|
|
Stranica: 8/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
doc
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 16:20 |
|
|
Uvijek me razvedri kad na stranim portalima naletim na slična promišljanja. Englezi, Amerikanci, Izraelci, Kinezi svi beru istu brigu. Ima nade za čovječanstvo. April says: Men want sex, a maid, someone to raise their children, someone to prepare all the meals, pay all the bills, run all the errands, work full time, and more sex, while they do what they please in their “free” time. And then, get aggravated when women express their needs. In the meantime we must look like models, wear a size 6, and keep a smile on our face at all times. Evo April je to lijepo sažela. Sarajko, radi ko i ona i nemaš problema s muškima. Nismo mi baš tak komplicirani. Samo se malo pravimo. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 16:32 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A kojemu je to muškarcu užitak druženje sa ženama... slušanje njihovih gluposti, trpljenje njihovih budalaština... raznorazna glumatanja itd...? Eventualno nekim pederčićima i pičkonjama. Ali jbg, cilj opravdava sredstva, nitko normalan ne voli npr da radi, ali mora raditi da bi primio plaću. Stoga je druženje sa ženama, a osobito slušanje onoga što one govore jedan nažalost neizbježan dio života svim običnim smrtnicima.
Nikad neću zaboraviti scenu s jednim igračem koji na rosteru ima 7 ženki s tri kontinenta. Sjedimo mi za stolom i pijemo pivu. Njemu svake dvije-tri minute poruka stiže na mob. On to onako kulerski, smireno, ozbiljno pročita. Gotovo produhovljeno. Natipka nešto. Ali pričamo cijelo vrijeme. Prati šta ja kažem, raspravljamo, ovo mu je ušlo u rutinu ko disanje. I pitam ja njega kako ti se da. A on kaže, to ti je odličan način da vježbaš samokontrolu i mirnoću duha. Ima nešto u tome da najvećim šovinistima ide najbolje sa ženama. Oni malo manji šovinisti se prepiru sa ženama i zapravo ih više cijene. A oni najveći su došli u višu sferu svijesti pa žene taj uber šovinizam ni ne primjećuju, ili primjećuju ali im je sladak. Metemma je napisao/la: Djevojke su dobro izgledale sa distance, sunce je blistalo kroz njihove haljine, njihovu kosu. Ali priđes li im bliže i čuješ njihovu svijest dok im izlazi na usta, dolazilo ti je da iskopaš rupu pod brijegom i sakriješ se unutra s mašinkom u ruci. Bukovski  Kad bi znao šta je mašinka bio bi mi užitak citata još potpuniji. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 16:44 |
|
|
doc je napisao/la: Kad bi znao šta je mašinka bio bi mi užitak citata još potpuniji.  Valjda misli na mašingeveru 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:14 |
|
|
|
Strojnica majka mu stara...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:19 |
|
|
|
Tako reci da te ceo svet razume.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28941 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SDB je napisao/la: Ma ja sam zadnji koji će provaljivati socijalističke floskule, ali činjenica je da u prvim godinama karijere moraš raditi ko konj za mala primanja,
Tako sam i ja mislio kad sam se prvi put zaposlio. Da se treba prvo okaliti, naučiti poslu, a onda će sve ići lakše, posao će ići sam od sebe, manje stresa, biće više slobodnog vremena, i veća plaća. A onda nakon 10 godina mrcvarenja skontaš da ti plaća nije ništa mnogo veća, da slobodnog vremena imaš još manje, i da ti nikakva korist nema od prakse i toga da si naučio mnogo toga kada ti s vremenom daju sve teže i odgovornije zadaće pa ti je zapravo sve teže i teže.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:25 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma ja sam zadnji koji će provaljivati socijalističke floskule, ali činjenica je da u prvim godinama karijere moraš raditi ko konj za mala primanja, Tako sam i ja mislio kad sam se prvi put zaposlio. Da se treba prvo okaliti, naučiti poslu, a onda će sve ići lakše, posao će ići sam od sebe, manje stresa, biće više slobodnog vremena, i veća plaća. A onda nakon 10 godina mrcvarenja skontaš da ti plaća nije ništa mnogo veća, da slobodnog vremena imaš još manje, i da ti nikakva korist nema od prakse i toga da si naučio mnogo toga kada ti s vremenom daju sve teže i odgovornije zadaće pa ti je zapravo sve teže i teže. To je iz Dobro jutro ljenosti (francusko djelo, preporučujem), što manje radiš, bolje ti je u životu  Ak se previše strgaš, dobiješ više posla. Korist, nikakva? Osim kad radiš sam za sebe. A i onda je bitnije raditi pametno nego puno  :
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:27 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17415 Lokacija: יום טוב
|
doc je napisao/la: Nismo mi baš tak komplicirani. Samo se malo pravimo.  netko je to lijepo definirao: Men have two emotions - horny or hungry. So, if you see him without erection, make him a sandwich.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:31 |
|
|
|
I da se ne forsira samo ta uber seksualna priča kad smo malo manji, a opet ne štruca kruha od mame želimo čut dvije stvari u varijantama, kako reče jedna američka feministica, volim te i hoćeš li ovo prženo ili pohano.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 17:33 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28941 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
doc je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A kojemu je to muškarcu užitak druženje sa ženama... slušanje njihovih gluposti, trpljenje njihovih budalaština... raznorazna glumatanja itd...? Eventualno nekim pederčićima i pičkonjama. Ali jbg, cilj opravdava sredstva, nitko normalan ne voli npr da radi, ali mora raditi da bi primio plaću. Stoga je druženje sa ženama, a osobito slušanje onoga što one govore jedan nažalost neizbježan dio života svim običnim smrtnicima.
Nikad neću zaboraviti scenu s jednim igračem koji na rosteru ima 7 ženki s tri kontinenta. Sjedimo mi za stolom i pijemo pivu. Njemu svake dvije-tri minute poruka stiže na mob. On to onako kulerski, smireno, ozbiljno pročita. Gotovo produhovljeno. Natipka nešto. Ali pričamo cijelo vrijeme. Prati šta ja kažem, raspravljamo, ovo mu je ušlo u rutinu ko disanje. I pitam ja njega kako ti se da. A on kaže, to ti je odličan način da vježbaš samokontrolu i mirnoću duha. Ima nešto u tome da najvećim šovinistima ide najbolje sa ženama. Oni malo manji šovinisti se prepiru sa ženama i zapravo ih više cijene. A oni najveći su došli u višu sferu svijesti pa žene taj uber šovinizam ni ne primjećuju, ili primjećuju ali im je sladak. Brate... 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 18:07 |
|
|
Bobo smrade. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 21:08 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8983 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
meni ovo malo baca na šume istočne njemačke.
zemo zagondžijo.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 05 stu 2013, 22:23 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Bobovac je napisao/la: SDB je napisao/la: Ma ja sam zadnji koji će provaljivati socijalističke floskule, ali činjenica je da u prvim godinama karijere moraš raditi ko konj za mala primanja,
Tako sam i ja mislio kad sam se prvi put zaposlio. Da se treba prvo okaliti, naučiti poslu, a onda će sve ići lakše, posao će ići sam od sebe, manje stresa, biće više slobodnog vremena, i veća plaća. A onda nakon 10 godina mrcvarenja skontaš da ti plaća nije ništa mnogo veća, da slobodnog vremena imaš još manje, i da ti nikakva korist nema od prakse i toga da si naučio mnogo toga kada ti s vremenom daju sve teže i odgovornije zadaće pa ti je zapravo sve teže i teže. Kako kome, kako gdje. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 06 stu 2013, 19:33 |
|
|
SDB je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Tako sam i ja mislio kad sam se prvi put zaposlio. Da se treba prvo okaliti, naučiti poslu, a onda će sve ići lakše, posao će ići sam od sebe, manje stresa, biće više slobodnog vremena, i veća plaća. A onda nakon 10 godina mrcvarenja skontaš da ti plaća nije ništa mnogo veća, da slobodnog vremena imaš još manje, i da ti nikakva korist nema od prakse i toga da si naučio mnogo toga kada ti s vremenom daju sve teže i odgovornije zadaće pa ti je zapravo sve teže i teže.
Kako kome, kako gdje.  Da, blago onima koji diligiraju sopsobne suradnike, ali lose kad takvi postanu zbog toga lincuge, papci i nesposobonjakovci. Sansa je velika, a radni zivot zna nekad biti zajebano fleksibilan.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 10 stu 2013, 00:06 |
|
|
Iz tehničkih razloga nestalo je mojih 27 postova. Jedan sa ove teme moram vratiti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Wind
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 10 stu 2013, 00:37 |
|
|
 Bok djevojčice!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 10 stu 2013, 13:11 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22100 Lokacija: među zvijezdama
|
Mene zanima što je Ministar sve pustio niz vodu ? Je li ovo neka romansa bila u pitanju a da i na forumu ne znamo? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 03 pro 2013, 23:33 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa zar je Hunter Vrilo Koja ironija. Ministar koji stalno kuka kako na forumu nema dovoljno žena otjera Kseniju 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|