HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 04 pro 2024, 13:12.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1354 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 55  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH.
PostPostano: 15 ožu 2021, 21:29 

Jedini dogovor između Hrvata i Muslimana na koji bih ja pristao je ovo, ni metra više im ne bi dao;

slika

No to je teški SF koji je 100% pao u vodu nakon što su Srbi Muslimane počistili iz Podrinja dok su ovi govorili kako to nije njihov rat.

S tim da evo nekako i otkrijemo teleportaciju i sve Srbe teleportiramo u Jakuziju, Muslimančuge bi odmah tražile puno više od tu date tertitorije.

Uglavnom samo lud muslimanu vjeruje, s njima dogovora nema. Srbi s druge strane se drže potpisanog.

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2021, 21:57 

Planina je napisao/la:
Jedini dogovor između Hrvata i Muslimana na koji bih ja pristao je ovo, ni metra više im ne bi dao;

slika

No to je teški SF koji je 100% pao u vodu nakon što su Srbi Muslimane počistili iz Podrinja dok su ovi govorili kako to nije njihov rat.

S tim da evo nekako i otkrijemo teleportaciju i sve Srbe teleportiramo u Jakuziju, Muslimančuge bi odmah tražile puno više od tu date tertitorije.

Uglavnom samo lud muslimanu vjeruje, s njima dogovora nema. Srbi s druge strane se drže potpisanog.

Ja bi tu još uzeo Žepče, Novi Šeer (zapad Maglaja) i par sela na zapadu Zenice (prema Tesliću).
Neka varijanta granice na rijeci Bosni sa Srbima, sam što bi ovdje mudlići dobili Zenicu, Maglaj, Zavidoviće...
Možda žicao neku autonomiju za Vareš-Sutjesku.

Ali tko bi bio dovoljno lud da se s njima dogovara?

Po njima u BiH nije bilo Hrvata prije Turaka, a Bihać je mađarski grad.

Što prije nestane takva politika, to bolje.

Razgraničimo se s njima, tako da Srbi dobe Soli, mi Usoru, a na jugu njima ide Vrhbosna, a nama Rama.
Skoro cijelo Zahumlje je naše (njima ide samo Nevesinje i Ljubinje), a od Travunje i Konavala, njihova je Travunja, iako bi samo Trebinje/Tribunj mogao i otići nama, skupa s Ljubinjem).
Onda se fino i po povijesti razgraničimo i arrivederci...

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2021, 22:19 

Slabo vi to njima nudite,ali opet i nije to malo.
Mi im ne nudimo -ništa!

Vrh

PostPostano: 15 ožu 2021, 22:26 

elit star je napisao/la:
Slabo vi to njima nudite,ali opet i nije to malo.
Mi im ne nudimo -ništa!

Hrvatska malo prijeko rijeke Bosne (do Bobovca i Brčkog), a iza toga nas se ne tiče.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 00:44 

Planina je napisao/la:

slika

Vidi, vidi poklopio si i cijelu Pereciju. Tako treba. Ekspanzija. :zubati

:zivili

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 03:52 

bobanovski je napisao/la:
U budućem malom Šengenu najbitniji su odnosi Hrvata i Albanaca.

Albanci su centar najbitnije grane ekonomije na kojoj se možemo obogatiti-bilome i mi tu moramo ustanoviti zajedničke interese uz sponzore naravno.

Odnosi Srba i Albanaca su loši, za Muslimane imaju jednu poslovicu koja zvuči jako ružno.

Vučić je bivši iako kontrolira sve a Srbija je ogromno tržište koje raste koje moramo kontrolirati tj ovo je regija našeg interesa.

Hrvatska dok vodi politiku EU tu treba uskočiti i preuzeti podzemlje, prijatelju KIM-u bi dao neku poziciju. Kad bi došao na istu ostvario bi neku "kombinaciju" s njim sa svim dokazima i tako ga držao u ruci.

Nemojmo doć na taj glas.
U onoj državi su ka' trgovci opijatima na glasu bili albanski, srpski i crnogorski kriminalci. Jedni ka' terenski, drugi ka' organizatori posla. Tu je i JNA imala prste. Govorilo se za dicu (ne svu, jasno, i misli se na omladince, ne na malu dicu) od ovih iz JNA da imadu prste u tome.
Podzemje i danas drži ista ekipa ka' i pri. Mi Hrvati iz Hrvatske nismo imali značajnu ulogu u tome. Pogledaj i danas prizimena pa ćeš vidit koji Hrvati iz koje države imadu najveći udil.
Što se tiče organiziranosti, dojma san da je organizirani zločin jači u Srbiji i Crnoj Gori, oni imadu cile klanove.

Ne ćemo bit ništa muževniji ni opasniji ako si razvijemo vlastiti organizirani zločin. Na glasu smo ka' narod bez tega; one skupine šta postojidu rubna su pojava. Ni ugledna država Nimačka nima svoje nimačke organizirane zločince, nego u Nimačkoj to su in Turci, Arapi, Rusi, Romi, Albanci, Srbi, Crnogorci, Talijani...

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 13:15 

Hrvati nemaju razloga žuriti u raspad, Srbi su druga stvar oni su se teritorijalno riješili i nemaju što čekat.

slika

Danas imamo samo hrpu nepvezanih enklavica a za 10 godina možemo opet ovladati dobrim djelom općina.

Kad etnička karta bude izgledala kao ova desno onda se možemo zafrkavati oko raspada.

Također postoji poprilično dobra šansa da ćemo u Travniku i Uskoplju dogurati do 40% ako ne i više, ukoliko se ova naqba nastavi ovim tempom.

Do tada Sabur....

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 13:25 

Da, jedino loše je što se Hrvati u BiH moraju mučit u tom neuspješnom protketoratu, ali gledano ukupno, hrvatski interes je da se još status kvo održava dok god Muslimani imaju ovakve padove i iseljavanje. Propast potpuna im slijedi

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 14:45 

weasel je napisao/la:
Hrvati nemaju razloga žuriti u raspad, Srbi su druga stvar oni su se teritorijalno riješili i nemaju što čekat.

slika

Danas imamo samo hrpu nepvezanih enklavica a za 10 godina možemo opet ovladati dobrim djelom općina.

Kad etnička karta bude izgledala kao ova desno onda se možemo zafrkavati oko raspada.

Također postoji poprilično dobra šansa da ćemo u Travniku i Uskoplju dogurati do 40% ako ne i više, ukoliko se ova naqba nastavi ovim tempom.

Do tada Sabur....

kako je krenulo, ovo je minimum minimuma.

A rekao sam već, u slučaju raspada najmanje što ćemo uzeti je Banovina.
Rijeka Bosna je privlačna granica.
Bobovac je uvijek bio naš.

A i raspisao sam se o povijesnoj podjeli,
Usora nama, Soli Srbima
Rama nama, Vrhbosna Srbima
Zahumlje (minus rub) nama, Travunja (minus rub) Srbima.

I riješio si sve.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 14:46 

Rika sv Vida je napisao/la:
Da, jedino loše je što se Hrvati u BiH moraju mučit u tom neuspješnom protketoratu, ali gledano ukupno, hrvatski interes je da se još status kvo održava dok god Muslimani imaju ovakve padove i iseljavanje. Propast potpuna im slijedi

A i problem je što će sad suncokreti krenut glumit Hrvate.
Teži rigoleto na djelu :rigam

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 15:27 

Sokolić je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:
U budućem malom Šengenu najbitniji su odnosi Hrvata i Albanaca.

Albanci su centar najbitnije grane ekonomije na kojoj se možemo obogatiti-bilome i mi tu moramo ustanoviti zajedničke interese uz sponzore naravno.

Odnosi Srba i Albanaca su loši, za Muslimane imaju jednu poslovicu koja zvuči jako ružno.

Vučić je bivši iako kontrolira sve a Srbija je ogromno tržište koje raste koje moramo kontrolirati tj ovo je regija našeg interesa.

Hrvatska dok vodi politiku EU tu treba uskočiti i preuzeti podzemlje, prijatelju KIM-u bi dao neku poziciju. Kad bi došao na istu ostvario bi neku "kombinaciju" s njim sa svim dokazima i tako ga držao u ruci.

Nemojmo doć na taj glas.
U onoj državi su ka' trgovci opijatima na glasu bili albanski, srpski i crnogorski kriminalci. Jedni ka' terenski, drugi ka' organizatori posla. Tu je i JNA imala prste. Govorilo se za dicu (ne svu, jasno, i misli se na omladince, ne na malu dicu) od ovih iz JNA da imadu prste u tome.
Podzemje i danas drži ista ekipa ka' i pri. Mi Hrvati iz Hrvatske nismo imali značajnu ulogu u tome. Pogledaj i danas prizimena pa ćeš vidit koji Hrvati iz koje države imadu najveći udil.
Što se tiče organiziranosti, dojma san da je organizirani zločin jači u Srbiji i Crnoj Gori, oni imadu cile klanove.

Ne ćemo bit ništa muževniji ni opasniji ako si razvijemo vlastiti organizirani zločin. Na glasu smo ka' narod bez tega; one skupine šta postojidu rubna su pojava. Ni ugledna država Nimačka nima svoje nimačke organizirane zločince, nego u Nimačkoj to su in Turci, Arapi, Rusi, Romi, Albanci, Srbi, Crnogorci, Talijani...

Koliko vidim, dotični predlaže akcije tajnih službi, ne nikakvo obično mafijašenje. :zubati
Naravno da Hrvati neće ulaziti u takve poslove. :zubati

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 15:32 

Ceha je napisao/la:

Usora nama, Soli Srbima

I riješio si sve.

Srbija iz geopolitičkih razloga ne smije metra više u bosni dobiti, i ta RS što imaju je previše.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 15:57 

Ako ćemo smanjit sa dječijim pričama i bojankama.

Banja Luka je srpski grad od 200k ljudi sa okolicom, to zaboravite da ide igdi osim u srpsku državu.

Sva okolica je također danas etnički čisto srpska a demografiju za poklapanje više nitko nema. Prema tome. Granice RS ostaju ovakve kakve jesu.
Prostora za preinake realno ne vidim. Ovako kako je VeSeljak slikovito opisao držimo jedni druge za muda i tako će i ostati. Vamo Una tamo Brčko. Balans. Svaka preinaka bi taj balans poremetila a od toga ne terenu ne bi nitko imao ništa. Šta da pripojimo Mrkonjić i Prijedor? Bilo bi sretno 2 000 Hrvata a pizdilo bi 150 000 Srba. A opet imaš BL u mekom trbuhu. I više ih ne držiš za jaja u Brčkom. Nema smisla ništa od toga.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 17:33 

Ceha je napisao/la:

Treba asimilirati sve što možemo, ispod nekog broja skupina ljudi više nije narod nego samo skupina.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:12 

weasel je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Usora nama, Soli Srbima

I riješio si sve.

Srbija iz geopolitičkih razloga ne smije metra više u bosni dobiti, i ta RS što imaju je previše.

The greatest happiness is to vanquish your enemies, to chase them before you, to rob them of their wealth, to see those dear to them bathed in tears, to clasp to your bosom their wives and daughters.

https://www.goodreads.com/quotes/760930 ... s-to-chase
Treba te molit da mu uzmeš ono kaj ima :D

Moja granica je granica na rijeci Bosni, odnosno malo istočnije od nje.
Francekovo (Banja Luka) treba opet biti hrvatski grad :D

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:13 

Ceha je napisao/la:
weasel je napisao/la:

Šta fali Drini?!

[img]The%20greatest%20happiness%20is%20to%20vanquish%20your%20enemies,%20to%20chase%20them%20before%20you,%20to%20rob%20them%20of%20their%20wealth,%20to%20see%20those%20dear%20to%20them%20bathed%20in%20tears,%20to%20clasp%20to%20your%20bosom%20their%20wives%20and%20daughters.[/img]
https://www.goodreads.com/quotes/760930 ... s-to-chase
Treba te molit da mu uzmeš ono kaj ima :D

Moja granica je granica na rijeci Bosni, odnosno malo istočnije od nje.
Francekovo (Banja Luka) treba opet biti hrvatski grad :D

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:13 

Planina je napisao/la:
Ako ćemo smanjit sa dječijim pričama i bojankama.

Banja Luka je srpski grad od 200k ljudi sa okolicom, to zaboravite da ide igdi osim u srpsku državu.

Sva okolica je također danas etnički čisto srpska a demografiju za poklapanje više nitko nema. Prema tome. Granice RS ostaju ovakve kakve jesu.
Prostora za preinake realno ne vidim. Ovako kako je VeSeljak slikovito opisao držimo jedni druge za muda i tako će i ostati. Vamo Una tamo Brčko. Balans. Svaka preinaka bi taj balans poremetila a od toga ne terenu ne bi nitko imao ništa. Šta da pripojimo Mrkonjić i Prijedor? Bilo bi sretno 2 000 Hrvata a pizdilo bi 150 000 Srba. A opet imaš BL u mekom trbuhu. I više ih ne držiš za jaja u Brčkom. Nema smisla ništa od toga.

Pa zajbavamo se.
BL može biti naša jedino ako svi ti ljudi isele, a šanse za to su jednake dobitku na eurojackpotu 10 puta za redom.
Možeš odbiti selo sim-tam, pa i to je upitno.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:14 

weasel je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Treba asimilirati sve što možemo, ispod nekog broja skupina ljudi više nije narod nego samo skupina.

Treba širit svoje gene, ne uzimat tuđe.
Što će ti mali mujica? :D

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:16 

saskia je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Šta fali Drini?!

Možemo i do Zvo(r)nika i Dubrovačke Srebrenice, starog Višegrada i Goražda, ali da li zbilja želiš toliko šume u državi?

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:32 

Hrvati, Cehice, Lasice i kompanijo! Zasto ste Srbima ubili volju da diskutuju na ovoj temi?

slika

Kako iz pozicije uvazavanja sadasnje realnosti, a sadasnja realnost je predstavljena na ovoj karti iznad, razgovarati o vasim Drinama, i drugim sumanutim planovima? O planovima do kojih niko nema ideju kako ih ostvariti, osim crtanjem? :D

Ajde, malo da uozbiljimo razgovor, pa da se i mi ukljucimo! :neznam

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:36 

X.

Potpuno točno i Srbi trebaju istrpiti još 20 do 25 g. Da iscure islamisti.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 19:47 

weasel je napisao/la:
Ceha je napisao/la:

Kak ćeš raditi djecu kad si na forumu 16h/24h.

Ceha isto tak, ali doma ima "pomoć prijatelja i susjeda", pa 3 klinca ima.

U Zg su liberalni i "lako se ispomažu". Ako radiš vlastitu golemu obitelj, frendovi iz Maoča vehabije ti ne trebaju u korpus.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 20:08 

aleksije radicevic je napisao/la:
Hrvati, Cehice, Lasice i kompanijo! Zasto ste Srbima ubili volju da diskutuju na ovoj temi?

slika

Kako iz pozicije uvazavanja sadasnje realnosti, a sadasnja realnost je predstavljena na ovoj karti iznad, razgovarati o vasim Drinama, i drugim sumanutim planovima? O planovima do kojih niko nema ideju kako ih ostvariti, osim crtanjem? :D

čuj njega, on bi uzeo ono što smo vojno zauzeli. dovoljno smo vam već vratili, Šipovo i Mrkonjić, nemoj da dođemo opet po svoje.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 20:13 

dudu je napisao/la:
aleksije radicevic je napisao/la:

slika

čuj njega, on bi uzeo ono što smo vojno zauzeli. dovoljno smo vam već vratili, Šipovo i Mrkonjić, nemoj da dođemo opet po svoje.

pa mi smo to vojno (vojnom silom SFOR-a) povratili! I demografski!
Opet kazem ajde da uozbiljimo razgovor. Da imamo u vidu trenutno fakticko stanje.

Ja ne znam kako bi odgovorio na ovo da cete doci po Sipovo i Mrkonjic jer apsolutno nikakve uslove za to nemate, i time kao i ostali Srbi bivam demotivisan da razgovaram dalje.

Vrh

PostPostano: 16 ožu 2021, 20:24 

ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1354 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 55  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: