|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 184 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 21 sij 2021, 19:33 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
laganini je napisao/la: ..ne znam o kome se radi a i kod nas se kaze krštenje niko nije nikad reka da mu Dite ima križanje..  Eto ti sad... bio sam ubeđen da kažete "Križanje"... nelogično mi je da koristite "Križ" i "Križari" na jednoj a "Krstiti" i Krštenica na drugoj... 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 21 sij 2021, 19:36 |
|
|
..pa krštenje je udomaćeno ko i križari necemo valjda rec krstari.. 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 21 sij 2021, 19:40 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa krštenje je udomaćeno ko i križari necemo valjda rec krstari..  Za tvoju informaciju mi kažemo "Krsta Ši"... I uvek je reč na osnovi "Krsta", nema čas 'vako a čas 'nako... jedino nekad nekom izleti "prekrižiti" umesto "precrtati" ali jako retko...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 21 sij 2021, 19:44 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
useless
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 22 sij 2021, 08:37 |
|
|
Treba nac ono od bbc sa sarajevom, karadzicem, psihoterapijom i haubicama.
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 22 sij 2021, 08:43 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2421 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
useless je napisao/la: Treba nac ono od bbc sa sarajevom, karadzicem, psihoterapijom i haubicama. Konstatirali smo par postova prije.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 22 sij 2021, 09:07 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: bbc, zakuni se allahom da si kršten  Hahah ovo je dobro, BBC dobio malo svoga lijeka. 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 vel 2021, 17:17 |
|
|
Nebula je napisao/la: Srbi su zaslužili BiH više nego Hrvati.
Mogli imati VKK nakon WW1 ali nisu uzeli gajeći zajedništvo. Spasili Hrvate i sve ostale. Prije toga heroji i oslobodioci srpskih ustanaka, balkanskih ratova i WW1. Pa onda najveće žrtve u WW2 i na početku jedini koji se bore protiv fašizma. Pa onda žrtve titove podjele zemlje. Pa onda 90-tih spremni da se odreknu i svih dijelova Hrvatske gdje su Srbi bili većina i Sarajeva i DGG....
Osim toga duhoviti su, dobri sportisti, pošteni i slobodarski narod. Ako Bošnjaci već ne mogu imati ništa svoje onda neka pripadnu Srbima. Hrvati i zapad nas nisu zaslužili. Sve i da je Taqiyah - dobra je! 
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 vel 2021, 17:20 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Nebula je napisao/la: Srbi su zaslužili BiH više nego Hrvati.
Mogli imati VKK nakon WW1 ali nisu uzeli gajeći zajedništvo. Spasili Hrvate i sve ostale. Prije toga heroji i oslobodioci srpskih ustanaka, balkanskih ratova i WW1. Pa onda najveće žrtve u WW2 i na početku jedini koji se bore protiv fašizma. Pa onda žrtve titove podjele zemlje. Pa onda 90-tih spremni da se odreknu i svih dijelova Hrvatske gdje su Srbi bili većina i Sarajeva i DGG....
Osim toga duhoviti su, dobri sportisti, pošteni i slobodarski narod. Ako Bošnjaci već ne mogu imati ništa svoje onda neka pripadnu Srbima. Hrvati i zapad nas nisu zaslužili. Sve i da je Taqiyah - dobra je!  Cuj to nismo zaslužili Muslimane Pa nećemo ih ni da nam plate. Uzimamo našu zemlju i naš narod u Hercegbosni a šta će Muslimani prije nego nestanu nas ne zanima uopće. Hoće li se pripojit Srbiji, hoće li odselit u Njemačku, Tursku. Sasvim svejdno
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
nesvrstan95
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 vel 2021, 17:21 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Nebula je napisao/la: Srbi su zaslužili BiH više nego Hrvati.
Osim toga duhoviti su, dobri sportisti, pošteni i slobodarski narod. Ako Bošnjaci već ne mogu imati ništa svoje onda neka pripadnu Srbima. Hrvati i zapad nas nisu zaslužili. Sve i da je Taqiyah - dobra je!  sve su samo nisu bolji sportaši od hrvata
_________________ Herceg-Bosno zemljo naša uvijek bila si , za dušmane trn u oku si . Laž kad se ponovi 100 puta postane "istina" .
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 vel 2021, 12:28 |
|
|
 Ovo je posljednji stadij ludila, s ovakvim narodom nema mira ni narednih 1000 godina. Dobro da istočni Jeruzalem nije tražio. Papanjeros traži autonomiju u Hrvatskoj, koja im je već nuđena, ali htjeli su rat i Veliku Srbiju.
|
|
Vrh |
|
 |
buenos aires
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 15 vel 2021, 09:41 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 vel 2021, 19:23 |
|
|
buenos aires je napisao/la:  . buenos aires je napisao/la: Prestonice Argentine, Temu sam zamislio kao mesto za isticanje Najjačih Postova sa OVOG Foruma... Za ostale sam otvorio drugu Temu: "Upečatljivi komentari sa raznih sajtova"... Hteo sam da stavim Post od pre neki dan - forumaša Muslimana kako će eto "Turci da podave Grke u moru kao mačiće a onda nagrnu i nas ostale Hrišćane da pojedu za marendu" ali ne mogu da ga nađem... da ga nisu Modovi izbrisali? 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 18 vel 2021, 14:35 |
|
|
Našao sam ga! Evo  : Citat: Kad Erdogan pobaca Grke u Egejsko more, Hrvatima toplo preporučujem da se sami pobacaju u Jadran.
Nemojte ništa očekivati od nas Bošnjaka, nema više Ahdnama i da vas mi štitimo.
Propast kršćanstva je neminovna, kršćanstvo nema budućnosti. Samo ne znam koji od kolega Forumaša je autor, jer ili je komentar izbrisan ili ja ne umem da rukujem forumskim Pretraživačem ili je forumski Pretraživač feleričan. U svakom slučajku, svaka čast koleZi  a ja mu se izvinjavam na nepreciznom citiranju u prošlom Postu (u kome sam pogrešno naveo da će ih "Erdogan podaviti k'o mačiće")... Inspirisao me ovim Postom pa ću ovde jer mi je Robbie IZBRISAO Temu "Smislite pesmu": Oda Erdoganu Digni se, o, Erdogane, da i nama ovde svane. Grke u mor' sve pobacaj, po Hrišćanskoj krvi gacaj, nek' je bude do očiju, jer Gazije silno biju! Satrti svi neka bidnu, i ukini "Genocidnu", a‚ Srbiju svu popali što su Turci vazda znali. I ne budi baba-nadžak, pripoji nam ti i "Sandžak", a vrati nam ti i Boku, da gazimo Kaursku stoku! Vrati nam i Dalmaciju, našu! Nego drugo čiju? I Slavonski jedan deo, možda i Dubrovnik ceo. Pa nas stavi za Begove, njima danke k'o tegove, da mi lepo begujemo, Islam za te negujemo. Nikad ne zaboravi na nas, ti si nam jedini spas. Kroz šupak u tvojoj probavi, ulazimo: samo sve za nas obavi! Erdo, Erdo, Erdog, dog, ti si jedini naš Bog! 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 02 ožu 2021, 12:49 |
|
|
weasel je napisao/la: Ide Vučko preko Romanije dunjalukom širi mitomanije
Kad je Vučko prešo Drinu svaki bošnjo dobio vakcinu
Koliko romanija ima loza još je više vučkovih doza
Kolko romanija ima lista tolko u sarajvu nadrealista
Drugovi posadimo cvieće kad se bošnje asimilirat neće
Bošnje, blago li je vama kad vam četnik soli rana! Jebiga, Robbie mi obrisao Temu "Smislite pesmu" pa ne može da se poeziše na njoj... 
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 02 ožu 2021, 12:50 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 02 ožu 2021, 12:55 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 03 ožu 2021, 15:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Dobili su batine od monstruozno jakog HV-a    Ovaj vic će me držati ceo dan... kikotaću se na samu pomisao... 
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 ožu 2021, 14:11 |
|
|
elit star je napisao/la: I eto dragi čitaoci.Sad cam je jasno kako i zašto su muslimani opstali na ovom prostorima 200 godina po propasti Osmanlijskog carstva.
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 09 ožu 2021, 14:54 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Dobili su batine od monstruozno jakog HV-a    Ovaj vic će me držati ceo dan... kikotaću se na samu pomisao...  Dakle u Oluji pred Kninom i Maestralu pred Banja Lukom su sudjelovali duhovi koji su tjerali Srbe? Smijali ste se vi i 95. te pa je prestalo biti smješno 5.8. 
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 ožu 2021, 15:13 |
|
|
Freyu, da si napisao "u odnosu na VRSK nadmoćniji/znatno jači/mnogo snažniji HV" bilo bi OK... ali MONSTRUOZNO jak?! U poređenju sa kim, vojskom San Marina? Takve termine je najadekvatnije koristoti za vojske Supersila ili približnih... Ali kome pričati-idi slavi pobedu nad 10 X (i slovima: deset puta) slabijim protivnikom  ... to je vaš nivo!  Mi smo takve pobede izbacili iz knjiga istorije, blam nas je pominjati ih, TABU, a ne hvalisati se njima... K:M je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne znam, vjerojatno splet raznih okolnosti, moreplovci, katolici, dominatori, kamenjarci, vladari Jadrana, nogometaši, HV, genocidni, kulturno naslijedje, raznoliki, svi susjedi nas se boje, a istodobno se i dive itd., mix svega toga daje tu jednu dozu nadmenosti prema svim susjedima. Za svakog nadjemo razlog zašto smo bolji.
Recimo Talijani, po svemu su bolji i u najmanju ruku al pari, ali onda mi zaključimo da je njihov vojnik za k i odmah se šepurimo. Ovi ostali nisu ni zanimljivi, u prevelikom su deficitu, možeš birati u čemu ćeš im se rugati. WTF....
Usporedba male nacije (samo veći od Mkd, Cg, Slo, muslija, svi kvaz umjetne nacije), sa Digićima. Talijani potomci Toskanaca, Napolitanaca, Venecijanaca, Đenovljana... koji su Vaše đedove u ROBLJE PRODAVALI.
Uveli u usnulu Evropu humanizam, renesansu....
Kontrolirali TISUĆU god ist Jadran.... Napravili crkve, samostane, koje kradete, ko Vaše djelo, tko musliji bivše crkve, današnje đamije,
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 ožu 2021, 15:32 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 13 ožu 2021, 03:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: saskia je napisao/la: Kad se malo bolje razmisli, pristat sa Muslimanima na građansku, istjerat Srbe (da ne upotribim rigorozniju riječ za mjere  ), a onda ćemo sa Muslimanima lako se dogovorit. Sa muslimanima se uvijek lako dogovoriti. Problem je što onda ne poštuju dogovoreno.  
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 13 ožu 2021, 22:42 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Nemoj sektaških sranja. Manite se ambicija da vladate nad pet puta brojnijom političkom skupinom blokadama i vetoima, pa će se odnosi promjenit. Zinuli ste kao peš. Srbijanski Ministar Nikola Selaković dolazi sljedećeg tjedna u posjetu Drvaru i DGG da zapiša teren. Vi ste potpuno nemoćni, a kada srpski malj konačno padne, neka vas Dodik spašava i asimilira u "srpski svet". Tamo vam je i mjesto, ali neće vam dati šansu. Praktično ste nas utjerali u Veliku Srbiju. Nemojte misliti da će Srbi iz Srbije imati milosti za vas. Zato se i pravi Dara iz Jasenovca. Za tebe, i sve vas sa ovog foruma.  Sunce ti žarko... Srpski malj... samo sam, čitajući, čekao da naletim na "srpske kame" i "Hrvatosjek"... Nevero-fucking-vatno... (onaj smajli kad se čovek krsti obema rukama)
|
|
Vrh |
|
 |
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 14 ožu 2021, 21:37 |
|
|
Definicija Dudualija  : dudu je napisao/la: ući ćemo vam istodobno u Novi Sad, Beograd, Niš i Prištinu, zapamti ovo. 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|