|
|
Stranica: 4/7.
|
[ 169 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:25 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Moje ime govori OkleN sam . Znači, iz Ravnih kotara? Si, e la città di Zara . Ima ravnokotarske krvi naših vlaja i bodulske s otoka .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:27 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Zadar1993 je napisao/la: Ima ravnokotarske krvi naših vlaja i bodulske s otoka . odlična kombinacija
|
|
Vrh |
|
|
Erazmer
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:29 |
|
|
Sa Albancima nemam nista zajednicko, paralela ti je nidje veze. Crnogorci su bliski Hrvatima, mentalitetom, jezikom, jedino ih religija razdvaja, a to je velika prepreka za priblizavanje ova dva naroda. U Kotoru hrvatski identitet dominira i na neki nacin ga svi njegovi gradjani smatraju svojim. Iako brojem nismo veliki, imamo presudan utjecaj na kulturoloski identitet grada.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:32 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pozitivac je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ima ravnokotarske krvi naših vlaja i bodulske s otoka . odlična kombinacija Tvoja sasinska krv vjerojatno ima slične gene - kamene . Erazmer , tko je dolje na vlasti u Kotoru, jesu Hrvati dio te vlasti ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pozitivac
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:36 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 04:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
Zadar1993 je napisao/la: Tvoja sasinska krv vjerojatno ima slične gene - kamene . Geni kameni, to je sigurno. Po ocu kad se gleda daleko porijeklo obitelji, vodi do dalmatinskog zaleđa, točnije Cetinske krajine.
|
|
Vrh |
|
|
Erazmer
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:43 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: pozitivac je napisao/la: odlična kombinacija Tvoja sasinska krv vjerojatno ima slične gene - kamene . Erazmer , tko je dolje na vlasti u Kotoru, jesu Hrvati dio te vlasti ? HGI participira u vlasti u Tivtu i Kotoru, ali ima Hrvata i po drugim strankama.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:46 |
|
|
Otac iz Niksica Crnogorac, majka iz Ugljevika...a on Hrvat Najbolji su ovi sto se loze na tu pricu
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:54 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Erazmer je napisao/la: Sa Albancima nemam nista zajednicko, paralela ti je nidje veze. Crnogorci su bliski Hrvatima, mentalitetom, jezikom, jedino ih religija razdvaja, a to je velika prepreka za priblizavanje ova dva naroda. U Kotoru hrvatski identitet dominira i na neki nacin ga svi njegovi gradjani smatraju svojim. Iako brojem nismo veliki, imamo presudan utjecaj na kulturoloski identitet grada. Dobrodošao ! Baš sam nedavno komentirao kako nam fali "Montenegrin" na forumu.
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Erazmer
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 15:56 |
|
|
Jos bolje vas nasao. Ovaj sajt i forum su mi pravo otkrice, pratim vas vec duzi period.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 16:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7402 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Pozdrav našem Bokeljcu, Hrvatu. Ne znam zašto se Srbi javljaju i reagiraju na novog forumaša.Ako se on izjašnjava kako se osjeća,ne vidim razloga da mu to netko osporava,osim ako vi ne zastupate onu poremećenu parolu 'Srbi sve i svuda '. A niste se nikad javno od nje ogradili,barem ja nisam pročitao. Ako je za vas pokojni nogometaš Mance bio Srbin, (po ocu Hrvat po majci Nijemac,navodno), i mene je netko u to uvjeravao ovdje,onda zašto se Erazmer ne može izjašnjavati kao Hrvat. A vi gospođo tera,ne stoji dami tako dugačak jezik,još posebno u gostima na hrvatskom forumu.Pozzić.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 16:37 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma ima i naših... Ogledalo je napisao/la: eto vam dragi moji vi raspredajte odakle je ko,ja odo saditi vrta, nije ovo Posavina ovde je kamen i triba to razbiti, al po mom mišljenju je di je god jedan Hrvat to je Hrvatsko,Amen
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 17:37 |
|
|
kiler je napisao/la: Pozdrav našem Bokeljcu, Hrvatu. Ne znam zašto se Srbi javljaju i reagiraju na novog forumaša.Ako se on izjašnjava kako se osjeća,ne vidim razloga da mu to netko osporava,osim ako vi ne zastupate onu poremećenu parolu 'Srbi sve i svuda '. A niste se nikad javno od nje ogradili,barem ja nisam pročitao. Ako je za vas pokojni nogometaš Mance bio Srbin, (po ocu Hrvat po majci Nijemac,navodno), i mene je netko u to uvjeravao ovdje,onda zašto se Erazmer ne može izjašnjavati kao Hrvat. A vi gospođo tera,ne stoji dami tako dugačak jezik,još posebno u gostima na hrvatskom forumu.Pozzić. Fora je u tome sto je frajer laznjak, vidi se sa Andromede... Niti jedan Bokeljanin, ma koje nacije nikad nece reci "opcenito"... a ovaj je to upravo napisao na drugoj temi...pogotovo ako je odrastao u porodici gde mu je otac iz Niksica, a majka iz Ugljevika, kako je rekao... Opasno smrdi na nevidjenog prevaranta
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Ogledalo
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 22 ožu 2012, 18:02 |
|
|
Erazmer je napisao/la: Jos bolje vas nasao. Ovaj sajt i forum su mi pravo otkrice, pratim vas vec duzi period. neka tebe dobro ti nama došao,svaki Hrvat je jedan više, al deder ti to malo bolje produmaj, ja koliko god dumam neznam kako ti ispade Hrvat?
_________________ Moja je zemlja Hercegovina http://www.youtube.com/watch?v=IJHqgegUCrc “Žena je kraljica svijeta i ropkinja želja.”
|
|
Vrh |
|
|
arčy
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 23 ožu 2012, 01:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 23 ožu 2012, 10:18 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Erazmer je napisao/la: Otac od Niksica, majka iz Ugljevika, rodjen kao pravoslavan Srbin, ali sam presao u katolicku crkvu, zivim u Kotoru, djelujem u Gradjanskom savezu Hrvata Crne Gore i izjasnjavam se Hrvatom. Pa mi smo zemljaci!
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 tra 2012, 01:10 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6357 Lokacija: Izvan sebe
|
BBC je napisao/la: Moja iskustva iz rata mi govore da su najveće gadosti prema zavezanim i zarobljenim osobama radili ovi iz većih gradova.
Ne dokazuje da su bolji ili lošiji ljudi. Samo moja zapažanja.
Sjećam se i sad kad je jedan iz moje jedinice, iz sela od 30 kuća, otišao u jednom većem gradu da gleda ispitivanje zarobljenika. Vratio se pa kaže, što čovjek čovjeku može napraviti to je nevjerojatno.
Zarobljenike ispitivali gradski dečki, sve fin narod jelte.
Uostalom nisu se prije rata u osnovnim školama po selima nosile čakije, već u sred Zenice, i Sarajeva manje. A kolko vidim tebi je krivo sto nisi iz sarajeva.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Trotoar
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 05 tra 2012, 11:07 |
|
|
crna gora, primorje
|
|
Vrh |
|
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 10 tra 2012, 22:07 |
|
|
svemir, lokalna grupa, mliječna staza, orionova ruka, sunčev sustav, zemlja, europa, BiH, završje...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 10 tra 2012, 22:31 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25697 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
teranova je napisao/la: Erazmer je napisao/la: Otac od Niksica, majka iz Ugljevika, rodjen kao pravoslavan Srbin, ali sam presao u katolicku crkvu, zivim u Kotoru, djelujem u Gradjanskom savezu Hrvata Crne Gore i izjasnjavam se Hrvatom. Da živiš u Gusinju postao bi Šiptar. Šta ti kaže ćale za taj veleobrt?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 11 tra 2012, 11:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Naša Kvačica je napisao/la: herc je napisao/la: DakleN,okleN ste? Iz mog lijepog, krasnog, sunčanog, svijetlog Mostara. Ukratko - iz Stolnograda.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 12 tra 2012, 10:40 |
|
|
Citat: OkleN ste? Iz Brckog sam grada, zivim, radim, ali samo zivim.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 12 tra 2012, 11:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 12 tra 2012, 12:20 |
|
|
rajvosa
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Tiger
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 svi 2012, 16:02 |
|
Pridružen/a: 04 tra 2010, 13:07 Postovi: 188 Lokacija: 43° 20′ 35.88″ N 17° 48′ 29.16″ E
|
Stara mostarska liska. Rođen baš u Mostaru, hotel „Ruža“, sto metara lijevo. Zajedno sa Miljenkom Ćutukom iz Posušja član tajne službe koja štiti hrvatske nacionalne interese. Obožavam Franck kavu i Coca-colu.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: OkleN ste? Postano: 03 svi 2012, 16:27 |
|
|
Ne pitaj čoveka odakle je, već kuda je pošao.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|