|
|
Stranica: 7/97.
|
[ 2416 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 srp 2015, 16:35 |
|
|
Zar nije za Šeherzadu utvrđeno da je ustvari Šeherzudin?
|
|
Vrh |
|
|
KiM
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 srp 2015, 16:49 |
|
|
http://poskok.info/wp/?p=164910 Komentatori ogorceni. Spominju nepotizam i predvidjaju i unuku naslednu titulu.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 srp 2015, 18:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Majke ti. Bolje da ne komentriram.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 srp 2015, 20:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Wind je napisao/la: http://poskok.info/wp/?p=164726 Čitam ovo danas i ibretim se i desnom i lijevom rukom. Jel znate gospođo Sabina kad izađete iz stranačkih prostorija u kojoj zemlji vi živite? Jel znate kakvo je stanje na terenu? Pa vidiš da kod nje nema..izlaska A stanje je-drugo!
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 srp 2015, 20:44 |
|
|
kiler je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sabina (forumašica Seherzada) trudna? Ministar na aparatima. Tko ju je oplodio? Ljiljan?? Hamidža? Vulgarnosti i tračeve molim da ne vežete za moj komentar. Hvala! Ujedno prijavljujem ovaj post od kilera.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 srp 2015, 20:49 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10012 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 27 srp 2015, 11:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kiler je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sabina (forumašica Seherzada) trudna? Ministar na aparatima. Tko ju je oplodio? Ljiljan?? Hamidža? Zaboravih prigodnu ilustraciju: Wind je napisao/la: kiler je napisao/la: Tko ju je oplodio? Ljiljan?? Hamidža?
Vulgarnosti i tračeve molim da ne vežete za moj komentar. Hvala! Ujedno prijavljujem ovaj post od kilera. Kladim se da nisi očekivala da će diskusija krenuti u ovom smjeru. Prijave su ti zaključene, bez intervencije.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 27 srp 2015, 11:31 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Da probam to objasniti na malo alternativan način (mislim riječi, ne ideja):
- Gospođa Ćudić je svoj život i karijeru potrošila uvjeravajući Srbe i Hrvate da moraju biti "Bosanci i Hercegovci" i da su fašisti, ustaše i Ćetnici. Da je pola tog radnog vijeka provela na ispravne stvari ne bi u Sarajevu čekala 30 minuta na jedan račun.
- Gospođa Ćudić je gospodina koji je stajao u redu ispred nje sama stvorila ne reagirajući pravovremeno na anomalije u bošnjačkom društvu. Štoviše napuhavala je ego tog gospodina da je Bošnjak graDŽanin i privilegiran u odnosu na tamo neke Ćenike i ustaše, nacionaliste.
- Gospođa Ćudić nikad nije javno na radnom mjestu naglasila "šehidske" obitelji i njihove privilegije. Sad kad su ispred nje u redu, kasno za to.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 27 srp 2015, 22:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7440 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ministry of Sound je napisao/la: kiler je napisao/la: Tko ju je oplodio? Ljiljan?? Hamidža?
Wind je napisao/la: Vulgarnosti i tračeve molim da ne vežete za moj komentar. Hvala! Ujedno prijavljujem ovaj post od kilera.
Kladim se da nisi očekivala da će diskusija krenuti u ovom smjeru. Prijave su ti zaključene, bez intervencije. @wind
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 28 srp 2015, 18:40 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
škerac
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 04 kol 2015, 22:16 |
|
|
Ova holc fotelja je predivna.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 21 kol 2015, 20:19 |
|
|
Bliži mi se jubilarni 20. rođendan, 24. kolovoza punim 240 mjeseci.
REZIME 20. GODINE
* 8.1.: pobijedio u petnaestci 15:0, Argentina-Hrvatska 85:90 (pobjeda nakon 18 godina) * 10.1.: pobijedio divljoligaša 15:9 * 12.1.: otišao sestrin muž, Hrvatska-Portoriko 103:82 (stotka nakon 17 godina) * 16.1.: Čilić osvojio US Open (treći hrvatski Grand Slam) * 25.1.: pobijedio u petnaestci 15:11 * 26.1.: referendum o neovisnosti Škotske, 55.3% PROTIV * 30.1.: pobijedio divljoligaša 15:5 * 5.2.: srpskohrvatska inačica Wikipedije prestigla i srpsku * 12.2.: slikavao zidine za Wikipediju * 14.2.: slikavao povijesnu jezgru za Wikipediju * 15.2.: slikavao Lovrijenac za Wikipediju * 16.2.: u 14:55 test inteligencije (progresivne matrice), visoko prosječna inteligencija (ishodi dobiveni 5 dana kasnije) * 22.2.: broj hrvatskih guslarskih spjevova koje sam zapisao nadmašio broj srpskih, potvrde, narančini, pizza * 25.2.: moj članak Bitka za Monte Cassino izabran * 26.2.: kinesko gospodarstvo nadmašilo gospodarstvo SAD-a (SAD drugi nakon 142 godine) * 29.2.: otkriven spomenik Wikipediji * 2.3.: zapisao tri guslarska spjeva * 5.3.: izgubio 50 kn * 6.3.: obnovljeno igralište na Pelinama * 7.3. Švedska (prva članica EU koja je to učinila) priznala Palestinu * 19.3.: neka žena dodala u prodavaonici 8 kn za sendvič, položio teoriju za auto (113/120 bodova) * 20.3.: Šešelj sletio u Beograd, Rossettina sonda Philae u 16:55 na kometu 678/Čurjunov-Gerasimenko * 23.3.: u 18:55 na jednosatnom predstavljanju engleskog prijevoda knjige Posljednja kriza Dubrovačke Republike (govorili Vesna Čučić, Ivo Banac, Stjepan Ćosić i Ante Čuvalo), u čašćenju iza meni dva tanjura grickalica * 25.3.: položio prvu pomoć iz prve * 27.3.: u 9:25 prvi sat vožnje * 10.4.: u Malim kućicama po kišnom vremenu postigao učinak 48/100 trica * 16.4.: Kosovo primljeno u MOO * 18.4.: šestogodišnjak mi kupio Pepsi Twist, dvije pobjede u basketu (21:16, 22:16) * 27.4.: Lana Jurčević nastupala uz Stradun, okrznuo joj noge * 5.5.: predsjednički izbori: Josipović, Grabar-Kitarović, SINČIĆ, Kujundžić * 13.5.: posječena nespola * 19.5.: drugi krug: Josipović, GRABAR-KITAROVIĆ (POBIJEDILA) * 24.5.: BiH-Iran 30:25 (prvi nastup BiH na rukometnom SP-u) * 25.5.: treću noć zaredom prepješačio grad * 31.5.: Hrvatska (1.) - BiH (5.) 28:21 * 7.6.: Katar-Poljska 31:29, Katar prva neeuropska momčad s odličjem u povijesti rukometnih svjetskih prvenstava * 9.6.: Francuska-Katar 25:22, peti naslov Francuske (najuspješniji) * 11.6.: odbačene tužbe za genocid Hrvatska-Srbija * 18.6.: posječeni smokva poviše puta i maslina, srezan narančin * 10.7.: Euroliga: Jug-Primorje 9:6 * 4.8.: zaklane kokoši, Banići pusti * 6.8.: slikavao Prevlaku, vozio Prevlaka-Prijevor * 10.8.: Liburnijino zadnje putovanje * 18.8.: prvi put kraj Crkve sv. Duha i zastave iznad * 23.8.: položio poligon, pao vožnju * 24.8.: Goran Hadžić na slobodi * 2.9.: par tisuća mrtvih u potresu u Nepalu * 4.9.: ubijen policajac u Zvorniku * 21.9.: rehabilitiran Draža Mihailović * 30.9.: u Pločama spomenik Tuđmanu (2.5 m) * 2.10.: došao do brojke od 2 002 članka na Wikipediji (SP u vaterpolu 2015., SP u vodenim športovima 2015., Arena Kazanj) * 4.10.: položio vozački (iz treće) * 5.10.: podnio zahtjev za vozačku, Jug-Eger 10:8 * 7.10.: Pro Recco-Primorje 8:7, osmi naslov Pro Recca (najbolji ikad) * 13.10.: Ivano Balić se oprostio * 14.10.: papa na Koševu; plivanje Danče-Bellevue (vaterpolo)-Danče, nikad ranije igrao vaterpolo, prvi udarac pogodak, prva petnaestka poraz 15:4, kiša pri kraju plivanja; miješano meso i gljive; Juventus-Barcelona (peti naslov) 1:3 (Rakitić 4') * 15.10.: dovršio čitanje o Rabu * 24.10.: preuzeo vozačku dozvolu * 26.10.: susjed otvorio restoran * 29.10.: u 18:33 počelo ljeto, u 19:55 u kinu gledao Jurski svijet (prvi put u kinu nakon 10 godina) * 3.11. bosansko arheološko otkriće * 16.11.: izručen Kapetan Dragan * 27.11.: pobijedio divljoligaša 15:9 * 2.12.: ugašeni višednevni katastrofalni požari na Pelješcu i Korčuli, izgorjelo 3 500 ha, stradala Crkva sv. Marka u Sparagovićima, brojni vinogradi i maslinici, rođaku trešnje * 7.12.: pobijedio u petnaestci 15:3, pobijedio u svim viktorijama * 12.12.: početak pustolovine * 13.12.: u Kninu na Danu pobjede * 14.12.: prvi put u životu na Visu * 15.12.: prvi put u životu na Biševu * 16.12.: prvi put u životu na Hvaru * 18.12.: kraj pustolovine (četiri noći na otvorenom, smršavio 5 kg, 1 784 slike za Wikipediju) * 21.12.: konačno otišli sestra i sin joj
ROĐENJA
SMRTI
* Mile Krajina - 22.2. * Veljko Kadijević - 10.3. * Dušan Dragosavac - 28.4. * đedov brat - 3.7. * baba s majčine strane (posljednja od baba i đedova) - 12.7. * Mile Mrkšić - 24.12.
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 21 kol 2015, 21:02 |
|
|
Sretan rođendan gospodine ateist; poživio ti pet puta toliko.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 21 kol 2015, 21:18 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7440 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
sretan roćkas! datumovanje sam shvatio nakon 15 sekundi čitanja jel ti Ateistu pišeš sve ili samo ono što doživljavaš jače nego neke druge događaje?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 21 kol 2015, 21:48 |
|
|
kiler je napisao/la: :klanjam sretan roćkas! datumovanje sam shvatio nakon 15 sekundi čitanja jel ti Ateistu pišeš sve ili samo ono što doživljavaš jače nego neke druge događaje? Rođendan mi je 24. kolovoza, ali svakako hvala. Zapisujem ono što je u mojoj interesnoj sferi. Od svjetskih događaja ono iz oblasti koje mene zanimaju. Ne zapisujem smrti glumaca i pjevača koje ne slušam (npr. Arsen Dedić) jer me to ne zanima nego pretežno smrti državnika. Zanimaju me od športova košarka, rukomet i vaterpolo. Zapišem ako se dogodilo nešto do sada neostvareno, npr. nisam istaknuo srebrno odličje vaterpolista jer su oni i prije osvajali. Da su prvi put to postigli zapisao bih. Od drugih športova događaje zapisujem samo ako je Hrvatska ili BiH ostvarila značajan uspjeh. Zabilježio sam nastup BiH na rukometnom SP-u jer je to debi (nešto do sada neostvareno) iako su loše prošli, da su prije nastupali ne bih zapisao. Od osobnih događaja zapisujem svoje podvige.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 22 kol 2015, 22:24 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
"Puckleov top Puckleov top Puckle gun Photo.jpg Replika originalne strojnica u muzeju Vrsta Strojnica Država porijekla Flag of the United Kingdom.svg Ujedinjeno Kraljevstvo Povijest proizvodnje Projektant James Puckle Projektirano 1717. Svojstva Dužina 1168 mm Masa 50 kg Brzina 120 m/s Brzina gađanja 9 rpm Puckleov top je bila britanska strojnica koju je konstruirao James Puckle. Imala je prsten za punjenje sličan revolveru u koji se moglo postaviti devet metaka. Cijela strojnica je bila postavljena na tronožac. Konstruirana je kako bi bila prenosiva. Puckle je predstavio dvije verzije osnovnog dizajna, nazvanog obrambeni top (eng. Defence Gun). Jedno oružje, namijenjeno za uporabu protiv kršćanskih neprijatelja je ispaljivalo konvencionalne metke, dok je druga verzija namijenjena uporabi protiv muslimana ispaljivalo uglate metke za koje se vjerovalo da uzrokuje bolnije i razornije rane od zaobljenih. Puckle nije uspio privući investitore i oružje nikada nije ušlo u masovnu proizvodnju.[1] Predak strojnice današnje.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
boksnamnik
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 22 kol 2015, 22:31 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2014, 10:58 Postovi: 2335 Lokacija: Република Српска/Republika Srpska
|
Ateist, srećan rođendan. Mlad si još. Život je pred tobom, pa će se tako prioriteti mkenjati. Za 10 godina, ako opet pročitaš ovaj post - pola stvari će ti biti smješno :)
_________________ Za dobar zivot nije rodjen svako
|
|
Vrh |
|
|
Amidza
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 22 kol 2015, 22:33 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
Da je se samo dočepati rodnice, a ateistu? Taj datum i dogadaj će biti upisani zlatnim slovima na ovoj temi!
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 03 ruj 2015, 21:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 05 ruj 2015, 11:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21063 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Doc, trenutna situacija naprosto vapi za tvojim povratkom na forum. Izbjeglice i strah od islamizacije Evrope niko tako vjedodostojno ne moze prikazati kao ti. Zato apeliram da se vratis i to odmah. Znam da su ispiti ovog tjedna no nadji vremena! Duznost zove!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Ateist
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 25 ruj 2015, 18:40 |
|
|
Danas sam dobio novo svoje računalo. Staro koje sam rabio sve do sada je od 11. studenog 2005. i na njemu je golema baština data čovječanstvu. Na njemu je napisano preko dvije tisuće članaka na Wikipediji, tisuće slika su s njega poslane na Wikimedijin Zajednički poslužitelj, odaslane su s njega tisuće poruka na raspravnicima i tisuće uređivanja na Wikipediji, stotine tekstova dugih epskih pjesama odaslane su s njega, na njemu su napisana dva završna rada (za trogodišnju srednju školu i za četvrti stupanj). Zadnje vrijeme bio je izrazito spor i par puta bi se iznenada ugasio dok bih pisao dugi tekst. Srećom mogle su se vratiti stranice i započeti tekst nakon što se Google neispravno zatvorio. YouTube već odavno ne podržava ni bilo kakve složenije stranice, odmah crkne. Otac je nedavno kupio potpuno novo računalo koje hoće imati samo za sebe. Stoga mi je sestra poslala svoje staro računalo od 1. siječnja 2010. (uložila je u njegovo čišćenje i dorađivanje 300 kn), više od četiri godine mlađe, koje je od danas moje. Barem podržava YouTube, relativno je brzo i ne ću morati strepiti od gašenja prilikom pisanja duljeg teksta. Ne ću morati ni s kim dijeliti računalo. Ne vjerujem da će ovo ponoviti učinak starog, nevjerojatnih 2 021 članak na Wikipediji. Međutim, neka mu je duga i sretna uporaba.
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 25 ruj 2015, 22:45 |
|
|
Pa onda udri, pajdo.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
Patak
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 ruj 2015, 01:16 |
|
Pridružen/a: 13 srp 2015, 02:07 Postovi: 131 Lokacija: Праведна ХБ
|
Ateist je napisao/la: Danas sam dobio novo svoje računalo. Staro koje sam rabio sve do sada je od 11. studenog 2005. i na njemu je golema baština data čovječanstvu. Na njemu je napisano preko dvije tisuće članaka na Wikipediji, tisuće slika su s njega poslane na Wikimedijin Zajednički poslužitelj, odaslane su s njega tisuće poruka na raspravnicima i tisuće uređivanja na Wikipediji, stotine tekstova dugih epskih pjesama odaslane su s njega, na njemu su napisana dva završna rada (za trogodišnju srednju školu i za četvrti stupanj). Zadnje vrijeme bio je izrazito spor i par puta bi se iznenada ugasio dok bih pisao dugi tekst. Srećom mogle su se vratiti stranice i započeti tekst nakon što se Google neispravno zatvorio. YouTube već odavno ne podržava ni bilo kakve složenije stranice, odmah crkne. Otac je nedavno kupio potpuno novo računalo koje hoće imati samo za sebe. Stoga mi je sestra poslala svoje staro računalo od 1. siječnja 2010. (uložila je u njegovo čišćenje i dorađivanje 300 kn), više od četiri godine mlađe, koje je od danas moje. Barem podržava YouTube, relativno je brzo i ne ću morati strepiti od gašenja prilikom pisanja duljeg teksta. Ne ću morati ni s kim dijeliti računalo. Ne vjerujem da će ovo ponoviti učinak starog, nevjerojatnih 2 021 članak na Wikipediji. Međutim, neka mu je duga i sretna uporaba. Ne znam te al naježio si me. S koliko strasti pišeš o hobiju, ili poslu ne znam, to je strava. Novinarski, ali sa strasti. Sretno s računalom :)
_________________ „Da, Herceg-Bosna je hrvatska i po trećem pravu: po pravu pobjede hrvatskoga duha...”
...Antun Gustav Matoš...
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 ruj 2015, 01:26 |
|
|
Ateist je jedan interesantan osobenjak... Bio bi dobar lik u nekom romanu.
|
|
Vrh |
|
|
Tuta
|
Naslov: Re: O svemu i svacemu... Postano: 26 ruj 2015, 01:26 |
|
|
Ateist je jedan interesantan osobenjak... Bio bi dobar lik u nekom romanu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|