|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 193 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:15 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Ja bi izdvojila skupinu forumski pravnika . Kao najopasniju. Mislim da uvjezbavaju na forumu sve Finte budućeg zanimanja. Zadar i Doc Ovi dokazani u struci Bobo i SDB nas posmatraju kao zamorce. D.S je ekstra kategorija :)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SDB je napisao/la: Navedeni forumaši nemaju baš zajedničkih crta, tako da listi fali sustavni kriterij. Totem recimo ne spada tu, tako da je to više stvar osobnih preferenci. Ba čemu filozofija. Napravi sebi listu tipova koji kad nešto napišu ti se upitaš "koji *** ovaj mlati", "što hoće".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:18 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
BBC je napisao/la: SDB je napisao/la: Navedeni forumaši nemaju baš zajedničkih crta, tako da listi fali sustavni kriterij. Totem recimo ne spada tu, tako da je to više stvar osobnih preferenci. Ba čemu filozofija. Napravi sebi listu tipova koji kad nešto napišu ti se upitaš "koji *** ovaj mlati", "što hoće". Odustao sam od tog pristupa jer su me redovno optuživali za bahatost, aroganciju itd. Na tu listu bi, uostalom, ušle mnoge forumske "veličine" (ne mislim na modove). Sad sam uglavnom fin i pristojan.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi izdvojila skupinu forumski pravnika . Kao najopasniju. Mislim da uvjezbavaju na forumu sve Finte budućeg zanimanja. Zadar i Doc Ovi dokazani u struci Bobo i SDB nas posmatraju kao zamorce. D.S je ekstra kategorija :) Aztec?
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Meni Aztec liči na pravnika koliko i stora na novinara. No slazem se da zanimanje ima takodje veze sa Ministrovom temom
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:26 |
|
|
SDB je napisao/la: BBC je napisao/la: Ba čemu filozofija. Napravi sebi listu tipova koji kad nešto napišu ti se upitaš "koji *** ovaj mlati", "što hoće". Odustao sam od tog pristupa jer su me redovno optuživali za bahatost, aroganciju itd. Na tu listu bi, uostalom, ušle mnoge forumske "veličine" (ne mislim na modove). Sad sam uglavnom fin i pristojan. Moram vam reći, ako je kriteriji za ovu listu " o čemu ovaj mlati" kako BBC kaze, da bi i VI vjerovatno nekim forumašima bili prvi odabir:D Zato apeliram da ponekad imate na umu i nas obične smrtnike te nam svoja stajališta prostodušno i narodnim jezikom priblizite
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:26 |
|
|
SDB je napisao/la: BBC je napisao/la: Ba čemu filozofija. Napravi sebi listu tipova koji kad nešto napišu ti se upitaš "koji *** ovaj mlati", "što hoće". Odustao sam od tog pristupa jer su me redovno optuživali za bahatost, aroganciju itd. Na tu listu bi, uostalom, ušle mnoge forumske "veličine" (ne mislim na modove). Sad sam uglavnom fin i pristojan. Moram vam reći, ako je kriteriji za ovu listu " o čemu ovaj mlati" kako BBC kaze, da bi i VI vjerovatno nekim forumašima bili prvi odabir:D Zato apeliram da ponekad imate na umu i nas obične smrtnike te nam svoja stajališta prostodušno i narodnim jezikom priblizite
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Meni Aztec liči na pravnika koliko i stora na novinara. No slazem se da zanimanje ima takodje veze sa Ministrovom temom Aztec je veseli pravnik.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:31 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Odustao sam od tog pristupa jer su me redovno optuživali za bahatost, aroganciju itd. Na tu listu bi, uostalom, ušle mnoge forumske "veličine" (ne mislim na modove). Sad sam uglavnom fin i pristojan. Moram vam reći, ako je kriteriji za ovu listu " o čemu ovaj mlati" kako BBC kaze, da bi i VI vjerovatno nekim forumašima bili prvi odabir:D Zato apeliram da ponekad imate na umu i nas obične smrtnike te nam svoja stajališta prostodušno i narodnim jezikom priblizite Pa ja uvijek pišem narodnim jezikom, a ponekad mi se i neki srbizam zalomi. Druga je stvar što sam očito trebao studirati fiziku jer je to područje u kojem ipak svaka šuša ne misli da je velik stručnjak, za razliku od prava i politike. Evo, pozivam Vas da me upozorite čim napišem prvi nerazumljiv post.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi izdvojila skupinu forumski pravnika . Kao najopasniju. Mislim da uvjezbavaju na forumu sve Finte budućeg zanimanja. Zadar i Doc Ovi dokazani u struci Bobo i SDB nas posmatraju kao zamorce. D.S je ekstra kategorija :) Opet mi se nabacuješ sporednim kanalima? Uglavnom polaskan sam. Probrano društvo kvarnih. SDB je napisao/la: BBC je napisao/la: Ba čemu filozofija. Napravi sebi listu tipova koji kad nešto napišu ti se upitaš "koji *** ovaj mlati", "što hoće". Odustao sam od tog pristupa jer su me redovno optuživali za bahatost, aroganciju itd. Na tu listu bi, uostalom, ušle mnoge forumske "veličine" (ne mislim na modove). Sad sam uglavnom fin i pristojan. Osim kad ste u zlom modu.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:38 |
|
|
Hoću reći da Aztec i D.S ne spadaju u kategoriju ovih ajkula tipa Zadar i Doc Njih gospodin SDB čeliči @ Doc, jesam li? @ gospodine SDB hoću sa zadovoljstvom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:38 |
|
|
No ako ikad kao Pokosica nadjem Radeljaka Dikana ipak bi njih dvojcu ajkula zvala na sud
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 20:52 |
|
|
Vise serenada = vise "ajkula"
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 21:47 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: No slazem se da zanimanje ima takodje veze sa Ministrovom temom Ako je tako, onda ja Ateista zamišljam kao silovatelja iz parka.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 23:25 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Mir i dobro djeco Ja se za neke forumaše isto pitam na kojim su tabletama, no ne bih htio ulaziti u politički nekorektne vode kao onomad kolega SDB, učenje na tuđim greškama je majka .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 23:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24068 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Treba otvoriti temu ili mensečini već ima - kako zamišljate druge forumaše?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 23:29 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
lider30 je napisao/la: Treba otvoriti temu ili mensečini već ima - kako zamišljate druge forumaše? Točno si utvarate gospodine lider30 .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 26 lis 2013, 23:42 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7444 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ja sam pogrešno shvatio ovo 'opskurniji' pa sam kliknuo na Ateistu. Inače mi je onda najopskurniji nekako MIR.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 27 lis 2013, 18:46 |
|
|
Mislin da su Divlja Svinja i Aztec odlicni u svojoj struci, sirokih pogleda, radoznali i dosta marljivi. Cakvise, smatran da su onima na drugoj strani tvrd orah. Inace, tema je za ***.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 28 lis 2013, 00:22 |
|
|
Citat: Meni je Jopa ok lik. Uvijek mu odgovorim na postove Hvala, čast mi je da me netko poštiva. Citat: Jopa, čudan lik, blagi autističar, sporo kopča, nije nikad u điru, ali u suštini dobar momak, i branio sam i njega i njegov trud u Zegeju. Moguće da sam čudan jer imam svoje mišljenje o svemu. Nisam ljubitelj velikoga pisanja i dokazivanja svojih stavova na forumu. Imao sam sreću što sam upao u ekipu koja voli raditi i brine se za svoje (što smo i dokazali u RL). Već sam nekoliko puta rekao na forumu ima dobrih momaka i šteta je što taj talenat nije iskorišten da se pređe na veći nivo promjena. Ja sam uvijek otvoren za razgovor - svatko me može dodati na virtualnim stranicama.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 28 lis 2013, 00:43 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Mislin da su Divlja Svinja i Aztec odlicni u svojoj struci, sirokih pogleda, radoznali i dosta marljivi. Cakvise, smatran da su onima na drugoj strani tvrd orah. Inace, tema je za ***. Hvala Puntare. Ma, jasno je da su ocjene kakav je ko pravnik (ili bilo sta drugo) smijesne preko foruma, i to foruma gdje se minimum minimuma pise o bilo kakvim pitanjima struke. Ovdje se ocjenjuje necija strucnost na temelju dodijeljenih komplimenata o necijoj guzici i sl. Sto je u redu, sto se mene tice. A sto se teme tice... tako ti je to kad je Ministru dosadno. I mislim da biti opskuran uopce ne mora biti lose, naprotiv.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 28 lis 2013, 04:16 |
|
|
BBC je napisao/la: Meni je MIR legenda. Kad ga čitam imam osjećaj da Srbi sa Sljemena tuku haubicama. Voli čovjek paniku dizati.
|
|
Vrh |
|
|
Ksenija
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 28 lis 2013, 14:18 |
|
|
Ovo je neviđeni kretenizam da admin foruma otvori temu koja ima za cilj pljuvanje po forumašima što više govori o njemu nego o kandidatima sa liste. Ministry of Sound je napisao/la: Ksenija - ne mogu joj se sjetiti niti jednog jedinog posta. Moguće je, a iskreno i nije mi ni bio cilj da zapamtiš ni jedan moj post, ali zato sigurno pamtiš moje privatne poruke. Nedostaje jedna u kojoj sam ti dobronamerno sugerisala na nesređenost foruma. Poruke: Bonus: Toliko od mene "opskurne". A sada nastavite da pljujete kolege forumaše pod dirigentskom palicom admina maestra Ministra. P.S. volvoks, čini mi se da ti je svojevremeno nedostajao vrilo_pridaka. Pa gde si sada da ga "skineš" sa liste. Mišu!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 28 lis 2013, 14:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Najopskurniji forumaši Postano: 28 lis 2013, 14:53 |
|
|
Kad vidjeh ove pp pomislila sam, sad će neki sočni detaljčići da mi uljepšaju poslijepodne Još Ministrov nick u naslovu A ono ništa. Koji srećković @Ksenči, pokušaj manipulacije ti je na nivou sedmogodišnjeg djeteta. De nam usput odaj tajnu što se to priča i gdje. Koja Melodrama, kako nekog na forumu mozeš drzati u šaci? Ovdje me prvu " odstrijelio" i opet vam nije dovoljno. primjedbe/zabrana-pisanja-na-pojedinim-forumima-podforumima-t10533.htmlRadoznala sam
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|