Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Gotovina nije nikakav seljo i ako vam treba uzor za nacionalistička nabrijavanja on je najbolji primjer a ne ona dva degena u Hagu Sratko i Srašo....
Definitivno sam znala da će budalasti zrikavac zeznuti masu hrvatske mladeži glupostima i ovo su definitivno nuspojave. Srbi ratni zločinci uzori, srpstvo samo po sebi muževnije oslikava čovjeka u društvu. Hrvatsvo ga pravi pičkastim i sl Nuspojava Zrikijevih mentalnih proljeva.
Nikad ni vratar na ambasadi da bogda ne postao!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
nit je nacionalist nit je nesta pametan seljo beljo,pustili ga iz haga on se tamo otiso klanjat u crkvu i ta vlaska praznovjerna sranja prenosili na TV-u
nije ni u kucu uso lizo je oltare
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
Zenu privlaci neotesani divljak, to je tako po prirodi. Bez obzira koliko nijekale i govorile o dzentlmenima s finim manirima. Od toga se ne moze pobjeci.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41489 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Šta Sarajka nije dovoljno konzervirana za certifikat halal Bošnjakinje pa nije relevantna?
Zato je puno relevantnija bošnjačina feminizirana u Šveckoj, pa hajde slobodno nam tetkica Hamidža ispričaj malo o ženskim osjećajimai i šta vole Hrvatice?
Kakve to veze ima? Vjernik čovjek. ..No ko pojava je daleko iznad bilo kojeg retalja četničkog.
evo opet isto moram reci,masa ljudi nerazlikuje pristojno od kulturno po tome se prvo vidi ko je seljo ko nije(moje misljenje) gle anbte je pristojan covjek nije sirovina ali nije kulturan,ima veze jer kulturan covjek nikad nemoze bit vjernik,moze bit pripadnik neke vjerske skupine ali nevjeruje u nadnaravno. Seselj recimo je mrtva sirovina ali je kulturan on zna definirat one pojmove koje koristi,covjek je vrhunski pravnik!
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
Heero je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kakve to veze ima? Vjernik čovjek. ..No ko pojava je daleko iznad bilo kojeg retalja četničkog.
evo opet isto moram reci,masa ljudi nerazlikuje pristojno od kulturno po tome se prvo vidi ko je seljo ko nije(moje misljenje) gle anbte je pristojan covjek nije sirovina ali nije kulturan,ima veze jer kulturan covjek nikad nemoze bit vjernik,moze bit pripadnik neke vjerske skupine ali nevjeruje u nadnaravno. Seselj recimo je mrtva sirovina ali je kulturan on zna definirat one pojmove koje koristi,covjek je vrhunski pravnik!
Misliš da nema akademskog obrazovanja? Zato ima vojno. Ono se računalo isto u Yugi. Šešelj je degen, akademskog obrazovanja no degenerik. To što on oblikuje i izgovara obično je sranje. Bolje bi bilo da ćuti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Cisto gledano s stanista evolucije, zene teze za partnere iz drugih grupa. Cisto da bi se recimo izbjeglo srodstveno parenje i da bi se ojacao imunoloski sistem potomstva.
Misliš da nema akademskog obrazovanja? Zato ima vojno. Ono se računalo isto u Yugi. Šešelj je degen, akademskog obrazovanja no degenerik. To što on oblikuje i izgovara obično je sranje. Bolje bi bilo da ćuti.
ima dosta ljudi obrazovanje ali im se nije primilo seselj je kreten i bolesnik ali on ima samokontrolu on je svoje proveo ito ne nasilu nego milom a za to treba kultura
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61190 Lokacija: DAZP HQ
Amiđa je napisao/la:
Cisto gledano s stanista evolucije, zene teze za partnere iz drugih grupa. Cisto da bi se recimo izbjeglo srodstveno parenje i da bi se ojacao imunoloski sistem potomstva.
ima smisla, ali ne znam je li to kod muškaraca isto tako ili čak i izraženije. kod mene braća i ja svi imamo prigorke, neke svjetlije žene, sve kao sasvim slučajno, ali vjerojatno je nešto podsvjesno. dominacija.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
dudu je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
ima smisla, ali ne znam je li to kod muškaraca isto tako ili čak i izraženije. kod mene braća i ja svi imamo prigorke, neke svjetlije žene, sve kao sasvim slučajno, ali vjerojatno je nešto podsvjesno. dominacija.
Muskarcima je u bioloskom/evolucionarnom smislu u interesu zadrzati sto vise zena iz svoje grupe, uz istovremeno osvajanje/otimanje zena iz drugih grupa.
sa stanista evolucije LOL evolucija je pojam ona nema staniste
evolucijski je uvjetovano to da izbjegavamo incest a ne ljude iz svoje skupine,zapravo zenke daju vecu prednost svom plemenu nego tudjem
Heero je napisao/la:
Amiđa je napisao/la:
sa stanista evolucije LOL evolucija je pojam ona nema staniste
evolucijski je uvjetovano to da izbjegavamo incest a ne ljude iz svoje skupine,zapravo zenke daju vecu prednost svom plemenu nego tudjem
A incest izbjegavamo tako sto cemo uzeti ljude iz druge skupine. Promjesati krv i genetski materijal drugim influencama. Zenke daju prednost onima s kojima smatraju da ce producirati najbolje/najzdravije potomstvo.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.