|
|
Stranica: 182/203.
|
[ 5073 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:34 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21360 Lokacija: među zvijezdama
|
Nije uopće porazno. Virtualna " ljubav" " virtualno poznanstvo" naravno da ne očekujem povjerenje. Bilo bi porazno da se poznajemo uzivo i da si me recimo za jednu noć iskoristio u Neumu, pa sad glumataš nekog na forumu a ja ti ni ime ne znam. Susret naslijepo. Ovako dragi moj, više sam ja koristi virtualne imala od tebe nego ti od mene. Koliko su te samo pritiskakali da me baniraš i sl ali nikad nisi mogao. Dobro ja sam ti razbijala dnevnu monotoniju i pojačavala klikove no kako god, nisi ti nikad bio ravnodušan prema meni  Čist račun duga ljubav! Virtualna do kraja mog forumisanja. Plus toga svaki zainteresirani muškarac zbog moje ljubav slijepe prema tebi, zna da nema šanse uzivo. Pa mi sluziš i da me napaljenici ostave na miru. Nisam došla udavati se tu. Osim mozda za tvoje MILIONE  Pragmatična do kraja!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Čisti biznis - što više politički aktivnih djevojki, to više posjete najvažnijem forumu. Chatalice su OK, ali ipak mislim da umjesto što privlače ljude na forum, više odvlače postojeće forumaše sa politike. Tu se onda motaju kao mačak oko vruće kaše - puntar mi je nekako prototip toga profila (iako je on više svjeCki specijalist i ukrajinski jurišnik).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jbg, družba je družba, a služba je služba. 
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:42 |
|
|
Punar nije moj obozavalac. Zašto ga meni spočitavaš?
Moji su obozavaoci uglavnom certificirani HB -bosančerosi.
Koji ti nose Forum :)
A i za Srbe sam takodje privlačna.
Dvojaka korist!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
MRSHO
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:42 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Sad kad početkom 5. mj. dođem u Hercegovinu, idem se prvo očešat o gradsku džamiju u Stolac 
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Punar nije moj obozavalac. Zašto ga meni spočitavaš?
Dvojaka korist! Ne spočitavam ga tebi, takve privodi Sejuri. Definiraj "obožavatelji" i "privlačna".
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 10:59 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Punar nije moj obozavalac. Zašto ga meni spočitavaš?
Dvojaka korist! Ne spočitavam ga tebi, takve privodi Sejuri. Definiraj "obožavatelji" i "privlačna". Aha, dobro. Nego, znaš što je porazno dragi moj lipi Sarajlija? Da ti kao osvjedočeni poznavalac zena kučki u meni nikad nisi vidio zlo. Mada su ti svi drugi govorili da ga ima. Sad sve razmišljam o onoj staroj poslovici " ljubav je slijepa" Misliš i dalje o meni kako sam neiskvarena duša poslije svega što sam Ti rekla? 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 11:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ne spočitavam ga tebi, takve privodi Sejuri.
Definiraj "obožavatelji" i "privlačna".
Aha, dobro. Nego, znaš što je porazno dragi moj lipi Sarajlija? Da ti kao osvjedočeni poznavalac zena kučki u meni nikad nisi vidio zlo. Mada su ti svi drugi govorili da ga ima. Sad sve razmišljam o onoj staroj poslovici " ljubav je slijepa" Misliš i dalje o meni kako sam neiskvarena duša poslije svega što sam Ti rekla?  Čuj, a ja sam davno rekao da iz tebe treba zlo istjerat, pa dobro utjerat.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 11:06 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aha, dobro. Nego, znaš što je porazno dragi moj lipi Sarajlija? Da ti kao osvjedočeni poznavalac zena kučki u meni nikad nisi vidio zlo. Mada su ti svi drugi govorili da ga ima. Sad sve razmišljam o onoj staroj poslovici " ljubav je slijepa" Misliš i dalje o meni kako sam neiskvarena duša poslije svega što sam Ti rekla?  Čuj, a ja sam davno rekao da iz tebe treba zlo istjerat, pa dobro utjerat. Vidiš da je ljubav slijepa. Čim bi ti meni zlo isjeravao i zrtvovao se za dobrobit!biću ja bolan nekad vrijedna, domaćica, vatrena ljubavnica i prijatelj.  Bićeš ti nekom drugom, vjerna poštena! To je za mene napisano. Što reče Merlin! 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 11:07 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Punar nije moj obozavalac. Zašto ga meni spočitavaš?
Dvojaka korist! Zato su svi pobegli 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 11:17 |
|
|
volvoks je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Punar nije moj obozavalac. Zašto ga meni spočitavaš?
Dvojaka korist! Zato su svi pobegli  Nije tOčno! Samo su desetkovani jer im je najpametniji Srbin ( Srpkinja ) Realka van stroja. S Dzonijem sam u dobrim odnosima 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 11:18 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Dobra je Emt, samo se previše sa nanom druži pa te starinske fazone fura.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 11:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Dobra je Emt, samo se previše sa nanom druži pa te starinske fazone fura. S kumom onom u ZG. Ona je teatralna poput mene. Nešto starija od moje mame, ali prava teatralna Posavka :) Aktivno je učestvovala u domovinskom ratu, vjerovao ili ne. @Mrsho, nemoj da piješ vode iz Bune tamo sihire prave i ne Idi u Blagaj u tekiju.Gotov si!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
SDB
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 14:29 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: S Dzonijem sam u dobrim odnosima  
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 13 vel 2014, 18:39 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aha, dobro. Nego, znaš što je porazno dragi moj lipi Sarajlija? Da ti kao osvjedočeni poznavalac zena kučki u meni nikad nisi vidio zlo. Mada su ti svi drugi govorili da ga ima. Sad sve razmišljam o onoj staroj poslovici " ljubav je slijepa" Misliš i dalje o meni kako sam neiskvarena duša poslije svega što sam Ti rekla?  Čuj, a ja sam davno rekao da iz tebe treba zlo istjerat, pa dobro utjerat. 
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 16 vel 2014, 23:07 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
 BBC jesi li ovo ti interesantan profil onako bezveze pitam a možda je i koincidencija.  
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 16 vel 2014, 23:16 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15077 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
 Pašu ti fotografije sa facebooka uz uz avatar ako ništa drugo.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 17 vel 2014, 14:47 |
|
|
Dvojaka korist! Da kažem nešto u fazonu jednog Sarajlije. Ljepota je prolazna, a ti bezobrazna. :)
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 17 vel 2014, 17:04 |
|
|
Imam pitanje za Carmello Šešelja, šta znači termin "remove kebab"?
|
|
Vrh |
|
 |
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 17 vel 2014, 18:39 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 25 vel 2014, 20:06 |
|
|
Za Agathonikosa. Gospon Aga da vi niste možda Danijel Simić? %D0%B5%D0%BB_%D0%A1%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%9B_%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D1%83%D0%BC%D0%BD%D0%B0_20032011.jpg) 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 06 ožu 2014, 00:17 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: Gospon Aga da vi niste možda Danijel Simić?
hehhe zipa ovo Ne gospodine Vladimire, ja nijesam gospodin Danijel 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 06 ožu 2014, 00:36 |
|
|
Pitanje za gospodine Vladimira. Koja vam je lepša od ove dve gospođice? 
|
|
Vrh |
|
 |
Ibar
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 06 ožu 2014, 16:53 |
|
|
@Gdine Agat Koju pravoslavnu zemlju smatrate najbratskijom, naravno nakon bratskih Srbije i Rusije? 
|
|
Vrh |
|
 |
panteri
|
Naslov: Re: Postavite pitanje forumašu Postano: 08 ožu 2014, 21:49 |
|
|
Pitanje za Slava,da li jos zivis u KV,i iz kojeg si mjesta... Planiras li se ikada vratiti,ili si mozda prodao kucu... Pozdrav zemljace....
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|