Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
"Zašto mislite da Portugal ne može da se pobedi? Zašto je to shvatanje u Srbiji? Gde piše da su nepobedivi? Ako mi to objasnite razumeću. Pa što se takmičimo, da gubimo? Ne, nego da bismo pobedili. I ne postoji ekipa na svetu od koje ćemo se plašiti, jer ko pokaže strah, a to vidim neće igrati. To je vrlo prosto" Dragan Stojković Piksi
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Dobro izgledaju, pršte energijom, ali tekst nula. Nemam pojma o čemu pjevaju. One su još najnormalnije. Do sada sam izbrojala desetak pedera, par lezbejki, dvoje transića i još par neidentificiranih!
Evrovizija je nekad bila muzički festival . Danas je to najveća evropska pederska fešta.
Tačno! I ne samo pederska fešta, nego bukvalno bal vampira, ti kretenski izrazi lica, ta želja za isticanjem različitosti... Jedna voditeljica crnkinja, jedna pretila plavuša, žiri sumnjivog porijekla, takođe luckasti... Glasanje po interesu i međudržavnim prijateljstvima, pobjednik šmrče drogu uživo, ostali takmičari se nalijevaju alkoholom, a pred kraj j...š koronu, grle se i ljube...ludilo!
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
Lapo-lapo je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Evrovizija je nekad bila muzički festival . Danas je to najveća evropska pederska fešta.
Tačno! I ne samo pederska fešta, nego bukvalno bal vampira, ti kretenski izrazi lica, ta želja za isticanjem različitosti... Jedna voditeljica crnkinja, jedna pretila plavuša, žiri sumnjivog porijekla, takođe luckasti... Glasanje po interesu i međudržavnim prijateljstvima, pobjednik šmrče drogu uživo, ostali takmičari se nalijevaju alkoholom, a pred kraj j...š koronu, grle se i ljube...ludilo!
Upravo . Dodao bih još da je ''manifestacija'' stekla kontinuitet i postala tradicionalna , pa svake godine Evropa u najljepšem mjesecu u godini ,dobije veliku porciju pederskog bjesnila. Krajnje je vrijeme da se uvede +18 , a nekad smo kao djeca cijelo ljetno ferje , gdje god okrenemo uho uživali u evrovizijskoj pobjedničkoj pjesmi. Tad su mi i dugine boje bile fine , ali pederi ih namazaše qovnima
Jbga...nekad bilo..
PS. Biće opet , pederski svijet je nemoguć
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11338 Lokacija: Global South
DrMag je napisao/la:
A znas li koliko je gracanlija dobilo po nosu 93 u konvoju spasa?
Ako ti je to davanje po nosu, ok. Znam Gračanliju koji je vozio humanitarnu iz Posušja, kaže da u pripadnici HVO-a imalo opasan problem sa kockanjem alkoholizmom i drogom, te da bi rođenu majku ubili za 50 maraka.
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Karabaja je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
A znas li koliko je gracanlija dobilo po nosu 93 u konvoju spasa?
Ako ti je to davanje po nosu, ok. Znam Gračanliju koji je vozio humanitarnu iz Posušja, kaže da u pripadnici HVO-a imalo opasan problem sa kockanjem alkoholizmom i drogom, te da bi rođenu majku ubili za 50 maraka.
Je li taj i danas ima kamione?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11338 Lokacija: Global South
DrMag je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Karabaja je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
Je li taj i danas ima kamione?
Jel i danas stoji riža u podrumu što ste pokrali?
Kakva kradja?? To je bio jedini nacin dostaviti pomoc u sredisnju bosnu, vasi kamioni su bili svojevrsni trojanski konji. Nikada nismo ni planirali slati nesto gore vama.
Neki poslusni su tu uslugu dobro naplatili, poslije postali uspjesni poduzetnici u Gracanici, Lukavcu, Srebreniku i Tuzli.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.