|
|
Stranica: 2/7.
|
[ 169 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:24 |
|
|
herc je napisao/la: DakleN,okleN ste? ćaća mi jednom reče,doduše ljut je bio,da sam iz pizde materine Rekoh,stari,priča se da smo izbgjeglice iz jajca? A on nešto promrlja,mislim da je zvučalo kao M'rš Tako da baš i nisam siguran...blizu je Travnika,sigurno,toliko znam.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ljiljan nanjuši svoje bolje od nas, pa ih brani.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Ljiljan nanjuši svoje bolje od nas, pa ih brani. Pa tebi će muslimani početi iskakati iz paštete...svinjske
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Ljiljan nanjuši svoje bolje od nas, pa ih brani. Pa tebi će muslimani početi iskakati iz paštete...svinjske Hebi ga, kad sam fulao. Ne sjećam se. Jesam za Ibra. Ali tko zna.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
herc je napisao/la: Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo. E ako nas igdje ima, ima nas tu na ovom forumu... A ti zaključio iz postova? Do jaja. Imali ste sreće što smo otišli, inače ne bi vođe bili Čovići nego Raspudići i sl. Ja sam u Zenici odrastao pa vidio primitivizma kao nigdje, nema to veze. Dapače, planinski ljudi u BiH su genijalni. Prohodaj malo po planinama i slušaj, nemoj samo pričat, osluškuj. http://www.hercegbosna.org/kolumne/poli ... -4067.htmlMoj najgore ocijenjeni tekst ikad, baš na tu temu...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:50 |
|
|
Moja iskustva iz rata mi govore da su najveće gadosti prema zavezanim i zarobljenim osobama radili ovi iz većih gradova.
Ne dokazuje da su bolji ili lošiji ljudi. Samo moja zapažanja.
Sjećam se i sad kad je jedan iz moje jedinice, iz sela od 30 kuća, otišao u jednom većem gradu da gleda ispitivanje zarobljenika. Vratio se pa kaže, što čovjek čovjeku može napraviti to je nevjerojatno.
Zarobljenike ispitivali gradski dečki, sve fin narod jelte.
Uostalom nisu se prije rata u osnovnim školama po selima nosile čakije, već u sred Zenice, i Sarajeva manje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 20:58 |
|
|
herc je napisao/la: DakleN,okleN ste? Iz mog lijepog, krasnog, sunčanog, svijetlog Mostara.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NoviSeer
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 21:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 16:52 Postovi: 2746 Lokacija: Žepačko-bobovačka županija
|
herc je napisao/la: DakleN,okleN ste? IŠeera.
_________________ Herceg-Bosno brdovita, zemljo mila plemenita, sva prkosna i od pjesme osvojit te nitko ne smije.
ivica je napisao/la: Tuđman je za muslimane učinio više i od alije...
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 21:58 |
|
|
herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'... Baš taj,ruralni svijet(čast seljacima poštenim)je i veliki problem ove države...ili paradržave,kako vam draže. Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo.
Mostar je postao selo,naselili se 'veliki rvati' iz vukojebina zap. Hercegovine...naselili se i 'veliki muslimani' iz još većih vukojebina istočno od Neretve...donijeli svoju nekulturu i Mostar postade Palanka,obična provincija koji iz dana u dan sve manje gubi primjese grada unatoč tim silnim trgovačkim centrima.Nema tu više onog gradskog duha,ciganluka...možda tek rijetko...jbga glasniji su ipak ovi brkati neandertalci sa čačkalicom u u ustima koji dosta glasno galame na mobitel i upadljivo se češu po rektumu,dok im brkate gospođe šopingiraju....e to je nama naša borba dala...da gradovi postadoše sela.
Slična situacije je i u Sarajevu,dođoše divlji iz pripizdina istočne Bosne sa svojim tradicionalnim običajima,sa ženama u nekim šarenim haljama i nekim maramama na glavi...iako imaju gdje sjesti oni uglavnom čuće,baš kao i autohtoni primjerci vezani za Mostar imaju slične manire ponašanja...uglavnom neprimjerene za jedan grad.
Da se razumijemo,cijenim seljake ali ipak treba prihvatiti neke norme ponašanja i narodne običaje držati u domu ili nekim salama,prikladnim za takve manifestacije...voli svoje,ljubi svoje ali ne seri mi po otiraču...
To je ono o čemu sam danas pisao,džaba ti 3 fakulteta i teorija ako nemaš praksu,ako se ne znaš normalno ponašati,ako ne znaš poslušati i mišljenje onog drugog koji ne razmišlja kao ti.
DakleN,okleN ste? evo ga jos jednan fenomenalno, maestralno ja sam mostarac i samo mogu reci da vecih seljaka od "pravih" mostaraca nijesam vidio, gdje ovi doseljeni "cobani" ispadaju mala djeca naspram navedenih haharu pokrij se usima i postedi nas svoje patetike mostar je u kurcu jer se danas svaka fukara kurtonom predstavlja..... ti tvoji "pravi" mostarci su izgleda rodjeni sa seljackim genom koji je cekao u njima toliko vremena da se pokaze u svom punom sjaju dovidjenja u poskocima
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 22:50 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7402 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'... Baš taj,ruralni svijet(čast seljacima poštenim)je i veliki problem ove države...ili paradržave,kako vam draže. Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo.
Mostar je postao selo,naselili se 'veliki rvati' iz vukojebina zap. Hercegovine...naselili se i 'veliki muslimani' iz još većih vukojebina istočno od Neretve...donijeli svoju nekulturu i Mostar postade Palanka,obična provincija koji iz dana u dan sve manje gubi primjese grada unatoč tim silnim trgovačkim centrima.Nema tu više onog gradskog duha,ciganluka...možda tek rijetko...jbga glasniji su ipak ovi brkati neandertalci sa čačkalicom u u ustima koji dosta glasno galame na mobitel i upadljivo se češu po rektumu,dok im brkate gospođe šopingiraju....e to je nama naša borba dala...da gradovi postadoše sela.
Slična situacije je i u Sarajevu,dođoše divlji iz pripizdina istočne Bosne sa svojim tradicionalnim običajima,sa ženama u nekim šarenim haljama i nekim maramama na glavi...iako imaju gdje sjesti oni uglavnom čuće,baš kao i autohtoni primjerci vezani za Mostar imaju slične manire ponašanja...uglavnom neprimjerene za jedan grad.
Da se razumijemo,cijenim seljake ali ipak treba prihvatiti neke norme ponašanja i narodne običaje držati u domu ili nekim salama,prikladnim za takve manifestacije...voli svoje,ljubi svoje ali ne seri mi po otiraču...
To je ono o čemu sam danas pisao,džaba ti 3 fakulteta i teorija ako nemaš praksu,ako se ne znaš normalno ponašati,ako ne znaš poslušati i mišljenje onog drugog koji ne razmišlja kao ti.
DakleN,okleN ste? Nemoj care,majke ti. Je li to ti Berna,poznati košarkaški strućnjak iz Mostara pisao tekst ili si to ti?Sve neki građani,a veće malograđanštine nema od tih tzv. praaaaavih Mostaraca.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 02 ožu 2012, 22:52 |
|
|
kiler je napisao/la: herc je napisao/la: Čini mi se da je velika većina 'forumaša' iz izrazito ruralnih sredina,izrazito ograničenih,učmalih i nezanimljivih životopisa,ne naročito širokih obzora.Ili su se pak doselili u veće gradove ali se nisu uspjeli prilagoditi,nekako su ostali na margini,neshvaćeni.Pročitao sam danas dosta postova i svi su nekako jednolični,bezbojni...na 'isti mlin'... Baš taj,ruralni svijet(čast seljacima poštenim)je i veliki problem ove države...ili paradržave,kako vam draže. Velika većina iz urbanih područja...Sarajevo,Mostar,Tuzla,Čapljina,Zenica...je iselila vani i danas imamo ono šta imamo.
DakleN,okleN ste? Nemoj care,majke ti. Je li to ti Berna,poznati košarkaški strućnjak iz Mostara pisao tekst ili si to ti?Sve neki građani,a veće malograđanštine nema od tih tzv. praaaaavih Mostaraca. De ti pazi što pričaš o praaaavim Mostarcima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 01:22 |
|
|
Još uvijek se razmišljam oklen sam.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 01:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Općina Novo Sarajevo - epientar graDŽanštine.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 01:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 01:49 |
|
|
Seher Sarajevo - bistrik ( babo ) Tuzla - Hendek mahala nekadasnja ( mama )
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 01:53 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Trenutno sam parkiro MAN na Arizona pijaci.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 01:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Trenutno sam parkiro MAN na Arizona pijaci. Zajebancija na vlastiti račun = znak visoke inteligencije i samopouzdanja
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59927 Lokacija: DAZP HQ
|
Sayuri je napisao/la: Trenutno sam parkiro MAN na Arizona pijaci. kamiondžijo, bez googlanja, šta znači MAN?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:01 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Dokanj pokraj Tuzle.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:04 |
|
|
mario_cro je napisao/la: Dokanj pokraj Tuzle. A stan na brcanskoj malti ?
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Trenutno sam parkiro MAN na Arizona pijaci. Zajebancija na vlastiti račun = znak visoke inteligencije i samopouzdanja Ali si me svejedno nasanjkao kad sam ti uplatio 50 eura za promjenu nicka, a kažu da to može besplatno. Dudu MAN, TAM, FAP...sve znam, ali nećemo skretati s teme.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:08 |
|
|
emt je napisao/la: mario_cro je napisao/la: Dokanj pokraj Tuzle. A stan na brcanskoj malti ? Naravno,inače ne bi mogao glumit gradskog gospodina.
|
|
Vrh |
|
|
emt
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:10 |
|
|
mario_cro je napisao/la: emt je napisao/la: A stan na brcanskoj malti ? Naravno,inače ne bi mogao glumit gradskog gospodina. Dokanj je iza tetime, prema Tuzli onim starim putem ? Pa onda IDE Grabovica ? Ili grijesim ?
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:26 |
|
|
emt je napisao/la: Dokanj je iza tetime, prema Tuzli onim starim putem ?
Pa onda IDE Grabivica ? Ili grijesim ? Evo mapa ,možda pomogne. Samo ideš ravno cestom iz Gornje Tuzle i u Doknju si. Uvećaj si sliku kad budeš gledala gore u kutu,ovako je sitno.
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 ožu 2012, 02:32 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2009, 21:15 Postovi: 903 Lokacija: Dobretići
|
rodjen u najvecem leglu poskoka u Europi, dolina Ugra jedno je seljak sa sela, a drugu seljak u dusi...kad se gleda udjelno ovih ogranicenih znatno je vise u gradu, izmedju ostalog i face ih pokvario :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|