|
|
Stranica: 7/49.
|
[ 1223 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 16:10 |
|
|
Ja sam za mir, suzivot i slogu. I da idem na Vlašić na sankanje, vjeruj mi.
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 17:11 |
|
|
|
Mislim da je moj već izneti predlog daleko najbolji, te stoga predlažem na usvajanje:
Republika Anti-Srpska
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Edin Jahic Srbin
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 18 pro 2011, 18:06 |
|
|
teranova je napisao/la: Mislim da je moj već izneti predlog daleko najbolji, te stoga predlažem na usvajanje:
Republika Anti-Srpska To je po Ustavu, jer im se sva politika svodi na mrznju i svakako ''zavist''. Jedan predlog koji predlazem vezan je sa njihovom ne tako dalekom prosloscu, recimo....SUCKORIJA!!!!Svakako po pretecama bosanskih ustasa iz Prvog svetskog rata. Mada ni skracenica LJ i A,pandam BiHa nije losa..sto u prevodu moze da znaci LJILJANI iz ANADOLIJE,kad veze nemaju sa srednjovekovnim ljiljanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 07:17 |
|
|
Predlazem Srbima da promijene naziv u Republika 500 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 08:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 88456 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
zapovjednik je napisao/la: Predlazem Srbima da promijene naziv u Republika 500  A koji ti se od gornjih naziva više sviđa? Šta kažeš o mom prijedlogu Kratke pantalone Trokut (prijevod: Bermude Triangle)? Ili možda United Kingdom of Great Bosnia and Northern Cyprus? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 09:15 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 10:14 |
|
|
|
Glasam za Baliluk
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 10:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ili možda United Kingdom of Great Bosnia and Northern Cyprus?  Zanimljvia ideja...podrzavama...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 13:06 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 14:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28387 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Sjedinjene Bosanske Države -United States of Bosnia (USB)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 14:51 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Fino je gledati susede Hrvate kako sa stilom se tope ,stvarno mocno, po onoj staroj udri brigu na veselje ,a nemaju kuveta ni da si sami "predsednika " izaberu... jaoooo chemerusha 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 14:54 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28387 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Fino je gledati susede Hrvate kako sa stilom se tope ,stvarno mocno, po onoj staroj udri brigu na veselje ,a nemaju kuveta ni da si sami "predsednika " izaberu... jaoooo chemerusha  Lako je tebi, izlazi ti Babo iz apsane pa si u delirijumu. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 14:56 |
|
|
Bobovac je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Fino je gledati susede Hrvate kako sa stilom se tope ,stvarno mocno, po onoj staroj udri brigu na veselje ,a nemaju kuveta ni da si sami "predsednika " izaberu... jaoooo chemerusha  Lako je tebi, izlazi ti Babo iz apsane pa si u delirijumu.  Jedino ko vas moze spasiti je upravo Babo,sta vam drugo preostaje nego da se preimenujete u (M)uslimane i dobijete napokon svoj entitet ,inache vam ne gine ludjachka kosulja zvana Federacija narednih 100 godina 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 14:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63569 Lokacija: DAZP HQ
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Lako je tebi, izlazi ti Babo iz apsane pa si u delirijumu.  Jedino ko vas moze spasiti je upravo Babo,sta vam drugo preostaje nego da se preimenujete u (M)uslimane i dobijete napokon svoj entitet ,inache vam ne gine ludjachka kosulja zvana Federacija narednih 100 godina  u najgorem slučaju, zajebavat ćemo vas iz Hrvatske, materijala fala bogu nikad neće falit.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:01 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Jedino ko vas moze spasiti je upravo Babo,sta vam drugo preostaje nego da se preimenujete u (M)uslimane i dobijete napokon svoj entitet ,inache vam ne gine ludjachka kosulja zvana Federacija narednih 100 godina  u najgorem slučaju, zajebavat ćemo vas iz Hrvatske, materijala fala bogu nikad neće falit. To je sigurno i stim se potpuno slazem ,samo iz Hrvatske i nigdje vise 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:02 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: dudu je napisao/la: u najgorem slučaju, zajebavat ćemo vas iz Hrvatske, materijala fala bogu nikad neće falit.
To je sigurno i stim se potpuno slazem ,samo iz Hrvatske i nigdje vise  PS a mozda necete vise moci ni iz Hrvatske,otamo pusu sad neki drugi vetrovi nema vise "torbara" i ljubitelja gange na vlasti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:09 |
|
|
Bogumi, Bleiburg 2 se sprema, jel tako Lily????  što si se nahorozio tako, Milanovićevi su porijeklom iz HB (Livno-Duvno) ak nisi znal,...naš čoek napokon na vlasti 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:10 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: To je sigurno i stim se potpuno slazem ,samo iz Hrvatske i nigdje vise  PS a mozda necete vise moci ni iz Hrvatske,otamo pusu sad neki drugi vetrovi nema vise "torbara" i ljubitelja gange na vlasti  HDZ mi je dosad dopuštao da se sprdam, imam još 5 dana užitka prije nego SDP dođe, a onda će ugasit ovaj portal i forum. i poskok. koja još očekivanja imaš?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:23 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Bogumi, Bleiburg 2 se sprema, jel tako Lily????  što si se nahorozio tako, Milanovićevi su porijeklom iz HB (Livno-Duvno) ak nisi znal,...naš čoek napokon na vlasti  Cuj ja nahorozio  nije nego moram malo kontru na ovu temu,te bosnifildzan,te muslimanija,te 20% Islamic folovi molovi shatro duhovitost na racun najmnogobrojnijeg temeljnog naroda u nasoj zajednickoj domovini BIH,moramo malo to izbalansirati morate prihvatiti zajebanciju i na svoj racun...a ne odmah se nesto uozbiljite,namusite...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:25 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Bogumi, Bleiburg 2 se sprema, jel tako Lily????  što si se nahorozio tako, Milanovićevi su porijeklom iz HB (Livno-Duvno) ak nisi znal,...naš čoek napokon na vlasti  Cuj ja nahorozio  nije nego moram malo kontru na ovu temu,te bosnifildzan,te muslimanija,te 20% Islamic folovi molovi shatro duhovitost na racun najmnogobrojnijeg temeljnog naroda u nasoj zajednickoj domovini BIH,moramo malo to izbalansirati morate prihvatiti zajebanciju i na svoj racun...a ne odmah se nesto uozbiljite,namusite... pa jel to onda znači da su prije 50 godina temeljni bili Srbi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:25 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: PS a mozda necete vise moci ni iz Hrvatske,otamo pusu sad neki drugi vetrovi nema vise "torbara" i ljubitelja gange na vlasti  HDZ mi je dosad dopuštao da se sprdam, imam još 5 dana užitka prije nego SDP dođe, a onda će ugasit ovaj portal i forum. i poskok. koja još očekivanja imaš? Ma neeeee Duda nemam ja nikakvijeH ocekivanja,nego vi upravo imate velika ochekivanja,ne shvacajuci ozbiljnost situacije,ali bumo videli ko ima pravo,tu smo zivi bili pa videli...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zapovjednik
|
|
|
bumbar92 je napisao/la: Bogumi, Bleiburg 2 se sprema, jel tako Lily????  što si se nahorozio tako, Milanovićevi su porijeklom iz HB (Livno-Duvno) ak nisi znal,...naš čoek napokon na vlasti  Ja na jednom srpskom forumu procitah da je on porijeklom Srbin ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:27 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Cuj ja nahorozio  nije nego moram malo kontru na ovu temu,te bosnifildzan,te muslimanija,te 20% Islamic folovi molovi shatro duhovitost na racun najmnogobrojnijeg temeljnog naroda u nasoj zajednickoj domovini BIH,moramo malo to izbalansirati morate prihvatiti zajebanciju i na svoj racun...a ne odmah se nesto uozbiljite,namusite... pa jel to onda znači da su prije 50 godina temeljni bili Srbi? Ne znam! Mozda jesu bili,nisam u toku ,nisam ja iz "pedeset i neke " na zakletvu Titu spevo stih.ne znam ,mozda
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:30 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: dudu je napisao/la: pa jel to onda znači da su prije 50 godina temeljni bili Srbi?
Ne znam! Mozda jesu bili,nisam u toku ,nisam ja iz "pedeset i neke " na zakletvu Titu spevo stih.ne znam ,mozda ne znaš, ali znam ja, od prvog modernog popisa 1879., pa sve do popisa 1971. godine, a to je skoro 100 godina Srbi su najmnogobrojniji, pa se pitam jesu li zapravo temeljni i na kraju, živimo li mi zapravo u srpskoj državi, pošto se današnja BIH poziva na povjesni kontinuitet, od Austro-Ugarske, preko prve i druge Jugoslavije. vjerojatno i jesmo, ne znam inače otkud natpisi Široki Brijeg, Grude, Posušje na ćirilici na tablama u sred Briga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 15:34 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Ne znam! Mozda jesu bili,nisam u toku ,nisam ja iz "pedeset i neke " na zakletvu Titu spevo stih.ne znam ,mozda
ne znaš, ali znam ja, od prvog modernog popisa 1879., pa sve do popisa 1971. godine, a to je skoro 100 godina Srbi su najmnogobrojniji, pa se pitam jesu li zapravo temeljni i na kraju, živimo li mi zapravo u srpskoj državi, pošto se današnja BIH poziva na povjesni kontinuitet, od Austro-Ugarske, preko prve i druge Jugoslavije. vjerojatno i jesmo, ne znam inače otkud natpisi Široki Brijeg, Grude, Posušje na ćirilici na tablama u sred Briga. A izgleda da onda Srbi jesu temeljni narod,pa otud i cirilica u Lishtici---Srbija do Lishtice!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|