HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 pro 2024, 21:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 337 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Blanka Vlašić
PostPostano: 10 stu 2024, 08:25 

Nego, vi vidite problem a ja priliku. Mislim, Blanka nije loša... :D

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 08:27 

Ako ti se ne gadi poslije Rubena. :zubati

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 08:32 

Naša Kvačica je napisao/la:

Ili poslije Blanke. :zubati

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 08:42 

Robbie MO je napisao/la:

Ili poslije Blanke. :zubati

=)) =)) =))

@Potocnj, što bi ti ako ti onako neloša kolegica uvečer dođe u minimalnom šorcu, legne kraj tebe, pričate neko vrijeme gluposti i kaže: Nimalo nisam uzbuđena, eto provjeri mi ako ne vjeruješ. :zubati

1031 of 2558 - 40.3%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 08:44 

Ne znam zašto ste toliko protiv ljubavi. Neka se vrti. Najgore je k'o Sarajka, doći u godine a nisi nigdje.

Inače, ja sam nekoliko puta bio u Blanci Vlašić

slika

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 11:10 

Da moram birati, izmedju nekog tvog mentalnog sklopa ili vječne samoće, ja bi se radije zaredila i u samostanu zavrsila. (Znaci da nikad ne vidim vise spoljasnji svijet) Nego trpila propalog alkosa i mentalno labilnu budaletinu.

Ti si bozija kazna za ženu Junuze.

Ne postoji solucija u životu gdje bi ti bio dobitna kombinacija. LoL

Kad staneš ovdje brljaviti po forumu, ne znas jesi posao ili došao, mogu zamisliti koji si smor zeni u krevetu nadopingovan i sa lošim zadahom. Nemoćan i malaksao poput lešine Užas!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 11:26 

Neke žene uđu u menopauzu u 38. Tiktak, ja čekam unuke a ti još ni muža na vidiku. :D

Previše duga jezičina...

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 11:32 

Ja ti ozbiljno, da ne bi tvoj zadah mješavinu lose brlje i pive trpila ni pod cijenu da vise ne vidim spoljasnji svijet. Da ne idemo u opisivanje seksualnog čina koji ti “mozes priuštiti”. I djece koja nastaju nakon toga. Fuj!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 11:39 

Rika sv Vida je napisao/la:
Pošalji nama svoje gole noge

Jes ti kreditno sposoban?
Ženske noge su kao kredit - lako se dižu, ali onda nastaju problemi...Pogotovo ako nisi kreditno sposoban! :zubati

potocnj je napisao/la:

Preljub je sličniji mojem primjeru - prilika i primamljivost su tu.

Mi ne možemo zabraniti pticama da lete iznad naše glave. Ali možemo im zabraniti da prave gnijezdo na našoj glavi.

Pogače preko kruha, što bi rekli kod nas..

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 11:40 

Kraljica deluzija. :D

https://krenizdravo.dnevnik.hr/zdravlje ... -lijecenje

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 13:10 

Naravno da sam imao prilike. Kakva je to priča moraš biti slavan da bi ti se žene nabacivale. Zabrinjavaš me. :zubati

Ne moraš biti slavan, ni bogat, ženama dovoljno ako držiš do sebe. :001_rolleyes

Glede insajderske biznis informacije, što bi to bilo može primjer?

Upravo u tome i jeste stvar. Ukrasti torbu babi je jadno, slažem se. Ne držati do svoje riječi i varati ženu, a onda joj se smiješiti u lice i glumiti ljubav je isto jadno. Kakva je to veza i koliko to vrijedi ta gluma. To tako zvuči površno i bezvrijedno. Ok, tebi je primamljivo, prihvaćam, ali u paketu sa tim seksom dolazi i brak bez vrijednosti. To onda nije veza sa ženom nego zajebancija. Prihvati i ti da je meni taj dio poslije, dvoličnost i laganje u oči ženi koju navodno voliš jadna kao ukrasti babi torbicu.

Postoje nivoi nabacivanja, i intenzitet, nećeš me uvjeriti da si imao kušnje Davida Beckhama u svom životu :D

Istina, brak treba sačuvati, ne kažem protiv toga ništa jer gledam s vjerskog aspekta.

Što se tiče tog laganja ženi, mnogi im lažu. Zapravo svi lažu, oko sitnica uglavnom. Da se ne uzruja.

Za tebe je prevara ogromna stvar, za nekog drugog još jedna sitnica o kojoj joj ne pričaš. Da se ne uzrujava bezveze.

Kada bi se svi brakovi evo danas zbog prevara raspali nastao bi opći kaos i metež.

Jedino većina ne živi te svoje prevare na način da se otvoreno hvali kao ovaj Blankin. On vjeruje da je moralniji od ovih što lažu ali je zapravo gori jer se cijeli svijet sada ili ruga ili sažaljava Blanku.

Opet on ima svoj mentalni sklop, stranac je. To je sebi odabrala. Kraj ovoliko hrvata njoj treba netko tko ne razumije naš imentalitet i ne diše naš zrak.

Općenito neću žaliti žene koje se trče udati u tuđinu i da bježe od svog, što si tražila to si i dobila. Budi sada na stupu srama.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 13:14 

=)) =)) =))

@Potocnj, što bi ti ako ti onako neloša kolegica uvečer dođe u minimalnom šorcu, legne kraj tebe, pričate neko vrijeme gluposti i kaže: Nimalo nisam uzbuđena, eto provjeri mi ako ne vjeruješ. :zubati

Provjerio bih, jedini je strah u ovo doba da nije muško, a je li uzbuđena je njen problem :D

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 20:22 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Nego, vi vidite problem a ja priliku. Mislim, Blanka nije loša... :D

Visoka je 193cm pa joj je izbor muškaraca prilično sužen, ako ne želi izgledati kao div prema njemu. Takva bi prije 200 godina najvjerojatnije ostala stara cura.

Vjerojatno se on zaletio bez konzultacija s njom, ne znajući da kod nas seoske babe postavljaju nepisana pravila kako treba živjeti. Ali ionako u Splitu o nikome ne pričaju dobro, tako da joj je zapravo svejedno. Da joj ne prigovaraju to, našli bi nešto drugo.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 21:17 

Kaftanzoglio je napisao/la:
kod nas seoske babe postavljaju nepisana pravila kako treba živjeti.

Bolje seoske babe nego belgijanci ili općenito zapadni libtardi

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 22:11 

Dobro, ali ni ti nemaš 12 djece, a napisao si da imaš ženu? Znači donio si vraga u kuću u obliku kontracepcije?

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 22:25 

Ak imaš pravu ženu doma, sve ostale su ti višak.
Bar bi tako trebalo biti.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 22:57 

Čovik se automatizmom i dušon veže za partnera nakon šta se dragovojno obostrani upustidu u spolni čin, tim više ako želidu dicu iz tega čina.

To je dodatno priznanje tebi ka'isobi kal te je partner izabra. Ti se cili daješ. Instikt ti nalaže iscidit iz sebe, fizički i zadnju kap simena iz sebe u partnericu (odnosno od partnerice sve moguće izlučevine idu ususret), daješ cileg sebe, a mentalno (racionalno i emocijski) također, nima tu napola, komadić, priko voje. Nima pričuva, nima zadrške. To je obostrano drogiranje hormoniman i frekvencijon, to je grljenje duša. Dvoje postaje jedno, nima 0,27 jednega i 1 drugega da postaju jedno. Uvik je 2:1.

S razlogon postoji rič "jubav", da je to najmoćnija stvar na svitu i što se u kršćanskomen nauku samega Boga poistovićuje s pojmon Jubavi.

Izostavjanje dila jubavi prima partneru istovrimeno znači i uskraćivanje tega dila jubavi prima dici.

Biološki, svatko od nas ima svoje vonje, feromone kojima podsvisno označimo svoj teritorij. Nalaženje drugeg vonja na partneru odbojno je, i partneru i potomstvu, a i roditejiman obaju strana od para. Oćutidu to judi, podsvisno.

Poligamija je neprirodna čoviku, jer jedan čovik sam ne more izdržavat za hranit toliko žena, a još više potomstva. U prapovisti je to još veći problem, jer ih triba branit od predatora, životinjskih i judskih (judožderi, ubojice, lovci na roblje - fizičku snagu i prostituciju, plemena di je manjak žena), od fizičke ugroze ili krađe hrane. Tu je i nigovanje. Dite išće oba roditeja, svoja, ne tuđa.
Roditeji po usvojenju često su primir negativaca u narodnin poslovicaman (očuh, maćeha).
U krajnjen slučaju neprirodno je uvalit potomstvo drugoj osobi koja nije roditej. Jer, to znači da su mu dica izložena mogućen maltretiranju, psihičkon i fizičkon, a ditetu je sigurno užas živit u kućanstvu di mu umisto otvorena iskrena zagrjaja obaju roditeja, kod jednega postoji "zid", distanca, hladnost, otuđenost, neiskrenost, gađenje, mržnja.
Lutajući stvarni roditej koji je izvan teg para, zakinut je za dragost koju mu pruža vlastiti potomak.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2024, 23:39 

Pa da.
Mislim, da i imaš više žena, kaj će ti?
Da li ih možeš voljeti isto?
Da li se možeš svakoj predati u potpunosti?
Pustiti ju da te upozna, da shvati svaki djelić tebe?

A zamisli si samo problema prema djeci i nasljeđu.
Zakompliciralo bi se previše sve, manjak ljubavi...

Čak i u nekom neprirodnom trokutu (ili mnogokutu), gdje bi se žene međusobno voljele (ili još gore, neka instencuozna veza gdje bi netko uzeo sestre).
Nema tu kruha, u takvim pričama djeca nemaju pravog oca, samo ženskaroša...

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 14:34 

ZGabriel je napisao/la:
Ceha je napisao/la:
Ma užas, lik je živi klošar.

koliko vidim, jedini normalan komentar ovdje.

lik se kurva i priča javno o tome, ali eto nekako je Blanka isto kurva.a vjerojatno nije imala pojma šta ovaj budalaš priča.
de zveknite si sami jednu zidarsku. i odmorite malo od interneta, da se zaboravi kakvi ste krkani.
većina komentatora, ne svi.

koliko se sjećam, neko vrijeme je promovirala kršćanski život, ali očito ju je prošlo. ovaj njen bilmez je razveden, čini mi se.
i sad je sve javno i svaka budala može komentirati njen brak, stavove njene obitelji, itd. trebala se držati dalje od medija.

I sta ti tu nije jasno? Ako se promoviras kao veliki vjernik, hodas po katolickim turama svjedoceci svoje "obracenje" i katolicanstvo onda isto tako moras biti i spreman da ce se javno pricati i o tvome braku kojega bdw javno iznosi tvoj muz pa na kraju i o tome kako si licemjerna gadura koja laze

Sasvim jednostavno

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 14:43 

krstjanin je napisao/la:
ZGabriel je napisao/la:

koliko vidim, jedini normalan komentar ovdje.

lik se kurva i priča javno o tome, ali eto nekako je Blanka isto kurva.a vjerojatno nije imala pojma šta ovaj budalaš priča.
de zveknite si sami jednu zidarsku. i odmorite malo od interneta, da se zaboravi kakvi ste krkani.
većina komentatora, ne svi.

koliko se sjećam, neko vrijeme je promovirala kršćanski život, ali očito ju je prošlo. ovaj njen bilmez je razveden, čini mi se.
i sad je sve javno i svaka budala može komentirati njen brak, stavove njene obitelji, itd. trebala se držati dalje od medija.

I sta ti tu nije jasno? Ako se promoviras kao veliki vjernik, hodas po katolickim turama svjedoceci svoje "obracenje" i katolicanstvo onda isto tako moras biti i spreman da ce se javno pricati i o tvome braku kojega bdw javno iznosi tvoj muz pa na kraju i o tome kako si licemjerna gadura koja laze

Sasvim jednostavno

Žena cijeli život samo skače preko letve. Usamljen repetitivni sport. Puno i ti očekuješ.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 15:18 

Kako mogu biti crkveno vjencani ako je Belgijanac bio ozenjen vec? Ili prvi brak nije u crkvi evidentiran mu?

https://direktno.hr/zivot/pljuste-reakc ... an-358632/

Tip je dupli seronja i licemjer. Ne vjencavas se u crlkvi da zivis u otvorenom braku.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 16:06 

Ako je prije vjenčanja s Blankom bio razveden vjerojatno mu je prvi brak bio samo bio građanski, legalni, ne i crkveni.

Jer ne djeluje mi on kao neki vjernik. Stoga mu ni vjerski brak s Blankom ne znači ništa, nego samo način da neke fotke s vjenčanja budu ispred oltara.

Realno i Blanka izvodi malo s vjerom ono, biram od vjere što mi paše, kraj toliko momaka, hrvata, njoj treba razvedeni stranac...

Dobro, živi svoj život, ali nemoj onda neko veliko kršćansko obraćenje propovjedati javno.

Ne kažem da se nije vjerski preporodila ali znaš dobro da će netko jedva dočekati da ti to spočitne. Podjednako i ovi što su toliko u vjeri da im nikad nitko nije dovoljno dobar i vjeran, kao i oni što nisu uopće u vjeri nego mrze vjeru pa traže način da se rugaju vjernicima.

Živi vjeru privatno.

A ako ju živiš onda moraš otkačiti ovoga što ne poštuje brak, niti ima naznake da će ikada poštovati vaš brak.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 16:11 

Robbie MO je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Sasvim jednostavno

Žena cijeli život samo skače preko letve. Usamljen repetitivni sport. Puno i ti očekuješ.

Ma ne ocekujem ja nista, samo ne podnosim ove zastitnicke feministice

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 16:20 

Sokolić je napisao/la:
Čovik se automatizmom i dušon veže za partnera nakon šta se dragovojno obostrani upustidu u spolni čin, tim više ako želidu dicu iz tega čina.

To je dodatno priznanje tebi ka'isobi kal te je partner izabra. Ti se cili daješ. Instikt ti nalaže iscidit iz sebe, fizički i zadnju kap simena iz sebe u partnericu (odnosno od partnerice sve moguće izlučevine idu ususret), daješ cileg sebe, a mentalno (racionalno i emocijski) također, nima tu napola, komadić, priko voje. Nima pričuva, nima zadrške. To je obostrano drogiranje hormoniman i frekvencijon, to je grljenje duša. Dvoje postaje jedno, nima 0,27 jednega i 1 drugega da postaju jedno. Uvik je 2:1.

S razlogon postoji rič "jubav", da je to najmoćnija stvar na svitu i što se u kršćanskomen nauku samega Boga poistovićuje s pojmon Jubavi.

Izostavjanje dila jubavi prima partneru istovrimeno znači i uskraćivanje tega dila jubavi prima dici.

Biološki, svatko od nas ima svoje vonje, feromone kojima podsvisno označimo svoj teritorij. Nalaženje drugeg vonja na partneru odbojno je, i partneru i potomstvu, a i roditejiman obaju strana od para. Oćutidu to judi, podsvisno.

Poligamija je neprirodna čoviku, jer jedan čovik sam ne more izdržavat za hranit toliko žena, a još više potomstva. U prapovisti je to još veći problem, jer ih triba branit od predatora, životinjskih i judskih (judožderi, ubojice, lovci na roblje - fizičku snagu i prostituciju, plemena di je manjak žena), od fizičke ugroze ili krađe hrane. Tu je i nigovanje. Dite išće oba roditeja, svoja, ne tuđa.
Roditeji po usvojenju često su primir negativaca u narodnin poslovicaman (očuh, maćeha).
U krajnjen slučaju neprirodno je uvalit potomstvo drugoj osobi koja nije roditej. Jer, to znači da su mu dica izložena mogućen maltretiranju, psihičkon i fizičkon, a ditetu je sigurno užas živit u kućanstvu di mu umisto otvorena iskrena zagrjaja obaju roditeja, kod jednega postoji "zid", distanca, hladnost, otuđenost, neiskrenost, gađenje, mržnja.
Lutajući stvarni roditej koji je izvan teg para, zakinut je za dragost koju mu pruža vlastiti potomak.

Sve je to lijepo i krasno, ali pogledaj recimo kartu svijeta gdje je poligamija legalna ili prešutno odobrena i kartu svijeta fertiliteta, vidjeti ćeš da se te karte skoro poklapaju 1/1, da je fertilitet veći od mortaliteta samo tamo gdje je poligamija legalna ili prešutno odobrena.

Znači da će tvoju djecu pregaziti ova djeca iz država gdje se poligamija prakticira ili ako ne njih, onda tvoje unuke sigurno, dok vi sjedite ispred TV-a kao uzorna obitelj i gledate Hollywoodske filmove o pravoj ljubavi.

Ali udaljili smo se s teme jer ovo s Blankom ionako nije poligamija , nego otvoreni brak, samo ne znamo da li obostrano ili samo s njegove strane.

Vrh

PostPostano: 11 stu 2024, 16:20 

potocnj je napisao/la:

Realno i Blanka izvodi malo s vjerom ono, biram od vjere što mi paše, kraj toliko momaka, hrvata, njoj treba razvedeni stranac...

Dobro, živi svoj život, ali nemoj onda neko veliko kršćansko obraćenje propovjedati javno.

Ne kažem da se nije vjerski preporodila ali znaš dobro da će netko jedva dočekati da ti to spočitne. .

Vidio sam kod mnogih ljudi, koji su bili na neki način na "dnu", kad nisu znali kud dalje sa životom da traže izlaz, nadu, rješenje u Bogu i vjeri. Neću reći, da je ona bila poslije sportske karijere izgubljena, nemam to pravo, jer je, na kraju krajeva ni ne poznam ali u većini slučajeva sa tom osobom nešto nije u redu.
Ne vjerujem da nije imala dobrih ponuda iz Hrvatske. Hrvati su visok narod , sigurno je bilo frajera koji su joj fizički odgovarali, ali svi mi odlučujemo o svome putu sami. Očito molitva nije dovoljna, treba nekad i darove duha svetoga uključiti u donošenje odluka.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 337 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: