|
|
Stranica: 1/3.
|
[ 51 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
ZGabriel
|
Naslov: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 08:29 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17414 Lokacija: יום טוב
|
preskočit ću uvod - kako i zašto, to već znate.  jeste li odlučili štogod promijeniti u ovoj godini? skinuti kile, nabildati mišiće (ili barem smanjiti trbuh), naučiti nešto novo, otputovati negdje? ili ćete po starom, pa dok ide? 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
I know who I am 'cause I know who You are.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 09:37 |
|
|
Imam ih puno A sad, kolko ću ih ostvariti, to je pitanje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 09:58 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Imam ih puno A sad, kolko ću ih ostvariti, to je pitanje... ja sam skromna.  moram opet početi vježbati (ali zbilja moram, nekad treba trčati za busom  ), a sve ostalo manje-više.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 10:08 |
|
|
Vježbanje je i na mom popisu, malo sam se ulijenila zadnja dva mjeseca... I da ću više spavati i osvojiti jack pot na lotu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 10:21 |
|
|
onda ćemo ga podijeliti, jer i meni je namjera osvojiti jack pot. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 10:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Uvijek 1.1 ili najkasnije 2.1 sjednem i napišem fin, sistematiziran popis od jedno 3-4 (A4) stranice. Nažalost, zbog gostiju se nisam još bacio na posao. Preporučio bih svima, odluke, jasni ciljevi i ostaviti taj papir na mjestu gdje ga možete vidjeti barem jedanput dnevno kao podsjetnik, i da vam pomalo usadi osjećaj krivnje ako skrenete sa staza revolucije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 10:36 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Uvijek 1.1 ili najkasnije 2.1 sjednem i napišem fin, sistematiziran popis od jedno 3-4 (A4) stranice. Nažalost, zbog gostiju se nisam još bacio na posao. Preporučio bih svima, odluke, jasni ciljevi i ostaviti taj papir na mjestu gdje ga možete vidjeti barem jedanput dnevno kao podsjetnik, i da vam pomalo usadi osjećaj krivnje ako skrenete sa staza revolucije. to i ja radim, ali ne vežem se na Novu godinu, nego po potrebi.  sad sam krenula s oslobađanjem od viška stvari, to mi je posao za ovaj tjedan. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 10:42 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Uvijek 1.1 ili najkasnije 2.1 sjednem i napišem fin, sistematiziran popis od jedno 3-4 (A4) stranice. Nažalost, zbog gostiju se nisam još bacio na posao. Preporučio bih svima, odluke, jasni ciljevi i ostaviti taj papir na mjestu gdje ga možete vidjeti barem jedanput dnevno kao podsjetnik, i da vam pomalo usadi osjećaj krivnje ako skrenete sa staza revolucije. I koji ti je % uspješnosti u provođenju odluka?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 11:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
zlatna ribica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Uvijek 1.1 ili najkasnije 2.1 sjednem i napišem fin, sistematiziran popis od jedno 3-4 (A4) stranice. Nažalost, zbog gostiju se nisam još bacio na posao. Preporučio bih svima, odluke, jasni ciljevi i ostaviti taj papir na mjestu gdje ga možete vidjeti barem jedanput dnevno kao podsjetnik, i da vam pomalo usadi osjećaj krivnje ako skrenete sa staza revolucije. I koji ti je % uspješnosti u provođenju odluka? A vrti se tu negdje oko 50% (do kraja godine, mada se dakako uvijek krene sa 100%, ali se nešto ispriječi). Iako polovično ispadne golemo sa obzirom na veliki popis odluka, korekcija u ponašanju, ciljeva i sl.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 11:15 |
|
|
Opa... svaka čast ako uspiješ 50% toga ostvariti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 16:03 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: preskočit ću uvod - kako i zašto, to već znate.  jeste li odlučili štogod promijeniti u ovoj godini? skinuti kile, nabildati mišiće (ili barem smanjiti trbuh), naučiti nešto novo, otputovati negdje? ili ćete po starom, pa dok ide?  Sve sam ovo probao, ostalo mi je još samo da naučim nešto novo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 17:53 |
|
|
danas si sav vickast. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 19:58 |
|
|
Između ostalog. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 07 sij 2014, 21:27 |
|
|
sad gledam, ti si se registrirao na forum na dan kad sam ja slavila rođendan u Londonu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 29 pro 2015, 15:29 |
|
|
|
Sutra intenzivno razmišljanje, 31. ništa, a onda se bacit na posao pisanja od poslijepodne 1.1.
Je li iko uranio? Klasika - poroci i "više vježbanja". Dajem carstvo za nešto originalno ili specifično.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 29 pro 2015, 17:43 |
|
|
|
morate puno vjezbati
_________________ Recte facti fecisse merces est.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 30 pro 2015, 10:20 |
|
|
|
Moj skor od prošle godine - ispunjeno samo 11 od 41 (mada su 2 ispunjene bile iznimno važne). Preambiciozno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 14:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90300 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Obicno ostvarim oko 40% planiranog, ali evo moj score prosle godine je realno 150% od planiranog. Svaka niza brojka znacila bi nepostivanje srece koju mi je 2015 dodijelila kao i vlastitog truda ulozenog. Novogodisnja odluka je: -spavati sat vremena duze -"konsolidirati" i stabilizirati ono sto je dobiveno i postignuto u 2015 -Jos malo poraditi na organizaciji vremena, ucvrstiti neke zdrave i korisne rutine koje vec imam -vise putovati -biti "budan" u smislu stvari koje se dogadaju, prepoznavati razne signale i ne raditi glupe greske -bolje drzati troskove pod kontrolom -dodatno odvojiti profesionalni zivot od privatnog ali omoguciti pozitivnim motivacijama iz oba "sektora" da budu isprepleteni -zivjeti vise "dan po dan" nego "tjedan po tjedan", svaki dan je vazan -Sa svime ostalim nastaviti kao u 2015
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 15:56 |
|
|
|
ja ću u novoj godini više čitati i više šetati. i više ću se brinuti za sebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 15:59 |
|
|
sreCna nova i pozdrav iz teherana ne sarajva, teherana 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
granica
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 16:01 |
|
|
|
ja cu sve isto ko i 2015. jedino ovo sto robi kaze, samo sto cu ja pokusati spavati sat vremena manje posto me u zadnje vrijeme fakat cesto glava boli kad ustanem a to je od predugog spavanja ja bi reko
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gudek
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 17:26 |
|
|
|
Ja ču manje po čvarcima i sremskoj
_________________ Đenana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 17:35 |
|
|
granica je napisao/la: sreCna nova i pozdrav iz teherana ne sarajva, teherana  I, sto cudno. Poznato je da su shiiti dosta liberalniji sto se tice krscana i krscanskih obicaja.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gudek
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 17:41 |
|
|
|
Šijiti su prava gospoda, izravni nasljednici drevnih Perzijaca, dok su Osmanlije stepsko pleme
_________________ Đenana
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Novogodišnje odluke Postano: 31 pro 2015, 17:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25374 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
- na poslu minimalizirati time stealere; - minimalno 3 puta tjedno jaka fizička aktivnost (sat vremena nogometa ili brzo hodanje 10 km minimalno ili lagano trčanje 45 minuta do satak vremena ili teretana satak vremena); - pokrenuti vlastiti biznis, još mislim, da li ići sa obrtom ili doo tvrtkom; - dalje izbacivanje kruha iz prehrane. Cilj ga je ostaviti samo za doručak; - pokušati od proljeća uvest rano ustavanje, da mogu jogging raditi prije posla (ovo će teško ići). Uključuje lijeganje uvečer najkasnije do 22:30; - dalje usavršavanje engleskog - barem 45 minuta mu posvetiti vremena dnevno;
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|