu. To je što se tiče mirnodobskog razdoblja.

Druga slika ovih mentaliteta je ratno stanje. Tada bahatog Srbina opsjeda strah, sjeda na traktor i, kako kaže vožd Sloba, kao zec pobježe od Hrvata te izigrava bespomoćnu žrtvu. Ni traga od prijašnjeg kurčenja, samo feminizacija na najjače. I deca. Svi su deca, nejač i starčad. Hrvat u ratu pokazuje kurčevitost, junačku hrabrost, spremnost na samožrtvovanje te industrijski i bešćutno uništava neprijatelja. To je ustvari sustav hladnokrvne proračunate mržnje psihopatskog oblika. U ratu je Hrvat rambo i kao takav san svake pičoke od 18. do 81. godine dok lažne traktorističke poljoprivrednike tada nitko više ne smatra seksi.

Izravna posljedica ovoga je da sav hrvatski selebriti šljam uvijek završi u Srbiji dok genetski kvalitetnije žene uvijek završe s Hrvatom, koji je ujedno i prosječno bogatiji od Srbina. Hrvatski genetski odpad tada se širi pašalukom, na njihovu štetu i snižavajući već ionako odrpan kvocijent inteligencije domorodaca.

Povukao bih nekakvu međunarodnu paralelu s kmicama iz američkog geta kao Srbima i WASP bijelcima kao Hrvatima. Ovi prvi izigravaju nekakve gangstere i žive kriminalnim životima dok ovi drugi zarađuju i imaju pristojne obitelji. Međutim, kada je ozbiljan vojni sukob zna se tko je glavni i tko je gospodar a to nije nadrogirani debil spuštenih gaća koji sluša studijske rap gangstere. One bjelkinje koje završe s ovima iz geta narod tamo kolokvijalno označava kao white trash a takav tretman redovito i dobijaju.

Neka si sad svatko odabere što ga više privlači, o ukusima se ne raspravlja.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 00:53 

telaad je napisao/la:
Tuta je napisao/la:

A ne bih znao, nisam četnik.

Samo znam da su dvije djevojke bile poželjele da sam Srbin nakon što su otkrile da sam Hrvat... "A jooj, da si još Srbin"... to je bila rečenica od jedne nakon što mi je komplimentirala crnu gustu kosu, visok stas, muževan glas i dobre starke.

Ja sam mislio da si ti digo ruke od zena...

Sta bi?

Digo ruke? Ovisi u kojem smislu...

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:05 

Pa u romanticnom.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:07 

mirv je napisao/la:
bzzzzz

A kad ti taj traktorist po treći put u 100 godina ujaše u Zagreb, onda ćeš šturnuti brže nego što je šturnuo najveći hrvatski muž, rahmetli Ante.
Znači beži bre budalo glupa.

Inače, čuo sam da gospodin Velimir (Bujanec) pojeba sve živo po Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:09 

mirv je napisao/la:
bzzzzz

A kad ti taj traktorist po treći put u 100 godina ujaše u Zagreb, onda ćeš šturnuti brže nego što je šturnuo najveći hrvatski muž, rahmetli Ante.

Da to što sam napisao nije istina ne bi se ti toliko uzrujao. Popravi traktor i redovito ga održavaj.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:16 

mirv je napisao/la:

Da to što sam napisao nije istina ne bi se ti toliko uzrujao. Popravi traktor i redovito ga održavaj.

Budem ti popravio naziv ulice u kojoj živiš.
Nego, je li to tačno za gospodina Velimira?

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:38 

KiM je napisao/la:
Tuta je napisao/la:
Mislim da je stvar i u tome što se hrvatluk uglavnom orjentira na priče o demokraciji i ljudskim pravima, dok se srbluk orjentira na serdarluku i vojvodluku.

Ideologije demokracije i ljucki prava su prilično pičkasti i to nikog ne zanima. Serdarluk je uvijek zanimljiv, muškima jer je serdarluk, ženama jer ih pali. Sve se žene pale na agresivnost i divljakluk kod muškaraca, pa makar i potajno. Svaka cura s kojom sam bio voljela je te pizdarije ili imala neko maštanje koje involvira agresivnost. Ne radi se o epizodi već o konstanti.

Ako skontate i ovde na forumu - Hrvati glume da su proeuropski orjentirani. Radi se mahom o hercegbosancima, dinarskim momcima. Oni kad govore da su proeuropski seru, jer u duši nisu. Da to purgeri govore to bi bilo normalno. Hercegbosanci su serdari i vojvode. Mi smo samo umjetno proeuropski, u to ni sami ne vjerujemo. I kad govorimo o ljudskim pravima to je uvijek neko glumatanje i izvlačenje (jer je Hrvatska takva pa ju moramo branit) itd., nikad istinsko uvjerenje.

TOP 1. Glede dudua, Robbia, Mar kana, lidera, bumbara, tebe, bobe, darama, dinare.... i drugih djecaka. Svi bi gusle i gudala.
Glede Ceha, SDB, Volvoks i ti purgercici mlitavi i metiljavo svilenkasti......

slika

Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:

Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:40 

telaad je napisao/la:
Pa u romanticnom.

A koji ozbiljan čovjek se bavi ženama u romantičnom smislu?

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 01:41 

mirv je napisao/la:

Budem ti popravio naziv ulice u kojoj živiš.
Nego, je li to tačno za gospodina Velimira?

Tako sam i ja čuo... Mislim, u vezi gospodina Velimiroja.

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 03:09 

Gosn. Butkovic sdb, dugo vas nije bilo. Sto ima u stozeru ? Kuju li se kakvi planovi invazije ka Bizantu (osim vasih zena, za sex vikend u Bgd.Ns).

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 03:14 

mirv je napisao/la:
bzzzzz

Vepar, Bujanec, sto moze poseviti osim krmacu iz svinjca, njegovih gabarita.

pas sa maslom ne bi pojel ove gadarije...

BUJICA 09.01.2017. IVICA PANDŽA - ORKAN: O SRPSKIM PRIJETNJAMA, PUPOVCU, SAVI ŠTRBCU...

Prikazivao i ustase sa ODSECENOM GLAVOM, uz ispriku, ako nekom doboljubu narusi dusevni mir. Djubre ustasoidno.

Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4

Vrh

PostPostano: 14 sij 2017, 08:43 

mirv je napisao/la:
Tuta je napisao/la:
Moja teorija je da je srpski nacionalizam dosta muževniji po karakteru, koji se ispoljava u njegovoj agresivnosti, otvorenosti, dominaciji.

Srpska nacionalistička priča je - mi smo sve spašavali, bili u balkanskim i prvom svjetskom ratu, ratovali protiv brojčano nadmoćnijih vojski Austrije i Njemačke, njemačkog Rajha itd. Svi ste vi Srbi, vi ste posrbljeni itd.

Hrvatska nacionalistička priča je - zapaNtite Vukovar, Srbi nas tuku, siluju-kolju, muslimani bratija, njemačke štuke ljubim vas u krila dođite nam opet šestoga aprila itd. Veoma feminizovan nacionalizam.

Hrvati i Srbi imaju dva posve drugačija mentaliteta i izražavanja agresivnosti a to je ono što privlači mlade, estrogenom nabijene droljice. Muška agresija.

Srbi su izrazito emocionalan i primitivan narod. Oni su bahati, glasni, kurče se na sve strane i imaju emocije poput histerične žene. U jednom trenu piju s najboljim prijateljem a u drugom mu zabijaju nož u rebra u nekakvom afektu. Sutra su opet prijatelji ako ovaj ostane živ. Hrvat je s druge strane razumniji, hladniji, proračunatiji i smatra da nije prihvatljivo prijatelje bosti nožem ili mlatiti druge bez nekog razloga, osim kad mu baš pukne film pa onda počini nekakav masovni zločin za naslovnicu crne kronike. Mladoj kujici je isprva privlačniji onaj divlji, primitivni nasilnik dok ne dođe u zrele godine kad počne razmišljati o novcu. To je što se tiče mirnodobskog razdoblja.

Druga slika ovih mentaliteta je ratno stanje. Tada bahatog Srbina opsjeda strah, sjeda na traktor i, kako kaže vožd Sloba, kao zec pobježe od Hrvata te izigrava bespomoćnu žrtvu. Ni traga od prijašnjeg kurčenja, samo feminizacija na najjače. I deca. Svi su deca, nejač i starčad. Hrvat u ratu pokazuje kurčevitost, junačku hrabrost, spremnost na samožrtvovanje te industrijski i bešćutno uništava neprijatelja. To je ustvari sustav hladnokrvne proračunate mržnje psihopatskog oblika. U ratu je Hrvat rambo i kao takav san svake pičoke od 18. do 81. godine dok lažne traktorističke poljoprivrednike tada nitko više ne smatra seksi.

Izravna posljedica ovoga je da sav hrvatski selebriti šljam uvijek završi u Srbiji dok genetski kvalitetnije žene uvijek završe s Hrvatom, koji je ujedno i prosječno bogatiji od Srbina. Hrvatski genetski odpad tada se širi pašalukom, na njihovu štetu i snižavajući već ionako odrpan kvocijent inteligencije domorodaca.

Povukao bih nekakvu međunarodnu paralelu s kmicama iz američkog geta kao Srbima i WASP bijelcima kao Hrvatima. Ovi prvi izigravaju nekakve gangstere i žive kriminalnim životima dok ovi drugi zarađuju i imaju pristojne obitelji. Međutim, kada je ozbiljan vojni sukob zna se tko je glavni i tko je gospodar a to nije nadrogirani debil spuštenih gaća koji sluša studijske rap gangstere. One bjelkinje koje završe s ovima iz geta narod tamo kolokvijalno označava kao white trash a takav tretman redovito i dobijaju.

Neka si sad svatko odabere što ga više privlači, o ukusima se ne raspravlja.

Da bi mjerio tko je jači u ratu morao bi kao u sportskim utakmicama staviti podjednak broj ljudi s obje strane i dati im podjednaku količinu oružja i donekle poštenog suca.
Ništa od toga u Domovinskom ratu nije bio slučaj jer dok Hrvati nisu imali vojsku a JNA je sudjelovala, Srbi su dobivali rat. S druge strane Hrvati su pobijedili kada su se naoružali, vojska Jugoslavije nije bila zainteresirana za rat, Miloševića je više zanimala temperatura vode u bazenu gdje se tada kupao nego Oluja.

Ako gledaš da su Srbi jedini narod ovih prostora koji je ušao u rat s najjačom vojnom alijansom svijeta dok su se Hrvati uvijek predali iste sekunde kad je bila situacija da je međunarodna zajednica zaprijetila, jednom kod Banja Luke 1995. a jednom kad se provozao tenk po Mostaru da privede kraju hrvatsku samoupravu.

Ali da se vratimo na temu žene vole uspješne i samopouzdane ljude, a nacionalizam je po defaultu kmečav, iskompleksiran , luzerski. Nećeš nikad čuti Amerikance da pričaju mi smo najjači, mi smo najljepši blabla jer oni znaju da su prva sila svijeta i nema potrebe nikome to dokazivati.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 19:31 

Tuta je napisao/la:
telaad je napisao/la:
Pa u romanticnom.

Pa romanticno nastrojeni muskarci koji se makar trude da ne vide u bas svakoj (privlacnoj) zeni rupu za odlaganje sperme, vec traze nesto vise, dublje. Ne mora to biti nekakva "kosmicka povezanost" ali makar nekakav osjecaj neraskidivog zajednistva i medjusobne identifikacije.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 19:55 

telaad je napisao/la:
Tuta je napisao/la:

Pa romanticno nastrojeni muskarci koji se makar trude da ne vide u bas svakoj (privlacnoj) zeni rupu za odlaganje sperme, vec traze nesto vise, dublje. Ne mora to biti nekakva "kosmicka povezanost" ali makar nekakav osjecaj neraskidivog zajednistva i medjusobne identifikacije.

To su neozbiljni muškarci. Ne vjerujem da muškarac može normalno razgovart s bilo kojom ženom, samim tim i nać neko više "neraskidivo zajedništvo" i "međusobnu identifikaciju". Da žene nemaju vaginu nikad se ne bih poželio njihovog društva.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 20:38 

Onda jednostavno nisi imao priliku razgovarati sa zenama odredjenog kalibra. I to ti kaze neko kome mizoginija nije u potpunosti strana pojava (ima jedan odlican stih na njemackom u vezi toga, a glasi "dort wo du empfindlich bist (Vagina), dort blicke ich in Finsternis"). Ustvari dosta muskaraca ima samo problem s pickom.

Ili si ono..bio duboko povrijedjen nekad pa si okrenuo plocu.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 21:05 

telaad je napisao/la:
Tuta je napisao/la:

Sasvim spontano se,značiiiii...izgubi sa ove teme,svih mogućih ženskih kutaka,ćoškova i tako to i sve oko toga.
Idi preti Srbima,Hrvatima,piši o kosmosu,autima.. :kava

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 21:13 

Kačamak je napisao/la:
telaad je napisao/la:

Idi preti Srbima,Hrvatima,piši o kosmosu,autima.. :kava

=))

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 21:19 

Citat:
Da žene nemaju vaginu nikad se ne bih poželio njihovog društva.

:klanjam :klanjam :klanjam
Његош!

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 21:27 

Kacamak, izgleda da bi bilo suvisno da te pitam u vezi tvog misljenja o ovom "interseksualnom" disputu izmedju mene i Tute.

Vrh

PostPostano: 15 sij 2017, 21:43 

telaad je napisao/la:
Kacamak, izgleda da bi bilo suvisno da te pitam u vezi tvog misljenja o ovom "interseksualnom" disputu izmedju mene i Tute.
Ma beži bre. :kava

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 237 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: