|
|
Stranica: 8/49.
|
[ 1223 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:39 |
|
|
zapovjednik je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Bogumi, Bleiburg 2 se sprema, jel tako Lily????  što si se nahorozio tako, Milanovićevi su porijeklom iz HB (Livno-Duvno) ak nisi znal,...naš čoek napokon na vlasti  Ja na jednom srpskom forumu procitah da je on porijeklom Srbin ... Možda, ja sam na jednom srpskom forumu isto pročitao da smo mi svi ustvari Srbi,...i ne samo na forumu 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62659 Lokacija: DAZP HQ
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: dudu je napisao/la: ne znaš, ali znam ja, od prvog modernog popisa 1879., pa sve do popisa 1971. godine, a to je skoro 100 godina Srbi su najmnogobrojniji, pa se pitam jesu li zapravo temeljni i na kraju, živimo li mi zapravo u srpskoj državi, pošto se današnja BIH poziva na povjesni kontinuitet, od Austro-Ugarske, preko prve i druge Jugoslavije. vjerojatno i jesmo, ne znam inače otkud natpisi Široki Brijeg, Grude, Posušje na ćirilici na tablama u sred Briga.
A izgleda da onda Srbi jesu temeljni narod,pa otud i cirilica u Lishtici---Srbija do Lishtice! i ja velim, u biti vi nemate svoje države, a pošto Srbe ne podnosite, najbolje vam je u maticu Tursku (ionako se šuška da vas je tamo više nego igdje) ili ovako kao ti, diljem kugle zemaljske. nego da patite s ćirilicom. mi ćemo se nekako snaći bez vas, uvijek smo znali s ćirilićarima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:42 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: A izgleda da onda Srbi jesu temeljni narod,pa otud i cirilica u Lishtici---Srbija do Lishtice!
i ja velim, u biti vi nemate svoje države, a pošto Srbe ne podnosite, najbolje vam je u maticu Tursku (ionako se šuška da vas je tamo više nego igdje) ili ovako kao ti, diljem kugle zemaljske. nego da patite s ćirilicom. mi ćemo se nekako snaći bez vas, uvijek smo znali s ćirilićarima. Mislim da bi se tvoja ideja o preseljenje u "maticu" puno lakse izvela kod vas, jednostavno jer bi bilo "dostatno" onih par vukojebina oko Knina da svi stanete a da se ne gurate ,a i vjerujem da bi to mogla odraditi malo jacha spedicija u par dana 
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:50 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: dudu je napisao/la: i ja velim, u biti vi nemate svoje države, a pošto Srbe ne podnosite, najbolje vam je u maticu Tursku (ionako se šuška da vas je tamo više nego igdje) ili ovako kao ti, diljem kugle zemaljske. nego da patite s ćirilicom. mi ćemo se nekako snaći bez vas, uvijek smo znali s ćirilićarima.
Mislim da bi se tvoja ideja o preseljenje u "maticu" puno lakse izvela kod vas, jednostavno jer bi bilo "dostatno" onih par vukojebina oko Knina da svi stanete a da se ne gurate ,a i vjerujem da bi to mogla odraditi malo jacha spedicija u par dana  potato-potejto, s jedne strane Dinare ili s druge. vama je ići u Anadoliju, Austriju, Australiju, Ameriku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:51 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Mislim da bi se tvoja ideja o preseljenje u "maticu" puno lakse izvela kod vas, jednostavno jer bi bilo "dostatno" onih par vukojebina oko Knina da svi stanete a da se ne gurate ,a i vjerujem da bi to mogla odraditi malo jacha spedicija u par dana  potato-potejto, s jedne strane Dinare ili s druge. vama je ići u Anadoliju, Austriju, Australiju, Ameriku. elhamdulillah sve pobrojano je ili nase ili ce biti nase...aferim dostu
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:52 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Bogumi, Bleiburg 2 se sprema, jel tako Lily????  što si se nahorozio tako, Milanovićevi su porijeklom iz HB (Livno-Duvno) ak nisi znal,...naš čoek napokon na vlasti  Cuj ja nahorozio  nije nego moram malo kontru na ovu temu,te bosnifildzan,te muslimanija,te 20% Islamic folovi molovi shatro duhovitost na racun najmnogobrojnijeg temeljnog naroda u nasoj zajednickoj domovini BIH,moramo malo to izbalansirati morate prihvatiti zajebanciju i na svoj racun...a ne odmah se nesto uozbiljite,namusite... Mrka nam je sudba Lily..., niš se ne vidi. Bošnje pričaju o BeIHa, a ustvari misle samo na "bosnu", onu bez H., sad jel to H. Hercegovina ili Hrvati, ostavljamo prostor za zajebanciju i kritiku maočanskog šerijeta. SDP priča o državi, a ustvari ju je halalio Srbima, a dohvatili se čepušanja i pljačkanja federacije jer im mandat dođe svako 10 godina pa treba jasle napuniti. HDZi se bore za entitete, a ustvari grabe državnu vlast. Srbe ne spominjem... Ime za zajebanciju od države mi je na vrh 
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:59 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Cuj ja nahorozio  nije nego moram malo kontru na ovu temu,te bosnifildzan,te muslimanija,te 20% Islamic folovi molovi shatro duhovitost na racun najmnogobrojnijeg temeljnog naroda u nasoj zajednickoj domovini BIH,moramo malo to izbalansirati morate prihvatiti zajebanciju i na svoj racun...a ne odmah se nesto uozbiljite,namusite... Mrka nam je sudba Lily..., niš se ne vidi. Bošnje pričaju o BeIHa, a ustvari misle samo na "bosnu", onu bez H., sad jel to H. Hercegovina ili Hrvati, ostavljamo prostor za zajebanciju i kritiku maočanskog šerijeta. SDP priča o državi, a ustvari ju je halalio Srbima, a dohvatili se čepušanja i pljačkanja federacije jer im mandat dođe svako 10 godina pa treba jasle napuniti. HDZi se bore za entitete, a ustvari grabe državnu vlast. Srbe ne spominjem... Ime za zajebanciju od države mi je na vrh  A moj haveru koje kriv tome???? Sami ste krivi dok si ti krvario u rovu,jeo gavrilovicev narezak i ne samo ti nego i ja,tvoji sunarodnjaci poput Lijanovica su se bogatili,tako Selimovici kod nas ,tako Romanici kod Srba...ali ti kazes da bi opet u rov ako zatreba e onda dostu nisi ni zasluzio bolju sudbu,ja vidis ne bi u rov ,nek ide Bakir i Lagumdzija,a ja cu ovako ko i do sad... ljudi su stoka i ja ne zalim ljude ni malo,meni je zalije kad vidim zgazenu machku na putu nego jednu masovnu grobnicu... Amin!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 16:59 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: dudu je napisao/la: potato-potejto, s jedne strane Dinare ili s druge. vama je ići u Anadoliju, Austriju, Australiju, Ameriku.
elhamdulillah sve pobrojano je ili nase ili ce biti nase...aferim dostu vama će uskoro biti prepušteno samo carstvo nebesko.
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 17:00 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: elhamdulillah sve pobrojano je ili nase ili ce biti nase...aferim dostu
vama će uskoro biti prepušteno samo carstvo nebesko. Jah....
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 17:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
- Apartheid Mahala - Cerić s lijeva, Zlaja sa Desna Land
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 17:43 |
|
|
Cerićeva Arabija
|
|
Vrh |
|
 |
Ceha
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 17:56 |
|
|
Bivša mini-juga Jugini ostaci ostataka Europski turkestan Rezervat za složna (ujedinjena) turska plemena; Bošnjake, Muslimane, muslimane i neopredjeljene? Manje od pola Slovenije (Slovenija=20k km2, Bošnjakistan<1/5BiH=10 km2) Mala mrlja na karti? Jugoturska? Jurobaznija? Juroarabija? Juroturki?
|
|
Vrh |
|
 |
Đipalo Junuz
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 18:30 |
|
Pridružen/a: 30 stu 2010, 11:05 Postovi: 1654 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Republika Sunetija ( skraćeno RS ) 
_________________ Sveti Ante platit ću ti misu, samo reci koji naši nisu !
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 21:05 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Platformistan? Vehabistan? Trokutistan? Vartastan? Bošnjakistan? Republlika Bošnjakija? Republika Bošnjačka? Republika Muslimanska? Republika Muslimanija?
|
|
Vrh |
|
 |
Edin Jahic Srbin
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 21:34 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: zapovjednik je napisao/la: Ja na jednom srpskom forumu procitah da je on porijeklom Srbin ... Možda, ja sam na jednom srpskom forumu isto pročitao da smo mi svi ustvari Srbi,...i ne samo na forumu  Da, svi ste vi Srbi....
|
|
Vrh |
|
 |
Edin Jahic Srbin
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 21:38 |
|
|
Đipalo Junuz je napisao/la: Republika Sunetija ( skraćeno RS )  Cudno????Aj ima i onih koji se sunete, jer pored Srba ima i onih koji sacinjavaju versku manjinu unutar RS.Ali da se ceo narod generalise ''sunetom'' je ...kompleks nize vrednosti Junuza Djipala.Njemu je krivi sto su ga ''sunetili'' pa po principu ''svi ste vi lopovi'' tako misljenje ima i o drugim narodima.
|
|
Vrh |
|
 |
Edin Jahic Srbin
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 19 pro 2011, 22:42 |
|
|
KLANJ-ALIJA ILI SAMO ''KLANJALIJA...Mislim da je odlican naziv nove drzave na balkanu koja bi se granicila sa Velikom Srbijom i Hrvatskom...
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 18:51 |
|
Pridružen/a: 20 pro 2011, 18:08 Postovi: 175 Lokacija: SRPSKA SREBRENICA
|
šerijatska republika bozna
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 19:21 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10240 Lokacija: Banja Luka
|
Republika Bogumilska 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 20:01 |
|
|
balkanski islamski poturički entitet sarajevsko-tuzlanski ili skraćeno BIPEST
|
|
Vrh |
|
 |
emt
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 20:07 |
|
|
Djes vrh bosna?
_________________ Riječi su kao pčele, one su istovremeno i med i žaoka.
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 20:14 |
|
|
 bošnjačka republika 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 20:46 |
|
|
- FTV Matrixland
|
|
Vrh |
|
 |
stojan_bakovic
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 20:47 |
|
|
BBC je napisao/la: - FTV Matrixland prije bi rekao hayat land 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Pomozite susjedima Bošnjacima da izaberu naziv svoje nove države Postano: 20 pro 2011, 20:49 |
|
|
Hayat ne laže kao ovi na FTV. Furaju svoje i to je OK.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|