|
|
Stranica: 4/8.
|
[ 181 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
daramo
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:52 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47673 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ministry of Sound je napisao/la: daramo je napisao/la: Ministar šta sam ja čitao nešto da većina ljudim ima taj aškenazi gen kod ovoga testiranja a da ljudi koji su stvarno židovskog porijekla nemaju? Ma to je neka greška u testiranju. Sve je moguće, ali nije točno da kod Židova ne detektira. Imam Židova prijatelja koji su isto uzeli, i sve je onako kako bi trebalo biti. Zanimljivo je da kod ovoga testiranja Aškenazi imaju veoma malo slavenskih elemenata iako su svi porijeklom iz istočne Europe. Slavenska R1a1 je veoma rijetka kod Askenaza a većina slavenskog utjecaja je došlo preko žena, što sve govori koliko su to bile zatvorene zajednice.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:56 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22091 Lokacija: među zvijezdama
|
ManInBlack je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ja i MiB znači rođaci a sa Sarajkom isto u nekom rodu.
Sorry, Sarajka, izgleda da bi i mi mogli biti rođaci, bolje ništa ne riskirati.
Rekoh ovdje mrčio tko je s kim stigao, tko nije pitao nije ni dobio. Vjerojatno jedan od razloga zašto je danas ovdje dosta neoženjenih i neudatih. Moraš paziti i pitati da ti nije rod, tako da je najsigurnije muslimanku ili muslimana izabrati za partnera. Od tuda vjerojatno i Sarajki rodbina Keoševići, Pranjići. Nego Sarajka, da tvoja mama slučajno tvog tatu nije upoznala u autobusu koji je vozio na relaciji TZ- Živinice i dalje? Pranjići su in Doknja. Kakve veze Živinice imaju? A Keroševići valjda znar odakle su. Ako si uopće in TZ  i oko TZ  @Mini, ti mi izgleda fakat jesi neki rodjo :(
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 16:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: @Mini, ti mi izgleda fakat jesi neki rodjo :( Incest - fun for the whole family!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:03 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: @Mini, ti mi izgleda fakat jesi neki rodjo :( Incest - fun for the whole family! Testiraću se za svaki slučaj, možda se ispostavi da ipak jedni s drugim nemamo veze. Nasljedne bolesti, hendikepi u široj i užoj familiji... duševna oboljenja:) So ono jos treba?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:03 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: ManInBlack je napisao/la: Rekoh ovdje mrčio tko je s kim stigao, tko nije pitao nije ni dobio. Vjerojatno jedan od razloga zašto je danas ovdje dosta neoženjenih i neudatih. Moraš paziti i pitati da ti nije rod, tako da je najsigurnije muslimanku ili muslimana izabrati za partnera. Od tuda vjerojatno i Sarajki rodbina Keoševići, Pranjići.
Nego Sarajka, da tvoja mama slučajno tvog tatu nije upoznala u autobusu koji je vozio na relaciji TZ- Živinice i dalje?
Pranjići su in Doknja. Kakve veze Živinice imaju? A Keroševići valjda znar odakle su. Ako si uopće in TZ  i oko TZ  @Mini, ti mi izgleda fakat jesi neki rodjo :( Pranjići žive također na Husinu kao i Keroševići, upravo flertujem sa jednom :)
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:07 |
|
|
|
Moguce da ima i na Husinu Pranjića ali meni nisu rod :)
Keroševići ti jesu :)
Koja je?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:07 |
|
|
|
Sto si mi obrisao post o Zidovima sefardima koji su semiti. Askenazi su kripti Jevreji. Uzeli su samo veru. Inace su turkijsko mongolskog podrijetla.
Zar je to nekakav jeres. Znanstvene podatke napisati.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:13 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Moguce da ima i na Husinu Pranjića ali meni nisu rod :)
Keroševići ti jesu :)
Koja je? Nije Keroševićka, mada je bila jedna sa kojom su obostrane simpatije frcale, no ja nisam bio tada slobodan.
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 47673 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Ma kod nas može važiti samo različita vjerska porijekla a etnicitet je znamo kako već nastao.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:40 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
|
Vecina s podrucja danasnjeg TK. Vodimo podrijetlo od Olova/Kladnja negdje. Prije toga Ungurija/Slavonija.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 17:48 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Imam neke rodake Mujezinovice... 
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 20:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64306 Lokacija: DAZP HQ
|
Amiđa je napisao/la: Vecina s podrucja danasnjeg TK. Vodimo podrijetlo od Olova/Kladnja negdje. Prije toga Ungurija/Slavonija. ovo ko neka zagonetka...šta je to, pola Hrvat, pola Mađar, cijeli musliman?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MiB
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 20:57 |
|
|
dudu je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Vecina s podrucja danasnjeg TK. Vodimo podrijetlo od Olova/Kladnja negdje. Prije toga Ungurija/Slavonija. ovo ko neka zagonetka...šta je to, pola Hrvat, pola Mađar, cijeli musliman? Misli na porijeklo današnjih muslimana u TK, nakon što je dobar dio stanovništva nestao u epidemiji kuge i malarije, na tu pitomu zemlju doselili su protjerani muslimani sa druge strane save, poslije iz planinskih dijelova kladnja, vareša, olova pa prema drini, na kraju i iz srbije. U tom drugom valu doselili su i katolici iz hercegovine, cg, središnje bosne. Od tuda kod nas Lučići, Krešići, Brčine, Petrovići, Kraljevići, Andrići,.. Inače rodovi koji su preživjeli te epidemije, te opstali nakon velike seobe katolika preko save 1698/9, dijele ista prezimena sa pravoslavcima šekovića, zvornika, srebrenice,.. Lukić, Vidović, Vidaković, Pejić, Babić, Marković,..
_________________ 🇭🇷🇧🇦
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 20:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64306 Lokacija: DAZP HQ
|
|
jasno je meni za nas Hrvate da smo praktički svi iz istog korijena ili 90% nas, ali muslimani u BIH su zbrda zdola.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 24 ruj 2016, 22:13 |
|
|
|
Od Peste do Dijarbakira. Od Moldavije i Krima do Dalmacije i Slavonije.
_________________ Kako smo svi opljackani.Film "Tezina lanaca" https://youtu.be/waEYQ46gH08
Film o propasti imperije duge 1.123 g. Vizantijska lekcija https://youtu.be/_fLuI92iHR4
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 16:46 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Auuf, kolko čistokrvaca ovdje  Meni su troje (možda i četvero) kolko znam bili druge nacionalnosti, tako da bih prema ovoj tablici bila 50 ili 62,5%. Samo što mi ti postoci nemaju baš smisla, valjda je 50% onaj kome je jedan roditelj druge nacionalnosti, a ne pradjedi i prabake, sve ovo prije je već dobro razvodnjeno do danas. Jbg, ak ti imaš zlatnu ribicu, valjda su ju imali i tvoji preci (ili samo pretkinje  ), a ljubav ne pita. Moji su 100%, jbg. linije se nisu previše mješale. Iako se odnose na Zg i okolicu . Baš gledam zadnje slogove prezimena svojih predaka. Pradeda (tata tatinog tate); -ić Prabaka (mama tatinog tate); -un Pradeda (tata tatine mame); -ić Prabaka (mama tatine mame); -an Pradeda (tata maminog tate); -ar Prabaka (mama mamine mame); -ić Pradeda (tata mamine mame); -ić Prabaka (mama mamine mame); -go Polovica na -ić, polovica ostali nastavci 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 17:03 |
|
|
|
Svih 8 su Srbi pravoslavni i svih 8 prezimena se zavrsavaju na -ић.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zec
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 17:23 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2012, 23:31 Postovi: 1373 Lokacija: Hercegovina
|
100% Hrvat, 7 -ić, 1 -elj 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 17:25 |
|
|
Vujadin je napisao/la: Svih 8 su Srbi pravoslavni i svih 8 prezimena se zavrsavaju na -ић. Jel moguće da se ti, diplomirani istoričar, i dalje raspravljaš sa programerom o istoriji!? I većina Hrvata njegovu tolkinovsku verziju istorije smatraju smejurijom, a ti se i dalje raspravljaš sa takvim likom. Slažem se da su njegovi postovi neiscrpan izvor zabave, ali ipak...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vujadin
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 17:31 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Vujadin je napisao/la: Svih 8 su Srbi pravoslavni i svih 8 prezimena se zavrsavaju na -ић. Jel moguće da se ti, diplomirani istoričar, i dalje raspravljaš sa programerom o istoriji!? I većina Hrvata njegovu tolkinovsku verziju istorije smatraju smejurijom, a ti se i dalje raspravljaš sa takvim likom. Slažem se da su njegovi postovi neiscrpan izvor zabave, ali ipak... Geograf, ne istoricar. Ali svakako mi je istorija bliza nego njemu. U pravu si, bezveze ulazim u polemiku sa njim. Jos kad krene da kaci svoje skrabotine od karata, covjek se zapita ima li on vise od 18 godina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 19:35 |
|
|
|
5 -ić, po jedno ski, ek i šek
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KiM
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 19:48 |
|
|
|
Ski je dominantno po avataru mkd zastave. Vojno lice na službi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 20:23 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 17:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
KiM je napisao/la: Ski je dominantno po avataru mkd zastave. Vojno lice na službi. To nije makedonska zastava već japanska. 
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 25 ruj 2016, 21:04 |
|
|
KiM je napisao/la: Ski je dominantno po avataru mkd zastave. Vojno lice na službi. Ne, to je od srpske strane, ima i nekoliko srpskih prezimena s tim sufiksom.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Raznolika etnička porijekla Postano: 26 ruj 2016, 02:53 |
|
|
Meni su svi pretci porijeklom Hrvati iz BiH, izuzev prababe koja je bila Hrvatica iz Sinja. Ali, Hrvat 100%  Moje prezime nije na -ić, ali ne ću otkrit kakav je završetak jer je iznimno rijedak (odmah bi se znalo i prezime otprilike). Svi ostali su bili -ić, samo mi paternalna linija nije.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|