|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 184 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 15 ožu 2021, 00:37 |
|
|
weasel je napisao/la: Tema nam zamrla otkako se Srbi preselili u Crnu Goru.  Na temi: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 13:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 15:15 |
|
Pridružen/a: 01 tra 2020, 14:23 Postovi: 3605 Lokacija: Clown World
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: weasel je napisao/la: A kako ti znaš da neće biti ostvarena? Nije ostvarena zato što se BiH nije raspala, sad kad se raspada opcija se vraća na stol precizno za situaciju za koju je originalno predviđena. Znam da si ti liječeni cviećar i dodrinaš. Potraži stručnu pomoć, ti si ovako knjiški tip, terapija kod dr. Kvačice bi ti mogla pomoći. Zna puno i dr. BBC, ali ne znam kako bi tvoja lirska duša podnijela njegove kontroverzne metode. I ja gledam gde je BBC, nema ga ni sa "Allah testovima" ni sa otrežnjivanjem doDrinaša... I gde nam je "podrinje"? Nema čoveka već neko vreme?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 16:21 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la:
Znam da si ti liječeni cviećar i dodrinaš. Potraži stručnu pomoć, ti si ovako knjiški tip, terapija kod dr. Kvačice bi ti mogla pomoći. Zna puno i dr. BBC, ali ne znam kako bi tvoja lirska duša podnijela njegove kontroverzne metode.
I ja gledam gde je BBC, nema ga ni sa "Allah testovima" ni sa otrežnjivanjem doDrinaša... I gde nam je "podrinje"? Nema čoveka već neko vreme?Umro je od korone. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 16:27 |
|
|
Lars Dietrich je napisao/la: Ma pusti ih Weasel, oni su navalili da prave "srpski svet" i dobro im ide. Nisu oni hrvatski nacionalisti kao ti i ja, 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 19:51 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: I mi Srbi konja za trku imamo: koji beše od forumskih Muslimana ono vama pretio da će se oni pridružiti nama ako im ne prihvatite Ponudu? Ne znam svi su mi isti. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1585 of 2558 - 61.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 21:30 |
|
|
weasel je napisao/la: razmišljaš odviše naglo i srcem. Politika se vodi hladnom glavom  Šta se desilo sa likom odjednom, normalno smo pričali i komentarisali... Plot Twist: Frey je Vučićev BOT. Nisam mislio da je to moguće ni da me iko može naterati na to, ali počinjem da razmišljam o glasanju za Vučkodlaka. Samo zbog ovog Freya! 4 D Chess Vučića... Planina je napisao/la: jeremy10 je napisao/la: razočaran sam anketom, zar postoji šest članova foruma uz otvarača teme rakuna, koji vjeruju u ovakve utopijske zamisli?
kada bi došlo do realizacije istih, hercegbosanske županije bi trebale pokrenuti referendum o pripajanju republici srpskoj. a neka pereci i bošnjalije konfederiraju do mile volje. LOJsice shvati, ne želimo ih ni u kom obliku blizu sebe, jer 'sredina smrada, loja, lenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši'. i previše nam je bilo ovih petsto godina. X Eto, Moderacijo, vidite da ste prerano zaključali moju Temu "HB kao AP u RS"... nije još kasno da je opet otvorite... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 16 ožu 2021, 23:51 |
|
|
Ne znam na kojoj terapiji moraš biti pa pomisliti da sam ja Mujaga. Rvat katolik 100%  Druga stvar što smatram da su Srbi veća opasnost od skupine građana uskoro manje od 1M stanovnika.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 01:12 |
|
|
weasel je napisao/la: Ne znam na kojoj terapiji moraš biti pa pomisliti da sam ja Mujaga. Rvat katolik 100%  Provaljen si, Džamijašu. Dugo su se provlačio ali si se odao, jebiga. Je li bilo veštijih od ovog, kolege? HHerceg je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: 1991 Bošnjaka je bilo 43% a 2013 više od 50%. Cemu zavaravanje? Kakav je to genocid kad ste povećali udio? Doktore!  Jednim pitanjem si razmontirao celu tu izmišljotinu...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 08:21 |
|
|
ikmandvaradtist je napisao/la: weasel je napisao/la: Ne znam na kojoj terapiji moraš biti pa pomisliti da sam ja Mujaga. Rvat katolik 100%  Provaljen si, Džamijašu. Dugo su se provlačio ali si se odao, jebiga. Je li bilo veštijih od ovog, kolege? Postajete gori od BBC-a, svako je za vas đamijaš tko ne viće Kavlovac Vivovitica Kavlobag. Treba vas tu pola počistit s foruma, počeli ste previše srbovat. priviđaju vam se bijeli miševi i imaginarni mujage , pukli ko kokice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 08:26 |
|
|
..da i mrzi HDZ to je najveci dokaz..lasica priznaj pola cemo ti oprostit... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 08:27 |
|
|
|
Svaki pošten Hrvat mrzi HDZ to je mjerilo zdravog razuma, mujage mrze Čovića to je drugi par rukava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 08:31 |
|
|
|
..samo se ti brani sve vise si sumnjiv..ajde sto ima veze i muslimani su ljudi lipo budi lojan hr vlastima i bice ok..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 12:24 |
|
|
Prestonice Argentine, jel' i dalje živiš u Voši? Nemoj da kontaminiraš tu divnu zemlju svojim negativizmom, idi u onu afričku zemlju koju si pominjao... ne sećam se koja beše... Frey, pazi, svaka ti čast! Svaki Musliman treba da studira tvoj opus na Forumu i kopira jer - bukvalno si za malo bio potpuno prihvaćen kao Kiflat! Samo da kopira tvoj Modus i ne oda se... Na Temu: novovrijeme je napisao/la: BiH - Bosna i Hrvatska  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 17:58 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Ako se stvari obrnu i ne dobijemo podrsku iz rvacke uvijek mozemo napraviti dil sa muslimanima i presjeci im banana repubiku napola kod Dalmacije i podijeliti sa njima morsku obalu. Magistre! Sad ne mogu da se odlučim šta je bolje, "Kiflatska" ili "Bananska" - evo procenite sami, okrenuo sam slike da budu pod uglom kao teritorija države:   Težak izbor!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 18:00 |
|
|
..inace kod nas taj kolač zovu ustaša..moga bi skoro to iskoristit.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 18:46 |
|
|
laganini je napisao/la: ..inace kod nas taj kolač zovu ustaša..moga bi skoro to iskoristit..  Koji, bre, kolač? Ova kifla gore je KOLAČ? Idi, begaj... tražio sam slike kifli pa od svih krivih kroasana i kiflica ova mi se učinila najsličnija... kolač... svašta!  A da nemaš recept? Dalje na Temu: Lars Dietrich je napisao/la: Bošnjački nacionalisti fanatično preziru Turke, ali se to javno ne ispoljava da se neprijatelj ne naslađuje.  Ovo da kažu nekim pripadnicima Ainu naroda pa bi morali da strepe dal' će im poverovati... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 17 ožu 2021, 18:47 |
|
|
|
..imamo takav kolač i bas ga tako zovu..i zvali su ga jos u Yugi..a stvorila ga je Srpkinja imam pricu..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 18 ožu 2021, 13:46 |
|
|
laganini je napisao/la: ..imamo takav kolač i bas ga tako zovu..i zvali su ga jos u Yugi..a stvorila ga je Srpkinja imam pricu.. Stavi obavezno, zanima me. A i recepAt! na Temu: NSOS je napisao/la: Glupi_bosanac je napisao/la: bosnjaci imaju isto naoruzanje ko srbi i 5 puta veća muda. U tom slucaju hitno posetite doktora. Moze svasta biti kad muda tako nateknu. Mozda vam je zato toliko opao fertilitet. Kraljuuuuuuu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 18 ožu 2021, 17:59 |
|
|
Orion je napisao/la: Malo je poznato da je judaizam kao religija nastala u 3. stoljeću. Kršćanstvo je najstarija monoteistička religija na svijetu.

|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 20 ožu 2021, 19:36 |
|
|
Tema "Šta biste uradili da ste Musliman?" laganini je napisao/la: ...reka bi lasici disi brate...  Majstoreee.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 26 ožu 2021, 14:19 |
|
|
K:M je napisao/la: zbl je napisao/la: Ako završe sa nama ili pod nama, a sve su prilike da hoće, ja od njihovih akademika očekujem da se učlane u SANU.  A BANU kljucati, a kljuc baciti sa peljeskog mosta na dnu Neuma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 05 tra 2021, 23:26 |
|
|
divizija je napisao/la: Ljudi umiru odkad je svijeta i vijeka, možda ti to u covid kultu nisu još rekli, umrijet ćete svi, čak i Joža Manolić. divizija je napisao/la: Reconquista je napisao/la: To još nije sigurno... Istina, Bog ga neće, a vrag se boji konkurencije.Kraljeviiiii!!!  Znači, naslonio sam se na kolena i smejem se k'o manijak.... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 10 tra 2021, 14:24 |
|
|
Istin je napisao/la: Moskovitska mongolska horda (inače žestoki muslimanoljubci) će se morati povući iz međunarodno priznate Ukrajine, i prihvatiti svoje ograničene geopolitičke gabarite, nema izlaska na toplo more, nikad i zauvijek. Realno, previše se qrče za državu sa manjom populacijom od Bangladeša i manjom ekonomijom od Italije (i duplo manje nosača aviona), malo su se zaletili s Putinom ali on je star čovjek, zamisli kako će im se ponoviti 90-e kad patuljčić ode. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ikmandvaradtist
|
Naslov: Re: Najjači Postovi Postano: 11 tra 2021, 13:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Mujo kuje genocid po mjesecu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|