|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 181 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
PCM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:07 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: daramo je napisao/la: Žena se tražila u okolnim selima i gledalo se iz čijih je kuća, na selu se i dan danas nije toliko promijenilo. Momci iz zapadne Hercegovine se većinom žene iz blizine, jedino u Mostaru dolazi do zbližavanja Herceg Bosne. Evo kod mene od kad smo u Mostaru dobili smo rodbinu iz visoke Hercegovine, Srednje Bosne, još fali da ufatim kakvu Šokicu iz Posavine da kompletiramo  S tim da su skoro svi iz srednje Bosne i Posavine (izuzev Kraljeve Sutjeske), porijeklom iz Hercegovine i Dalmatinske zagore ako se gleda unatrag do 18 stoljeća. Dabome 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:08 |
|
|
|
Možda rodica. Ovo su po dedine linije sa majčine strane. Niže guzate sisate vredne. Svaka minimum po 4 vero djece.
Tko zna od koga komšije. Djed išao u mornaricu 3 g sluzbovati sa 4 odsustva. Oženio se sa 17 i pol baba 18 i pol. Jebalo se sve to na kilo. Mlado jedro drcno i željno kurca.
Odma se setim Nečiste krvi Bore Stanković. Jug Srbije pod Turcima. Svekar za sina od 13 god uzima snahu od 18 koja mu se sviđa. Živi sa njom javno.ima djecu. Ovom dečku to nisu djeca već polubraca.
Jebe i jaše svak svakoga. Opšta jebacina na tisuću načina.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:10 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
A zbog toga si ti toliko sjeban...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64643 Lokacija: DAZP HQ
|
Ministry of Sound je napisao/la: Eto, možete dostaviti i 6 od 8 prezimena (nemojte naravski očevo/svoje i majčino).
Mojih 6 od 8: Brajković, Ostojić, Matić, Krešić, Butigan i Ivanković. Mojih 6 od 8: Tomić, Hrkač, Akrap, Orlović, Dilber i Radoš. Sve TG i Posušje. 100% naši.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Baba i dida u Sarajevu su vrhunski trollali. Imali su imena koja su u 90% slučajeva srpska, a djeci dala turbo katolička imena. Tek sam nedavno čuo da ih je u "opštini" napala neka srpska službenica: "Šta je, što ste djeci dali šokačka imena?!" 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
dudu je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Eto, možete dostaviti i 6 od 8 prezimena (nemojte naravski očevo/svoje i majčino).
Mojih 6 od 8: Brajković, Ostojić, Matić, Krešić, Butigan i Ivanković. Mojih 6 od 8: Tomić, Hrkač, Akrap, Orlović, Dilber i Radoš. Sve TG i Posušje. 100% naši. Je li ima ko iz Duvna a da nema Radoš u nekoj kombinaciji?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:15 |
|
|
|
Kod mene nije nesto preraznoliko sve Srednja Bosna i zapadna Hercegovina. Jedino ovi (srednjo)Bosanci porijeklom Dalmatinci (zagora) :)
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 15:26 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: dudu je napisao/la:
Mojih 6 od 8: Tomić, Hrkač, Akrap, Orlović, Dilber i Radoš. Sve TG i Posušje. 100% naši.
Je li ima ko iz Duvna a da nema Radoš u nekoj kombinaciji? Nemoguće. I kralj Tomislav je tog prezimena. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:18 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22549 Lokacija: među zvijezdama
|
Kakva je ovo tema? Vjerujem da bi Hićo da je živ u ovom vremenu provodio slične ankete :) Selekcija onih koji nisu čistokrvni Arijevci  hoćete nas drukati to dilajući IP adrese ako krene kakva čistka nepodobnih na evropskom kontinentu? 
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:19 |
|
|
|
Sarajka zvana frtaljka. U društvu sa Real gone i Jagnjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:28 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sarajka zvana frtaljka. U društvu sa Real gone i Jagnjem. Djesi Arijevac  nisam te prepoznala. Ko što već rekoh hebeš čistog etničkog Hrvata, ako mentalno Srbin ili Jugović!:D Uglavnom kod mene : Mujezinović, Skopljak, Kerošević, Pranjić, Bičo....:)
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:33 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sarajka zvana frtaljka. U društvu sa Real gone i Jagnjem. Djesi Arijevac  nisam te prepoznala. Ko što već rekoh hebeš čistog etničkog Hrvata, ako mentalno Srbin ili Jugović!:D Uglavnom kod mene : Mujezinović, Skopljak, Kerošević, Pranjić, Bičo....:) Znači ti 75% Srpkinja, 25% Hrvatica porijeklom. Apropos mene i čistoće, 5% aškenazi Židov kaže analiza, valjda odatle pamet ovolika. Eto, ako krenu čistke kakve, neće ni mene mimoići. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:40 |
|
|
 Velika ti glava. Otud pamet")
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:47 |
|
|
|
Samo 5 posto Askenaz. Razočarao si me. Mislio sam bar frtalj. Zbog položaja i karijere u zapadnom judeo protestantskom sustavu.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:51 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sarajka zvana frtaljka. U društvu sa Real gone i Jagnjem. Djesi Arijevac  nisam te prepoznala. Ko što već rekoh hebeš čistog etničkog Hrvata, ako mentalno Srbin ili Jugović!:D Uglavnom kod mene : Mujezinović, Skopljak, Kerošević, Pranjić, Bičo....:) Imam ja Keroševća i Pranjić u rodu :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:59 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Djesi Arijevac  nisam te prepoznala. Ko što već rekoh hebeš čistog etničkog Hrvata, ako mentalno Srbin ili Jugović!:D Uglavnom kod mene : Mujezinović, Skopljak, Kerošević, Pranjić, Bičo....:) Imam ja Keroševća i Pranjić u rodu :) Ja i MiB znači rođaci a sa Sarajkom isto u nekom rodu. Sorry, Sarajka, izgleda da bi i mi mogli biti rođaci, bolje ništa ne riskirati.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:02 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Djesi Arijevac  nisam te prepoznala. Ko što već rekoh hebeš čistog etničkog Hrvata, ako mentalno Srbin ili Jugović!:D Uglavnom kod mene : Mujezinović, Skopljak, Kerošević, Pranjić, Bičo....:) Znači ti 75% Srpkinja, 25% Hrvatica porijeklom. Apropos mene i čistoće, 5% aškenazi Židov kaže analiza, valjda odatle pamet ovolika. Eto, ako krenu čistke kakve, neće ni mene mimoići.  Dosta velik postotak azijskih gena za Hrvata, a i židovskih i to aškenazi netipično puno(većina Hrvata ih nema ili su ispod 1 posto.) Kakva je tvoja teorija za aškenaze s obzirom otkud su tvoji rodom? Nije da je u Istočnoj Hercegovini sve puno sinagoga. 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:05 |
|
|
|
I koja od tih boja je I2, a koja R1?
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:09 |
|
|
volvoks je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Znači ti 75% Srpkinja, 25% Hrvatica porijeklom. Apropos mene i čistoće, 5% aškenazi Židov kaže analiza, valjda odatle pamet ovolika. Eto, ako krenu čistke kakve, neće ni mene mimoići.  Dosta velik postotak azijskih gena za Hrvata, a i židovskih i to aškenazi netipično puno(većina Hrvata ih nema ili su ispod 1 posto.) Kakva je tvoja teorija za aškenaze s obzirom otkud su tvoji rodom? Nije da je u Istočnoj Hercegovini sve puno sinagoga.  Ovaj test koristi drukčije klasifikacije, koje još pri tom nisu objašnjene najbolje. Pri tome, ide jako duboko u povijest, pa nije u pitanju genealogija, nego genetika koja ide unatrag predaleko da bi bila korisnija od kurioziteta. To o Židovima više dodatno naglasim iz zajebancije, da malo hranim teoretičare zavjere. Upalilo je, barem sudeći po komentarima nekih Muslimana na FB ("Židov zavađa Hrvate i Bošnjake"). A odakle, vrag zna, - imao sam pristojan postotak istočnoeuropskih, ruskih gena u onoj originalnoj analizi. Možda ima veze sa tim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:14 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ManInBlack je napisao/la:
Imam ja Keroševća i Pranjić u rodu :)
Ja i MiB znači rođaci a sa Sarajkom isto u nekom rodu. Sorry, Sarajka, izgleda da bi i mi mogli biti rođaci, bolje ništa ne riskirati. Rekoh ovdje mrčio tko je s kim stigao, tko nije pitao nije ni dobio. Vjerojatno jedan od razloga zašto je danas ovdje dosta neoženjenih i neudatih. Moraš paziti i pitati da ti nije rod, tako da je najsigurnije muslimanku ili muslimana izabrati za partnera. Od tuda vjerojatno i Sarajki rodbina Keoševići, Pranjići. Nego Sarajka, da tvoja mama slučajno tvog tatu nije upoznala u autobusu koji je vozio na relaciji TZ- Živinice i dalje?
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:18 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Ja i MiB znači rođaci a sa Sarajkom isto u nekom rodu.
Sorry, Sarajka, izgleda da bi i mi mogli biti rođaci, bolje ništa ne riskirati.
Rekoh ovdje mrčio tko je s kim stigao, tko nije pitao nije ni dobio. Vjerojatno jedan od razloga zašto je danas ovdje dosta neoženjenih i neudatih. Moraš paziti i pitati da ti nije rod, tako da je najsigurnije muslimanku ili muslimana izabrati za partnera. Od tuda vjerojatno i Sarajki rodbina Keoševići, Pranjići. Nego Sarajka, da tvoja mama slučajno tvog tatu nije upoznala u autobusu koji je vozio na relaciji TZ- Živinice i dalje? Koliko sam skontao, sarajkini su high-society, sve neka školovana elita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:18 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 48937 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ministar šta sam ja čitao nešto da većina ljudim ima taj aškenazi gen kod ovoga testiranja a da ljudi koji su stvarno židovskog porijekla nemaju? Ma to je neka greška u testiranju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:21 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: ManInBlack je napisao/la:
Rekoh ovdje mrčio tko je s kim stigao, tko nije pitao nije ni dobio. Vjerojatno jedan od razloga zašto je danas ovdje dosta neoženjenih i neudatih. Moraš paziti i pitati da ti nije rod, tako da je najsigurnije muslimanku ili muslimana izabrati za partnera. Od tuda vjerojatno i Sarajki rodbina Keoševići, Pranjići.
Nego Sarajka, da tvoja mama slučajno tvog tatu nije upoznala u autobusu koji je vozio na relaciji TZ- Živinice i dalje?
Koliko sam skontao, sarajkini su high-society, sve neka školovana elita. srednjoškolska ljubav, imali su vremena napredovati
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Ministar šta sam ja čitao nešto da većina ljudim ima taj aškenazi gen kod ovoga testiranja a da ljudi koji su stvarno židovskog porijekla nemaju? Ma to je neka greška u testiranju. Sve je moguće, ali nije točno da kod Židova ne detektira. Imam Židova prijatelja koji su isto uzeli, i sve je onako kako bi trebalo biti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:43 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la:
Koliko sam skontao, sarajkini su high-society, sve neka školovana elita.
srednjoškolska ljubav, imali su vremena napredovati Ma ne bi ona priznala da joj je neko koristio sredstvo javnog prevoza. Elita, begovi, akademici itd. Kad mene pitaju, kažem im da sam iz obitelji nepismenih seljaka ("subsistence farmers") i da su to najbolji ljudi, s tim da su do prije 150 godina bili praktički robovi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|