|
|
Stranica: 10/97.
|
[ 2416 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 19:58 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Iako je večera ne bi treba ali nema veze. Grah sa suhim goveđim mesom. Nisam ga ja pravio ali ću ga ja jesti
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 19:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Jes. A sto ću s rerne? Malo sam poremećena kad nesto prljavo ili nije kako mislim da treba biti :( Ako misliš na zagorjelu masnoću na rešetki od rerne. Izvadi rešetku iz rerne, a prije toga uzmi jedan limun, izcijedi ga u šoljicu i uzmi neku čašu, u njoj sipaj vode i limunov sok i staviš krpu u čašu, izvadi krpu i glancaš krpom rešetku. Limunov sok je ekološko i zdravstveno bezbjedno riješenje, a skida masnoću samo tako. Za razliku od deterdženta na bazi limuna, sam razblaženi limunov sok nema hemije tako da je bezbjedan, a ima više limuna nego sam deterdžent za suđe i ne samo da čisti već i dezinfikuje kao da si alkoholom čistila i naravno ima prijatan miris. Limun tj. citrus se koristi puno i u industriji parfema. Što se tiče same unutrašnjosti rerne i nju isto sa razblaženim limunom i sa krpom čisti (briši). Jeftino, pouzdano, efikasno riješenje.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:09 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ne razumijem ljude koji vole papriku. Najružnije povrće. Onda ne razumiješ veliki broj ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:11 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Mar-kan je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ne razumijem ljude koji vole papriku. Najružnije povrće. Onda ne razumiješ veliki broj ljudi. Bolje je jesti grah nego papriku.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:12 |
|
|
Tuta je napisao/la: Ne razumijem ljude koji vole papriku. Najružnije povrće. Kad se žvače isto najlon koji se mota po ustima.
|
|
Vrh |
|
|
Inkognito
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:37 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ispekoh ovih crvenih paprika sinoć trebaju mi za posluzenje. Imam neke goste pa prezentacija bosanske kuhinje. Uglavnom, rerna mi je u očajnom stanju. Prskalo na sve strane, a kuhinjski sporet prilično je skup i nov. Standardnim sredstvima ne mogu da operem mrlje od sinoć. Pročitala sam o nekoj smijesi sa sodom bikarbonom ... je li ko probao i kako djeluje? Imam još neke stvari za peći :( Uzmi ovo,Tana,Werner&Merz,sredstvo se zove Grill.Za rerne i rostilje.s obzirom da mi nabavljamo iz Austrije nije problem da nadjes.Koncentrat je,pa mozes da prljas rernu koliko hoces
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:43 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Tuta je napisao/la: Ne razumijem ljude koji vole papriku. Najružnije povrće. Kad se žvače isto najlon koji se mota po ustima. A jest... a i neki okus na naftu imaju.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Pasulj bez suvih rebarcadi ili prosusenih svinjskih kobasica, je invalid.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 20:58 |
|
|
Svarog je napisao/la: Pasulj bez suvih rebarcadi ili prosusenih svinjskih kobasica, je invalid. Ni ovaj nije bio loš, samo što ne valja jesti grah za večeru.
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:05 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Bura, te crvene paprike moja mama nikad ne peče poput onih žutih. Uvijek bez ulja i onda na ougljena sjecka bijeli luk i začini, te budu poput salate. A znam taj nacin pravljenja. To ti se zove zimska salata, idealna sa grahom , krompirusom ili kljukusom Paprike su super bez obzira na koji nacin su spremljene. Ja vise volim ispecene na ulju, a ove tvoje crvene se zovu roge ;)
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nema šanse ove umotvorine od Emt popraviti u Lightroom. Kao da snima starom NOKIA.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:10 |
|
|
Svarog je napisao/la: Pasulj bez suvih rebarcadi ili prosusenih svinjskih kobasica, je invalid. Slažem se. Ja u svoj nakrižam slanine i srpskih kobasica.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7408 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovo može proći kao salata,ali nedostaje tu naribanog kupusa, u prvom redu. I malo bijelog luka pa kad gosti pođu kući da žare i pale.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:11 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pasulj bez suvih rebarcadi ili prosusenih svinjskih kobasica, je invalid. Ni ovaj nije bio loš, samo što ne valja jesti grah za večeru. Zašto ne valja? Jedem grah danju, jedem noću, jedem korrisniče kad god hoću.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:12 |
|
|
@Killer Citat: Victor Orban-moj premijer Kradete mi slogane, ko karamarko programe.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7408 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Tuta je napisao/la: @Killer Citat: Victor Orban-moj premijer Kradete mi slogane, ko karamarko programe. Nama nije ispod časti ni u Prnjavor ako je protiv crvenih kmera.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:39 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
Ni ja ne volim grah navece. Bzze mi da remetim miran san ukucanima i blizem komsiluku
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:39 |
|
|
kiler je napisao/la: Tuta je napisao/la: @Killer
Kradete mi slogane, ko karamarko programe. Nama nije ispod časti ni u Prnjavor ako je protiv crvenih kmera. Nisam niti skontao da se rimuje ovo što reče...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:45 |
|
|
Na prvu se može činiti nejasnim, čudnim... no objašnjenje je u stvari vrlo jedostavno. Švedska. To je ona biskupica što sam je ranije spominjao ovde na forumu, što joj je slogan 'Allahu akbar'. I nije zajebancija.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:50 |
|
|
Tuta je napisao/la: korrisnik je napisao/la: Ni ovaj nije bio loš, samo što ne valja jesti grah za večeru. Zašto ne valja? Jedem grah danju, jedem noću, jedem korrisniče kad god hoću. Težak za želudac.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 07 lis 2015, 21:56 |
|
|
Tuta je napisao/la: Na prvu se može činiti nejasnim, čudnim... no objašnjenje je u stvari vrlo jedostavno. Švedska. To je ona biskupica što sam je ranije spominjao ovde na forumu, što joj je slogan 'Allahu akbar'. I nije zajebancija. Što ne pođe sa nazivom umjesto Churches Musliches.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 08 lis 2015, 08:13 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20866 Lokacija: među zvijezdama
|
muška pojava koja izaziva heterseksualni nagon sa ***** i izgledom i stavom.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 08 lis 2015, 08:15 |
|
|
Takodjer ***** no obzirom na mladost samo je nebo granica mu
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 08 lis 2015, 08:26 |
|
|
**** ko kuća zbog stava a mala zamjerka nemam pojma kako izgleda. Petica moguća, ako se oglasi slikom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|