|
|
Stranica: 183/203.
|
[ 5073 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 09 ožu 2014, 19:16 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Pitanje za gospodine Vladimira. Koja vam je lepša od ove dve gospođice? Ova sa desne strane prikazane slike.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 ožu 2014, 22:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8406 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
bobovac, kad ćeš vratit staru kilažu?
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
slava!
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 14 ožu 2014, 23:38 |
|
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
|
panteri je napisao/la: Pitanje za Slava,da li jos zivis u KV,i iz kojeg si mjesta... Planiras li se ikada vratiti,ili si mozda prodao kucu... Pozdrav zemljace.... Ne, ne živimo više tu, sta je bilo sa stanom neznam,nikad to nisam sa svojima jasno razrjesio. Na prvom semaforu lijevo kad se dolazi odozdo u jednoj od onih zgrada,a stara kuća u šibovima je spaljena. navrati se obavezno (i iskljucivo) na Rokovo. pozdrav i tebi!
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
|
|
Vrh |
|
|
panteri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 15 ožu 2014, 11:00 |
|
|
Znaci kod semafora u centru... Znam ovo za Rokovo,skoro jedino tada Hrvata i ima nesto vise ovdje,budne pun grad.. Ja sam iz Sipraga,nisam bio 10-ak godina u Sibovima,zanima me kakav je povratak,jesu li kuce prodate,ima li Srba dolje,znam da je bilo dosta sto su stanovali u HR kucama i cuvali ih,ovdje mislim i na Podbrdje.... Pozdrav.....
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 16 ožu 2014, 20:37 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Čisti biznis - što više politički aktivnih djevojki, to više posjete najvažnijem forumu. Chatalice su OK, ali ipak mislim da umjesto što privlače ljude na forum, više odvlače postojeće forumaše sa politike. Tu se onda motaju kao mačak oko vruće kaše - puntar mi je nekako prototip toga profila (iako je on više svjeCki specijalist i ukrajinski jurišnik). Vid' Sheldona, sto me ogovara.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
|
slava!
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 18 ožu 2014, 15:29 |
|
Pridružen/a: 15 kol 2012, 18:36 Postovi: 150 Lokacija: Houston, United States
|
panteri je napisao/la: Znaci kod semafora u centru... Znam ovo za Rokovo,skoro jedino tada Hrvata i ima nesto vise ovdje,budne pun grad.. Ja sam iz Sipraga,nisam bio 10-ak godina u Sibovima,zanima me kakav je povratak,jesu li kuce prodate,ima li Srba dolje,znam da je bilo dosta sto su stanovali u HR kucama i cuvali ih,ovdje mislim i na Podbrdje.... Pozdrav..... Ma na Rokovu je čudo da, hodaju se u kockastim dresovima po gradu,pjevaju hrv domoljubne pjesme, dosta često i provociraju bilo bi najbolje rec, ima svega. Povratnost je nikakva. Nitko koga znam nije se vratio tamo, sve srbi. Znam slucajeve kada su srbi stanovali u hr kucama i neplacali racune dok su hrvati jos uvjek bili vlasnici. Ugl rijetko tko da i posjeduje nesto, jos rijedje da ide obnavljat a kamoli vratit se... Steta al eto. pozz!
_________________ Savo, Dravo, Drino teci, nit ti Dunav silu gubi.
|
|
Vrh |
|
|
panteri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 22 ožu 2014, 20:31 |
|
|
slava! je napisao/la: panteri je napisao/la: Znaci kod semafora u centru... Znam ovo za Rokovo,skoro jedino tada Hrvata i ima nesto vise ovdje,budne pun grad.. Ja sam iz Sipraga,nisam bio 10-ak godina u Sibovima,zanima me kakav je povratak,jesu li kuce prodate,ima li Srba dolje,znam da je bilo dosta sto su stanovali u HR kucama i cuvali ih,ovdje mislim i na Podbrdje.... Pozdrav..... Ma na Rokovu je čudo da, hodaju se u kockastim dresovima po gradu,pjevaju hrv domoljubne pjesme, dosta često i provociraju bilo bi najbolje rec, ima svega. Povratnost je nikakva. Nitko koga znam nije se vratio tamo, sve srbi. Znam slucajeve kada su srbi stanovali u hr kucama i neplacali racune dok su hrvati jos uvjek bili vlasnici. Ugl rijetko tko da i posjeduje nesto, jos rijedje da ide obnavljat a kamoli vratit se... Steta al eto. pozz! Vidio sam mnogo puta za Rokovo Hrvate i HR i strane tablice,,ali ovo za kockaste nisam nikada,mozda u tim selima... Ne znam i nikada mi nije bilo jasno zasto se HR kuce slabo obnavljaju,jel vas ne interesuje povratak...kuce se najvise obnavljaju u gradu i tu prodaju odmah.... Jbg,ugledajte se malo na nas... Znaci Srbi su vecina u ova dva sela,Sibovi i Podbrdje... Pozzzzz...
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 17:07 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Markane je li istina da nisi uvijek bio miroljubljivi katolik kao sad, da si na forum.hr bio puno radikalniji. To sam cula nedavno.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 17:08 |
|
|
I onako pitanje za sve, od novih clanova koji su dosli ima li ijedan Bosnjak osim Korisnika.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 17:37 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Bio je Republika BIH. Za sad smo Paneter i ja taze. Međutim bilo je još Bošnjaka ali kratak rok upotrebe.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 17:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Pitanje za Saju. Kolika je kvota na tvoju udaju do recimo 35? Ili moju ženidbu do 40-te?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 17:57 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Zašto u vrećici čipsu ima više zraka nego čipsa????
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 17:58 |
|
|
Bojim se da je za oboje kvota 20 Ko sanse stolacke iskre protiv Barce. Sto pitas, jel te lagano hvata panika, sve cesce uhvatis sebe kako razmisljas o tome ili pitas samo da bi nesto pitao zbog moje izjave da nema tema na kojima bih pisala.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 10 lip 2014, 18:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sayuri je napisao/la: Bojim se da je za oboje kvota 20 Ko sanse stolacke iskre protiv Barce. Sto pitas, jel te lagano hvata panika, sve cesce uhvatis sebe kako razmisljas o tome ili pitas samo da bi nesto pitao zbog moje izjave da nema tema na kojima bih pisala. Treba biti realan, mislim da stvarno postoji neka crta nakon koje nema povratka, a realitet je da je to i za tebe i za mene u budućih 2-3 godine. No pressure!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lip 2014, 12:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za Saju. Kolika je kvota na tvoju udaju do recimo 35? Ili moju ženidbu do 40-te?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lip 2014, 14:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za Saju. Kolika je kvota na tvoju udaju do recimo 35? Ili moju ženidbu do 40-te? Ako dobijemo koeficijent 400.00 (20x20) za multi, što da ne?
|
|
Vrh |
|
|
Josip321
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lip 2014, 18:42 |
|
|
Tko od forumaša nije zaljubljen u Sarajku?
_________________ "Pušenje ubija. A ako umrete, izgubili ste važan dio svog života." (Brooke Shields, glumica)
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lip 2014, 18:48 |
|
|
Gospodin Vladimir
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lip 2014, 19:21 |
|
|
Robi jesi li ti bas student Koliko imas godina.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 11 lip 2014, 19:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Vidi ti Robe kako bi on pomijesao Minijevu plemenitu krv s kemikalijama Sajre i pretvorio ga u udovca. Kraj takvih prijana ti ne trebaju oni drugi.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 12 lip 2014, 11:13 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Pitanje za Saju. Kolika je kvota na tvoju udaju do recimo 35? Ili moju ženidbu do 40-te? Ne može, Sarajka je moj faforit za guzdu..
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lip 2014, 13:44 |
|
|
korrisnik je napisao/la: Zašto u vrećici čipsu ima više zraka nego čipsa???? To je tako navodno zbog što dužeg roka trajanja čipsa, ali i (ovo kompanije koje proizvode čips nikada neće reći) to je zbog toga da bi čips izgledao što veći i da bi imao istu veličinu kao i prije zakidanja na težini.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lip 2014, 13:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77001 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Sayuri je napisao/la: Robi jesi li ti bas student Koliko imas godina. Jedini sam mlad među mudoratorima.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lip 2014, 14:00 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
A postoje i različite razine studiranja.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 lip 2014, 14:03 |
|
|
SDB je napisao/la: A postoje i različite razine studiranja. Npr. veleučilište!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|