|
|
Stranica: 51/55.
|
[ 1354 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
saskia
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:27 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2404 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: čuj njega, on bi uzeo ono što smo vojno zauzeli. dovoljno smo vam već vratili, Šipovo i Mrkonjić, nemoj da dođemo opet po svoje.
pa mi smo to vojno (vojnom silom SFOR-a) povratili! I demografski! Opet kazem ajde da uozbiljimo razgovor. Da imamo u vidu trenutno fakticko stanje. Ja ne znam kako bi odgovorio na ovo da cete doci po Sipovo i Mrkonjic jer apsolutno nikakve uslove za to nemate, i time kao i ostali Srbi bivam demotivisan da razgovaram dalje. Vidiš da Hrvate ne zanima tvoje "faktičko stanje", pozdrav Chicagu
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:34 |
|
|
dudu je napisao/la: ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce. Mi to necemo. Nama su vazne nase etnicke teritorije. A i da hocemo, kako cete nas namiriti oko Tuzle kad to trenutno drze muslimani?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:34 |
|
|
saskia je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: pa mi smo to vojno (vojnom silom SFOR-a) povratili! I demografski! Opet kazem ajde da uozbiljimo razgovor. Da imamo u vidu trenutno fakticko stanje.
Ja ne znam kako bi odgovorio na ovo da cete doci po Sipovo i Mrkonjic jer apsolutno nikakve uslove za to nemate, i time kao i ostali Srbi bivam demotivisan da razgovaram dalje.
Vidiš da Hrvate ne zanima tvoje "faktičko stanje", pozdrav Chicagu Fakticko stanje je i tvoje koliko i moje.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59630 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce. Mi to necemo. Nama su vazne nase etnicke teritorije. A i da hocemo, kako cete nas namiriti oko Tuzle kad to trenutno drze muslimani? FBIH je naša prćija, muslimani više nisu relevantan faktor kojeg se bilo što pita.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:39 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Mi to necemo. Nama su vazne nase etnicke teritorije. A i da hocemo, kako cete nas namiriti oko Tuzle kad to trenutno drze muslimani?
FBIH je naša prćija, muslimani više nisu relevantan faktor kojeg se bilo što pita. Pa pitaju se oko izbornog zakona npr. Pitaju se da li ce Thompson gostovati u Sarajevu, Travniku i sl.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:41 |
|
|
Federacija će bit Hrvatska, dirate u Hrvatski teritorij kojeg ste se vi odrekli potpisivanjem Daytona.
Nikakvi Drvari i Tuzle ne idu vama.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:42 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: dudu je napisao/la: FBIH je naša prćija, muslimani više nisu relevantan faktor kojeg se bilo što pita.
Pa pitaju se oko izbornog zakona npr. Pitaju se da li ce Thompson gostovati u Sarajevu, Travniku i sl. Naše bivše cvieće je malo zaraslo u korov ali kad ratoborni isele ostatak će se vratiti u prednacionalno stanje Hrvatskog kišobrana koji ih šiti od Srba. Živi bili pa vidjeli.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 20:46 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa pitaju se oko izbornog zakona npr. Pitaju se da li ce Thompson gostovati u Sarajevu, Travniku i sl. Naše bivše cvieće je malo zaraslo u korov ali kad ratoborni isele ostatak će se vratiti u prednacionalno stanje Hrvatskog kišobrana koji ih šiti od Srba. Živi bili pa vidjeli. Ti bar govoris da ce to sto prizeljkujes biti u buducnosti sto te cini realnijim od dudua! On o zeljema prica kao da su vec ostvarene. No, predvidjanje buducnosti je varljiva stvar, kako da se oslonimo na to?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:04 |
|
|
K:M je napisao/la: Kak ćeš raditi djecu kad si na forumu 16h/24h.
Ceha isto tak, ali doma ima "pomoć prijatelja i susjeda", pa 3 klinca ima.
U Zg su liberalni i "lako se ispomažu". Ako radiš vlastitu golemu obitelj, frendovi iz Maoča vehabije ti ne trebaju u korpus. Klinci su moji klonovi, ne brini za njih aleksije radicevic je napisao/la: Hrvati, Cehice, Lasice i kompanijo! Zasto ste Srbima ubili volju da diskutuju na ovoj temi? Kako iz pozicije uvazavanja sadasnje realnosti, a sadasnja realnost je predstavljena na ovoj karti iznad, razgovarati o vasim Drinama, i drugim sumanutim planovima? O planovima do kojih niko nema ideju kako ih ostvariti, osim crtanjem? Ajde, malo da uozbiljimo razgovor, pa da se i mi ukljucimo! Dar-al-Islam ili Nandorfehervar, kaj će ono biti?
|
|
Vrh |
|
|
cicak
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:05 |
|
|
Oće to kad se cvieće ne održava ,onda to isto cvieće postane biljka mesožderka .Problem je što ne odlaze radikalni nego "sekularni " Bošnjaci
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:14 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa pitaju se oko izbornog zakona npr. Pitaju se da li ce Thompson gostovati u Sarajevu, Travniku i sl. Naše bivše cvieće je malo zaraslo u korov ali kad ratoborni isele ostatak će se vratiti u prednacionalno stanje Hrvatskog kišobrana koji ih šiti od Srba. Živi bili pa vidjeli. Koliko uopće misliš da će ih ostati u tom tvom nemogućem planu?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:48 |
|
|
cicak je napisao/la: Oće to kad se cvieće ne održava ,onda to isto cvieće postane biljka mesožderka .Problem je što ne odlaze radikalni nego "sekularni " Bošnjaci Ovi radikalni umiru od gladi. Gdje si čuo za Arapa vojnika?
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:52 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: weasel je napisao/la: Naše bivše cvieće je malo zaraslo u korov ali kad ratoborni isele ostatak će se vratiti u prednacionalno stanje Hrvatskog kišobrana koji ih šiti od Srba.
Živi bili pa vidjeli. Koliko uopće misliš da će ih ostati u tom tvom nemogućem planu? USK će ti postati kao Lika, doslovno kopija iste, bit će još i gori. Tamo dugoročno može bit 35-40k Ljudi i to je to. Apsolutni kolaps i katastrofa. Ostatak trokutistana će biti nešto izmđu tog statusa Like i Životarenja u 3 grada kojeg imaju ovisno o udaljenosti mjesta... Dugoročno nema teoretske šanse da taj prostor ima više od 500k ljudi. Jedini ozbiljan grad će biti Sarajevo i to donekle a Zenica i Tuzla, implozija kao Crna rupa. Dugoročno će odnos Bošnjaka i Hrvata u FBiH biti između 1.5 na 1 i 2 na 1 . Mi imamo prostor od Livna do Mostara koji je beton i koji može zadržat barem 250 d 300 k ljudi što god bilo, oni toga nemaju nigdje... U idućih 10 do 15 godina njima nestaju najbrojnije generacije od 50 tisuća ljudi. Naravno nisu svi u bih ali barem 25k je. Imat će cca 15 k minusa samo na prirodni pad i tako jedno 15-20 godina. Tu se radi o generacij od nekih 400k ljudi koji su im danas pred mirovinom ili u mirovini. Na njih nadodaj nekih 200 do 300k koji će iselit zbog stanja u državi i to ti je nekih 700 do 800 tisuća ljudi 2035. godine. Zvuči katastrofalno, znam ali kako su krenuli takve će im brojke biti ako se što ne promijeni. A 15 godina nakon toga će bubnit za još 100 do 150 k. i eto ti populacije od 600k. A bakir samo neka blokira i nepotpisuje, uništit će sam svoj narod. Takav pad će jako poremetiti odnos snaga, i Srbi će se opet povapirit za BiH, jednostavno je to jače od njih. Zato ne bi bilo loše da i oni bubnu malo demografski čisto da se održi barem ugrubo odnos snaga 40:40:20.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:57 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koliko uopće misliš da će ih ostati u tom tvom nemogućem planu?
USK će ti postati kao Lika, doslovno kopija iste, bit će još i gori. Tamo dugoročno može bit 35-40k Ljudi i to je to. Apsolutni kolaps i katastrofa. Ostatak trokutistana će biti nešto izmđu tog statusa Like i Životarenja u 3 grada kojeg imaju ovisno o udaljenosti mjesta... Dugoročno nema teoretske šanse da taj prostor ima više od 500k ljudi. Jedini ozbiljan grad će biti Sarajevo i to donekle a Zenica i Tuzla, implozija kao Crna rupa. Dugoročno će odnos Bošnjaka i Hrvata u FBiH biti između 1.5 na 1 i 2 na 1 . Mi imamo prostor od Livna do Mostara koji je beton i koji može zadržat barem 250 d 300 k ljudi što god bilo, oni toga nemaju nigdje... U idućih 10 do 15 godina njima nestaju najbrojnije generacije od 50 tisuća ljudi. Naravno nisu svi u bih ali barem 25k je. Imat će cca 15 k minusa samo na prirodni pad i tako jedno 15-20 godina. Tu se radi o generacij od nekih 400k ljudi koji su im danas pred mirovinom ili u mirovini. Na njih nadodaj nekih 200 do 300k koji će iselit zbog stanja u državi i to ti je nekih 700 do 800 tisuća ljudi 2035. godine. Zvuči katastrofalno, znam ali kako su krenuli takve će im brojke biti ako se što ne promijeni. A 15 godina nakon toga će bubnit za još 100 do 150 k. i eto ti populacije od 600k. A bakir samo neka blokira i nepotpisuje, uništit će sam svoj narod. Znaci vas ce da bidne trista hiljada, a njih petsto hiljada, a nas devetsto hiljada, i onda mi ne damo da se BiH deli!
|
|
Vrh |
|
|
K:M
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:58 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2020, 22:28 Postovi: 3749 Lokacija: Nizza, Naissus,Nis
|
dudu je napisao/la: ne treba vam Mrkonjić i Šipovo, namirit ćemo vas oko Tuzle, nama treba put Avnoja, odnosno Bihać-Ključ-Jajce. Ali, Vi ste dominantno U odjentirani. Bio bi to protivprirodni blud.
_________________ Borac protiv ropstva i pampers pelena, koje poklanja AV, uz najjeftinije roblje
Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 21:58 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Znaci vas ce da bidne trista hiljada, a njih petsto hiljada, a nas devetsto hiljada, i onda mi ne damo da se BiH deli! Na vašu žalost nećete ni vi ostati neokrznuti, i RS će izubit dio stanovništva samo to ne bi prognozirao zato što nisam proučavao demografiju Srba u BiH pa da ne bubnem neku glupost. ALi ne vjerujem da će vas biti više od nas i Muslimana zajedno, to teško...
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 22:07 |
|
|
weasel je napisao/la: Mi imamo prostor od Livna do Mostara koji je beton i koji može zadržat barem 250 d 300 k ljudi što god bilo, oni toga nemaju nigdje...
Tuzlabski kanton sam može zadržati duplo više. Ti nemaš blage veze
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 22:15 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Tuzlabski kanton sam može zadržati duplo više. Ti nemaš blage veze
Teoretski može i milijardu, Singapur ima 6 milijuna na 700 km2 ali u praksi očito ne može jer se svaka kasaba raspada i masovno se iseljava iz nje. Tuzla rođenih ko Čitluk Nemate nigdje neki ekonomski i demografski vitalni potez. Svuda propast i raspad sistema https://crna-hronika.info/sramota-za-sa ... -ks/220898https://inforadar.ba/sarajevo-ostaje-be ... ima-video/
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 22:28 |
|
|
weasel je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Koliko uopće misliš da će ih ostati u tom tvom nemogućem planu?
USK će ti postati kao Lika, doslovno kopija iste, bit će još i gori. Tamo dugoročno može bit 35-40k Ljudi i to je to. Apsolutni kolaps i katastrofa. Ostatak trokutistana će biti nešto izmđu tog statusa Like i Životarenja u 3 grada kojeg imaju ovisno o udaljenosti mjesta... Dugoročno nema teoretske šanse da taj prostor ima više od 500k ljudi. Jedini ozbiljan grad će biti Sarajevo i to donekle a Zenica i Tuzla, implozija kao Crna rupa. Dugoročno će odnos Bošnjaka i Hrvata u FBiH biti između 1.5 na 1 i 2 na 1 . Mi imamo prostor od Livna do Mostara koji je beton i koji može zadržat barem 250 d 300 k ljudi što god bilo, oni toga nemaju nigdje... U idućih 10 do 15 godina njima nestaju najbrojnije generacije od 50 tisuća ljudi. Naravno nisu svi u bih ali barem 25k je. Imat će cca 15 k minusa samo na prirodni pad i tako jedno 15-20 godina. Tu se radi o generacij od nekih 400k ljudi koji su im danas pred mirovinom ili u mirovini. Na njih nadodaj nekih 200 do 300k koji će iselit zbog stanja u državi i to ti je nekih 700 do 800 tisuća ljudi 2035. godine. Zvuči katastrofalno, znam ali kako su krenuli takve će im brojke biti ako se što ne promijeni. A 15 godina nakon toga će bubnit za još 100 do 150 k. i eto ti populacije od 600k. A bakir samo neka blokira i nepotpisuje, uništit će sam svoj narod. Takav pad će jako poremetiti odnos snaga, i Srbi će se opet povapirit za BiH, jednostavno je to jače od njih. Zato ne bi bilo loše da i oni bubnu malo demografski čisto da se održi barem ugrubo odnos snaga 40:40:20. Nisu to gradovi, to su komunističke spavaonice. Zenicu su napravili komusnisti, a bez SFRJ Tuzla i Sarajevo su malo veća sela. Ako se još makne AU-sloj... Čaršije.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 23:02 |
|
|
USK će ti postati kao Lika, doslovno kopija iste, bit će još i gori. Tamo dugoročno može bit 35-40k Ljudi i to je to. Apsolutni kolaps i katastrofa. Ostatak trokutistana će biti nešto izmđu tog statusa Like i Životarenja u 3 grada kojeg imaju ovisno o udaljenosti mjesta... Dugoročno nema teoretske šanse da taj prostor ima više od 500k ljudi. Jedini ozbiljan grad će biti Sarajevo i to donekle a Zenica i Tuzla, implozija kao Crna rupa. Dugoročno će odnos Bošnjaka i Hrvata u FBiH biti između 1.5 na 1 i 2 na 1 . Mi imamo prostor od Livna do Mostara koji je beton i koji može zadržat barem 250 d 300 k ljudi što god bilo, oni toga nemaju nigdje... U idućih 10 do 15 godina njima nestaju najbrojnije generacije od 50 tisuća ljudi. Naravno nisu svi u bih ali barem 25k je. Imat će cca 15 k minusa samo na prirodni pad i tako jedno 15-20 godina. Tu se radi o generacij od nekih 400k ljudi koji su im danas pred mirovinom ili u mirovini. Na njih nadodaj nekih 200 do 300k koji će iselit zbog stanja u državi i to ti je nekih 700 do 800 tisuća ljudi 2035. godine. Zvuči katastrofalno, znam ali kako su krenuli takve će im brojke biti ako se što ne promijeni. A 15 godina nakon toga će bubnit za još 100 do 150 k. i eto ti populacije od 600k. A bakir samo neka blokira i nepotpisuje, uništit će sam svoj narod. Takav pad će jako poremetiti odnos snaga, i Srbi će se opet povapirit za BiH, jednostavno je to jače od njih. Zato ne bi bilo loše da i oni bubnu malo demografski čisto da se održi barem ugrubo odnos snaga 40:40:20. Pa kako će ti 500 000 staraca biti kišobran prema Srbiji? Ako već hoćeš kišobran, uvezi Hrvate iz imigracije, ili neke imigrante evo recimo iz južne Amerike samo nek su katolici. Je li baš to obvezno i neizbježno da uzgajaš muslimane?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1035 of 2558 - 40.46%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 23:05 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la:
Pa kako će ti 500 000 staraca biti kišobran prema Srbiji?
Ako već hoćeš kišobran, uvezi Hrvate iz imigracije, ili neke imigrante evo recimo iz južne Amerike samo nek su katolici. Je li baš to obvezno i neizbježno da uzgajaš muslimane? Neće biti oni kišobran nego Hrvatska vojska koja će imati legalan i legitiman pristup na 51% današnje BiH. A Hrvati iz migracije su zasebna tema i njih treba početi uvoziti i pozivati da se vrate, to nisu dva međusobno isključiva poteza već dva poteza koja trebaju ići paralelno. I nitko ih neće "uzgajati" svatko će trošiti svoje novce.
|
|
Vrh |
|
|
zbl
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 23:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 23:47 |
|
|
Bošnjaci u narednih 10 godina uzimaju Srebrenicu, Vlasenicu, Bratunac, Zvornik i Brčko. Time se RS razbija na 2 daleka dijela, samim time postaje nefunkcionalna i nepotrebna. Tu će joj i biti kraj
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 16 ožu 2021, 23:49 |
|
|
Glupi_bosanac je napisao/la: Bošnjaci u narednih 10 godina uzimaju Srebrenicu, Vlasenicu, Bratunac, Zvornik i Brčko. Time se RS razbija na 2 daleka dijela, samim time postaje nefunkcionalna i nepotrebna. Tu će joj i biti kraj Ovo vam može biti smiješno, ali činjenica je da autobusi iz Srbije svake izbore dolaze u Srebrenicu, plus raznorazne malverzacije. Pitanje je, hoce li biti dovoljno autobusa i za Bratunac, Vlasenicu Zvornik?
|
|
Vrh |
|
|
Glupi_bosanac
|
Naslov: Re: Odnosi Hrvatske i Srbije nakon raspada BiH. Postano: 17 ožu 2021, 00:06 |
|
|
1991 Bošnjaka je bilo 43% a 2013 više od 50%. Cemu zavaravanje?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|