Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
Ono što je najezda skakavaca za žitno polje , to je feminizam za ljudsko društvo . No ne bih o tome dalje ( a i zašto bi ,ja sam odavno produžio vrstu , nek mlađi bistre o tome ) Nego evo primjer jednog simpatičnog plemena ( Suri ) koje ta pošast još nije zahvatila Dok nevjesta krotko čeka , potencijalne đuvegije se bore za nju , i pravo da joj pristave dokoljenka .
Igra se tvrdo , povrede su česte , pa čak i smrtni ishodi ( rijetko , ali biva )... zato su tu kalašom naoružane sudije , koje vode računa da nadmetanje protekne u duhu ferpleja . U zadnjem kadru vidimo jednog od njih , kako opominje jednog od takmičara zbog pretjeranog slavlja
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2525 Lokacija: United States Of Balkan
Citat:
Tito je nasamario J.F. Kennedyja, prodao mu za dvije i pol milijarde dolara svemirski program koji nije funkcionirao. Jugoslavija je zahvaljujući tome doživjela ekonomski procvat, a američki su predsjednici i diplomati otad uzaludno tražili svoje novce natrag.
Na kraju im uvalio auta yugo 45 koja nisu za njihove ceste. 8 yuga 45 stane u jednu njihovu traku
Avaz piše o nestalom sportskom avionu, za kojim još uvijek traje potraga na Kozari! Saznajemo da je ta firme samo jučer tokom dana imala 13 letova sa isto toliko aviona, u sklopu vakcinacije lisica i kojota u BiH. Veza s njima je izgubljena u 13.10 sati, nakon čega se aktivirao uređaj za udar. Kojoti? Je li ima kojota u BiH????
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18177 Lokacija: Drina je na granici!
Lapo-lapo je napisao/la:
Avaz piše o nestalom sportskom avionu, za kojim još uvijek traje potraga na Kozari! Saznajemo da je ta firme samo jučer tokom dana imala 13 letova sa isto toliko aviona, u sklopu vakcinacije lisica i kojota u BiH. Veza s njima je izgubljena u 13.10 sati, nakon čega se aktivirao uređaj za udar. Kojoti? Je li ima kojota u BiH????
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Prvi Hrvat se cijepio: 'Žalosti me što ljude treba uvjeravati da je cijepljenje nužno i sigurno'
Citat:
U engleskoj bolnici Nottingham City Hospital smo pronašli Zlatana Ibradžića iz Siska, liječnika koji će postati plastični kirurg, i prvog Hrvata koji je primio cjepivo protiv Covida-19.
Klix je promijenio naslov, i tekst gdje je pisalo prvi bosanac ... U dva dana dva udarca u glOvu, jucer ona mostarka kojoj je srce odabralo Hrvatsku, danas ovaj koji je hrvat, da je to cak i klix priznao.. Poklapanje.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.